Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Doktor úr, gyógyítson meg!

Amikor a faluba költözött pletykák jártak, Matt doki igen csinos ember volt. Fekete hajhoz kék szemek, sármos megjelenés és elegancia. Az összes eladósorban lévő lány fente rá a fogát, de azt nem is sejtették, hogy én is a pályázók között vagyok.
- Beteg lettél Damon? Várj, ne indulj el így az orvoshoz, megmérem lázad!
A nővérem aggódott értem, ami jól esett, szeretem, ha kényeztetnek, de kutya bajom sem volt, és mivel nem akartam lebukni, kislisszoltam a házból. Kint esett a hó, fehérbe öltözött fák fogadtak, és köd, ameddig a szem ellát.
A váró tele volt fiatal lányokkal! Mind rosszul érezték magukat, így öt perc gondolkodás után letettem arról, hogy végigvárjam a sorom, és arról is, hogy a dokival cselt alkalmazva jöjjek össze.
Aznapra megígértem a nagybátyámnak, hogy segítek neki a fát elfuvarozni a helyi felvásárlóhoz, a mi vidékünkön sokan fakitermelők, a természet kincseit aknázzuk ki.
Ebéd után még fordulnom kellett kettőt a kisteherautóval, az út csúszott, és lassan lehetett csak haladni, de összetartunk és időben muszáj a fát a telepre szállítani.
Huszonhárom éves létemre rutinos vezető vagyok, a terepet úgy ismerem, mint a tenyeremet, csakis ezért vállaltam a kockázatot, mert a hó egyre durvábban esett, de viharra nem számítottam. Az autó felett elvesztettem az uralmamat, lepörgött előttem az egész életem, aztán feketeség vett körbe.
- Damon, hahó, hall engem?
Valamit hallottam, de nem tisztán. Akartam szólni, de azt hiszem sikerült.
Éjjel aztán egy idegen ágyban aludtam, a tagjaim sajogtak, a fejemben iszonyatos nyomást éreztem. Nem emlékeztem először semmire, aztán valaki a számhoz érintett egy poharat, a finom forró tea úgy éreztem a tagjaimban is eljut.
- Hol vagyok? - nyögtem a foltoknak.
- Nálam. Matt doki vagyok. Ebben az időben nem tudtuk a városba vitetni kórházba, de talán nem is szükséges. Autóbalesete volt, nekiment egy fának. Szerencsésen megúszta, nem tört el semmije, de alapos agyrázkódást kapott.

Először nem fogtam fel, csak később, másnap délután, hogy mi a helyzet. Jobban lettem, és mosoly bujkált az arcomon, amikor a testvérem helyett délutánonként a doki gondoskodott rólam. Hazamehettem volna a negyedik napon, de nagyon jó volt Matt közelében.

Vele vacsoráztam a konyhájában, beszédbe elegyedtünk, többnyire ő beszélt én pedig sóvárogva figyeltem ajka mozgását.
- Jól vagy?
Nem válaszoltam valamire, a helyes arcot fürkésztem, a széles vállakat, és meztelenítettem a szememmel.
- Aha, de jobban lennék, ha kapnék valami extra kényeztetést.
- Fiú! - nevetett fel Matt. - Nem kérsz te egy kicsit sokat?
- Leszophatnánk egymást. – A doki lejtette a villáját, koppant a kövön, én felvettem és merőn bámultam. Bártor tudok lenni, ha akarok valamit. És a dokit őrülten akartam.
- Öltözz fel és menj haza!
- Nem tetszem?
- Egy kapcsolat nem így működik, leszophatnánk egymást. Mit képzelsz te rólam?
- Azt hogy szereti a faszt.
- Szemtelen - állt elém.
- Megcsókolom magát most. - és megtettem, rátapasztottam a számat, majd kiszívtam a lelkét belőle. Ő meg hagyta! Olvadozva, álló dákóval, nekem préselve magát, majd beszállva a játékba hajamat tépve, a seggembe markolva, büntetésből a nyakamba harapva.
- Dög, megbaszlak!
- Alig várom - nyögtem.
Ekkor elkezdtük tépni egymás ruháját lefelé, közbe szédültünk a doki hálójába.
Isteni felsőtest, karok, lapos hasika, szőrös ágyék, jó nagy fasszal. - ez volt Matt a vágyaim férfija.
Elém térdelt, közepes hímtagomat megszagolta, illatolta, majd megnyalta oldalán, közben felbámult az arcomba. Hát rogyadoztam istenesen, majd megfogtam a doki férfias arcát, és belenyomtam a combjaim közé.
Elkezdett szopni, perc után azt hittem lövök. De megállt, az ágyra döntött, a szám fölé guggolt és ajkaim közé tette a faszát. Istenem, de imádtam, végre az enyém volt. A telt fincsi golyói, vaskos rúdja, a makkja, a kemény segge.
Jól elkezdtem mélyen bevenni, majd megfulladtam mohóságomban. Az elő sperma sóssá tettet a számat, de imádtam minden pillanatot!
Eztán megfordított, feltolta a lábaimat, széthúzta a farpofáimat, kissé szőrös lyukamba nyalt. A hüvelykujját dugta fel, közben finoman nyalt tovább, majd a másik hüvelyujja jött, ki-be huzigálás.
Aztán mögém térdelt óvszert húzott farkával, és belém nyomult az isteni faszával.
Bőgni tudtam volna attól, hogy olyan jól kitölt, éhes seggem végre megkapta a magáét. A levegő megtelt a szex illatával, és pumpált, csak baszott egyre hevesebben.
Jó tempóban kefélt, félig benyomult, majd ki, megint félig be, aztán bevágta tövig. Így incselkedett velem, amíg el nem élvezett.
Aztán fogta a farkam, rántott rajta párat a hátamat csókolgatva, és kilőttem az ágyára.
Holnap találkozunk, alig várom, már négyszer kivertem, de a fasza rettenetesen hiányzik a lyukamból. Az érintése, az illata, ő.
Hozzászólások
További hozzászólások »
dekameron ·
:smirk:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

Materdoloroza ·
Tele van hibával. Ha átolvastad volna, és jobban figyelsz a fogalmazásra, akkor még jó is lehetett volna.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: