Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Disznóvágások krónikája

Disznóvágás. Vér nélkül elképzelhetetlen. Szerencsés esetben csak szegény malacét ontják, de volt már példa családi késpárbajra, kontár böllér bosszúból történo leszúrására is. Nem egyszer halotti tor lett a disznótorból. Az alábbi néhány összegyűjtött ínyencfalat afféle válogatás az elmúlt évek leghihetetlenebb, és legviccesebb disznóölés-eseményeiből. Néhányukat magam gyűjtöttem össze különféle verandákon ücsörögve és dohányozgatva, a többit viszont újságokból.

Nincs olyan év, hogy balhémentes legyen a disznóvágási szezon. Hiába, a disznóvágás veszélyes üzem, kések, bárdok – olykor a disznó agyara – és a töménytelen alkohol, ami fagyállóként kerül a kivégzőosztag tagjaiba. És akkor még nem esett szó a tolvajokról...

A szalmakazal 1.
----------------

Ennek a gazdának drága volt a disznóvágás.
A levágott disznót nem véreztették ki rendesen és mikor a rászórt szalmát meggyújtották, a röfi gondolt egyet és "melegnek érezte" a helyzetet. Felállt és a hátán a lángoló szalmával futott, futott és végül belefutott a szalmakazalba és ott elfeküdt. A disznóölő társaság azt sem tudta hova rohanjon, hogy a disznót, vagy a kazlat mentse meg ...

A szalmakazal 2.
----------------

Nagy divat volt mindig, hogy a leszúrást követően, mikor már felfogták a vért, letakarták a disznót nagy halom szalmával és bementek egyet szusszanni, pálinkát, forralt bort inni, hogy mikor kijönnek, már csak meg kelljen gyújtani a szalmát és folytatódhat a munka.
Így is tettek, de közben a cseles szomszéd kicserélte a szalma alatt lévő disznót egy lefordított talicskára.
Kijöttek, meggyújtották a szalmát és elkezdték volna mozgatni, forgatni a disznót, de csak a lángoló talicskát találták a szalma alatt...

Az erős disznó
--------------

Megtörtént, hogy a disznóölő banda sok bátorító pálinkát ivott. Kimentek, hogy most aztán bátrak és leszúrják a röfit. Megbeszélték a stratégiát, hogy mindenkinek jut egy lába, amit fogni kell. A disznó azonban másként gondolta: rugott egyet és négyen négyfelé estek bele a sárba.

A Sátán Kocája
--------------

Ez az eset körülbelül 2 éve történt meg e szent helyen, ahol élek, és azóta is szerves részét képezi a helyi humornak. A disznóölő társaság - böllér, apa és fia - annak rendje és módja szerint lebökték a malacot, majd a kivéreztetés után nekiláttak a perzselésnek. Alapanyagban nem volt hiány, a családfő igen módos gazda hírében áll errefelé, tekintélyes mennyiségű szalmával rendelkezett. A problémák ott kezdődtek, hogy a gazda nem érte be csekély mennyiségű szíverősítővel, hanem irdatlan sok pálinkával szerelkezett fel. Mivel a disznóölő trió egyetlen tagja se vetette meg a finom itókát, perzselés közben le is részegedtek. Nem csak enyhén, szó szerint merevrészegek lettek, és ennek megfelelően végezték a munkát is - csak rakták, rakták a szalmát szerencsétlen döglött disznóra, óriási máglyát csináltak.
Beletellett némi időbe, mire a ház asszonya hazaérkezett Miskolcról, és keresni kezdte a férjét, megérdeklődvén, készen áll-e már a disznó. Kis híján kitért a hitéből, amikor a kertben megtalálta a megnyúlt arcú urát, a fiát, és a böllért, egy hatalmas hamukupac mellett, amiből egy briketté égett disznótetem nyújtogatta a lábait. Szegény pórul járt malackának annyira kijutott a lángokból, hogy állítólag porrá omlott szét, mikor mozdítani akarták...

Disznóvágás árammal
-------------------

2001 novemberének végén történt a tragédia egy somogyi faluban.
A böllér eszkábált egy árammal működő disznóölő "villamosszéket". Neki is láttak a nedves udvaron az akkutöltő csipesszel megkörnyékezni a röfit, aki azonban nem vette jó néven a dolgot. A böllérrel és egy segítővel az áram végzett, a házigazda pedig az ijedtségtől infarktust kapott. Hárman meghaltak, a disznó pedig életben maradt.

A megszökött disznó
-------------------

Történt egyszer egy bakonyi faluban, hogy a leszúrást követően a társaság bement a meleg konyhába, hogy kívülről és belülről kicsit megmelegedjék (kályha, pálinka stb.). Mikor aztán újra nekidurálták magukat, hogy folytassák a feldolgozást, kimentek és a disznónak csak hűlt helyét találták.

A fantomdisznó története
------------------------

A tiszaföldvári zsaruk tíz évvel ezelőtt, karácsony környékén két napon át köröztek egy szökött, másfél mázsás hízót. Az állatot egy tanyán pakolta fel gazdája az utánfutóra, pontosabban ő benn ült a kocsijában, az eladó terelte fel a kocát a pótkocsira.
– A hízlalda vezetőjének betyár híre volt, nem először vált köddé egy kifizetett disznó, amit ő rakott fel egy utánfutóra – emlékszik vissza a történtekre Lengyel András nyugdíjas nyomozó. –Beszélték, hogy betanította hízóit – a disznók okos, jól idomítható állatok –, hogy ahol a földút rácsatlakozik a 442-esre, és pár másodpercet állnia kell minden kocsinak, ugorjanak le az állatok. Ezen persze a gazda csak mosolygott a bajsza alatt, de nem tenném tűzbe a kezem azért, hogy nem történt meg ilyen.

Ebben az esetben azonban nem erről volt szó. A hízó már Tiszaföldvár belterületén esett le a kanyarban. A hajnali buszra várakozó diákok, munkások láttak is valamit a ködben, azt hitték, elsodort egy embert egy autó, aki aztán felkelt, és négykézláb elkocogott. Bejelentették a zsaruknak, de ők nem találtak se féknyomot, se vért, így jelentés sem készült az esetről.

A vevő csak otthon vette észre, üres a pótkocsi. A böllér csak a levegőt kaszabolhatta, disznó sehol nem volt. Első mérgében egymást akarta leszúrni a böllér és a disznótorra vágyó család feje, késobb a disznós tanya gazdáját kergették meg a háza körül párszor. Az ide segítségül hívott zsaruk rakták össze a történteket: az elgázolt fantom lehetett a leesett koca. Estére azonosították, hogy ki fogadta be az állatot, meg is telefonálták a címet a méregtől még mindig fortyogó károsultaknak, akik azonban eltévesztették a házszámot, és egy idős, magányos asszonyhoz zörgettek be. Igaz, kicsit erőteljesebben a kelleténél, mert a kertkapu tokostul szakadt ki, és közben üvöltve követelték túszul ejtett disznajuk kiadatását. A megrémült nénike kis pénzét tenyerében tartva bújt elő, hogy a tisztelt betörő urak vigyék a nyugdíját, csak őt ne bántsák. A történet végére a zsaruk tettek pontot, akiket a rablótámadásról a szomszédok értesítettek. A visszaszerzett disznó még éjjel kolbásszá változott.

Tolvajűző halott nagymama
------------------------------

A disznóvágást követoen nagy keletje van a sonkának, kolbásznak – a tolvajoknál is. Ezek általában helybéli bűnözok, akik pontosan ismerik a kis települések kocsmahíradóiból, mikor, kinél van disznóvágás. Az éj leple alatt elcsórják a füstölőbe aggatott húsokat.
– A legkülönösebb ilyen történet a kunmadarasi–karcagi tanyavilágban esett meg még a hetvenes évek elején. Akkora volt a visszhangja, hogy majd’ egy évtizedig nemigen loptak disznótorost a környéken – emlékezik vissza a karcagi kórház főorvosa, Horváth József. – Mészáros Elek doktor úr helyszínelte az esetet, tőle hallottuk mi is a sztorit. Történt, hogy egy tanyán több disznót is leöltek. Munka közben elszédült, és holtan esett össze a 87 éves nagymama, akit nagyon sajnált ugyan a család, de a munkát nem hagyhatták abba. Így a nénike holttestét betették egy teknőbe, letakarták egy lepedővel, és dolgoztak tovább, hogy majd másnap hívatják az orvost, és bejelentik az esetet a hivatalban. Este azonban tolvajok jártak a portán, és nemcsak a többi teknőben tárolt hurkát, kolbászt vitték el, hanem azt a teknőt is, amelyikben a nagymama volt. Nem is vették észre, csak pár kilométerrel távolabb, amikor leltárba vették a zsákmányt...ijedtükben el is dobtak mindent, a tolvajok nyomába eredt rokonok a sínek mellett találtak rá a nagymamára és az ellopott húsra. A Hortobágyon pár nap múlva már legendává nőtte ki magát a nénike tolvajokat elűzo szelleme.

Kiskun bökők
------------

Kassai László alezredes, Kecskemét rendorkapitánya éveken át irányította a gyilkossági csoportot. Emlékei szerint szinte alig volt olyan év két évtizedes rendőri pályafutása alatt, hogy a disznóvágási szezonban ne csak a négylábú állat vére folyt volna.
– A disznóvágásokon nem bugylibicskával, hanem hegyes, éles, olykor 20-30 centiméteres pengehosszúságú késekkel dolgoznak, elég egy óvatlan pillanat, s már kész a baj. Volt, amikor az állat kifolyt vérén csúszott meg egy asszony, hónaljánál megszúrva egy rokonát. A kés a szívig hatolt, ahogy mondani szokás, akkor sem tudták volna megmenteni, ha egy előkészített műtő várja a szomszédban. Egy másik esetben egy apa várta, hogy a fia végezzen a perzseléssel, és ő nekiláthasson a disznó szétdarabolásának. Már a kés is a kezében volt, a gyerek hirtelen hátralépett, egyenesen bele a bökőbe, combja ütőerét metszette el a kés.

A disznótoros késeléseknek két közös tényezője van: az alkohol, illetve az erre visszavezethető figyelmetlenség. Nagyon kevés olyan eset került nyilvántartásba, amikor egy ilyen balesetnél akár a sértett, akár a gyanúsított józan lett volna.

Orgovány közelében egy tanyán néhány éve halálos késpárbajjal ért véget egy disznóvágás. A család az udvaron megölte a röfit, majd bementek a házba reggelizni, pálinkázni. Mire visszamentek, a disznó eltűnt, azzal a leszerelt garázsajtóval együtt, amire a kinyúvasztott jószágot fektették. A rokonság disznóölő késekkel a kézben indult a tolvajok után. Abban biztosak voltak, nem autóval vitték el, mert annak a hangját meghallották volna. Pár kilométerrel távolabb megláttak két férfit, akik egy kocsiban egy leölt állatot toltak. Nekik estek. A megtámadottak hiába állították, hogy ez az ő malacuk, leszúrva vették, és most viszik haza. Végül ők is kést rántottak, verekedés, szurkálás, két súlyos és egy életveszélyes sérülés lett a végeredmény. Kiderült, a megfogott páros valóban a saját disznóját tologatta, az orgoványi tolvajok másfelé mentek. Ráadásul autóval voltak, csak a tanya százméteres körzetében váltottak gyalogló üzemmódra. A zsaruk találták meg egy közeli kiserdoben az eldobott garázsajtót, de a kolbásznak való soha nem lett meg.

A kés helyett ma már sok helyen az uniós előírásoknak megfelelő alternatív módszerekkel ölik le, azaz fejbe lövik, vagy az ipari vágóhidaknál használt eljáráshoz hasonlóan árammal ütik agyon az állatot. A fejbe lövésére létezik egy speciális disznó-, illetve marhaölő szerkezet, amely a szögbelövő elve alapján, annak robbanópatronjával működik. Egy éve Hidasnémetiben az alkalmi böllér azt hitte, nincs megtöltve a szerkezet, viccből ráfogta a gazdára, majd elsütötte. Nem lehetett megmenteni a férfi életét.

Felrobbant a malac
------------------

Az ügyetlen böllér nem tudta leölni késével a disznót, ezért a leleményes gazda a vergődő állat szájába nyomta a perzselésre előkészített gázpalack csövét, a szerencsétlen malac addig szívta a gázt, míg felfordult. A sikeren felbuzdulva a munkások megittak egy-két kupica pálinkát, és közben elfeledkeztek arról, mivel töltötték meg a malacot. Amikor nekikezdtek a perzselésnek, a lángoktól belobbant a disznó belsejében felgyülemlett propán-bután gáz, a százhúsz kilós malac felrobbant, húsa, belsősége tenyérnyi cafatokban terítette be a környéket. Az ügyet később filmvásznon is megörökítették egy eléggé ZS-kategóriás "Roncsfilm" elnevezésű produkcióban.

Jégrevű
--------

Az utolsó történet egy helybéli jó ismerősömtől származik. Ifjabb éveiben az IKR nevű cégnél melózott sofőrként. Egyszer egy Komáromhoz közeli faluba fuvarozta valamelyik fejest disznóölésre. Tél volt, vastag hó, a hőmérséklet mínusz 3-4 foknál stagnált már napok óta.
Egy parasztháznál voltak, az udvar hátsó része nyitott volt a földek felé,a kertek hátuljában pedig egy patak folyt, mely az események idejében épp be volt fagyva. Jóbarátom a leszúrást követően valamiért bement a faluba és mikor visszatért, nem talált senkit a háznál. Elkezdte őket keresni, míg végül hátul, a pataknál találta meg az embereket, amint derékig állnak a egy lékben a jégen, és időnként lebuknak a víz alá.
Nem volt nehéz rekonstruálni az eseményeket: a disznót lebökték, majd bementek pálinkázni. A kucu felkelt és nyílegyenesen eliramodott hátrafelé, kidöntötte a kerítést. Szaladt egészen a patakig, ahol beszakadt alatta a jég...
Hasonló történetek
29924
Bezárta az ajtót és a kis polóját már vette is le, de már azon keresztül is jól látszott a melle, mert melltartó nem volt rajta. Olyan édes feszes mellei voltak, kis barna mellbimbói, csak az ölembe ült és már a nyelve a számba volt, ahogy elkezdtem masszírozni a kis mellet, a kis bimbója már olyan kemény volt, hogy már szúrt, hehe.
30290
Mikor már teljesen megmerett, kigomboltam a nadrágját és elővettem az óriási farkát! Nyengéden elkezdtem a nyelvemmel dédelgetni. Ő közben a melleimet kezdte simogatni. Majd a makkjához érintettem a mellbimbóimat és a faszát kezdtem dögönyözni a melleim között, úgy, hogy még a golyói is összezsugorodtak a kéjtől...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Reactor ·
4 embernek nem :) BURGONYÁnak hárommal több haverja van, mint amennyit kinézni belőle...

incile ·
Halasszytor anyuskával vergődik, anyuska nem találja a kukiját. Bocsi, hogy szombaton megdobtalak tojással!!!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: