Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Diszkó-kaland-szex egy ismeretlennel

<!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } -->

Alkalmi kapcsolatok...léteznek, pedig veszélyesek. Nem számít a név, elég, ha annyit mondok, a húszas éveimet taposom, közepes testalkatú, átlagos férfi vagyok. És …meleg.
A diszkót mindig szerettem. Tetszik a félhomály, mert leplezetlenül bámulhatom a sok jó képű férfit, a feszes pólóba bújtatott testeket, és a farmerben feszülő seggeket. Kiváló hely, egy oboázásra, ne adj Isten dugásra. Szeretem, ahogy rázom magam a ritmusra és forog körülöttem minden, és oda-oda préselődik hozzám egy-egy jó test.




Nyílt egy új szórakozóhely a városunkban, a legjobb barátommal el is mentünk körülnézni. Perszer rengetegen gondolták úgy mint mi, sok helyes fazont láttam.
Álldogált a bárpult mellett egy jóképű, izmos felsőtestű, szőke férfi is, aki többször felém fordult, tekergette a nyakát és én noha nem vettem biztosra, de úgy gondoltam, engem bámul.
Annyira lemerevedtem, hogy viszonzásul, csak egy halvány mosolyra tellett tőlem, de ekkor ő mégis másfelé nézett, mintha nem érdekelném.
A tánctól teljesen kimelegedtem, szóltam a barátomnak, hogy felmegyek a mosdóba és megmosakszom. Erősködött, hogy velem jön, de én nem hagytam, hiszen már felszedett egy csinos, kis szőke lányt.
A hűvös vízzel mostam az arcomat, de éreztem ez nem elég, így nem törődve senkivel áthúztam a fejemen a fehér, feliratos pólómat és az egész felsőtestemet felfrissítettem. Kellemes érzés, ahogy lefolyt víz az izmaimon, és belefolyt a nadrágomba, elérte a farkam. Nagyon régen nem voltam már senkivel és meg sem lepődtem, amikor ennek hatására beletódult a vér az ágyékomba.
Mit tehettem volna, éreztem nem bírom ki, ha nem nyúlok magamhoz, így bementem az egyik mellékhelyiségbe, letoltam a nadrágom és már simogattam is az éhező szerszámom. Markolásztam a golyómat, simogattam a felsőtestem és vertem közben a farkam, egyre inkább belelovalva magam. A jóképű idegenre gondoltam közben, aki lent úgy megbámult.
Elképzeltem, hogy az ő ujjai fonódnak a forró húsomra, a meleg leheletét érzem a bőrömön, de a legjobban akkor esett, amikor a kitalált fantáziaképsorokon átölelt, egymásnak feszült a testünk és egymásra tapadt a szánk.
Kezdett felforrósodni a bőröm, a szívem gyorsabban vert, a szám kinyílt, a fejemet pedig egészen mélyen hátrahajtottam.
Ekkor mégis egy másik ember jelenlétére figyelmeztettek az érzékeim. Leálltam és akkor vettem észre az ajtó félig nyitva van és ott áll Ő. A férfi a bárpult mellől!




Döbbenten tekintettem rá, ki tudja már mióta nézte amit csinálok. Bámult, mint a moziban, a kék szeme izzott és égetett. Levert a víz, a forró és néma csend körülölelt minket, miközben csak egymásra meredtünk. A feszültség kétszázhúsz lett minimum, még a levegő is a tüdőmben rekedt. A pasi úgy közelről még jobban nézett ki, és valószínűleg látta rajtam, hogy tetszik nekem nagyon, mert a szája lassan mosolyra húzódott.
Én, csak ekkor vettem észre, hogy le van húzva a cipzár a koptatott farmernadrágján, a kőkemény farkát körülölelik az ujjai. Gyönyörű volt a pénisze, vastag, eres és erőt sugárzó. Beleremegtem a látványába és öntudatlanul felé kaptam. Ő közelebb lépett, magunkra zárta az ajtót, én pedig rögtön megragadtam a farkát. Nem érdekelt hol vagyunk, letérdeltem elé.
Istenem, mennyire vártam már egy ilyen lehetőségre!
Közepes méretű, vaskos péniszét aranybarna fanszőrzet vette körbe. A borotváltat jobban komálom, de így is nagyon tetszett.
Először csak nyalogattam, végigjáratva rajta a nyelvem az egész hosszán, kóstolgattam és ízlelgettem. Tetszett az illat is, ami a friss tusfürdőével vegyült.
A pasi nyöszörögni kezdett és belemarkolt a hajamba. Tudtam mit akar, elkezdtem a makkját nyalogatni, le-fel, majd körkörösen, a húgycsövébe be-be érintve a nyelvem hegyét. Finom volt, igen jól esett, lüktettem tőle ezerrel.
- Nagyon jó vagy, de kapd már be - nyöszörgött remegve, én pedig miért is ne tettem volna eleget a kérésnek? Szívesen bekaptam, rábuktam félig. Nagyon finom ízűnek találtam az enyhén sós bőrének ízét.
Közben alányúltam, a heréjét is gyűrögettem, simogattam kicsit, belemarkoltam a fenekébe is, jó izmosan fogadott, kemény húsú pasasra találtam. Felnyögött, tetszett neki nagyon a ténykedésem. Benyeltem a péniszét, ameddig csak bírtam azt a gyönyörűséget. Imádtam rajta bólogatni.
Megragadta a fejem, a farkára húzott egészen, majd belefulladtam a jóba. Elkapott az öklendezés, de nem volt menekvés, tettem a dolgom, de szerettem volna, ha már elsül, mivel egyre durvábban és keményebben csinálta. Szájba dugott kegyetlenül, amitől kicsit elkapott a megalázottság érzése.
Megszorítottam a combját, hogy hagyja már abba, mert levegőt sem kaptam, homályosan láttam a könnyeimtől, de ő tartott erősen az egyik kezével és én szerencsére éreztem, ahogy az egész férfitest megfeszül, majd lüktető forróság önti el a torkom. Beleélvezett a számba, a felét akaratlanul is lenyeltem, a másik része viszont folyt ki a számon, le a mellkasomra. Ő szétkente, a merev mellbimbómat simogatta vele.
Végre levegőt vettem, óvatosan nyalogattam a makkját, megalázott rabszolgaként szopogattam le az ondóját, finoman kiszívtam minden maradékot. Akkor láttam, hogy még mindig félárbocon áll a vitorlarúdja.
A férfi elégedetten nézett le rám.
- Nagyon ügyes vagy - szólt bágyadtan.
- Nem akarsz te is kiszolgálni engem? - kérdeztem félénken és könyörgő tekintettel. Szinte esdekeltem a gyönyörű farkáért.
- Szeretnéd, hogy megdugjalak?- kérdezte csibészes mosollyal az arcán.
- Kérlek… akarom! – szakadt ki belőlem az igazság miközben teljesen elpirultam.
- Kell hozzá egy kis idő, gyere menjünk le addig táncolni.
A barátom addigra eltűnt a kis csajjal, én pedig így felszabadultabban csak a szőkére koncentráltam. Álló farokkal, másra sem tudtam gondolni, mint, hogy, mikor fog megdugni, de valahogy telt az idő.
- Tibi - nyújtotta a kezét – Dávid - mutatkoztam be én is. Ittunk, táncoltunk, az idő szaladt, csak azon kaptam magam, megyünk vissza a mellékhelyiségbe. Tibi keresett egy üres fülkét, majd maga előtt beterelt.
Ekkor mélyen a szemembe nézett, aztán a falnak nyomott. Annyira jól esett, hogy az egész testemen éreztem a forróságát, ami az övéből áradt. Ekkor hajolt oda a fejével és ért össze az arcunk, nagyon jól csókolt, szinte a lábaim is megrogytak, annyira izgalomba jöttem. Közben kioldotta a gombjaim, én pedig lehúztam a cipzárját, egymás farkával játszottunk.
Majd nemsokára elszakította magát tőlem és az ujjait bedugta a számba, ki-be húzogatta őket. Lenyúlt velük hátra a fenekemhez, éreztem, ahogy végigsimítja a két domb közti részt, aztán a lyukam körül köröz. Már nagyon vártam a folytatást, addigra nyögtem, mint a fürdős kurvák.




Nemsokára bennem volt a mutatóujja, tágítgatott, míg én nyüszítettem a gyönyörűségtől, isteni volt, ahogy játszott a fenekemmel. Közben a fejem a vállgödrébe hajtottam és úgy élveztem a finom kényeztetést. Nemsokára megfordított és végre a forró hímvesszője hegyét az anusomhoz illesztette és simogatni kezdte vele. Közben előhalászott a hátsó zsebéből egy óvszert, nyögve magára húzta, aztán végre elkezdett bökdösni a makkja.
Többször a tenyerébe köpött, nem volt nálunk semmi amit használhatnánk. Bedőltem, kezem a fülke falának támasztottam, végigszáguldott rajtam a várakozás gyönyörűségének izgalma, lüktettem és valósággal görcsöltem belül, annyira nagyon kívántam.
Próbáltam teljesen ellazulni, tudtam muszáj, ő először, csak finoman tolta belém a vastag rúdját vigyázva és óvatosan haladt egyre beljebb, majd amikor már eléggé csúsztam és kitágultam, egyre keményebben dolgozott. Hatalmas lökések rázták meg a testem, oda-oda csapódott a fejem a falhoz, de nem érdekelt, mert annyira élveztem minden másodpercet.
Egyik kezemmel vertem magamnak, és pár perc múlva tudtam nem bírom már sokáig, az előváladékom már ott csillogott az erősen bizsergő farkam hegyén. Ekkor ő előrenyúlt és verni kezdte a péniszem. Ekkorra már szinte sikoltottam annyira jó volt és nagyokat rázkódva élveztem bele a jótevőm kezébe, ahonnan bőségesen folyt le a cucc a kövezetre.
Alig álltam a lábamon, remegett mindenem, amikor maga felé fordított és az egyik lábam a lecsukott toalett tetőre helyezte. A másik lábamat viszont hirtelen felemelte a derekához így a nyakába kapaszkodtam erősen. Úgy dugott, miközben vadul csókolóztunk. Leírhatatlanul élveztem az egészet. Aztán elszakította a száját és én láttam rajta, hogy nem bírja tovább. Az izmos teste megfeszült, a vesszője hevesen lüktetett és belém robbant a forró magja…




Remegett a térdem, kielégülve lihegtünk. Tibi levezetésképpen leguggolt, leszopta a farkamról a maradék spermát, amikor felöltöztem, csak hátul kellett megtörülnöm magam...
Percekig ziháltunk még összekapaszkodva és kielégülve majd kifelé menet telefonszámot cseréltünk, pedig tudtuk, úgyse fogjuk keresni soha egymást, csak egy kis lélektelen, alkalmi szex volt, ami sok veszélyt rejtegethet magában, de lehet éppen ezért olyan jó és izgató.
Majd mesélek még az alkalmi szexkalandjaimról...

Hozzászólások
További hozzászólások »
Manka01 ·
Huhhh :heart:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

Anna69 ·
Sziasztok! Keresek egy férfit egy kellemes találkozóra. Részletek a honlapon -> www.teensfk.site

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: