Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Dilibogyók

Elég sok kitalált történet kering ezeken az oldalakon, én viszont egy valós történetet osztok meg veletek.  
Apám elhagyott minket, disszidált, amikor 9 éves voltam, egyedül maradtam anyámmal. A Terézvárosban laktunk, a harmadikon egy lakásban, ide rendszeresen felhallatszott az út zaja. Anyámnak nem volt tartós kapcsolata azóta sem, néha jött föl egy-egy férfi, illetve ő aludt valakinél. Ilyenkor éjjel kijöttem a nappaliba, tévét be, szexfilmcsatornára át, és gondolhatjátok, mit csináltam.  Először 1991-ben maszturbáltam, 12 évesen véletlen jöttem rá, hogyan kell. Ebben az évben hallottam azt is anyámtól, hogy zsidók vagyunk. (Nem kell zsidózni!) Nem is nagyon foglalkoztam vele, legközelebb 3 év múlva került elő komolyabban. 1994 októberében járunk, amikor az eset történt, de már nyáron is mondogatta anyám, hogy be kellene feküdnöm a kórházba, körülmetélésre.
- Az én faszomon ne legyél vallásos, eddig se tartottunk semmit belőle – mondtam.
Összesen egyszer voltunk zsinagógában, meg egyszer ettünk péntek este a többiekkel, szóval tényleg nem érdekelt minket. Innentől kezdve berágtam az egész vallásos katyvaszra, főleg mert féltettem a kukimat a tortúrától. Aznap este kétszer is kivertem, kihasználtam a fitymám nyújtotta élvezeteket rendesen. De anyámmal megromlott a viszony, napokig nem is beszéltünk egymással. Furcsa lett, frusztráltabb idegesebb. Majd egy hétre az eset után megtörtént, amire nem gondoltam volna. 
Épp elaludni készültem, már feküdtem az ágyban, villany lekapcsolva, amikor bejön a szobámba anyám, feldúlva, még sohase láttam ilyennek. 
- Mit gondolsz, ki vagyok én neked, te szarcsimbók?  - mivan? – gondoltam-  ez hülye. 
- Nem azért szenvedtem veled, hogy most hálátlan légy! – folytatta, szinte habzott a szája, belekapaszkodott a hajamba és húzni kezdte. 
- Hülye vagy? – kérdeztem, de már egy pofon képében meg is kaptam a választ.
- Na, gyere ide, te hálátlan kölök, most majd megtanulod… - mondta, és a rózsaszín hálóingje alól lehúzta a bugyit.


A fejem elé térdelt és odahúzta az arcomat a pinájához. 
- Ezt szagold meg… tetszik? … innen jöttél ki.  - Ekkor éreztem először punciillatot.


- Nyaljad! – szólított fel, szinte a számra ült, miközben a hajamat húzta magához. Hirtelen nem tudtam mit csinálni, elkezdtem mozgatni a nyelvemet, éreztem a sós ízt, ami a pinájából jött. Kb 20 percig nyaltam folyamatosan, lassan elengedte a hajamat is, majd a végén összeszorította a combjával a fejem (később tudtam meg, hogy ekkor mennek el a nők) majd leszállt rólam és kiment a szobámból. A nyelvem nagyon elfáradt, punciszagú lett az egész arcom. Azon az éjjel nem aludtam, másnap is a hatása alatt voltam az eseményeknek. Nem sírtam, de nem is örültem, fel se fogtam, csak néztem ki a fejemből. Mondanom se kell, hogy a másnapi matekdolgozat egyes lett. Ez volt életem első és utolsó egyes matekdogája. Másnap hazajön anyám este – a minisztériumban dolgozott – és emlékszem, még én féltem tőle. Eszembe se jutott, hogy a rendőrségre menjek zaklatásért feljelentést tenni. Egész este nem szóltam hozzá, nem mertem. Este lefeküdtem, bejött a szobámba, és megsimogatatta a hajamat, majd kiment.  Még adós vagyok anyám leírásával: akkor 47 éves volt, 168 centi kb 68 kiló fekete váll fölött érő haj kissé rekedtes hang, kerek arc. Szóval nem volt egy bombázó, de én addig szerettem.  
Lassan kezdett az idő multával rendeződni a kapcsolatunk, de majd egy hónap múlva megtörtént másodjára is. Ez még brutálisabb volt, de már nem viselt meg annyira. A nappaliban cigizett  a kanapén (a konyhában gyújtott csak rá egyébként) és látszott rajta, hogy be van rúgva. A tévében pedig pornófilm ment, amit videóról nézett. Meglepődtem, mert bár én is láttam egy-két pornófilmet, azok 11 után voltak a kábelen. (Teréz körúton laktunk). Nem tudom, honnan szerezte, ezt az oldalát nem ismertem. Szóval ott ült a kanapé szélén részegen:
- Gyere ide, és nyalj ki – mondta egy szál blúzban, épp szétterpesztve a lábát. Én szó nélkül odamentem, és elkezdtem a már megismert mozdulatokkal kényeztetni. Egy percig sem gondoltam, hogy ez jó, vagy rossz. Aztán egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy nem nyög, hanem, ütemesen lélegzik. Elaludt. Felemelkedtem, és bevillant: most simán betehetném a lompost  a pinájába, mert ez ágaskodott, főleg, hogy közben ment  a tévéből az aláfestés. De tiszteletből-e vagy undorból inkább otthagytam, kivettem az elaludt csikket  a kezéből, rányitottam az ablakot, majd betakaratlanul otthagytam. Bezárkóztam a szobámba feltekertem a fűtést.


Másnap reggel 6 körül arra ébredtem, hogy anyám rettenetesen köhög, prüszköl. Bejött a szobámba, de már akkor is volt benne reggeli löket, nem a tegnapi maradványa szólt belőle: --- Te hagytál ott a hidegben –köhögött egy hatalmasat – te büdös kölök, azzal megindult felém, és elkezdett ütni. Én meg akkor ébredtem épp, a takarót magam elé tartva védekeztem. Így nem fájt. 
– Megállj csak! – kiment a konyhába, majd egy perc múlva egy nagykéssel és egy diólikőrös üveggel a kezében tért vissza. Életemben ekkor féltem először és utoljára igazán. Hirtelen átvillant az agyamon, hogy leszúr, ezért menteni próbáltam a helyzetet:


- Ne bánts, anyu, kinyallak, még a seggedet is, ha akarod! – hadartam. 
Lefeküdt az ágyra, meghúzta az üveget, és széttette a lábát. és csak fapofával ennyit mondott:
- Csináld!
Én nekiláttam, de tudtam, hogy profinak kell lennem, mert még mindig a kezében van a kés. Láttam már pár pornófilmet, abban is nyalogatták a pasik a nők alvázát, de utána rendes szex volt. Persze ez ebben a helyzetben nem mertem volna előhozni a rendes szexes ötletet, csak nyaltam szépen lassan. Akkor más ízű volt a nunája, kicsit keserűbb és erősebb, mint az előzőekben,  gondolom azért, mert előtte kiment pisilni. Még lehetett érezni a fekete szőrszálakon a pisiillatot. (akkor még nem borotválták a nők a szőrt ott) Ahogy nyaltam szépen ernyedt el a keze, letette az üveget, és a kés is csúszott ki a kezéből. Majd belekapaszkodott a hajamba, magához húzta, összeszorította a combjával a fejem, és hangosan elélvezett. Utána még lefetyeltem fél percig, majd felállt rólam. Én is felkeltem, töröltem pézsével az arcomat. 
- Nincs még vége, gyere nyald ki a seggem is! …. Feküdj vissza! – Azzal rámtolatott, pont úgy, hogy az arcom előtt legyen a segge. Finoman elkezdtem nyalni.
- Na, milyen? – kérdezte. Nagyon jó – mondtam, mert nem mertem mást mondani. Pár percig mozgattam a nyelvem az ánusza körül, majd felállt.
- Máskor nem fogsz nyitott ablaknál hagyni! –mondta, s fújta ki az orrát.


Ezután rendszeressé váltak a nyalások, nagyjából hetente kétszer. Volt, amikor csábítóan megkért, hogy bújjak mellé az ágyba, de általában részegen rámtörte az ajtót, és megerőszakolt. Úgy az ötödik alkalom lehetett, amikor pöcöktetés közben véletlenül megcsókoltam a hasát is. 
- Úgy, gyere följebb! – És rátette a kezével a kezemet  a mellére. Tapogattam a cicit, nyalogattam a köldökét, majd elkezdtem szívni a bimbókat ösztönösen. Ettől nagyon izgult, be is vezettük ezután a kebel izgatását. 
Eljött a Karácsony, az ünnepi készülődés ideje, bár ebben az évben még kevesebb idő jutott erre. Pár héttel ültünk előtte a konyhában, ő cigizett (utóbbi időben egyre többet) és félválról megkérdezte: 
- Mit kérsz Karácsonyra?
- Azt szeretném, ha betehetném a kukimat a puncidba – mondtam, de már meg is bántam, hiába éreztem azt, hogy ennyi jár nekem. 
- Adok pénzt, keress magadnak egy kurvát, de anyádat nem fogod megbaszni. – Csak így egykedvűen engedte ki a szöveget a füsttel együtt. Ahhoz képest, hogy főiskolát végzett, fontos köztisztviselő volt, nem volt túl választékos a beszéde egy-két pohár után.


Lefekvés után eldöntöttem, hogy keresek egy lányt, de nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy egyszer elkapom, hisz annyi örömet okoztam neki, ideje visszaadni, most mit álszenteskedik. Ahogy gondolkoztam, azon veszem észre magam, hogy simogatom álló farkamat, közben anyámra gondolok. Ekkor nagy csattanás, anyám jött be részegen dölöngélve. ágyam mellé jött, lehúzta a bugyit, megkereste kezével a fejemet, majd jobb térdével feltérdelt  a fejem mellé, átvetette a bal térdét rajtam, és a punciját az arcom elé helyezte. Ahogy belenyaltam, nagy koppanás, ugyanis megfejelte a falat. Én majd elröhögtem magam, de azért csak mozgattam a nyelvem. 
- Csússzál lejjebb - utasított. Én megtettem, majd ismét rámült és haladtunk az orgazmusa felé. De én sem hagytam magam annyiban, szépen húzogattam a farkamon a bőrt. Hol lassabban, hol gyorsabban, csak hogy egyszerre menjünk el. Tekintélyes adagot lőttem végül a hátára, de még először nem is vette észre. Csak miután kipihente magát, (mindig fél percig ült az arcomon orgi után) nyúlt hátra:
- Mi ez, a spermád? 
- Az.
- Te disznó, rám vered a faszod … na megállj! – Erre megfogta a fülem, kirángatott az ágyból, húzott be a fürdőbe. Én nem is tehettem mást engedelmeskedtem, mert nagyon fájt a fülem. Húzott magával, beléptünk a fürdőkádba, ott lenyomott, majd ismét az arcomra ült. Nem is foglalkoztam vele, annyira fájt a fülem. Egyszer csak jött a meleg víz az arcomra, amiről kiderült, hogy pisi, be is csuktam a szemem és a szám. Most igazán undorítónak találtam őt, majdnem hánytam is. 
- Gyerünk, mire vársz? – kérdezte – Mit kell ilyenkor csinálnod? – Én erre elkezdtem a nyalást, közben éreztem a pisis szőrszálak illatát. Vagy fél óráig nyaltam, mire elélvezett. Aztán megfordult:
- Gyerünk, dugd a seggembe a nyelved! – nem szívesen, de megtettem, beleerőltettem a keserű lyukba a nyelvem hegyét. Megfordult, váratlanul pofon ütött, úgy, hogy a csempe adta a másikat. 
Ágyba kerülve elhatároztam, hogy megalázom egyszer, de nagyon. Akkor már gondoltam, a gyámhatóságra is, de tudtam, hogy ha lecsukják őt, vége a jólétemnek is. Hetente tízest kaptam költőpénznek, ami egy 1994-ben nagyon jó fizetésnek számított. Nem tudom, honnan volt annyi zséje, bár azt tudta, hogy tőzsdézik, és súgnak neki. A Munkaügyi Minisztériumban dolgozott, kb. évente kétszer nyilatkozott a tévének. (Akkor még csak egy volt.) Szóval nyilvános botrány lehetett volna, de abból én se jövök ki jól. Az emberek ujjal mutogattak volna rám, pénz is over. Viszont megfogadtam, hogy többet nem elégítem ki nyelvvel. 
Egy hét múlva jött a menetrend: alszok, bejön, rámül. De én most nem kezdtem el a rutint. 
- Na, mire vársz? Nem ízlik a pinám? – Én meg se szólaltam. Fél percig ült rajtam, aztán elkezdte mozgatni az altestét az arcomon. Erre lelöktem magamról, kimentem a fürdőbe és bezárkóztam. Mikor hallottam, hogy visszament, én is visszamentem lefeküdni. Hajnalban arra ébredek, hogy a kezemet fogja, aztán kitakar, és már is előttem van a szokásos punciillat a szőrös pinával együtt.  A kezem meg a lábam ki van kötve úgy hogy mozdulni sem tudok. A vén kurva kikötözött álmomban. 
- Akarsz pisit az arcodba?
- Nem.
- Akkor nyaljad szépen. – Most 10 perc alatt elélvezett, furcsamód a farkam is felállt, pedig megalázó helyzet volt. Mikor leszállt rólam, meglátta a merevedésem:
- Mondtam, hogy keress egy kurvát, aki rendszeresen leszop, van pénzed, nem? Nem is költesz semmire. 
Tényleg muszáj volt valakit keresnem. Például Vica, az egyik lány az osztályban. Divatosan öltözött, jól nézett ki. Elhatároztam, hogy ő lesz az, de valahogy nem mertem megszólítani. Aztán a téli szünet utolsó előtti napján elhatároztam, hogy másnap odamegyek hozzá, és megkérem, hogy járjunk. Ez így lesz jó – gondoltam. El is mentem másnap a suliba, tök karácsonyi hangulat volt, de a Vica nem jött aznap suliba. – Na idén se fogok dugni – gondoltam. 
De nem így történt. 27-e volt, amikor épp a tévét nézem a nappaliban, hazajön anyám persze részegen, egy faszival meg egy nővel. A faszi 45 körüli 190 centis szakállas, a csaj 40-45 vékony festett szőke. 
-Helló – köszöntek, ők se voltak józanok, de anyám még rajtuk is túltett. Annyira nem érdekelt, néztem tovább a tévét, valami idétlen zenecsatorna ment. Egyszer csak szexhangokat hallok a hálószobából. Ezt már csak megnézem – gondoltam,  s nem is csalódtam: a fickó feküdt a franciaágyon, anyám rajta lovagolt, a szőke meg anyám felé fordulva ült a pasi arcán. Néha megpróbált smárni a muterral, de az mozogni is alig bírt. Nézem őket egy darabig, meglát a szőke: 
- Beszálsz, kisfiú? – kérdi tőlem. 
- Most kösz, nem – mondtam megdöbbenve, de azért néztem a műsort. Egyszer csak leszáll anyám a pasiról, és a szája elé szorítva a kezét indul a fürdő felé. Nagy okádás hangja, köhögések. Na, ezt már csak megnézem, belépek, ott látom, a mutert amint két kezével támaszkodik a WC-csészén. Egy idő után elkezd remegni is. Bejön a szőke (hosszúkás mellei voltak, kissé öreges a bőre, fekete pinaszőr, és csak egy kis csíkban fölfelé). 
- Anyád hogy van?
- Hát rosszul – mondtam.
- Nincs kedved beszállni? Voltál már nővel? …. Gyere – mosolygott rám. Elkezdtünk csókolózni. Ebben elég béna voltam, nem tudtam, hogy kell érzékien csókolni, tulajdonképp még nem is smároltam. Majd elővettem a férfiasságomat, mely még az előbb ágaskodott, de addigra lelohadt, és megfogtam a nő fejét, aki már tudta is a dolgát, és profi mozdulatokkal tekerte, szopta a farkam. Anyám közben mellettünk „haldoklott”, meztelen feléhajolva fogta a WC-t, néha köhögött, ökrődött. Mielőtt elélveztem volna a csaj szájába, kihúztam, és beletettem anyám pinájába a pélót. Elég szűk volt, és még nem is ment be teljesen, már a második lökésnél élveztem tele. Annyi gecit csurgattam a lyukba, hogy egy pillanatra azt hittem, belepisilek. 
- Ez jó volt, rég vártam erre – mondtam, mikor kihúztam, s így is gondoltam. A nő csak nézett minket, anyám se tért magához.


- Van kedved még csinálni valamit? – így a szőke.
- Ja, csak mindjárt lemosom, de miközben mostam a kagyló fölött, még jött ki egy kis geci. Miután végeztem ezzel, leguggoltam a szőke elé, és elkezdtem a szőrt nyalogatni. Egyből tudta, mi a pálya, és feltette egyik lábát a kád szélére, hogy hozzáférjek a nyílásnak is. Jobb íze volt, mint anyám pinájának, nem volt annyira keserű. Szépen kényeztettem, majd benyitott a szakállas:


- Beférek én is? – kérdezte.
- Menjünk vissza a szobába – javasolta a csaj. Visszaballagtunk, a pasi lefeküdt az ágyra néhányat vert a faszán: 
- Nyomjuk seggbe, a fiú meg majd a pinába! - A szőke szó nélkül hanyattfeküdt az ipse ölében, és becsúsztatta. Én se voltam rest, és feléjük állva a farkam felkínáltam szopásra a nőnek. Az szépen szívta is, majd mikor felállt a nemes szervem, beletettem a pinusba. Majdnem elélvezte most is elsőre, de fél percig mozdulatlan voltam, csak épp a nő mozgott popójában a szakállas faszával.


- Álljatok le, túl gyors! - osztottam őket. Azok abbahagyták.


- Nem voltál még nővel, mi – nevetett a fickó.
- Az anyja őt se tanította meg baszni – vigyorgott a nő – egyébként Klári. A férjem Imre. 
Én is bemutatkoztam, majd indítottam a lökettempót. Határozottan jót tett a pihenő a farkamnak, nem akart még elélvezni olyan gyorsan, vagy két percig bírtam a ki-be járatást, miközben Klári hangosan nyögött. Aztán eljött a pillanat, és beleélveztem. Persze, ő még nem ment el teljesen, de ez engem hidegen hagyott. Leszálltam, kimentem a muterhoz, aki már aludt ülve a csészének támaszkodva. Lemostam a kukit, ez jó volt, gondoltam. Mikor elmentek Kláriék, Imi azt mondta: 
- Látom, te is élvezted, máskor is összejöhetünk, felőlem lehet egy enyhe férfi biszex is.


Folytatása is lesz...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Salambard ·
"rányitottam az ablakot, majd betakaratlanul otthagytam"

TROLOOLOOOLLLOLO :D

emobaby ·
Mocskos, életszagú. A stílusa illik hozzá, bár azért lehetne csinosítani. Nem rossz.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: