Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Délelőtti gyönyör

Tehát a szüleim csütörtökön szóltak, hogy szeretnének az augusztusi balatoni családi nyaralás után kettesben elmenni egy hosszú hétvégére. Nem volt semmi kifogásom. Gondoltam majd áthívom Márkot. Péntek hajnalban indultak a szüleim mire felkeltem már egyedül voltam és egy cetli várt az étkezőasztalon. Szüleim leírták a szokásos kaja a hűtőben, ne gyűjtsd fel a házat, szeretünk stb... Szeretek egyedül lenni a házban.Igazi nagy családi ház. Ha belépünk a házba rögtön elénk tárul a hatalmas lépcső az emeletre. attól balra nagy konyha étkezővel baloldalon nappali mindenféle elektronikai kütyüvel. A lépcső tetején az én szobám van. Nagy kétszárnyas ajtóval és külön fürdővel.Az emeleten van még a szüleim hálószobája,plusz még 2 szoba és a szülői fürdő.
Szóval miután megtaláltam a cetlit felmentem a szobámba és felhívtam Márkot
- Hello, jó reggelt!
- Szia szívem, neked is. - Köszönt a telefonba azon az édes hangján.
- Képzeld, a szüleim elutaztak és csak vasárnap éjszaka jönnek haza. Arra gondoltam, átjöhetnél - közöltem a nagy hírt és nagyon izgatott voltam.
-  Hát ez szuper. Fél óra és ott vagyok!
- Rendben, várlak, puszi!
- Szeretlek!
- Szeretlek!
Leraktuk a telefont én utána vagy 2 percig a kezemben a telefonnal mosolyogtam. Nagyon szerelmes voltam.Rájöttem hogy kevés időm van az érkezéséig.Bementem a fürdőbe,gyorsan leborotváltam a hónaljamat, a lábamat és a puncimat. Nem volt rajta nagy szőr, csak egy kis borosta, de én jobban szeretem, ha szőrmentes. Ez kb. 20 percig tartott,  így nem volt sok időm a tollászkodásra. Felkaptam egy szexi tangát, egy melltartót, egy kis nacit és egy kivágott felsőt. A hajamat felkötöttem egy copfba. Sminkemmel sem babráltam sokat, csak egy kis alapozó szemceruza szempilla spirál és egy kis ajakápoló, hogy puhák legyenek az ajkaim.
Éppen elkészültem, amikor csengettek. Tudtam hogy ő az. A gyomromban megjelentek a lepkék. Már fél éve járunk együtt, de még mindig izgulok mielőtt látom. Nagyon szeretem. Még egy utolsó pillantást vetettem az összképemre, majd leszaladtam a lépcsőn és kinyitottam az ajtót. Ott állt az ajtóban bőrdzsekiben, napszemüvegben (ilyenkor már reggeltájban hűvös van, ahogy jön fel a nap), egy csokor vörös rózsával a kezében. Elolvadtam tőle, sőt, beindított ez a látvány.
- Ööö... beengednél?
Szakította félbe  képzelgéseimet, amint azon tűnődtem vajon hogy nézhet ki valaki ilyen dögösen?
- Ohh... bocsi, persze.
Bejött levette a dzsekit és a cipőt.Kaptam tőle egy 2 napig nem láttalak és hiányoztál csókot.Ez annyit jelent hogy vagy 3 percig smároltunk az ajtó előtt.Nem vadul hanem csak romantikusan, szerelmesen. Ettől már kezdtem benedvesedni. Átadta nekem a csokrot. Megköszöntem, bementem a konyhába és beraktam egy vázába. Eközben leült a kanapéra és kérdezgette hogy vagyok, jól aludtam-e, mit csináltam tegnap? Én válaszolgattam rá, majd megkérdeztem kér-e valamit. Hátha szomjas vagy esetleg éhes.
- Igen cicám van valami, amit már 2 napja nagyon szeretnék.
- És mi lenne az?
Belenézett a szemembe,pimaszul mosolygott és azt mondta:
- Téged szerelmem.
Kise mondta felé indultam beleültem az ölébe és elkezdtem vadul csókolni.Közben a kezei felfedező útra indultak.Először csak a hátamat simogatta majd a fenekemet. Levette rólam a felsőt és a melltartót is.  Gyúrogatta az egyik mellemet a másikat a szájával kényeztette, szívogatta, harapdálta, puszilgatta. Én elkezdtem apró mozdulatokat tenni előre hátra. Dörzsölgettem a puncim a farkához. Ez neki is tetszhetett mert egy idő után éreztem hogy kezd keményedni neki.
Leállt, a szemembe nézett. Azonnal tudtam mit szeretne. Azt szeretné, hogy leszopjam. Imádtam a farkát. Nemvolt kicsi, de olyan hű de nagy se. Tökéletes volt.Letérdeltem elé, levettem róla nadrágot, majd a bokszert. Elkezdtem szopni. Nemrég megtanultam mély torkozni. Habár nekem egy kicsit kellemetlen volt, de az volt a lényeg, hogy neki jó legyen. Nem kellett sokáig csinálnom, hamar elélvezett. Szerette, ha lenyelem. Most is  így tettem. Majd le nyalogattam róla a maradék kéjnedvét is. Az ölébe húzott és hosszasan megcsókolt.
- Köszönöm szívem, egy istennő vagy.
- És te szeretnél isten lenni? - Egy ideig szótlanul nézett, majd leesett neki, hogy most én következem.
Felemelt mint menyasszonyokat szokás. Felment velem a szobámba. Lefektetett az ágyra levette rólam a nadrágot és a tangát. Csókolgatott, puszilgatott a puncim mellett.Alig vártam hogy a puncimhoz érjen. Az egyik pillanatban hirtelen belenyalt egy nagyot  amit a részemről egy nagy nyögés követett.Elkezdte nyalni,szopogatni a csiklómat,közben az ujja sem állt le. Ujjazott elsőnek 1, majd 2, végül 3 ujjal.Nagyon fel tud izgatni.Hihetetlenül jól csinálta.Nemsokára szaporábban vettem a levegőt éreztem hogy mindjárt itt a vég. Ezt ő is észrevehette mert elkezdte gyorsabban és vadabban csinálni. Azonnal elélveztem egy jóleső sikoly kíséretében. Mellém feküdt az ágyon. Láttam, hogy a férfiassága megint ágaskodik. Pár percig csókolgattuk simogattuk, izgattuk egymást. Aztán ráültem az ágyékára.Megint elkezdtem dörzsölgetni a puncim a farkához.Izgattam vele a csiklóm.Nagyon finom volt. Jólesett neki is, de láttam rajta, hogy mást szeretne. Jól megakart dugni. Imádtam, ahogy csinálja, először lassan, szenvedélyesen, majd gyorsan és vadabban.
Mellé feküdtem, felhúztam a lábaimat. Elém térdelt felhúzott egy óvszer, mert fő a biztonság. Párszor még bedugta az ujját, majd szépen lassan belém csúsztatta merev péniszét. Lassan húzogatta ki-be, míg a hüvelyem az ő méretére tágult. Aztán elkezdett ütemesen mozogni bennem. Egy idő után kértem, hogy hagyja abba mert pózt szeretnék váltani. Bólintott és kivette a puncimból a férfiasságát. Ő térdelve maradt várta hogy mit szeretnék.
Odatoltam neki a fenekem. Egyből tudta mi következik. A kutya póz a kedvencem. Hátulról elkezdett dugni. Ebben a pózban tudok leghamarabb elélvezni. Neki sincs ellenére, hiszem nagyon szeretni a kerek fenekemet. Nemsokára szaporábban vettük a levegőt, neki és nekem is közel volt a vég. Olyan gyorsan dugott, ahogy csak bírt. Szinte egyszerre élveztünk el. Még berakta párszor, majd levette az óvszert, én nagyon óvatosan és finoman lenyaltam a maradékot. Lerogytunk az ágyra. Átöleltük egymást, így feküdtünk egy ideig.Majd éhes lettem.Úgy ahogy voltunk meztelen(hiszem miénk a ház senki sem volt otthon) lementünk a konyhába ettünk. Aztán úgy döntöttünk hogy megnézünk filmet. Ott ültünk a kanapén összebújva a TV-t bámulva szerelmesen. Így telt a péntekünk.Szombaton és vasárnap is ez volt.Szeretkeztünk állandóan.Tudtuk hogy nemsokára iskola akkor pedig ritkábban látjuk egymást...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Andreas6 ·
Összecsaptad, nem olvastad át, az egybe- és különírásról zavaros fogalmaid vannak, stb. Nem tetszett.

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: