Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Dave

Forró, kalandokra csábító ez az éjszaka. Talán a telihold teszi, de ma éjjel valami más, varázsos őrület nehezedik a városra, megbolondítván mindenkit, aki még nem szuszog békésen, nyálát csorgatva a kispárnáján. A bárok neonfényei hívogatóan villódznak a betondzsungelben. Dave is egy ilyen felé igyekszik. Mellkasára feszülő fekete ingjében és szexis farmerében igazán jól mutat, teljesen beolvad az éjszakai árnyak közé.

Dave cinikusan húzza el a száját a bárból kitámolygó emberek láttán és egy nagy sóhajjal lép be a helyiségbe. A füstöt vágni lehet, a zene fülrepesztően dübörög. A pultnál fedezi fel barátját, aki előtt már a sokadik pohár üresedik. Sietve átvág a tömegen, mielőtt túl nagy hátrányba kerülne. Ráhuppan az üresen álló székre és rögtön whiskyt kér, duplát. Némi amatőr kézmozdulattal próbálja a barátja tudtára adni, hogy miért késett, de esély nincs rá, hogy az felfogja a már ködös agyával. Felhajtja italát, kéri máris a következőt. Ráérősen szenzorozza a kicsi táncparketten riszáló lányokat. Nem szokása bulikban lányokat felcsípni, de ma valami furcsa érzés keríti hatalmába és szinte égeti belülről. Amerre csak fordul, szeme mindenfelé jól kirakott cicikbe és apró, feszülő szoknyákba bújtatott popsikba ütközik, és akkor meglátja őket.

Két gyönyörű lány táncol vele szemben. Az egyiknek hosszú, világosbarna haja a lapockáját verdesi, vékony gazellatestét a zene ütemére mozgatja. Arca egészen különleges, de a legfeltűnőbb benne a vadítóan szexis hátsója, amit alig takaró apró, feszes bőrszoknyába csomagolt. Mellette egy angyal áll. Szőke haja apró loknikban hull a vállára, az arca finoman sminkelt, hatalmas őzikeszemeivel Dave-t nézi, miközben finom, cseresznyeszínű szája sokat ígérő mosolyra húzódik. Kezével a hajába túr, majd lefelé halad, végigsimít kecses nyakán, fehér, csipkés anyagba bújtatott mellein, karcsú derekán egészen kerekded csípőjéig. Csábító táncba kezd csak neki.

Főhősünk megbabonázva nézi a tüneményt, lassan megigézve elindul a lány felé. A szőke szépség a nyakára fonja a vékony karjait, hozzádörgölőzik, mint egy kiscica. Dávid simogatja a hátát, élvezi a forró és selymes bőr érintését, ösztönei teljesen magukkal ragadják, belemarkol a feszes fenékbe, felemeli, vadul csókolja az édes ajkakat. A lány a vágytól epedve viszonozza. Már nem érzékelik maguk körül a világot, falják egymás száját, érezni akarják a másik testét. Kifulladva levegőért kapkodva kicsit szétválnak. A fiú kifelé int a fejével, kézen fogja és kivezeti a tömegből a lányt. Megcsapja őket az éjszaka hűvössége. Borzongva esnek újra egymásnak. A lány ezt suttogja a fiú szájába:
- Szomjas vagyok. De már ne menjünk vissza. A közelben lakom, elkísérsz? Amúgy Jess vagyok.
- Dave.

Szótlanul kéz a kézben elindulnak. A lokálból kiszűrődő zaj egyre halkul, már csak Jess cipősarkainak ütemes kopogása hallatszik. Egy panel előtt állnak meg. Halkan surrannak be, mint a tolvajok. A harmadikon végre célba érnek, Jess vacakol a zárral, alig tudja kinyitni a remegő kezeivel. Végre átküzdi magát az utolsó akadályon is. Felkapcsolja a lámpát az előtérben és lerúgják a cipőiket. Dave szorosan a falhoz nyomja, egyik kezével felemeli, a másikkal a hosszú, sima combokat simogatja, egyre többször kalandozik a szoknya alá. Ölbe kapja és átmegy vele a nappaliba.

A másodperc tört része alatt végigméri a terepet. A szoba rendkívül nőies, erotikus hangulatot sugároz. A halványpiros falon bekeretezett képek lógnak a lányokról. A hatalmas fekete kanapé szinte betölti a teret. Óvatosan hanyatt fekteti zsákmányát a puha szőnyegen, szájával a nyakán levő érzékeny pontokat keresi. A lány nyögdécselése fokozza izgalmát, türelmetlenül vetkőztetni kezdi. Lehúzza a szexi, csipkés ruhácskát, majd a rafinált szabású melltartót is új helyet talál magának a kanapé személyében. Gyönyörködik a látványban. Ellenállhatatlanul vonzzák a vágytól ágaskodó, rózsaszín bimbók. Egyiket a kezével, a másikat a nyelvével simogatja. Élvezi a kerek mellek tapintását, felváltva szívogatni kezdi őket.

Közben keze lefelé igyekszik, a feszes hason át egészen a csipkés francia bugyiig. Lejjebb csúszik és megszabadítja a lányt a bugyi fogságától. Szeme elé teljesen kopasz, rózsaszín kis punci tárul. Rettentően tetszik neki, már nagyon vágyik rá, hogy belemeríthesse magát, de nem akar semmit sem elsietni, ennek az éjszakának minden percét ki szeretné élvezni. Mikor ujját végighúzza a finom, kis barackon, az jócskán benedvesedik, érzi mennyire kívánja Jess. Apró puszikat hint rá, majd óvatosan nyalogatni kezdi, kóstolgatja a nedveket. Széthúzza a nagyajkakat és nyelve gyors táncot jár a lányban. Szorosan belemarkol a fenekébe és úgy tartja, hogy ne tudjon ficánkolni.

Jess már nem bírja tovább. Érezni akarja magában, minél mélyebben. Lekényszeríti magáról és az ingnek esik. Vadul csókolja, miközben megvívja harcát a gombokkal. Végigkarcolja körmével a férfias felsőtestet, beleharap a vállába, végül bocsánatkérő csókot lehel a mellbimbókra. Átküzdi magát az övön, közben magában szidja mindazokat, akik ezt kitalálták. Pár mozdulat és a farmer, az alsónadrág és a zoknik a szoba különböző sarkai felé repülnek. Átszellemülten veszi kézbe a keményen álló hímtagot és végigsimítja rajta ajkait. Nem várakoztatja tovább a fiút. Szájával becézgeti annak férfiasságát. Végignyalja a tövétől a hegyéig többször is, majd bekapja, fejét ütemesen mozgatva próbálja minél mélyebbre ereszteni a torkán. Érzi, hogy már nincs túl sok hátra, ezért pár pillanatnyi szünetet tart. Kistáskájáért nyúl és kivesz belőle egy csomag óvszert. Rendkívül gyakorlott mozdulattal helyezi fel szájjal a vékony kis holmit.

Kínzóan lassan ereszkedik rá, szűk puncija egyre jobban magába fogadja a fiú büszkeségét, percről percre könnyebben csúszkál a lány nedvein. Hamarosan egymásra hangolódnak. Dave keményen megfogja Jess csípőjét, ő diktálja a ritmust. Már mindketten levegőért kapkodnak. Pózt váltanak, mert a szőnyeg fájón kidörzsölte a hősnőnk térdét.
- Csináljuk hátulról - kéri.
A fiú nem késlekedik. Csípőjét a lányéhoz igazítja, felemeli az egyik hosszú lábat és a kanapéhoz irányítja. Megfordítja a karcsú teste. Jess beszéd nélkül is teszi a dolgát, egyik lábát felhúzza, kényelmesen elhelyezkedik, és homorít, ahogy csak tud. Dave egy mozdulattal beléhatol, vad tempót diktál, miközben a lány melleibe kapaszkodik. Hamarosan egyre hangosabbá válnak nyögéseik, egyszerre jutnak el a gyönyör kertjébe, ahol kiélveznek minden egyes másodpercet. Végül kifulladtan, zilálva a kanapéra dőlnek.

Épp kezdik összeszedni magukat, mikor kulcszörgést hallanak a bejárat irányából. Arra már nincs idejük, hogy bármit is magukra kapjanak, mert a szobába toppan Jess barátnője, akit a bárban hagytak.
- Sziasztok! Látom, jól szórakoztatok - kezdi kaján vigyorral az arcán. Dave-hez hajol - Rachel vagyok, nagyon örvendek gyönyörű zöldszemű idegen.
- Dave vagyok.
- Biztos kifáradtatok. Hozok egy kis bort. Csak gyorsan lekapom a ruháimat, ma nudi bulit csapunk. - ezzel a világ legtermészetesebb módján vetkőzni kezdett. Lehullott a földre bikavadító, tűzpiros felső, a bőrszoknya, a magas sarkú cipők, a csipkés harisnyakötő, a szexis neccharisnya, végül fekete tangája került a kupac tetejére. Miután bebizonyosodott róla, hogy mindenki kellően megcsodálta, napbarnított bőrét, vékony termetét, feszes melleit, fantasztikus popsiját riszálva kiment bort keresni.

Mikor visszajött, a cseppnyi üvegasztalra tette a poharakat és mindegyiket gondosan csordultig töltötte, ügyelve arra, hogy közben kellő mértékig behajoljon, majd pár percre eltűnt az egyik szobában és nagy meglepit hozott magával: egy szextársasjátékot. Van benne kártya, dobókocka, olaj, két selyemkendő és egy vibrátor is. Agyukat már vastag ködbe borította az alkohol és az izgalmas helyzet, a gátlásaik semmivé váltak, kezdtek belemelegedni a játékba.

Az első kártya szerint Dave-nek tejszínhabot kell nyalogatni Jess testéről. Rachel felugrott és pár pillanat után arcán győzedelmes mosollyal himbálta a tejszínhabos flakont. A flakon egész tartalmát barátnőjére nyomta, mire befejezte, egy nagy fehér kupac terítette be a lányt. A fiú a Jess lábánál kezdi a nyalifalit, élvezi, hogy újra végigtapizhatja a lány minden porcikáját. Felpillantva észreveszi, hogy Rachel a másik oldalon hasonlóan munkálkodik. Jess fölött térdel, vállát igyekszik megtisztítani, sietve falja a habot, hogy mielőbb a telt, keblekkel foglalkozhasson. Közben Jess sem tétlen, elkapja a felette ágaskodó cickókat, nagy beleéléssel szívogatja őket. Dave-nek ez a látvány már túl sok, érzi, hogy újra kőkemény. Akarja, mindkettőt, minél előbb.

Azok nem is törődnek vele, teljesen lefoglalja őket saját kis játékuk. A fiú Jess puncijába nyal, aminek hangos nyögés lesz az eredménye. De nem sokáig szájaskodik, mindent látni akar a csajok ténykedéséből, ezért két ujját a forró és nedves kis barlangba nyomja és keményen megdolgoztatja. Rachel-t nem érdekli, hogy egyre ragadósabb, türelmetlenül halad lefelé. Dave kezét a férfiasságára teszi és kéri, hogy csak figyelje őket. A fiú ért a szóból, maszturbál a lányok műsorát figyelve. A csajok kényeztetik egymás punciját, az orgazmusuk rendkívül gyorsan jön, hamarosan kielégülten lihegnek egymás mellett a földön, hiába, a hazai pálya nagy előny.

Isznak kicsit, majd egyszerre nyúlnak a fiú büszkeségéért. Egyik sem akarja a másiknak adni, ezért felváltva szopni kezdik. Rachel nagyon technikás, mélyen a torkára ereszti. Dave még mindig az előbbi rögtönzött leszbi show hatása alatt van, alig képes visszafogni magát. Jess keze keményen fel-alá csúszkál, közben Rachel a makkot nyalogatja. A fiú nem ezt akarja, hihetetlen erővel fékezi testét, és feláll. A társasjátékból kivesz pár dolgot. Int Jess-nek, hogy menjen közelebb. Kezeit összekötözi, és hanyatt fekteti kis terpeszben. Rachel-t odavezeti barátnőjéhez, letérdelteti, a lány előrehajol, érzéki szájával Jess finom puncijába nyal, közben csípőjét kinyomja. Dave mögé térdel, villámgyors mozdulattal felrak egy óvszert és az eléje táruló nedves, szűk punciba hatol. Szorosan kapaszkodik a lány csípőjében, miközben vadul a magáévá teszi.

Ez még mindig nem volt elég neki. Rachel fantasztikusan izgató fenekének látványa teljesen eszét veszi. Előveszi a vibrátort és a csöpögős punciba nyomja. Rachel hátranyúl, hogy irányíthassa annak mozgását. Közben Dave a feszes kis popsilyukat és saját kincsét is jól beolajozza. Nagyon óvatosan hatol a szűk nyílásba, mikor érzi, hogy az már kellően ellazult, egyre gyorsabb tempót diktál, keményen megdolgozza a forró barlangot. A lányok hangosan nyöszörögnek az élvezettől, testük újra és újra megfeszül, a fiú sem bírja már tovább. Hangos zihálás közepette a csúcsra ér. Kimerülten fekszenek le a szőnyegre. A lányok pár perc múlva egymást átölelve mély, kábult álomba merülnek.

Dave magára kapja a ruháit és néma csendben kilopózik a lakásból. Az utcán szinte teljesen kijózanítja a friss, éjszakai levegő. Lassan sétál hazafelé, el sem hiszi, hogy mindez vele történik. A narancssárga Hold megmosolyogja a gondolataiba mélyedt magányos alakot. Otthon beáll a zuhany alá. Élvezi, ahogy a víz simogatja testét, gondosan megtörölközik, fogat mos, majd ólom fáradtan bezuhan az ágyába. Már nem is érzékeli, ahogy a Nap első, huncut sugarai elűzik a Holdat az égről és megszabadítják a várost a varázslatos kábultságától...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sztrájk ·
Szerintem egész jó.

Egy kicsit olyan, mintha egy újságcikket olvasnék: száraz. De csak egy kicsit. És szerintem is tömör. Tudod: "Dugtam. Jó vót".

Egy helyütt Dave helyett Dávid-ot írtál.

Hmm, nálad is meg kell jegyeznem: az anál nem megy ám olyan könnyen! Bár a hősöd legalább olajozott és tágított, nem úgy, mint az itt általában megfigyelhető "nekifutásból seggbedugta hatméteres farkával" megnevezésű szituációkban.
BURGONYA ·
TÉGED KUKIZTAK MÁR ANÁLBA? :rage: :angry:
Sol_ ·
Köszönöm. Valóban kissé szárazra és érzelemmentesre sikeredett. Legközelebb jobban átgondolom.

Szerintem az anál legalább olyan lelki felkészülést igényel, mint testit. Ha a leányzó kellően el tud lazulni, akkor túl nagy baj nem lehet, ha óvatosak és elővigyázatosak.

feri1231 ·
Egész jó.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: