Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Dana estéje

Egyszerűen csak álltunk az esőben. S jó volt akkor és ott csókolni. Jó volt érezni, ahogyan a teste hozzám simul, azt, ahogyan a karjába zár, magához szorít. Nem tudom mennyi idő telt el, de nem is ez volt a legfontosabb, hanem az, hogy éreztem, velem volt. Egymás karjaiba fonódva álltunk és élveztük egymás ajkát még egy jó ideig, mikor a vizes ruha és igazából maga ruha kényelmetlenné vált. Szerettem volna érezni a testét, azt, ahogyan végigcsókol, ahogy megérint.
- Menjünk fel hozzám, s legyen olyan szenvedélyes ez az este is, mint a tegnapi!
Suttogtam a fülébe és gyengéden egy csókot, nyomtam rá.
- Rendben!
Érkezett a válasz, egy szenvedélyes csók kíséretében.

Olyan hajnali 3 óra lehetett mire haza értünk. Az eső már szépen elcsendesedett. A hálószoba függönye alól még az utcai lámpák fénye szűrődött be, bár meglehetősen világos volt már az eső ellenére is. Mikor beléptünk a hálóba alig, hogy becsukódott az ajtó átölelte a derekam és simogatni kezdett, miközben a nyakam és a hátam csókokkal halmozta el. Egyszer csak megfordított, felemelt és ráültetett a dohányzó asztalra.
- Ez nem lehet igaz!
Akartam volna kommentálni az eseményeket, mire egy forró csókkal intett hallgatásra, hogy ne zavarjam meg munkálkodását.

Ekkora már olyan érzések korbácsolódtak fel bennem, köszönhetően talán az esőben elkezdődött eseményeknek, melyeket már alig bírtam féken tartani.
Tomi türelmesen, az érzékeimmel játszadozva bontott ki a ruháimból. Szinte egy simítással hagyta el a pántom a vállamat, és azt éreztem, hogy a felsőm lekerült, amit nem vettem volna észre, ha az ajkai nem kalandoznak ez idő alatt a számról lassan a hasamra. Imádom, ahogy levetkőztet. Azzal a játszi de mégis érzéki könnyedséggel, furfangossággal. Természetesen nem sok időre volt szüksége, hogy ugyan ilyen könnyedséggel a melltartómtól is megszabadítson. Imádott a melleimmel játszani és tudta, hogy mi az, amivel pillanatok alatt lázba hoz.
- Ez már kínzás!
Gondoltam magamban és egy határozott mozdulattal letérdeltem elé. Láttam azt a reménykedő pillantást a szemében felvillanni. Megsejthette, hogy mire készülök, ámde érzéki kínzásért, érzéki kínzás jár! Szép lassan elkezdtem lentről felfelé kigombolni az ingjét, közben minden egyes gomb helyére egy puszit nyomtam, feljebb és feljebb haladva. A mellbimbóinál elidőztem kissé, majd tovább haladva az állát csókoltam végül a szájához értem. Csók közben megszabadítottam az övétől, majd csókról-csókra ismét elindultam lefelé. Imádok ezzel játszani, Tomi erre nagyon beindul, s az ébredezés jelei egyre érzékelhetőbbek voltak, mire az alsónadrágjából kibontottam, úgy éreztem túl sok dolgom nem lesz az élvezet eléréséhez.

A nyelvemmel finoman nyalogatni kezdtem már teljes méretében elém táruló péniszét. Finom ámde hosszú mozdulatokkal, puszikkal jutalmaztam az előbb nyújtott teljesítményét. Mikor ránéztem, szemei szinte már könyörögtek, hogy vegyem a számba makkját. Imádom, amikor itt játszadozhatok vele. Megérkeztek az első mély nyögések, melyeket feltételezem, a nyelvem játékosságának köszönhettem, mely néha direkt hozzáért, néha direkt elkerülte a makkot a körkörös mozgások közepette. A kedvencét általában a végére tartogatom, de egy kis újítás miatt, már itt az elején hátrahúztam a bőrt, és úgy szoptam a makkját. Mikor visszaengedtem, ott felejtettem alatta a nyelvem hegyét, és megszívtam a makkját egy, hirtelen és mély sóhajtás tört ki belőle. Finoman játszadoztam a heréivel, és a kezemmel mozgattam a bőrt ameddig a nyelvem és a szám finom makkja, kötötte le. Majd mikor egyre szaporábban és mélyebb hörgésekkel vette a levegőt Mélyen a számba vettem ágaskodó falloszát, és finoman szívni kezdtem. Éreztem, ahogy elélvezett és finom sós spermája a számban talált menedékre. Ekkora már szinte csak a makk volt a számban és miután lenyeltem gyönyörének anyagát, még finoman egy-két szívást és egy nyalintást megengedtem magamnak.
Majd felállított és hosszasan csókolt. Miközben felemelt kivitt a konyhába és a pultra fektetett. Játékosan haladt ő is lefelé rajtam. Imádom, ahogy a mellbimbóim izgatja, a szájába veszi, szívogatja, nyalogatja, a nyelvével játszadozik, közben simogat. Majd elindult lefelé, ekkorra már ágyékom lüktetett és könyörgött Tomi nyelvéért! Tomi nagyon jó szerető, nem egyhangúan csak, a kezét használja, nem rest használni nyelvét sem, méghozzá igen jól működik a módszere! Imádom, ahogyan egyszerre több mindenre képes odafigyelni, ahogy játszadozik a csiklómmal, imádom azokat a meleg érzéseket, amiket okoz ezzel. Amikor már olyan szintre fokozza érzékeimet, hogy csupa nedves vagyok és képes abbahagyni és a combomon játszadozni, illetve a csiklóm közelében, és képes addig kínozni, és kivárni azt a pillanatot, hogy én találjak vissza a csiklómnak megfelelő helyre, azaz nyelvére.

Ekkor ismét tettre kész volt. Feltérdelt a pultra a csípőmet megemelte és finomam az ölébe húzott. Elkezdte simogatni péniszével hüvelyem bejáratát, és lassan hatolt belém. Amikor belémhatolt szinte megremegtem. Ahogy gyorsított elkezdtem mozgatni a csípőmet. Ebben a pózban remekül tud játszani a tempóval és a behatolás mélységével is. Szeret azzal játszani, hogy szép lassan jön ki belőlem, majd hirtelen és mélyre hatol belém, most pedig nála ez következett. Aztán a lábaim a vállára tette és mélyen bennem volt és jó volt érezni. Ekkor már csak kissé mozgott és lassított is. Ekkor átvettem az irányítást a hátára fektettem és ráültem és lovagló pózban én kezdtem el diktálni a tempót, azonban kis pihenés után ismét feltérdelt és ő vette át az irányító szerepét, én engedelmesen négykézlábra ereszkedtem és így folytattuk. Majd mikor jeleztem, hogy én már közel járok a gyönyör pillanataihoz, lassított. Megfordított az ölébe ültetett ő pedig a pulton ült. Magához ölelt és csókolt és így fejeztük be a szeretkezést. Szorosan ölelt és magához szorított mikor elélvezett én pedig karjaiban remegtem.

Azt kívántam, hogy bár csak itt maradna, és reggel vadul szeretkezhetnénk a zuhanyban. Kb. egy tíz perc múltán leszálltunk a pultról bementünk a hálóba, bebújt az ágyba és maga mellé invitált és egymás karjaiban aludtunk el. Reggel zuhanyzás közben leptem meg…
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tahó ·
*díszpicsákkal

Na ezért szereztem diplomát gépíró szakvizsga helyett.
Tahó ·
Megzavarodok az idegességtől. :D

Tahó ·
Bájdövéj nem igazán érdekel, hogy mit hiszel. Egyszerűen csak vegyél vissza az arcocskádból.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: