Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Családi fészek (1. rész)

Napsütötte tavaszi reggel volt. Noéminek ez a nap mégis más volt, mint a többi. A szobájában állt a tükör előtt fedetlen testtel. Nem tetszett magának így. Kicsit dagi volt, viszont ezzel együtt a cickói meg hatalmasok. Ám mégsem szerette a saját testét. Már többször elhatározta, hogy le fog fogyni, mert így csak olyan pasit tud szerezni, mint a Gábor, aki a háta mögött aludt az ágyában. Szerette őt, de azért nem volt egy Adonisz. Egy kocka egyetemista volt és Noémi sejtette, ha ő kirúgná soha többet nem lenne nője. És olyan lenne, mint Tamás  a saját bátyja, aki minden este meg reggel kiveri a 18 centis faszát.
Azért volt más ez a nap, mert tegnap volt a 18. születésnapja. És a nagyanyja ebből az alkalomból elvitte egy szex-shopba. És egy vibrátort vett neki ajándékba. Nagyon zavarban volt a boltban, mindenfele műfaszok lógtak. De Irén, a nagymamája azt mondta, ne szégyellje magát, hisz a legtöbb nőnek vannak ilyen játékai. Aztán mégis beleegyezett, hogy vegyen egy nem túl nagyot, de azért az őseinek nem mutatta meg az ajándékát. Már alig várja, hogy ki tudja próbálni. De addig nem lehet amíg nála van a barátja, még megsértődne. Vasárnap van és ilyenkor hamar hazamegy, mert mennek a családdal a templomba. Már majd 2 éve együtt voltak és ez idő alatt minden vasárnap reggel leszopta őt. A mai nap azért is más lesz, mert eldöntötte, hogy le is fogja nyelni a gecit. Már beszéltek erről, de mindig ódzkodott tőle, viszont előbb-utóbb túl kell esni ezen minden lánynak, úgyhogy miért pont ne ma történjen?

A barátnői szerint nincs rossz íze, de Noémi fejében megfordult, hogy ezt csak úgy mondják és sose kóstolták még. Ők se olyan plázacicák, akikre tapadnak a bikák.

Hátranézett a válla fölött, Gábor még békésen szundikált. Nem csoda, tegnap este nagyon lestrapálta magát, 2 menetet vittek végig. Amilyen szerencsétlen a srác, olyan jó az ágyban - nem mintha sok összehasonlítási alapja lenne. Gáborral vesztette el a szüzességét 16 évesen és azóta csak egyszer csalta meg, de arra sem túl büszke. Néhány hónapja félig részegen, a szilveszteri buliban jött össze egy csávóval, akivel aztán ez megtörtént. Elég szar volt. Olyan menő féle, zselézett hajú gyerek volt, de a farka is kicsi volt és bánni sem tudott vele. Szégyelli, hogy egy ilyennel feküdt le, de változtatni már nem tud rajta.

Még mindig nem akart ébredni. Noémi úgy döntött, hogy a szájával ébreszti fel. Felhajtotta a takarót és megnézte magának a dákót. Elég nagy volt és kőkeménynek tűnt. Sokszor ébresztette már így és ma is erre készült. Elkezdte puszilgatni a makkját és centiről centire haladt lefelé. Amikor a golyókhoz ért, a barátja megszólalt:

- Már megint? – mondta rosszállóan, de a hangján lehetett érezni, hogy hihetetlenül szerencsésnek érzi magát.

- Maradj csöndben, vagy csinálhatod magadnak! – parancsolt rá a lány.

Ennyi elég is volt Gábornak és úgy döntött legközelebb maximum a templomban fog megszólalni. Lassan kezdte el rajta húzogatni a bőrt, közben a faszija arcát nézte, hogy mennyire tetszik neki. Az meg ki sem merte nyitni a szemét, nehogy abbamaradjon. Mióta tart a kapcsolatuk, azóta élvezte a vasárnap reggeleket. Nem értette, hogy lehet ilyen mázlija Noémival.

A lány abbahagyta a húzogatást és a szájába csúsztatta a péniszt, miközben a heréket masszírozta. A fejét elkezdte mozgatni előre-hátra. Sokszor látta már pornófilmekben, hogy csajok teljesen be tudják kapni a faszt, de neki ez nem ment. El sem tudta képzelni egy ekkora, 21 centis hogy fér el valaki torkában. Úgyhogy őneki a mélytorok helyett maradt a szívás meg a makk körbe-körbe nyalogatása. Gábor a kezét a tarkójára tette, de nem nyomta túl mélyre a fejet, mert tudta, hogy azt nem szabad. Nagyon tisztelettudó srác volt, megtanulta, hogy hol a határ. Noémi amúgy szeretett szopni, különben nem is csinálta volna, csak eddig sosem engedte a szájbaélvezést. Ha érezte hogy jön a vég, akkor átváltott kézimunkára és a cickóit tartotta oda a gecinek. De ma mindenképpen meg akarja ízlelni. Maximum, ha nem jön be neki, akkor többet nem csinálja.

Folyamatosan járt a nyelve és a szája. Érezte, hogy Gábor mindjárt elélvez, de nem vette el a száját. Forró volt és sós. De elviselhető. Egy másodpercig a szájában tartotta, majd lenyelte az egészet. Megérte. Túlesett az első spermanyelésen, de valószínűleg nem az utolsón.

- Ezt miért csináltad? – jött a kérdés.

- Csak meg akartam kóstolni. Fincsi. Nem kell még indulnod?

- De ideje volna. Csak nem késhetek el a miséről.

- Azért a papnak ne számolj be a ma reggelről. Vagy a tegnap éjjelről. – humorizált Noémi.

- Úgy lesz. Szerinted tiszta a terep? Kimehetek a konyhába vízért?

Hirtelen mindkettejükből kitört a nevetés. Eszükbe jutott a néhány héttel ezelőtti nap, amikor Gábor kora reggel ki akart menni a konyhába és rajtakapta az ’anyósát meg az apósát’ egy reggeli dugáson a konyhában. Szerencsére nem vették észre, mert már a vége fele jártak és nagyon el voltak foglalva. Amit viszont nem mesélt el a csajának, az az hogy nagyon tetszett neki az anyósa mindig is. Különösen mikor ilyen helyzetben látta. Ült a konyhaasztalon széttett lábbal és az ura dolgozott heves mozdulatokkal előtte. Anita már 43 éves volt, de rohadt jól nézett ki. Valószínűleg sokan akarták őt megkapni. Irigyelte Pétert amint kihúzta a merev farkát a nőből és a hasára lőtte a nedűt.

- Szerintem mehetsz. Én addig visszaalszom. – hazudta Noémi.
Még kikísérte az ajtóig a barátját, de már a búcsúcsók közben is a tegnapi ajándékára gondolt. Amint visszaért a szobájába már dobta is le magáról a köntöst és nyúlt az éjjeliszekrényébe.  A nagyanyja nagyon modern csajszi volt. Nála látta az első pornófilmet, tőle kapta 16 évesen az első gumikat és most egy vibrátort is vett neki. A boltban kényelmetlenül érezte magát és direkt nem akart egy fasz formájút, csak egy kis egyszerű rúdvibrátort választott. És bár az elöbbi szopástól felizgult, azért bekente síkosítóval a kicsikét.

Bekapcsolta. Meglepődött milyen hangja van. Még meghallja valaki. Ezek szerint a paplan alatt kell csinálnia. Nagyon érdekes volt, ahogy rezgett. Először csak a mellbimbóit cirógatta, majd a punciját és csak ezután dugta csak be. Csodás volt. Pedig gyakorlatilag a legegyszerűbb modellt vette. Ha nem csinált semmit, akkor is közel került az orgazmushoz és amint egyet-kettőt tolt rajta már kész is volt. Örült annak, hogy ezzel kezdődött a felnöttkora.


Folyt.köv.
Hozzászólások
További hozzászólások »
zero-eco86 ·
Nekem tetszett. Van benne lehetőség. Kíváncsian várom a folytatást.

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: