Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Családban marad

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy fiatal pár, akik már a gimiben is jártak. Később összeköltöztek, majd Ádám elvette feleségül Klaut. Akkor 21 évesek voltak. Mind a ketten gazdag családból származtak, így pénzben nem szenvedtek hiányt. Egy nap szóba került a gyerekvállalás és úgy döntöttek, hogy örökbe fogadnak egy fiút és egy lányt. Az árvaházban első pillantásra beleszerettek Petibe és Barbiba. Mindketten 6 évesek voltak és nagyon aranyosak. Lassan összebarátkoztak egymással és egy szép nagy család lettek. Tehát senki nem vérszerinti rokona senkinek!
10 évvel később...

Az egyik nyáron a család egy elhagyatott horvátországi kis szigetre utazott nyaralni. A szigeten rajtuk kívül csak pár család nyaralt, szinte teljesen egyedül voltak, elzárva a civilizációtól. A sziget gerincén végigvezető hosszú, kanyargós útról rengeteg kis levezető utacska vitt a tengerhez, minden oldalra. Egy ilyen helyen, messze a szállástól találták meg a megfelelő fürdőhelyet. Fehérköves part, kristálytiszta tenger.
Egy nap, mikor már Klauék rég nem voltak együtt, Ádám odament a feleségéhez és megcsókolta, közben kezével mellét tapogatta. Klau szenvedélyesen visszacsókolt.
- Nah, a kamaszok!
- Gyere, jól elvannak most. Az autó mögé ott nem láthatnak!
- Rendben! - kacsintott pajkosan Klau.
- Gyerekek! Elmegyünk hátra a kocsihoz uzsonnát készíteni!
- Persze...Oké... - kiabált vissza a vízben lubickoló Peti és Barbi.
Addigra a "nagyok" már az autó mögött voltak. Klau a csomagtartóra hajolt és térdig letolta tangáját. Peti letérdelt és nyalni kezdte kedvese vékony csíkra gyantázott punciját. Nyelvével a vörös csiklóját szívogatta, majd bele is dugta a forró és nagyon lucskos punciba.
Közben:
- Barbi! Hé, Barbi, figyelj már!
- Mondd...
- Apuék tuti nem szendvicseket mentek készíteni... Az előbb ott tapogatta muttert...
- És?
- Gyere nézzük meg!
- Minek má’ kit érdekel, hogy dugnak?
- Engem, nah gyere már ne kéresd magad.
- Jól van megyek már...

Egy kis ösvényen megkerülték az autót így pont a hátuljához érkeztek és 2 méterről tudták figyelni, hogyan dugnak szüleik.
Klaunak szép nagy formás mellei voltak nem túl nagy, de nem is kicsi, pont az a méret, amire a legtöbb férfi vágyik. Ádámnak izmos, kigyúrt teste volt (megérte otthonra berendezni egy konditermet) és ő is borotválta a farkát, teljesen kopaszra.

A látvány nagyon felizgatta a kamaszokat, Petit anyja gyönyörű alakja és feszes mellei, de a kis borotvált punci izgatta fel a legjobban. Mindig is olyan nővel akart lenni, aki így hordja fanszőrét. Barbi is leesett állal bámulta apja izmoktól duzzadó testét és hatalmas csupasz farkát. Alig merte bevallani magának, hogy álmai férfiját látja maga előtt meztelenül. Mire észbe kapott már tocsogott a fürdőbugyija. Ő is tangát hordott, mint anyja, együtt vásároltak be a nyaralásra. Közben végéhez közeledett a szeretkezés. Klau leguggolt és verni kezdte Ádám farkát másik kezével pedig ujjazta magát.

Nem telt el sok idő, Klau szája megtelt férje meleg ondójával. Egy kis adag jutott a melleire is, a többit lenyelte. Ádám ezért is szerette feleségét és csodálatosnak tartotta az ágyban, mert mindig kérés nélkül tudta, mi a legjobb párjának. Barbiék gyorsan visszaszaladtak a partra és lefeküdtek, mintha napoznának. A szülők úgy viselkedtek, mintha misem történt volna. A szendvicsek viszont érdekes módon nem kerültek elő...

Délután haza mentek az apartmanba, a szülők fürödtek elsőnek, mert ők utána elautóztak a faluba, vacsorát venni. Ezután Peti fürdött. A tusolás közben felidézte a ma látottakat, és ez nagyon felizgatta, pár perc múlva már keményen állt a farka. Elkezdte verni, nem először csinált ilyet. Eszébe jutott, hogy apjának milyen jól nézett ki borotvált fallosza és minden bizonnyal anyjának is bejön ez a stílus. Így elhatározta, hogy ős is leborotválja. Kiszállt a tusolóból elővette saját borotváját és a habot. Bekente farkát a habbal, majd szépen lassan elkezdte borotválni. Néhány perc múlva végzett és nagyon tetszett neki. Vett még egy gyors zuhanyt, hogy lemossa magáról a habot, majd törölközőt csavart a derekára és kiment. Testvére kipirult arccal jött ki a szobájából, fel se nézett Petire úgy ment a fürdőbe.

A fiúnak hamar lesett, mit művelt Barbi mielőtt kijött a szobából. Kiszaladt az udvarra, egy széket rakott a fürdő kis kerek ablaka alá és bekukucskált. Barbi a tükör előtt állt teljesen meztelenül nézte magát. Utána beállt a tus alá. Peti halk nyögéseket hallott, majd hirtelen kilépett tesója a kádból. Ugyan azt csinálta, mint Peti. Ő már eddig is borotválta a bikini vonalát, mint minden nő, de a többit érintetlenül hagyta. Egészen eddig a pillanatig. Gyorsan bekente magát habbal majd hozzáfogott. Ugyan olyanra vágta, mint anyjáé. Az ablakban leselkedő Peti meg is kívánta testvérét, akinek korához képest gyönyörű nagy mellei voltak, feszesek és formásak alakja pedig tökéletes a rendszeres edzéstől.
Mikor Barbi kijött a fürdőből Peti az ajtóban várta.
- Mutasd meg légyszi! Látni akarom közelről.
- Miről beszélsz hülye gyerek?
- Láttam, hogy leborotváltad a puncid! Ha megmutatod, te is megnézheted az enyémet, milyen szép lett.
Barbit elfogta a kíváncsiság, majd leeresztette a fürdőruhát. Peti ámulattal nézte, a gyönyörű puncit. Megsimogatta.
- Héé! Észnél legyél!
- Bocs.
- Te jössz!
Peti letolta a nadrágját, amiből kipattant merev férfiassága. Barbi elmosolyodott, majd szemügyre vette a szerszámot.
- Na, jól van, tedd el, mielőtt elsülsz itt nekem.

Teltek múlnak a napok a két hetes nyaralásból. Peti és Barbi minden nap végignézte, hogyan lesznek egymáséi szüleik. Az utolsó napokban egyre vadabb szexjeleneteket láttak. Peti nem bírta tovább, az egyik ilyen alkalomnál előkapta farkát és verni kezdte. Érezte, hogy Barbi elkezd mögötte mocorogni. Akkor még nem tudta, hogy ő is ekkor nyúlt be bugyijába. Mindenki egyszerre élvezett el. Barbi csak egy hangosabb sóhajjal tudott, nehogy leleplezze rejtekhelyüket. Peti viszont telefröcskölt mindent magakörül.
Mire szüleik visszatértek, ők már megint napozást tettettek.
- Barbi! Gyere el velem kincsem, bemegyünk a falu boltjába, hozunk valami italt, mert minden elfogyott. - szólt Ádám.
- Megyek...
Azzal elautóztak a több, mint 20 km-re lévő legközelebbi faluba. Peti egyedül maradt anyjával.
- Peti drágám! Ugye nem zavarna, ha kicsit napoznék meztelenül? Nem akarok fehéret látni magamon a bikini miatt!
- Nyugodtan... - próbált flegma stílus tettetni Peti, de közben majd felrobbant, hogy mindjárt, szabadon láthatja anyját pucéran és olyan közel mehet hozzá, amennyire akar. Ez látszott a nadrágján is, ezért úszott pár hoszt, a hűs tenger vizében. Mikor kijött Klau szeme csukva volt és halkan szuszogot.
- Alszol, anya?

Nem kapott választ, ezért megbökte anyja vállát. Semmi, biztos, hogy alszik. Peti letérdelt mellé és gyönyörködött testében. Klau hason feküdt két lábát felhúzta és egy sziklának támasztotta, így punciját is jól láthatta Peti. Mikor már másodszor járta körbe anyját és mindent megnézett rajta, döntött. Itt a cselekvés ideje. Ismét leguggolt anyja mellé, mégegyszer ellenőrizte, hogy biztosan alszik-e, majd megnyalta az egyik mellbimbóját. Hirtelen felnézett, attól tartva, hogy talán felébred, de nem, mélyen aludt. Mégegyszer megnyalta, most kicsit lassabban, majd harmadszorra már be is kapta és lágyan szopogatni kezdte. Nagyon jó érzés volt neki. Ezen kicsit felbátorodott és kézzel is ellenőrizte a feszességet. Meg volt elégedve. Lefelé vette az irányt. Egy csókot lehelt a szeméremdombjára. Majd átnyúlt a lába alatt és a csiklóját kezdte izgatni. Aztán nagyon megrémült. Anyja elkezdett mocorogni és beszélt is.
- Ah Ádám, az isteni! Na hagyd abba!

Ezután kinyitotta szemét. Az első, ami átfutott az arcán meglepődöttség volt. A saját örökbefogadott fia éppen ujjazni akarná. A második pedig egy mosoly volt. Peti, ahogy ezt látta kissé megnyugodott.
- Már észrevettem, hogy tetszem neked. Néha úgy néztél rám, mint valami királynőre az alattvalója.
- Én nem akartam csak hát annyira szép vagy...
- Tudom, nem te vagy a hibás... Gyere, állj fel.
Peti felállt, Klau pedig felült és fiához fordult. Lehúzta róla a fürdőgatyát. Farka mereven állt felfele, anyja elismerően nézett rá. Peti kezdett feloldódni.
- Honnan jött ez ötlet, hogy te is leborotváld? Apád is így hordja. De ha jól látom ez még egész friss.
- Barbival láttunk benneteket, ahogyan szeretkeztetek apuval a kocsi mögött.
- Aha, jól sejtettem. Nagyon szép farkad van fiam, Nagy és vastag, minden nő álma. Az enyém is...De apád mellett nem panaszkodhatok, őt is ilyen szép naggyal látták el.
Peti mosolygott. Közben farkával "véletlenül" hozzáért anyja ajkaihoz.
- Ah, látom mit szeretnél. Rendben megkapod! Ha a vérszerinti gyerekem lennél, ez biztos máshogy végződött volna.

Azzal bekapta Peti farkát. Először csak a makkot nedvesítette be, majd csak azt kezdte nyalogatni. Hozzá még nem nyúlt. Peti térde megrogyott az élvezettől, kissé hátradőlt. Klau folytatta, most már az egészet bekapta és kezével is verni kezdte. Lassan felbátorodott Peti is és kezdte átvenni az irányítást. Klau hagyta magát. Fia kezével a haját simogatta, eltűrte arcából, majd a tarkójánál fogta, és kicsit mélyebbre dugta le farkát. Néha lenyúlt és anyja mellbimbóját morzsolgatta, amik már hegyesen meredtek felfelé.
Közben...
Barbi és Ádám már visszafelé tartottak, mikor Barbi hirtelen megszólalt a kocsiban.
- Apu, láttunk benneteket Petivel, mikor anyuval az autó mögött...
Ádám nyelt egyet.
- Igen? És mit láttatok?
- Hát, hogy te és anya... Na, szóval éppen szeretkeztetek.
- Igen, hát ez természetes, ha két ember szereti egymást.
- És a végén anya szájába élveztél, ő pedig minden lenyelt.
- Köhöm..
Ádám erőt vett magán.
- Tetszett?
- Hát őszintén élőben még sosem láttam. Apa, milyen ízé van a spermádnak? Bocsi, ha zavarba hozlak ezzel, de azt mondtad régen, hogy bármit kérdezhtek és válaszolni fogsz.
- Nem tudom, sosem kóstoltam, anyádat kéne megkérdezned. - mosolygott Ádám.
- Amúgy szép nagy farkad van. - vörösödött el Barbi.
- Köszi. Esetleg, nagyon kell nekünk vissza sietnünk?
- Nem...

Azzal Ádám lekanyarodott az első útra, ami a tengerre vitt. Egy csodálatos lagúnához érkeztek. Kiszálltak a kocsiból, törölközőt terítettek a fehér homokra, majd ledőltek és beszélgetni kezdtek. A téma természetesen a szex volt. Lassan visszakanyarodtak Ádám és Klau szenvedélyes szexjeleneteihez az autó mögött.
- Esetleg megnézhetném még egyszer?
- Öhöm, hát, ha téged nem zavar, hogy az apád farkát nézegeted...
Ádám levette a fürdőnadrágját, amiből előkerült tényleg hatalmas farka, ami már keményen állt.
- Ahh!? Innen még nagyobb, mint messziről!
- Köszi.
- Szabad? - kérdezte Barbi és miután apja bólintott megmarkolta vastag férfiasságát.

Lassan nézte végig centiről centire. Közben verte, ahogy anyától látta. Ádám halkan nyögött. Lánya hirtelen egy csókot nyomott a végére. Majd ezen felbátorodva lassan szájába engedte. Szopni kezdett. Másik kezével, már tangájában járt és ujjazta magát, persze szüzességét másnak tartogatta. Mikor apja már a végére járt abbahagyta és hanyatt feküdt a lepedőn. Ádám mellétérdelt és hosszan megcsókolta közben megszabadította a bikinfelsőtől. Legutóbb 9 évesen látta lánya melleit teljesen szabadon. Barbi mellei vetekedtek Klauéval. Szívni, harapni kedzte őket, Barbi közbe a hajában túrt és sikongatott. Lefelé haladt és a tangát is levette lányáról.
- Hehe, látom te is anyád példáját követed.
- Örülök, hogy tetszik!
Azzal belenyalt a lucskos punciba.
A másik parton...

Klau hanyatt feküdt lábait felhúzta. Peti feje a combjai között volt és nyalt amennyire csak bírt. A legjobbat akarta anyjának. Sikerült is, pár pillanat múlva Klau hatalmasat élvezett. Peti itta a nedveit, ahogy tudta. Most fia feküdt hanyatt, Klau pedig lassan beleereszkedett kőkemény falloszába. Anyja diktálta a tempót, belehúzta magát a farokba amennyire csak tudta. Mindketten nagyon élvezték. Klau Peti mellkasára borult, mellei fiáéra feszültek. Peti megfogta anyja fenekét és azt simogatta, majd fenéklyukát kezdte izgatni. Először csak egy ujjal, aztán ahogy tágult a luk úgy nyomta belé még egy ujját.
- Dugd át oda, ha szeretnéd.
Peti lassan kivette a forró punciból a farkát, majd lassan bevezette Klau fenekébe. Először nehezen csúszott be, de hamar kitágult és most már seggbe dugta anyját.
A lagúnában...

Ádám vadul nyalta és ujjazta Barbit, aki a homokban vonaglott. Majd lassan puncijához illesztette farkát, de még nem nyomta bele, csak elcsúsztatta felette vagy alatta.
- Dugd már belém könyörgök! - ordított Barbi
Ádám bevezette falloszát a szűz punciban. Amikor a szűzhártyához érte lökött rajta egy kicsi erősebbet. Könnyen átszakadt. Óvatosan húzogatta ki-be, nem akart egyetlen lányának fájdalmat okozni.
- Mehet gyorsabban!
- Oké.
Erősebben kezdte el dugni lányát. Majd mikor már Barbi semmi fájdalmat nem érzett, pózt váltottak. Barbi lovagló ülésben helyezkedett el rajta és így dugtak tovább.
A parton...
- Ah anya, mindjárt elmegyek! Ah!
- Tarts még ki pár percig, hatalmasat akarok élvezni.
- Igyekszem.

Peti beleadott mindent, a finisben olyan gyorsan dugta Klaut, ahogy csak bírta. Klau elélvezett egy sikoly kíséretében. Rángatózott és lihegett.
- Mehet a szádba?
- Persze, állj fel!
Peti felállt és anyja szájába adta farkát. Elég volt neki pár szopás. Klau vákumot csinált szájával és mindent kiszippantott Petiből, aki után erőtlenül roskadt a földre. Anyja még játszott a szájában kicsit ondójával, majd lenyelte.
- Köszönöm anya. Ez hihetetlen volt!
- Én köszönöm ez a csodálatos lehetőséget. Most gyere, fürödjünk le.
Lagúna...
- Ah, apu, ez az.
Most hátulról dugta lányát. Közben hasa alá nyúlt és csiklóját izgatta.
- Mindjárt itt a vég...
- Belém kérlek, belém.

Ádám teleélvezte Barbi barlangját meleg spermájával. Ebben a pillanatban élvezett el Barbi is. Fáradtan döltek le egymás mellé.
- Csak egyet hibáztunk. Nem védekeztünk egyáltalán, én pedig az előbb lőttelek tele.
- Jaj, apu, szedek fogamzásgátlót. Kb. egy hónapja, írattuk fel anyuval a nőgyógyásznál.
- Akkor rendben van. Gyere, vegyünk egy fürdőt és menjünk vissza, már biztos aggódnak.
Aztán visszamentek a partra és mindenki úgy tett, mintha misem történt volna.

Folyt. köv.
Hozzászólások
További hozzászólások »
travipapa ·
Bejött.
Várom családi szexet kedvelők levelét.Minden témába.
travipapa@c2.hu

bota93 ·
80%

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: