Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Csak Hölgyeknek! - 2.

Mire a nappaliba nyitok, ott talállak a kandalló előtt a fotelben. Kezedben hosszú pezsgőspohár, az asztalon eper. Ma fekete napod van és egy hosszú selyem hálóingszerű ruha van rajtad, persze derékig felhasítva. Az egyik lábadat a fotel karfáján áttéve kortyolgatod a pezsgődet. A kandallóban ropog a tűz, a lángok játéka látszik a falon mindenhol. A finom selymen keresztül látom, hogy nincs rajtad melltartó és az anyag rásimul a kebleidre és a bimbóid is szinte átlyukasztják a könnyű anyagot. Végigsimítod a lábadat szabad kezeddel és a ruhát a kezed előtt félretolva szabaddá teszed a lábadat és így láthatom, hogy csak azt a kis elmegyilkos fekete tangád van rajtad alatta.

Odalépek hozzád és a szádhoz hajolok, majd hosszan csókollak, ezután a karommal a hátadnál átkarolva kiemellek a fotelből. Hajadat hátraveted és szabadon hagyod a nyakadat, karomban hátradőlve élvezed a forró számat és nyelvemet az álladon, válladon. Kezem végigsiklik a hátadon a fenekedre, majd a combodra. Megiszod a pezsgőd végét majd a kezedből a poharat kivéve azt az asztalra teszem, és tovább csókollak. Érzem a pezsgő és az eper ízét az ajkaidon. Egy nagyon elegáns fekete öltöny van. Látom szemedben a csillogást, miközben a tűz fénye a szemedet még vadítóbbá teszi. A zakómat te fejted le rólam majd a nyakkendőmet oldod ki és félreteszed későbbre, ezután az ingemet gombolva kezed a mellemet simogatja.

Lehúzod hátrafelé rólam, majd a forró szádat érzem a mellemen úgy hogy a kezem az ingemmel együtt hátul van és nem tudom és igazából nem is akarom használni. A nyakam, mellem, a hasam ahol felváltva érzem a szádat, kezedet, körmeidet. De mikor az övemhez érsz láthatod, hogy igen szorult helyzetben vagyok. Kezemet kiszabadítva emellek vissza, mert lassan kezdem elveszteni a fejemet. A szám a selymen keresztül találja meg a melledet, míg a kezem a másikat simogatja. Különleges tapintása van a selyemnek és látom, hogy Te is élvezed a dolgot. Két finom pántja van csak felül a ruhádnak. Kicsit hátrébb lépek és úgy segítem le a pántokat a válladról, majd a selyem halk suhogással esik le a testedről. Gyönyörű vagy!

Kacéran állsz előttem és a szemem nem tud betelni veled, napokig tudnék gyönyörködni benned. Odalépsz hozzám és nem hagyva hozzád érnem körbesétállsz körülöttem. Csak az egyik körmöddel cirógatod a hátamat, karomat végig, míg én közben a fenekedben gyönyörködöm. Ismét a hátamnál vagy, amikor a kezeidet érzem a vállaimon majd lefelé kezded el simogatni egészen a fenekemig, majd a nadrágon keresztül belemarkolsz a fenekembe úgy, hogy közben a fülembe, nyakamba csókolsz. Kezemmel hátrafelé próbálok nyúlni, de elhesegeted a kezemet. Hátulról hozzám bujsz és érzem a bimbóidat a hátamon. Kezeid a vállaimat simogatva a mellemen keresztül a hasamra tévednek. Tovább haladsz és a kezedet a nadrágon keresztül a szerszámomon érzem, míg a másik kezeddel pedig hátulról simogatod a fenekemet úgy, hogy eközben a hajaddal cirógatod a hátamat. Na, ember legyen, aki ezt mozdulatlanul folytatni tudja.

A kezeddel az övemet kezded kioldani majd a gombokat kigombolva a tenyered a boxeromba csúszik. Hideg a tenyered az ottani hőfokhoz képest. A nadrágot a bokámig húzod a boxerommal együtt, mire mozdulnék de a fülembe súgod, hogy várjak, mert ezek a Te perceid. A cipőimtől, nadrágtól azért megtudok szabadulni és Te megint a hátamhoz simulsz. A kezeid simogatják a hasamat majd a kezed a farkamra siklik és megsimogatod finoman. Még mindig mögöttem állva, a hátamat csókolva haladsz a fenekem felé, előtte a kezeddel végigsimítod majd mindkét kezeddel belemarkolsz finoman. Körmeidet a bőrömön érzem, aztán a szádat érzem ugyanott majd a két lábam között előrenyúlva simogatod a golyóimmal amíg én hátravetett fejjel élvezem amit csinálsz.

Szembefordulok veled, és csókolni kezdelek. Karodat a nyakam körül összefonod, így a kezem könnyedén bebarangolhatja testedet. Hamár itt vagyunk a kandalló előtt, lefektetlek a medvebőrre. Melletted térdelek és hálát adok az égieknek. Gyerekkorom óta vágyom arra, hogy a világ legkívánatosabb nőjével egy medvebőrön szeretkezzek. Addig nem halhattam meg, míg ez nem teljesül. A nyakkendőmért nyúlok mire már nyújtod is a kezedet. Tetszik az ötleted. Belecsókolok a tenyeredbe amitől kicsit átfut rajtad a borzongás. Összekötöm finoman és a fejed felett a fotel lábára csavarom a végét.

Míg ezzel mesterkedem a szádat érzem a hasamon, mellemen ismét, de Te is karodon érzed a számat és a kicsit borostás arcomat. Az arcodhoz érve megállok. Melletted fekszem és a kezemmel felfedezhetem az arcodat. Egy ujjammal végigsimítom a szemöldöködet, majd a lehunyt szemhéjadat. Az ujjamat a szám követi és apró csókokkal haladok utána. Az arcodat cirógatom, amit behunyt szemmel élvezel. Elmosolyodsz és az arcodon a mosoly vonalát követve a szádhoz jutok. Az ujjammal megérintem és végigsimítom a felső ajkadat majd visszafelé az alsón jövök. Milyen érdekes, hogy mennyire nem ismerjük egymás testének részleteit. Felfedezem a szádat. Ajkaid kinyílnak kicsit, és a forró leheletedet érzem az ujjaimon.

A kinyitott ajkaid között a nyelved is találkozik az ujjammal. Gondolok egyet és az asztalon álló pezsgős vödörből kiveszek agy jégkockát. Megérintem vele az ajkadat, ami ettől nyomban olvadni kezd. A számmal törlöm fel a vízcseppeket. Behunyt szemmel koncentrálsz továbbra is a mozdulataimra. Körbesimítom a szádat, és nem tudom megállni, hogy ne csókoljalak meg. Kezedet emelnéd már, de a nyakkendő nem enged így egy sóhaj után adod meg magad a játéknak. Az álladon haladok a jégkockával a nyakad felé, aminek nyomában a számmal takarítok.

Élvezed a hideg és a forró váltakozását. A vállaid felé a kulcscsontodnál veszek bele a testedbe kicsit, de nem veszíthetem még el a fejemet így fogok egy másik jeget mert ezt már elolvasztottad és a válladtól a bimbóid irányába fordulok. Ezt nem tudom szavakkal leírni. Amint feléjük haladok a tested ívben megfeszül, és kicsit libabőrös is leszel. A bimbód körül csinálok egy kis kört.

Nem hittem volna, hogy lehet keményebb, de a hideg megteszi hatását. Megkönyörülök rajtad és a forró számmal melegítem fel. Körbecirógatom, majd finoman beszívom és kicsit a fogaim közé is veszem. Kezdesz nagyon mélyeket lélegezni. Áttérek a másikra, és ugyanezt érzed azon is. Fogok egy új kockát, majd a hasad felé indulok. A köldöködnél az összes vízcsepp összegyűlik, amit számmal csókolok ki. A nyelvemet a köldöködbe dugom. Ezt is nagyon élvezed. Tovább indulok lefelé és a tangád vonalát követve rajzolgatok a jéggel, amit itt is követek a számmal.

Mikor a csípőd oldalánál irányt váltok és a combod közé indulok akkor már magadtól nyitod szét őket. Közéjük helyezkedem és fogok egy másik jeget. Körberajzolom a tangádat előbb a jéggel majd a számmal. Elidőzök a combod belső felén is. Egészen a térdedig csókollak. Már nagyon vonaglasz és igazából nem akarlak tovább kínozni de elsietni sem. Visszatérek a tangádhoz. Nagyon pici, de mégis mindent eltakar. Teljesen átáztatták a nedveid. A hasadtól elindulva az anyagba csókolok. Beszívva a szeméremajkaidat is az anyaggal és az ízeddel együtt.

Nagyot szippantok a puncid pézsma illatából. Ujjammal félrehúzom ezt a falatnyi anyagot. Ismét gyönyörködöm benned egy pillanatra majd elég annyi az első orgazmusodhoz, hogy a nagyajkaidat körbecirógassam a nyelvemmel.

Imádom, amikor így hangoskodsz. A combjaidat nem tudod összeszorítani tőlem, de nincs is rá több időd, mert ismét csókolgatni kezdelek. Egy jéggel körberajzolom a nagyajkaidat. De nem érek a már megduzzadt vörös kisajkaidhoz. Ez kicsit lehűt de a számmal követem a nyomát. Hol csak az ajkaimat, hol a nyelvemet, hol a fogaimat érzed. Ismét emelkedik benned az izgalom. Ne érek a csiklódhoz csak a forró leheletem elég ahhoz, hogy a szemem láttára duzzadjál még tovább. Kinyílsz teljesen. A nyelvemmel alulról haladva a hüvelyedtől felfelé nyallak végig a csiklódig. Beléd temetkezem és a számat beléd fúrom. Elidőzök a csiklód és a hüvelyed közötti területen. Mikor itt a kis lyukacskádat cirógatom akkor ér a következő gyönyör.

Szinte ömlenek a nedveid, és én mohón nyalom le minden gyümölcsét a testednek. Szeretem az ízedet. Nem várok, hanem a kisajkaidat a számba véve beszívom mélyen őket, így az ajkaimmal a csiklódat tudom morzsolgatni. Kicsit körzök a számmal, amit nem tudsz némán elviselni. Nem csak az az izgalmas, amit csinálok, hanem az is, hogy nem tudod igazából megakadályozni. Bár szerintem nem is akarnád. Végignyalom azt a részt, ahol a kis és nagy ajkaid összeérnek majd a hüvelyedet kezdem kényeztetni. Olyan mélyre dugom a nyelvem, amilyen mélyre csak lehet. Közbe erősen szívlak magamba. Eközben mész el harmadszor is.

Csodálatos hallani a hangodat és érezni tested remegését ami a tested mélyének összerándulásai okoznak. Szerintem ez a legnagyobb öröm. Gyönyört adni. A középsőujjamat tenyeremmel felfelé fordítva dugom lassan beléd. Nem mintha nem lennél kitágulva, hanem mert szeretném megtalálni azt a részt, ahol a legérzékenyebb.

Az elülső falad bordái között nem kell sokat keresgélnem, összerezzenésed egyértelmű számomra. Belül kis nedvességet gyűjtök az ujjam hegyére neked, és így kezdem simogatni ezt a részt, míg kint a bőrt a csiklódról hátrahúzva a nyelvem hegyével finoman megérintgetve segítelek bele a negyedik gyönyörbe. Teljesen tisztára nyallak, és csak ezután vándorolok vissza a szádhoz. Közben eloldom a nyakkendőt és így omlasz a karomba. Mosollyal az arcomon simogatlak, míg kicsit összehúzva magad, a lábodat összeszorítva a karomban pihensz.
Csendesen gyönyörködöm benned és addig simogatlak, míg ütemes légzésed el nem árulja, hogy így merültél álomba. Boldogan fekszem én is melletted, míg hallgatom a szuszogásodat. Szép álmokat.
Hozzászólások
További hozzászólások »
lady monic ·
tetszett, bár számomra (nőként), nem végződhetne így, mert a teljes kielégüléshez hozzátartozik az az élvezet is, amit akkor érzek amikor egy férfi tőlem élvez el.
hiába juttat vki a csúcsra többször is ha ő nem élvez el számomra marad egy kellemetlen felhangja a dolognak.

kicsit nyakatekert de remélem érthető :-))

rózsaszínálom ·
Grtaulálok, tényleg jó remélem még több ilyen töténetet olvashatok várom következő történetedet

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: