Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Csak egy pici soft.:)

Megcsókolod. Picit az ajkába harapsz, és felette támaszkodsz. Simogatja a mellkasodat, a hajadba túr. Szemeiben lobog a vágy, meztelenek vagytok. Érzed, hogy szinte felgyullad a puncija. Hasra fordítod, és az előre odakészített kötéllel kikötözöd az ágyhoz, széles terpeszben. Csípője alá párnát teszel, így nagyon jó rálátásod van a nyíló, nedves ölére. Végignyalsz rajta, elidőzöl egy picit a csiklóján, majd felállsz, és halk nyögéseit hallva teljesen begerjedsz. Megpaskolod a fenekét, szép pirosra, a tenyereddel. Majd mintha mézbe mártanád a farkadat, annyira könnyen csúszol belé, hiszen egyre hangosabb nyögései már jelzik, hogy majd szétrobban. Rögtön közepes tempót veszel fel, megpróbálja ellened mozgatni a csípőjét, hogy jobban élvezze, de megfogod, és lejjebb szorítod, hogy ne tudjon megmozdulni. Miután te elsültél, ő még mindig a vágy és fájdalom határán szenved. Látod rajta, hogy robbanna, de még nem tud, mert nem hagyod. Kioldozod, de csak addig, amíg megfordítod, és újra kikötözöd. Elkezded a melleit kényeztetni, egyik kezeddel masszírozod, másikkal a puncijánál matatsz, de nem vagy túl gyors, hogy csak izgasd, de ne tudjon elélvezni. Már szinte könyörög az orgazmusért, de te még komótosan harapdálod, nyalogatod, szívogatod a bimbóit, kezeddel pedig morzsolgatod mindig a másikat. Elkezded ujjazni, és hallgatod halk sóhajait, nyögéseit. Majd elkezded nyalni, és élvezettel tölt el téged is, ahogy sikítva elélvez, már az első nyelvcsaposodnál. Nem kíméled. Egyre gyorsabb leszel, amíg még egyszer el nem élvez ő is, majd a fejéhez mész, és mivel nem tud mit tenni, mélyen benyomulsz a szájába. Te élvezed, hogy leszop, ő meg élvezi a kiszolgáltatottságot. Elélvezel, kioldozod, és összebújva elalszotok.
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Vázlatnak nem (sem) nagy valami: ha megmutatnád egy pornófilmesnek, azt kérdezné: ennyit én is tudok, de hol van a sztori?

Pavlov ·
Ilyet ne!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: