Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Csak egy érzés

Furcsa érzés támadt meg minap mikor egy rideg padon nyújtóztattam ki egy görbe este alatt megfáradt tagjaim. Szemem kissé már tompa agyam utasításit követve cikázott végig a halott utca képén. Lágy szellő fújdogált, mellettem a nemrégiben ültetett örökzöldek suttogták a közelgő vihar jöttét. Egy eldobott újságot lapozott láthatatlan kéz lábaim előtt. Végigfutott a hátamon valami leírhatatlan borzongás.
Egy érzés, kissé titokzatos, de kellemes nyugodság. Egy érzés, ami nem hagyott nyugodni. Szerettem volna elindulni. Nem tudom hova, nem tudom miért, mi célból, csak tovatűnni az éjszaka mámorító sötétjébe. Itt hagyni mindent, és mindenkit, hátat fordítani a gondoknak. Csak szabadon, minden felelősség alól kibújva útra kelni. Magányosan gondolataimba burkolózva megjárni a végtelent, s ki tudja, talán megérkezni valahova. Valahova ahova nem indulok, csupán érkezem, ahova nem készülök, csupán odatévedek. Egy új élet reményteli helyszínére. Ahol talán minden másképp alakul, s szebb jövő képét festi elém az éjszakai hold.
Egy érzés volt csupán, hisz lábam nem mozdult. Testem tovább pihent, ernyedt el a hideg padon, már szemem sem cikázott, tekintetem a semmibe veszett. A nekem oly vonzó semmibe. Tudtam, nem mehetek. Ide születtem, itt élek, talán itt is maradok örökké. Elszomorított ez a gondolat. A lekötöttség, újra megtámadott a felelősség érzése, mely néhány percig csupán, de nyugodni hagyta lelkem. Oh mit nem adtam volna azon az éjszakán, ha lábam mozdulni bír, s elmém enged a csábításnak. Ha elindulhattam volna. Nem néztem volna vissza. Nem éreztem volna se hiányt, se vágyat. Csupán az ÉRZÉST, hogy menni kell, hogy menni kell tovább.
Hasonló történetek
3102
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
4157
- Beszélhetnénk négyszemközt? - kérdezte az orvos.
- Hát persze, természetesen. Egy csendesebb helyre vezetett. Várakozva néztem rá, ugyan mondjon már valamit, de ő nem mondott, hanem kérdezett...

- Mit jelent neked ez a fiú? - meglepődtem, hogy máris letegez. Valami oka lehetett ennek a bizalmaskodásnak, és most nem a korkülönbségre gondoltam, bár az volt bőven. Azért válaszoltam:
- Nekem... nekem mindent. Tudom, ez így elég sablonos, de én tényleg nagyon szeretem......
Hozzászólások
További hozzászólások »
Hétköznapi nő ·
Érdekes volt. Tulajdonképpen még tetszett is. Nekem a Cseresznyéskert ugrott be róla, amikor a lányok ülnek a hintában a bálról álmodozva, de persze nem mennek. Pontozni nem tudom. Egy érzést nem lehet :-)

HarcI@Kakas ·
jó hogy a holdat belaraktad, H-O-L-D azt jelenti Pintyőke cirkusz világszám. :sleeping:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: