Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Csak egy éjszaka

A háttérben Muddy Waters egyik száma ment, nem túl hangosan, de nem is halkan. Az egyik sarokban állt a régi kazettás magnó, benne a kazetta a maga tíz számával pedig egyfolytában lejátszódott újra és újra az egész éjszakán, és tovább. Vidáman hangzott fel a zongora, a szájharmonika és a dob együttese, de csöppet sem varázsolta szebbé a hangulatot a szobában.
A lány percek óta meredt maga elé. Arra ébredt, hogy ez a zene szól, és egyedül fekszik egy idegen ágyban, egy idegen ingben, idegen takaró alatt. Ahogy körülnézett, minden más is idegen volt, még önmagát is annak érezte.
Mi történt? Fogalma sem volt róla. A szoba rendetlen volt, pedig alig volt benne valami. Az ágy melletti széken ott hevert egy üveg whisky, két pohárral. Reszkető, kiszáradt ajkakkal bámult az ölébe. Vékony ujjai is remegtek, ahogy szinte az egész teste. Az ablakból szürkés nappali fény áradt a szobába, néha hallotta, ahogy egy autó vagy motor elhúz a közeli úttesten. Úristen, mit csinált előző éjszaka?
Alig emlékezett valamire. Szomorú volt, mert a barátja kidobta, ugyanis még nem állt készen a szexre. Azelőtt senkivel nem volt együtt, de volt barátja erre sem volt tekintettel, pedig még csak másfél hónapja jártak. Igaz, talán jobb is így: szerelmes akart lenni a férfibe, de nem volt az. Csak nagyon akarta már. De mégis ki szeretne bele egy olyan egocentrikus, erőszakos, önző alakba, aki ráadásul ügyesen kihasználja a sebezhetőséget és a bizonytalanságot? De a lány egy dologban hajthatatlan volt: nem fekszik le senkivel, csak ha érez is iránta valamit.
Épp ezért került lapátra, és ebből fakadó szomorúsága vitte el odáig, hogy egyedül belevesse magát az éjszakába. Azelőtt sosem volt az a vad bulizós típus, de most szüksége volt egy kis feszültség levezetésre. Ó, az istenért, miért nem tudott volna lemenni a konditerembe inkább?
Bőre libabőrös lett, és hirtelen meghallotta, hogy valahol lehúznak egy vécét. Összehúzta magán az idegen inget, és csakhamar kinyílt egy ajtó, amin egy ismeretlen alak lépett be. Magas, átlagos arcú férfi, pár évvel lehetett idősebb a lánynál, rövid haja kócos, tekintete sápadt, le se tagadhatná, hogy másnapos, és csak egy bokszeralsót viselt. Mikor meglátta, hogy a lány ébren van, elmosolyodott, és lassan leült az ágyra mellé, majd közel hajolva hozzá, így szólt:
- Jó reggelt, cicám.
A férfi megsimogatta gyöngéden egy ujjával a lány arcát, mire annak hányingere támadt és elfordította fejét. Mély levegőt vett, egyik tenyerét szájához szorította, próbált józanul gondolkodni. Végül sírva fakadt.
- Na, na, nem kell sírni… - a férfi átölelte, nem is sejtve, hogy ezzel csak még nagyobb fájdalmat okoz. – Nyugodj meg szépen, minden rendben.
Nem, nem, semmi sincs rendben. A lány megmarkolta a takarót és még szorosabban összehúzta magán az inget – mi a fenét szemérmeskedik? Az este buliba menekült, mert barátja elhagyta, amiért nem adta meg magát könnyen a szexre. Nos, ez a probléma már elhárult.
- Mi… az éjszaka… – motyogta a lány, de a férfi nem nagyon értette meg halk szavait.
- Hogy?
- Lefeküdtünk? – nézett fel rá könnyes szemekkel a lány.
A férfi zavart mosollyal nézett le pár pillanatig rá; mi mást csináltak volna? Végül bólintott.
A lány ismét elsírta magát, a férfi megint átölelte. Gyöngéden, finoman. Ennyi? A lány nem értette: azelőtt még barátjával is alig érintkeztek, nagyon ritkán ölelték meg egymást, ennek az idegennek meg ilyen könnyen megy? Szörnyen érezte magát a férfi meleg karjai közt.
Mikor eléggé kisírta és elég erősnek érezte magát, elhúzódott az ölelésből. Kitakarózott, de ahogy előtűntek hosszú, csupasz combjai, meggondolt magát, és visszaterítette magára a takarót, majd így szólt:
- Hol vannak a ruháim?
- A fürdőben hámoztam le rólad. De mi a baj? Miért sírtál az előbb?
A lány nem tudott volna elkezdeni magyarázkodni. Hogy mondja el, hogy tegnap élete egyetlen sebezhető pillanatában kapta el a férfi, és hogy még érintetlen volt, mikor…
Legszívesebben a föld alá süllyedt volna.
Mivel nem akarta megkérni ezt a férfit – akinek még csak a nevére sem emlékszik -, hogy vigye oda neki a ruháját, a takaró alatt lejjebb húzta magán az inget, amennyire csak lehet, kiszállt az ágyból, megküzdve a szédüléssel és hányingerrel gyorsan kisétált azon az ajtón, amin a férfi bejött. Szerencséjére az ing elég nagy volt, hogy egészen eltakarja popsiját.
Egy egészen egyszerű, de aránylag tiszta fürdőben találta magát. Ruhái valóban ott voltak, hanyagul a földre hajigálva. Farmer rövidnadrágja és lenge, vékony blúza szárazon hevertek az ajtó közelében, de bugyija és melltartója elázva a zuhanytárcában. Megint nekiállt sírni – mégis hogy lehetett ekkora hülye? Nem akart még szexelni, ezért szakított a barátjával, erre berúg, és öntudatlanul belemegy egy egyéjszakás kalandba? Alig bírta elhinni…
Könnyáztatta arccal a tükör előtti kagylóba támaszkodott, próbált lenyugodni. Ahogy belenézett a tükörbe, egy kócos, másnapos, idegen lány arca nézett vissza rá; még az a kevés sminkje is elkenődött, amit felkent magára. Gyorsan megnyitotta a vizet, és az egészet lemosta az arcáról, elvégre eleve soha nem sminkeli ki magát, akkor most miért kellett egy éjszakára bohócot csinálnia magából? Meg is lett az eredménye.
Mikor felemelte vizes arcát, látta, hogy az idegen férfi is belépett a fürdőbe, és ijedten fordult meg. A férfi összevont szemöldökkel nézett rá, majd így szólt:
- Figyelj… véres volt kicsit a lepedő. Megjött?
A lány arca ismét sírásra torzult, erőt vett rajta a hányinger, és még épp volt ideje a vécékagyló felé hajolni, és oda kiadni minden alkoholt, amit az éjjel elfogyasztott. Pár pillanat múlva érezte, ahogy a férfi felfogja a haját, aztán pedig odatámogatta ismét a tükör elé, segített neki megmosni az arcát.
- Ugye nem voltál szűz? Az igaz, hogy nagyon szűkös voltál, még meg is jegyeztem, de…
A lány ismét zokogni kezdett, erőtlenül a földre zuhant, a falnak támaszkodott. A férfi egy ideig értetlenül nézett le rá, de hamar rájött, mivel váltott ki ilyen érzelmeket a lányból. Letérdelt mellé, de nem nyúlt hozzá, nem tudta, mit kellene tennie. A lány térdeit felhúzva ölelte át lábait, arcát pedig lehajtva elrejtette a férfi elől, halkan zokogott.
Tegnap a férfi még egyáltalán nem hitte volna, hogy ma reggel ilyen helyzetben találja magát. Csak egy becsiccsentett, csinos lányt látott, akit meghívott még pár italra, és mikor bepróbálkozott nála, az nem ellenkezett. Honnan a pokolból kellett volna tudnia, hogy még szűz? Az életkorát még ki tudta húzni a lányból – mégis ki a fene szűz huszonegy évesen, akinek ilyen jó a teste?
A lány kezdett lenyugodni, nagy levegőket vett, aztán remegve felállt, a férfi segítségével és újra megmosta az arcát.
- Minden oké? – kérdezte a férfi, bár ő maga is tudta, hogy ennél nagyobb marhaságot nem is tudna kérdezni.
- Sajnálom… én csak… felöltözök, és már itt sem vagyok.
- Nyugodj meg, ne csinálj úgy, mintha zavarnál.
- Jobb lesz, ha most elmegyek.
- Dehogy lesz. Gyere, pihenj le még egy kicsit.
A férfi megfogta a lányt, ellenkezni sem hagyta, kihúzta a fürdőből, leültette az ágyra. Amint meglátta a kis vérfoltot a fehér lepedőn, majdnem megint nekiállt zokogni, de most sikerült visszafognia magát. A férfi arra gondolt, biztos jól esne most a lánynak egy kis törődés, ezért hát finoman magához ölelte.
- Nem tudtam, hogy még… - suttogta a férfi, és agya egyfolytában azon pörgött, hogy tudna kevésbé nagy zagyvaságokat kibökni. – Szóval érted. Nagyon be voltunk indulva mindketten. Nem is látszott rajtad, hogy fájna, vagy bármi…
- Ez az én hibám – a lány el akart húzódni a férfitől, de túl gyenge volt, és hideg testének jól esett a meleg ölelés, még a helyzethez képest is. – Most vagyok túl egy szakításon, és szomorúságomban hülyét csináltam magamból. Én nem szoktam így viselkedni, mint tegnap… el… elmondanád, mi is történt pontosan?
- Semmire nem emlékszel?
- A bulira csak nagyon homályosan. Tánc, zene, fények… és sok pia. Egyhangú és fárasztó volt, de le kellett vezetnem a feszültséget valahogy – a lánynak nagyon meg kellett erőltetnie magát, nehogy újra nekiálljon sírni.
- Már elég tompa voltál, mikor találkoztunk. Meghívtalak még néhány italra, aztán beleegyeztél, hogy nálam folytassuk az éjszakát.
A lány gyengén kibontakozott a férfi öleléséből és a takarót a combjaira terítette.
- Miket csináltál? – kérdezte a lány, hangja lehalkult és reszketett.
- Annyi biztos, hogy élvezted – lágy mosollyal nézett a férfi a lány szemeibe, mire az teljesen elvörösödött.
- Semmire nem emlékszem – a lány könnyes szemekkel temette arcát tenyereibe, mire a férfi ismét átölelte és egy puszit nyomott feje búbjára.
- Semmi gond. Elmesélem, jó?
- Én nem…
- Semmi baj. Nagyon kis heves voltál. Többször is megharaptál.
A lány egészen elvörösödött – megharapta? Ő, aki azelőtt még a nyelves csókot sem szerette túlzottan, csak a lágy, gyöngéd, visszafogott érintéseket részesítette előnyben? Soha többet nem fog berúgni.
- De én élveztem, gonosz kis nyelvecskéd van, ritka, hogy ilyen jól csókol valaki, mint te. Nekem legalábbis bejött. A fürdőben lehámoztam rólad a ruháidat, te pedig abba se akartad hagyni a csókolózást. Nagyon finomak az ajkaid, tudod? És az illatod is olyan édes volt, hogy teljesen elvette az eszem.
A lány nem mert felnézni a férfire, végig lesütötte szemeit, de megkönnyebbült valamennyire. A férfi egész szépen beszél erről az egészről. Ez nagyon kedves tőle.
- Úgy nyögdécseltél… még sosem hallottam senkit így. Mikor lehámoztam rólad a cuccaidat, már a bugyidon keresztül éreztem, milyen nedves vagy, tényleg nagyon fel voltál izgulva. Jó, nekem mondjuk már azóta állt, hogy tánc közben nekem dörgölőztél, de gyönyörű volt, mikor először megláttam a csillogó kis puncidat.
A lánynak mély levegőt kellett vennie.
- A zuhanyzóban először nyalogattalak kicsit, és alig hagytál nekem időt élvezni a finom ízedet, pár perc alatt elmentél. Úgy sikoltottál, hogy attól én is majdnem felrobbantam, és a finom kis nedved csak úgy jött, mintha nem lehetne megállítani. Nagyon élveztem, és az is biztos, hogy hatalmas orgazmusod volt.
A lányt kirázta a hideg, érthetetlen okból szaporábban kezdte venni a levegőt. Te jó isten… most miért kezd benedvesedni?
- Úgy hozzám préselődtél, olyan kis édes voltál utána. Nagyon aranyos vagy, tudod? Nagyjából megtöröltem magunkat, aztán kihoztalak ide az ágyba, itt folytattuk. Előtte még próbáltam berakni valami hangulatos zenét, de sietve ez sikerült. Megint sokáig csókolóztunk, te pedig minden áron felém akartál kerülni, és addig dörgölőztél nekem, míg el nem mentem. Egy másik bokszeralsómba élveztem, nagyon jól csináltad. Isteni a mozgásod.
A lány oldalra sandított, és látta, hogy a férfi bokszeralsójában dudorodni kezd valami. Nagyot nyelt, próbált erőt venni remegésén.
- Aztán megint a lábaid közé hajoltam, csókolgattalak kicsit, és elkezdtelek ujjazni egy ideig. Nagyon szűk voltál, már egyetlen ujjamat is tökéletesen körbeölelted. Innen mondjuk már sejtenem kellett volna… de az agyam teljesen kiürült, annyira kívántalak már. Megint rettenetesen benedvesedtél, nekem pedig hamar újra felállt. Még azért nyalogattalak és ujjaztalak egy kicsit, aztán mikor te már ide-oda vetetted magad, akkor feléd emelkedtem és beléd hatoltam. Rögtön megjegyeztem, milyen finom kis szűk puncid van. Nagyon nehéz volt tartani az iramot, tökéletesen körbeöleltél, már az elején robbanás közelbe kerültem, te pedig még rá is tettél egy lapáttal, azzal az édes nyögdécselésekkel és vonaglásokkal. De kitartottam aztán, és pár perc múlva mindketten elmentünk.
A lány teljesen kivörösödve nézet farkasszemet a padlóval.
- Soha nem láttam annál erotikusabbat, mint az orgazmusod. Nézd, most is teljesen kész vagyok…
A lány a férfi ölébe pillantott, de azonnal elkapta tekintetét, majd nagy levegőt vett és próbált lenyugodni. Az biztos, hogy egész életében nem csinált annál nagyobb őrültséget, mint a múlt éjszaka, de valamiért… nem érzi át annyira az egész súlyát. Tudta, hogy ez rettenetes, mégis elmúlt a kényszer a zokogásra, és más érzések vették át a helyét. De tisztában volt vele, hogy nem így kellene viselkednie, éreznie.
Szédelegve felállt, a férfi is követte példáját, és megragadta a lány két karját, hogy az nehogy elessen. A lány csak tenyereibe temette az arcát, próbált józanul, logikusan gondolkodni.
- Fel kellene öltöznöm – suttogta végül.
A férfi csak bólintott, majd leültette a lányt, és kiment a fürdőbe, bevitte neki a ruháit.
- Az alsóneműidet kiraktam száradni a radiátorra, félig már amúgy is megszáradtak az éjszaka.
A lány bólintott, majd felhúzta a sortját, és felvette blúzát. Reszkető kezeivel alig bírta begombolni gombjait, ezért a férfi mosolyogva segített neki. Sokáig nem szólaltak meg, a csöndet csak a zene törte meg a háttérben.
- Nos? – szólalt meg végül a férfi, mire a lány zavartan felnézett rá. – Min gondolkodsz?
- Én… nem tudom. Szörnyen zavarban vagyok. És minden össze van kavarva a fejemben.
- Figyelj, nem akarom, hogy olyan tuskónak tűnjek, aki képes lenne kidobni egy ilyen éjszaka után.
- Hanem?
- Hanem… mondjuk, elmehetnénk valahova, ha már így alakult.
- Megismernél?
- Persze! Te nem?
- Nem tudom… semmit sem tudok rólad.
- Pont ezen változtatnánk – a férfi elmosolyodott.
- De ez így teljesen abszurd. Én nem szoktam ilyeneket csinálni… én nem vagyok ilyen.
- Igen, ez már nekem is leesett, mikor kiderült, hogy… tudod.
A lány lehunyta a szemét; nem tudott ő már semmit. A feje zsongott, a gondolatai nem akartak a helyükre kerülni, a puncija bizsergett és nem értett semmit. Valamire azonban rájött; akármit is tenne ezzel a férfivel, értelmetlen lenne azzal áltatnia magát, hogy akár komolyabb dolog is lehet köztük. A férfi csak egy éjszakát akart tőle, és ha nem derült volna ki, ami kiderült, akkor most már talán itt sem lenne.
Nagyon kedves a férfitől, hogy próbálkozik, és törődik a lelkével, de ami történt, az nem az ő hibája. A lány rúgott be, csinált magából bohócot és jutott ekkora bajba, nem okolhat mást. Csak az ő hülyesége miatt tart most ott, ahol. A férfinek csak kényszer lenne, ha megpróbálnának valami többet kihozni a helyzetből.
- Ez csak egy éjszaka volt – suttogta a lány, és pár könnycsepp szökött a szemeibe, de nem kezdett el újra zokogni.
- Lehetne több is – a férfi megsimogatta arcát, de a lány felállt.
Meglátta táskáját az ajtóban, felvette, majd kiment a fürdőbe és belerakta alsóneműit. Visszament a férfihez, aki kérdőn nézett rá.
- Nagyon kedves tőled… ez az egész. Hogy törődsz velem.
- Ugyan már…
- Nem, ez… de nem akarok a nyakadon maradni.
- Hogyan?
- Nem kell a kötelességednek érezd, hogy most, csak mert szűz voltam, többet is kellene tenned. Az én hibám ez az egész… nem kellett volna leinnom magam. Ha én nem vagyok hülye…
- Ne butáskodj, legalább annyira az én felelősségem is.
- Lényegtelen. Köszönöm, hogy ilyen… kedves voltál. Én megyek – a lány elindult az ajtó felé, de a férfi megragadta a karját.
- Nehogy azt hidd, hogy olyan rossz lenne nekem, ha megpróbálnánk.
- Sosem akartál többet tőlem, csak egy éjszakát.
- Most már többet akarok.
- Ostobaság. Nézd, semmi közös nincs bennünk, semmi esélyünk nem lenne, és…
- Ezt mégis honnan tudod? Ahhoz előbb meg kellene ismernünk egymást!
A lány sóhajtott, és fejét ingatta.
- Értelmetlen lenne.
A férfi pár pillanatig még az arcát nézte; elgyötörtnek látta, kétségbeesettnek és zaklatottnak, pedig egyébként csinos arc volt. Ő komolyan gondolta, hogy megismerné. De ha a lány nem akarja… eleresztette a karját, hagyta, hogy kifelé induljon.
A lány már épp a kilincsért nyúlt, mikor hirtelen megszólalt mobiljának csengőhangja. Gyorsan elővette a készüléket táskájából, de csak szobatársa nevét látta rajta, ezért rögtön ki is nyomta, majd kikapcsolta a telefont. Most pár óráig senkivel nem akar beszélni.
Ujjait a kilincsre tette, de a férfi még egyszer megszólalt:
- Jimmy Durante?
- Hogy? – fordult vissza a lány.
- A csengőhangod. Jimmy Durante, nem?
A lány zavartan nézett le a kezében levő mobiljára.
- De, az.
- Csípem a zenéjét. Az egyik kedvencem.
A lány pár pillanatig némán meredt maga elé, majd hátranézett a férfire, aztán a kazettás magnóra.
- Én is szeretem Muddy Waters számait.
- Komolyan? – mosolyodott el a férfi, a lány pedig csak bólintott. – Ez király. Talán mégis van bennünk valami közös.
A lány pár pillanatig még a férfire nézett, aztán lefejtette ujjait a kilincsről. Mégis maradt.
Hozzászólások
További hozzászólások »
S TELLA ·
Profi kidolgozás, és engem is a zene az, ami elsőként megragadott.
lilywhite12 ·
örülök, hogy tetszik : )

Andreas69 ·
Gratulálok, nagyon jó írás. Örülök, hogy feltették a napi erotikába, mert eddig elkerülte a figyelmemet.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: