Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Csak egy éjszaka...

Amikor Konrád nevű kutyám nedves orrával felébreszt, már lassan újra esteledik. A levegő azonban, ha lehet, még fülledtebb, mint nappal szokott, és felébredve olyan érzésem van, mintha a tenger mélyéről bukkantam volna föl a felszínre. Mintha búra alól hallanám a magas sarkú cipők kopogását, egy ajtó tompa zaját. Aztán megint csend, egyedül vagyok lihegő retrieveremmel. Ó igen, a tegnap éjszaka... Forróság és hangzavar volt a klubban, a zsivaj egészen elbódított, míg észre nem vettem, hogy a mellettem ülő nő a bárszéken minden kétséget kizáróan vágyakozik valami után. Pontosabban utánam. Újra és újra megérintett karcsú kezével, combjával, térdével. Amikor előrehajolt, hogy megmondja a nevét - ,,Szilvia!" -, kemény kis mellét a karomhoz préselte, és piercinggel felszerelt, cseles kis nyelve hirtelen végigsiklott a fülemen. Összerezzentem; a hideg fémgolyó áramütésként hatott rám...

Nem sokkal később már egy taxiban ültünk. A mellettünk elsuhanó utcai lámpák fényében kirajzolódott Szilvia lélegzetelállító profilja, én pedig titokban megköszöntem az égnek a csodás ajándékot. Remélhetőleg elég józan és tettre kész leszek még. Mintha a gondolataimban olvasott volna, ,,Fáradt vagy?", kérdezte, és kíváncsi ujjaival ellenőrizte férfiasságomat. Nem, a farkamra nyugodtan hagyatkozhattam. Nyomban reagált az érintésére. Mélyebbre süppedtem az ülésben, és engedtem a mohó simogatásnak, dörzsölésnek és markolásnak. Szilvia ügyes volt, olyannyira, hogy szűk farmerem kezdett fájdalmat okozni. A fenébe is, mikor érkezünk már meg végre? ,,Ajjaj! Ott elöl valami baleset történt!" - zökkentett ki bennünket önfeledtségünkből a taxisofőr mérges hangja. ,,Ez eltarthat egy darabig!" Fékezett, tekergetni kezdte a rádiót, míg valami csendes zenét nem talált. ,,Akkor ki kellene használni az időt" - suttogta a mellettem lévő szépség, majd elővett valamit a retiküljéből, és fejével az ölemre bukott.

Te jó ég! Mielőtt magamhoz tértem volna az ámulatból, kis kedvencemet már ki is szabadították a nadrágból, hogy aztán gumit húzhassanak rá. Felegyenesedtem, amikor egy gyengéd száj kezdte elnyelni legszebb porcikámat. Egyik kezemet a számba kellett dugnom, nehogy hangosan felnyögjek. Ekkor a lány felhúzta a szoknyáját, és rám ült... Élvezkedve nyújtózom el az összegyűrt lepedőn. Még most is olyan, mintha érezném fürge nyelvét a fémgolyócskával, amely oly csodálatosan járta végig a hímtagomat, körözött a makkom körülmasszírozott, és szinte az őrületbe kergetett. Tulajdonképpen mi volt az izgatóbb? Az a szokatlan tapasztalat, hogy egy piercinges nyelv kényeztet? A tudat, hogy a sofőr egészen biztosan figyel minket a visszapillantó tükörből? A sejtelem, hogy Szilvia az ágyban maga a csoda?

Egy szempillantás alatt magamhoz térek. Igen, hihetetlen volt ez a lány. A gyengédségével, az odaadásával, szinte végtelen orgazmusaival... Már maga a gondolat is lángra lobbantja az árnyékomat. Tudom, hogy Szilvia nem hagyta meg a telefonszámát, mégis felforgatom miatta a lakást. e csak később. Majd akkor, ha mégegyszer, minden részletében visszaidéztem a magamban a múlt éjszakát. A kezem szinte magától siklik a combjaim közé... Konrádnak még várnia kell a sétával...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

feri1231 ·
Nem nagy szám.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: