Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Csak egy álom marad II. rész - A visszatérés

Unottan zuhantam a kanapéra. Az egész napos műszak után eléggé fáradtnak éreztem magam, de nem tudtam aludni. Hirtelen ráeszméltem, hogy milyen régen voltam férfival. Pontosabban egy éve, és akkor is utoljára egy elég irreális személy volt az, Michael Jackson! Legutóbb úgy köszönt el, hogy visszajön. És bevallom, már hiányzott... A mandulavágású sötétbarna szemei, az ébenfekete haja, de a legjobban a közösen átélt szexuális élmények, és az egymás okozta orgazmusok. Mióta elment, nem voltam férfival, és percről-percre egyre jobban hiányzott. Szóval lehuppantam a kanapéra, a TV elé. És amilyen mázlim van, éppen Michael Jackson Thrillerje ment a TV-ben. Átkapcsoltam, mikor borzasztó hírekre lettem figyelmes.
- Ma hajnalban elhunyt Michael Jackson afro-amerikai popénekes. Az egész világ gyászol...

Innentől már nem hallottam semmit, a fejem zúgott, a tarkóm zsibbadt, a könnyeim megállíthatatlanul előtörtek. De ekkor csöngettek. Összeszedtem magam, és ajtót nyitottam. Az ajtóban egy magas, ballonkabátos férfi állt, napszemüvegben. Először úgy nézett ki, mint valami bérgyilkos, de aztán megszólalt.
- Szia. Megígértem, hogy eljövök. Emlékszel még rám? - kérdezte, mintha nekem valaha is dolgom lenne egy bérgyilkossal. A hangja olyan békét sugárzott, és annyira nyugodt volt, hogy elkapott a sírás. Nem bérgyilkos, hanem Michael! Hát tényleg eljött! Michael visszatért! Bementünk a nappaliba, ahol még mindig a haláláról beszéltek. Mármint a TV-ben. Michael levette a ballonkabátot, én felakasztottam, és leültünk a kanapéra, és hol a TV-t, hol egymást néztük. Aztán kikapcsoltam a TV-t, és hozzábújtam. Nagyon kellemes volt a társaságában, csak vele, csöndben, de valami nem hagyott nyugodni.
- És te most megrendezted a halálod?
Kimondtam. Végre. El nem tudtam képzelni, hogy mindent feladott. Láttam rajta, hogy kicsit zavarba jön, de végül gond nélkül, őszintén elmondott mindent.
- Igen. Elég volt. Normális életet szeretnék végre élni.
Hangja egészen elvékonyodott, mire igyekeztem másra terelni a szót. Nem akartam mondani, hogy neki már sosem lesz normális, hétköznapi élete.
- Értem. És most mit fogsz csinálni? Hova fogsz menni?
- Még nem tudom. Valószínűleg elmegyek néhány barátomhoz, amíg kitalálom, mi legyen...- itt kicsit elakadt.- Veled mi volt? Voltál már azóta valakivel?
- Nem. Téged vártalak. Tudtam, hogy eljössz. Hiányoztál.
Nem szólt semmit, csak átölelt, és megcsókolt. Isteni volt! Pont olyan, mint legutóbb. Egy évvel ezelőtt. Majd a fülembe suttogta:
- Te is hiányoztál.

Érzékien végigsimított a karomon, majd a hátamon, egészen le a derekamig. Én a mellkasára hajtottam a fejem, és a vállait kezdtem masszírozni. Majd elkezdte csókolni a nyakamat, és a melleimet simogatta. Én közben egyre lejjebb öleltem, egészen a derekáig lecsúsztam, és éreztem, amint a férfiassága már nem nagyon fér el a nadrágjában. Így elkezdtem simogatni, masszírozni félig kemény szerszámát, nadrágon keresztül, majd ráhajtottam a fejem, és megcsókoltam az ágyékánál a hasát, majd az erősen kidudorodó nadrágrészét, és végignyaltam a hosszú, kemény kidudorodáson. Ekkor végigsimított a hajamon, de a tarkómnál megállt a keze. Ránéztem.
- Kérlek! - suttogta vékony, elhaló hangon, és a szemembe nézett.

Én kínzó lassúsággal lehúztam a slicce cipzárját, majd ugyanolyan lassan elkezdtem verni a farkát, ami akkorra már kőkeménnyé meredt. Majd lassan, érzékien végignyaltam a heréjétől a makkjáig, amiben felsóhajtott. Bevettem a makkját, fejemet fel-le mozgattam, majd pénisze többi részét a kezemmel vertem. Egyre szaporábban vette a levegőt, sóhajtozott, majd úgy negyed óra múlva halkan kiáltott egyet, amiből tudtam, hogy hamarosan el fog élvezni, ezért lelassítottam, és újra kezdtem az egészet. Tekintetünk találkozott, amikor újra elkezdtem verni, de Michael szemében vegyes érzelmeket láttam. Volt benne egy kis csalódottság, amiért nem hagytam elélvezni, volt még kéjes vágy is, és egy nagyon pici fáradtság is. Talán. De láttam rajta, hogy most csak egy kis izgatásra vágyik igazán. Nagyon beszédes szemei voltak. És gyönyörűek.

Egészen belefeledkeztem a szemeibe, mert a tekintetében megjelent valamiféle csillogás, majd az államon éreztem meleg spermáját. Lenéztem, és észrevettem, hogy a szemei nézése közben végig vertem a farkát. Letisztítottam a szerszámát, letérdeltem elé, és megcsókoltam. Kezei újból a melleimre tévedtek, majd a blúzomat kezdték kigombolni. Melltartó nem volt rajtam, így újból Michaelhez hajoltam, és megcsókoltam. A melleim hozzáértek a meredező farkához, egyúttal kicsit kényeztettem is. Majd egy hosszú, érzéki csók után jobb kezével lenyúlt, és verni kezdte magának. Ennek nem bíztam ellenállni, ugyanis ennél izgatóbb látvány szerintem nincs is, ha egy férfi veri magának, és nem tudtam megállni, de segítettem neki. Először a mutatóujjammal elkezdtem lassan körözni a makkján, mire sóhajtott, majd abbahagyta, én meg eljuttattam a csúcsra. A szeme csukva volt, de én éreztem, hogy mikor lesz orgazmusa, így mikor magánkívül lett a gyönyörtől, bekaptam a farkát, és nyeltem finom magját. Majd ismét letisztítottam a férfiasságát, ami már lankadt, miután négykézlábra állított, mögém térdelt, és a hasamat kezdte simogatni. Közben fenekemet hozzádörgöltem az ágyékához, amitől egyre jobban keményedett a farka. Majd bal keze áttért a mellemre, jobb kezével pedig benyúlt a farmernadrágomba, és a csiklómat kezdte izgatni. Kis idő múlva két ujjal eljuttatott az orgazmusig, majd lehúzta a nadrágom, és a hüvelyemet kezdte izgatni a farkával. Pár perc múlva be is hatolt.

Az az érzés leírhatatlan volt! A szerszáma olyan volt, mint amilyenre emlékeztem, hosszú, hozzá megfelelő vastagsággal, éppen beleillett fazonírozott, szűk puncimba. Lassan elkezdte mozgatni, majd egyre gyorsabban. Isteni érzés volt, ahogy kitöltött. Éreztem Michael dominanciáját felettem, hogy azt tehet velem, amit akar, emiatt, ha lehet, még jobban beindultam. Majd egyre gyorsabban mozgott bennem, és végül belém élvezett. A farka lüktetett bennem, amivel szintén izgatott, és aminek hatására én is hatalmasat élveztem. Ezután kivette péniszét a hüvelyemből, és a csiklómat kezdte izgatni, mire a hasamra, és a melleimre élvezett. Csodálatos érzés volt a meleg sperma a hasamon, és a melleimen, a hátamon végigfutott a hideg. Lenyúltam a csiklómhoz, és elkezdtem simogatni Michael szerszámát, majd felállt, letérdeltem elé, és egy puszit adtam a makkjára.
- Köszönöm.- mondtam.
- Még ne. Nem fejeztük be, Még csak most jön a java!- ezzel megfogta a csuklómat, és bevitt a hálószobámba, az ágyra. Ott hanyatt fektetett, és elkezdte simogatni a szeméremdombomat. Bal kezével a mellemet markolászta, hol az egyiket, hol a másikat, jobb kezével pedig a szeméremdombról áttért a csiklómra, majd mutató-, és középső ujjával ujjazni kezdett, hüvelykujjával pedig a csiklómon körözött. Isteni érzés volt! A testem megfeszült, a takarót markoltam, karmolásztam, és átéltem életem egyik leggyönyörűbb orgazmusát. Michael nem szólt semmit, csak fölém hajolt, és szájon csókolt, majd áttért a kulcscsontomra, aztán a melleimre. Először a bal mellbimbómat szopogatta, majd a jobb oldalit, míg az ujjával a balt izgatta. Majd egy-egy ujjával végigsimított a melleim oldalán, végig a csípőmig. Eközben a köldököm felett kezdett csókolgatni, egyre lejjebb, míg végül elérte a szeméremdombomat. Nyelvével a csiklómon kezdett körözni, majd mikor az orgazmus határán voltam, belenyalt a hüvelyembe. Kirázott a hideg, annyira jó volt. Visszatért a csiklómra, és megint két ujjal ujjazni kezdett, és az orgazmusig abba sem hagyta. Akkor viszont sóhajtottam, a levegőt a számon vettem, és újból átéltem az orgazmust. Majd Michael felállt, én átöleltem, és az ágyékát, és a péniszét csókoltam. Majd felhúzott magához, és megcsókolt.

A szánkon még ott voltak egymás nedvei, és ez csak még jobban izgatott minket. Majd hirtelen játékosan hanyatt löktem az ágyra, és fölé térdeltem. Ráültem a combjára, a csiklóm hozzá ért a farkához, amit simogattam, kicsit a csiklómhoz szorítottam. Ekkor Michael ismét magához szorított, megcsókolt, fejemet a mellkasára hajtottam. Pár percig így feküdtünk, majd beleültem Michael hívogató ölébe, és meglovagoltam. Nagyon élveztük, Michael a melleimet simogatta, játszott velük, ahogy lobogtak. Csípőmmel körözni kezdtem, mire a karján észrevettem a lúdbőrt. Tovább folytattam, és kis idő múlva elélvezett, velem együtt. Isteni volt, ahogy a farka lüktetett bennem, míg orgazmusom volt. Lefeküdtem mellé, és átöleltük egymást. Kezdtem kigombolni a zakóját, az inge gombjai közt benyúltam, és a mellkasát, hasát simogattam. Nagyon szerettem őt, bármit megtennék érte. Ő is átölelt, és hosszan megcsókolt. A tökéletes csöndet ő törte meg:
- Úgy gondolom, jó barátok vagyunk. Itt maradhatok nálad egy kis időre?
- Természetesen, ameddig csak akarsz! - suttogtam, és megcsókoltam. Ő újból átölelt, és elaludtunk egymás karjaiban.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Freddy400 ·
Micsoda bika ez a Jacko :smile:
Judit0508 ·
az, de nem Jacko :)

Andreas ·
Nekem ez nem jött be, talán azért, mert ki nem állhatom a pasast.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: