Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Cipőbolti történetem...,©

Cipőbolti történetem...,©


…,péntek délután lévén nyugodtabban sétálhattam hazafelé s nézegettem a kirakatokat. Nagyon szerettem volna magamnak egy kis könnyű nyári topánkát, ami amolyan mindennapos használatú , de azért nem bovli. Ki is néztem egy csupa pátos könnyű szandit, indultam volna be az üzletbe, hát kibe botlok..., Kláriba, hogy ennek a csajnak mindenütt ott kell lennie …,puszi-puszi olyan a semmibe cuppanós..., jaj de jó hogy látlak,- kezdetű blöff s tolatott utánam be az üzletbe.
Az eladó csaj elénk sietett..., női szemmel is kellemes látvány..., mit parancsolnak?.., -kérdezte.
A kirakati pántos csodára mutattam..., jaj nem tudom van-e méretünk az ön számára, mert az hetes és úgy nézem ötös kellene..., jól látta kicsi lábam van.
Megnézem a raktárban..., mondta és eltűnt..., kisvártatva előbukkant egy pillanatra és intett felém, hogy menjek. Csodálkoztam a dolgon, de elindultam a raktár felé.

Megbocsát ugye, de sokan vannak és egyedül nem bírom levenni a felső polcról..., beléptem a raktárba és a polcok között egy létra állt, amire felkúszott az én kis eladó csajom..., szemem a kis rövid köpeny alatt a formás lábán és a combjain végigfutva egy gyönyörű kerek popót s ami még édesebb egy sima szeméremdombot pillantottam meg..., elállt a lélegzetem ez szándékosan vetette le és hívott a raktárba, de miből gondolta, hogy nem vetem meg olykor a saját nemem szépjeit. Elkezdtem lassan lépkedni fel a fokokon és ismerkedni lábával majd a combjával..., valósággal megbabonázott..., a bal lábát egy fokkal feljebb tette, a nyelvem futott végig a napbarnított bőrön egész a lépéstől megnyílt puncikáig..., összerándult az egész teste..., élvezte amint hegyes nyelvem behatolt szeméremdombja édes nyílásába. Valósággal tolta lefelé popsiját, hogy nyelvemmel minél jobban behatoljak ajkai közé és az egyre nedvesebb nyílását ingereljem..., már az az érzés kéjes volt, hogy meglephetnek bennünket..., de ki bánta ezt most..., felnyúltam hüvelyébe és hevesen ujjazni kezdtem, mire ő halk sóhajok kíséretében elélvezett, combjait úgy összekapta, mintha a fejem szét akarná préselni..., gyere cseréljünk mondta, s engem küldött fel a létrára..., gyakorlott mozdulattal levette bugyimat, amit gondosan táskámba tettem.

Az előbbi aktustól már nekem sem sok hiányzott az élvezésig, csak az a parányi kényeztetés amit kapott szőke pihés puncikám...,ujjaival belül nyelvével csiklómon játszott...,két kezemmel morzsoltam melleim, mert azt nagyon szerettem, de hely most nem volt alkalmas arra, hogy más tegye. Hatalmasat élveztem , az egész testem bejárta egy valami cikázó villám szerű ütés...,éreztem, hogy folyik a lábamon lefelé forró nedvem..., mohón nyelvével az utolsó cseppig felnyalta. Lejöttem a létráról és átöleltem s egy oly édes csókban egyesültünk, hogy még a mai napig beleborzongok, ha rá gondolok. Huncutul rám mosolygott a cipő itt lapult alul...,:))) és hangos nevetéssel jöttünk ki a raktárból. A kasszához kísért és névjegykártyáját kezembe csúsztatva jelentőségteljesen nézett a szemembe. Mindent értettem..., nagyon jó barátnők lettünk...,sok édes estét együtt töltöttünk....,
Az üzletből kijövet Klárit nem hagyta a kisördög, olyan volt az oldala a kíváncsiságtól , mint az ementáli sajt tele lyukkal...,:))) hagytam egy kicsit szenvedni, majd ajánlottam ha meghívsz egy capuccinóra akkor elmesélem...,
Beültünk a presszó sarkába, szerencsére kevesen voltak, mert mire élményem végére értem azt vettem észre, hogy Klári keze benn a szoknyája alatt és nyögdécselve élvez..., csak mondja,- Te...,Te...,Te..., mázlista...,
Nem kell mondanom, hogy a legkedvesebb szandálom lett amit ma vettem:))))


2005.
samvay©
Hozzászólások
További hozzászólások »
ted ·
\"Mindent értettem..., nagyon jó barátnők lettünk...,sok édes estét együtt töltöttünk....\"
\"Nem kell mondanom, hogy a legkedvesebb szandálom lett amit ma vettem:))))\"

most akkor mikor meseli a tortenetet?

amugy osszessegeben annyira nem rossz.

borsmenta ·
Élvezhető, izgalmas történet.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: