Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Cicamica

- Állj, vagy lövök!- állított meg a géppisztolyos. Megálltam, mert hát mit tehetnék mást, bár úgyis tudom, hogy meg kell halnom. Ezek a dilis fiúk nem tudnak mást játszani, mint kommandósat és mindig nekünk lányoknak kell a túszokat alakítani. Persze még ez is jobb, mint mikor karatésat játszanak, mert akkor mindig olyan nagyokat rúgnak.
- Gyerekek uzsonna- hallottam az Évi óvó néni hangját. Végre, már kezdtem aggódni, hogy soha nem szabadulok a géppisztolyostól. Azért ő az ajtóig terelget, hogy ne érezzem magam szabadnak, de a kézmosásnál már ő is leteszi a fegyverét.
Kinga és Juli sustorognak mellettem és vihognak. Nem figyelek rájuk, vagyis úgy csinálok, de hiába is figyelek, mert nagyon vigyáznak, hogy ne halljam a titkukat. Amikor az asztalnál ülünk ott is folytatják. Kati ül még velünk, de őt csak az evés érdekli. Kakaót kapunk vajas- mézes kaláccsal. Finom, de most nem esik jól, mert tudom, hogy nemsokára jönnek értem Anyáék. Már alig várom, hogy otthon legyünk. Anya előbb Gáborért megy a bölcsibe és csak utána értem.

Jöhetne már. Reggel azt mondta, hogy uzsonna után itt lesz. Gyorsan a számbatömök egy hatalmas falat kalácsot és kortyolok rá kakaót. Na most már az uzsonna vége van, jöhet Anya.
Olyan jó amikor otthon vagyunk. Igaz Gábor az öcsém mindig nyűgösködik és vele sokat kell foglalkozni, de Anya valahogy mindig úgy csinálja, hogy olyan mintha játszanánk. Apa sokat dolgozik, de mikor ő is hazajön akkor nagy a hangzavar nálunk.
Kinga és Juli már mennek is öltözni, mert értük megjöttek. Persze kézenfogva mennek, hogy mindenki lássa milyen jó barátnők. Én azért tudom, hogy naponta többször is összevesznek.
- Jaj, Anya mikor jössz már?- Az ablakban állok és az utat nézem, hogy hamarabb meglássam, hogyha jön.
Az ajtóból nekem kiabálnak. Kimegyek morcosan és látom, hogy Anya áll az előtérben.
- Anya, drága Anya- ugrom a nyakába. Már nem is bánom, hogy nem láttam az ablakból, csakhogy végre itt van.
Gábor a kocsiban ül és nyűgösködik, amíg öltözöm, aztán végre indulunk.
- Mi újság?- kérdezi Anya és én elkezdek mesélni, arról, hogy mit rajzoltam délelőtt, hogy zsíros volt a leves és finom a fasírt és, hogy a kommandósok elfogtak, na és a végén- Anya olyan nagyon vártalak-

Hazafelé bemegyünk az üzletbe vásárolni, természetesen kiflit már nem lehet kapni, de nem is baj, mert nemrég uzsonnáztam. Azért egy kicsit nyafogok érte, de mivel senki sem figyel rám, abbahagyom. Hazafelé Anya az én táskámba is pakol és én büszke vagyok, hogy tudok segíteni. Szuszogva érünk föl a negyedik emeletre. Szegény Anya még Gábort is cipeli.
Itthon vagyunk. Apa még nem jött. Gyorsan átöltözünk. Én megterítem az asztalt, Anya vacsorát készít, Gábor meg a lábunk alatt kóvályog. Mikor kész vagyok a terítéssel, leülök és játszom vele, hogy Anya nyugodtan dolgozhasson.
Csörgést hallok az ajtóból.
- Apa- rohanok oda, és a nyakába ugrom. Ő Anyához megy puszit adni, de én nem szállok le róla. Olyan jó fogni.

Leülünk vacsorázni. Gábor úgy eszik, mint egy kismalac, de nem szól rá senki, mert ő még kicsi. Vacsora után leülünk a nappaliban, mert Anya azt mondta, hogy beszélni akar velünk. Ugyan mi rosszat csináltam már megint, ami miatt le fog szidni? - gondolkodom el, de nem jut eszembe semmi. Mosogatás után Anya jön, és komolynak látszik. Kicsit félek.

Elmondja, hogy a Doktor Bácsinál volt és most már biztos, hogy kistestvérünk lesz megint.
Mit is mondhatok erre? Apa boldog, puszilgatja Anyát. Anya boldog, sugárzik és könnyes a szeme. Gábor még nem tudja, hogy mit is jelent ez, de én már sejtem. Megint kezdődnek az álmatlan éjszakák, mert a pici sír, na és Anya még később ér oda az oviba értem. Nem akarom elkeseríteni őket azzal, hogy elmondom nekik mennyi gonddal jár még egy gyerek. Mennyi mindenre meg kell majd tanítanom az új babát, mert emlékszem Gábor is milyen kis buta tud lenni. Úgy csinálok, mintha nagyon örülnék. Ami azt illeti, örülök is. Jaj olyan klassz, hogy lesz megint egy kisbabánk. A gondokat meg majd valahogy megoldjuk.
Hasonló történetek
3867
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
5393
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Csanasz ·
A címet nem értem, hogy jön a történethez. A történet aranyos, kedves, de azt nem hiszem, hogy egy óvodás kislány tudna ilyen szépen fogalmazni. Nekem úgy tűnik, hogy ezek nem a saját gondolatai, hanem csak úgy mond a "szájába van rágva", a mondanivalója. Amúgy szép. 10-10
Holdnővér ·
Azért lett Cicamica a cím,mert a kislánynak ez a neve.
Kedves Csanasz,természetesen ezt nem egy kislány írta,ezt én írtam,mintha ő beszélne.

Csanasz ·
Értem én, csak először furcsán hatott..

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: