Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Cheteltem

Szép testek gyönyörkész képeit nézegetem, egyre hatalmasabb bennem a vágy. Testem érzéki élvezetre vár, magam vagyok: A chaten dumcsizok Veled, centik, parák röpködnek át az éteren, elképzellek egy srác, vagy férfi vagy, fiu vagy éltesebb úr, gondolatban veled vagyok.


Tudom Te is arra vágysz amire én, átélni újra és újra az érzést: élvezz velem: Akarom hogy akarj, kívánom hogy kívánj, élvezem, hogy élvezed. Igen, leütsz egy billentyűt, s rajtam, s rajtad is egyre kevesebb a ruha, tanúja monitorom, meztelen testemben bizsereg a vágy.
Érzem a leheletedet, tested illatát, kezem a kezed, ahogyan érintem a testemet, végigsimizve mellbimbóimat, lassan hasamon csúszik le kezem, érzem a tested lüktetését. Végig simogatva éled? farkamat, makkomon megjelenik egy édes-sós könnycsepp, ujjam hegyére véve megnyalom helyetted is.
Bizsergő tökeimhez érek, tudom a százszor jóleső érzés emléke mozgat, elképzellek, s tudom benned van minden testi vágytól fűtött férfi, akivel valaha voltam az ágyban, Te vagy a fiú a parkból, Te vagy akit csak sötétben láttam a kapualj félhomályában amikor futtában éltük ki egymásban a vágyat, s Te vagy a csempebár túlsó oldalán az is, akit sohasem láttam, Te vagy bennem az álom, amitől kiskamaszként hajnalonta nedves lett kisgatyám , s a folt a lepedőmön is Te vagy, Te vagy az őrült szexek kvintesszenciája, s egyszer csak Te is én vagyok. Egyre izgatóbb az érzés, hogy messze távol, de mégis ott vagyok veled, s Te itt vagy velem. Az éterben a lelkünk összeér, a testünk összeér és nem törődünk többé a világgal.
Ahhhh! Érzed megdörzsölöm most ott ahol a makkod alján a bőr oda van nőve, érzem remegésedet ahogyan egyre nő benned a vágy. Húúú!! Nedvesedik a lukacskám is ahová helyetted most beujjazok, már izzad homlokom, izzó makkomat markomba szorítva, bizsergő tökeim ugrálnak szinte. Lihegésed a nyakamban érzem, hunyt pillád csókra nyílt szádat érzem, kiszárad a szám, remeg a lábam, érzem ahogy lukacskámban egyre jobban mozog farkad, igen! Dugj erősen, érzem nyelvedet ahogyan lágyan makkomon játszik, ahogyan szopsz erősen, érzem farkadat lüktetni a számban, ahogyan keményen elönt a vágy. Tudom ott vagy, érzem, hogy érzel hogy én vagyok Te és Te vagy én, vár minket a spriccelő kéj, kívánlak egyre jobban, őrült szexre izgul a vágyunk.
Jó érzés nagyon, hogy magadban rám gondolva egyre erősebb a vágy, keményre simizett farkad erős hokizásra vár. Markold erősen, húzogasd fel-le rajta a bőrt, verd erősen, verjed rázzad, akarom hogy jó legyen neked, akarom hogy jó legyek magamnak. Igen már nincs tovább, kezemet őserő mozgatja, nincsen már hatalmam önmagam fölött, győz, újra győz a biológia. Jaj mindjárt, azonnal jön az anyag, húúú, rögtön kispriccelve elönt a kéj, igen ez az, most jó most igen.
Testemet elöntik kéjnedveim cseppjei, lihegve remegve bénultan ülök még, ujjammal egy csepp gecit a számba viszek, átélem a pillanatnyi gyönyört, csak lassan lankadok, makkom vége fénylik cseppjeimtől, vöröslő fejű bohócom lazán pihen, lassan már újra rendesen veszem a levegőt. Menni kéne mosakodni már. Kis bűntudatban elküldünk egymásnak még egy halvány mosolyt :), enyhül a vágyunk néhány órára legalább, remélem jó voltam neked-magamnak, mindent köszönök.
Nem történ semmi, néhány leütött betű a billentyűzeten, néhány olvasott szó a monitoron, s most mégis jobban érzem magam, jobban és tudom, Te is jobban.
Nem történt semmi, egy pillanatra agyhullámaink átsodorták egymásba az érzést. Nem történt semmi, agyhullámainkon keresztül mégis egymásnak adtuk a kéjt, érzéki vágyainkon tort ült az élvezet. Megnyugtató csendje elárasztja testünk-lelkünk.
Ugye akarsz majd újra velem?
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: