Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Cetrapol harisnyái 1 - A stáb megérkezik

1

Cetrapol egy vénséges vén kikötőváros volt, a Nagy Tenger déli partján, Hullámvilágtól néhány eon távolságra. Néhány évvel azután fedezték fel, hogy a nyugati népek felfedezték az Átjárót. Az egykor virágzó birodalom mára lehanyatlott, de Johnny ezt nem tudta, amikor stábjával együtt úgy döntött hogy felkeresi. Seattle-ben szállt fel a fregattra, és búcsúszavai ezek voltak:
- Életem legjobb filmjével térek vissza!
A rokonok és a fiatal sztárocskák, akik érte rajongtak, nagyon ámuldoztak. A hajó üdvrivalgástól kísérve vitorlázott ki Esőváros kikötőjéből.
A viharos tengeren, a kabinjában szorongva Johnny azért megosztotta mélyebb gondolatait Frankkel, Geralddal, Amandával és Julie-val.
- A maradék pénzem teszem fel erre az útra. Hollywood nem fog örökké várni ránk - mondta Johnny, nyakában lógó medálját igazgatva. - Amióta felfedezték az Átjárót, még nem készült tisztességes film odaát. Én sem tervezek hasonlót, a költségvetésünk elég vézna. De van egy-két ötletem, van ám, a mindenit.

Mind az öten felszippantottak gyorsan egy kis kokót, azután egymást méregettek. Johnny izmos volt és jóképű és nagy kisugárzással bírt. Frank ronda volt, de erős, Gerald viszont igazi kabbe-a-faszom-szépfiúnak számított. A két csaj igazán rendben volt. Julie karcsú szőke szépség, Amanda alacsonyabb, rövid fekete hajú, de gyönyörű, izmos combjainak minden férfi a csodájára járt. Mindannyian telve voltak életerővel, és éhezték a sikert, amely a horizonton túl várhat rájuk.
- Szóval, tehát - folytatta Johnny. - Nincs baromkodás, ne törjetek össze semmilyen cájgot, mert nincs másik. Pia, kokó van, úgy hallottam, a csajok és srácok is toppon vannak Cetrapolban, minden meglesz, amit akartok. Cserébe jó munkát kérek. Egy hét alatt felvesszük az anyagot. Nincs forgatókönyv, nem is lesz. Itt van a fejemben minden. Cetrapol harisnyái, ez lesz a címe.
- Ki fogja terjeszteni? - kérdezte Amanda, keresztbe vetve lábait.
Johnny kedvtelve legeltette rajta végig a tekintetét.
- Már beszéltem Marcoval a Mirrors Entertainmentről. Ne aggódjatok. Ha kezünkben lesz az anyag, pályán vagyunk. Na aludjunk. Holnap megérkezünk Cetrapolba.

Gerald és Julie azonban fel voltak pörögve a sok anyagtól, meg a tengeri széltől, ezért mindketten Julie kabinjába mentek, és nekiláttak kefélni. Julie borotvált punciját a fiú arcához dörgölte, mielőtt Gerald hátulról bevágta neki. A lány sikongva élvezett, mindenki hallotta a hajón, de csak Franket zavarta. Amanda szokás szerint Johnnyit korbácsolta odalenn a gépházban. Amióta úton voltak, a fiú minden éjjel kikötöztette magát azokhoz a nagy hengerekhez, Amanda pedig 30 kemény ütést mért reá egy pálcával. Utána mindketten maszturbáltak, de nem nyúltak egymáshoz. A pezsgőt már a rendezői kajütben fogyasztották el.
- A filmre! - emelte poharát Johnny, megkínzott, édes mosolyával.
- A filmre! - Amanda szeme szikrázott, és átölte a fiút.
A fregatt aznap hajnalban átcsúszott a zóna-meridiánon, és azontúl már a Nagy-Tenger kristályvize paskolgatta a hajó oldalát.


2

Mint Weöres Kakukkvára, úgy bomlott ki a felhőkből az álombéli táj - s nem sokban különbözött attól, amiket a Cetrapol harisnyái stábjának tagjai már megismertek a képekről. A kikötő még csak most volt kiépülőben, de a kucsmagombaszerű toronyházak már álltak, a strandok homokja pedig fényesen világított az alkonyatban. Mire partra szálltak, teljesen besötétedett. Marius Erato, a Romániából száműzött sikeres producer már várta őket.
- Isten hozott benneteket Cetrapolban! - vigyorgott rájuk száz fogával, és sorban megrázta a férfiak kezét, a lányoknak pedig kezet csókolt. Tenyérbe mászó, olajos képe volt, a szemei pedig forogtak, akár egy veszett kandúré. - Az Acvocomban foglaltam nektek szállást, nem lesz rá panasz. Gyertek.
Taxiba szálltak, és végighajtottak a város legszélesebb sugárútján. Johnny izgatottan bámult ki az ablakon: érdekes épületek és szebbnél szebb emberek suhantak el a szeme előtt. A lányokon alig volt ruha, és mintha mindenki csókolózott volna valakivel: a bárokból érzéki zenék üteme áradt, és ízletes sültek illatát sodorta a szél.
- Holnap kezditek a forgatást? - kérdezte Marius, és egy amilnitrites üvegcsét kínált körbe. Mindannyian mohón szippantottak belőle, és érezték, hogy a vér a fejükbe és az ágyékukba árad.
- Ja - nyögte Johnny, és kezét a mellette ülő Julie combjára csúsztatta. Közben azért alaposan szemügyre vételezte Mariust.

Marius körülbelül harminc éves lehetett, és legendák övezték a nyugati parton. Romániából, Erdélyből származott, és tizenévesen Hollywoodba ment szerencsét próbálni. Három évig B kategóriás filmekben mutogatta termetes csékjét, mígnem befektetett egy alacsony költségvetésű Road Movie elkészítésébe. A Szodoma és a megvadult fitymafék gyorsan kultfilm lett, házibulik elmaradhatatlan csúcspontja, és Marius óriási bevételre tett szert. Huszonhárom évesen visszament Romániába, és szállodát nyitott a Kárpátokban, a Hotel Fellinit. A helyről éveken át cikkezett még a People magazin is, Marius állítólag húszezer leány szüzességét vette el gigászi partykon, ahol a medencéket kecsketejjel töltötték fel, a selyemfiúk pedig vazelinos masszásban részesítették a legmenőbb román politikusokat.
Miután azonban Mariusról felkerült egy rejtett videó a youtube-ra, amin határozottan tisztességtelen ajánlatot tesz egy jól megtermett barna medvének, távozni kényszerült Romániából.

A tékozló fiú visszatért tehát Hollywoodba. Csakhogy az eltelt évek alatt errefele is erkölcsösebb szelek kezdtek fújni, így hát Marius szorult helyzetbe került. Szerencsére éppen akkor felfedezték az átjárót, és a Marius ezt ki is használta. Cetrapolban tulajdonképpen vágyainak apoteózísát tapasztalhatta meg.
Johnny nem bízott benne, de szüksége volt a segítségre. És Marius mindig remek anyagot szerzett.
A taxi odakanyarodott a szálloda elé, ők pedig kiszálltak. Marius búcsút intett:
- A kulcsok a recepción. Aludjátok ki magatokat. Éjszaka lepakoltatom a cuccot a hajóról, és kiviszem Turham Beachre. Kilenc fele már megtaláltok a Coctail Bárban, ha szükség van rám. Lesz nálam fincsi. Na jóccakát.
Johnny intett, a taxi elhúzott. Frank felbámult a szálloda monolitszerű tömbjére, és megborzongott.
- Olyan ez a hely, mint valami kripta.
- Leszarom - mondta Johnny. - Nyomás aludni.
A forgóajtón túl csupa vörös és fekete volt a világ. Biztosak voltak benne, hogy ez lesz a nekik való hely.

3

Gerald jó volt az ágyban, de nem hasonlítható ahhoz a férfihoz, aki most fölébe magasodott.
A koktélbárban szedte fel őt, erre még emlékezett - ó, azok a vörös lámpák, a rózsamintás abroszok! - és Paolónak hívták. Mikor Julie meglátta, azonnal érezte, hogy össze fog feküdni vele. Paolo ugyanis egy bronzbarna végtagokkal ékes atletikus isten volt, olyan kékségű szemekkel, mint a floridai égbolt.
És most a keskeny ágyon hevertek, anyaszült meztelenül, és a férfi a fülébe súgdolódzott, miközben ujjai a puncijába mélyedtek.
- Élvezed, csibém? Finom?
- Igen… nyögte Julie, és lenyúlt Paolo férfiasságához. A vastag dorong már ágaskodott, és a lány ujjai közé zárta. A férfi mély torokhangot hallatott, és a lány szőke hajába markolt. Lerántotta a fejet a farkához.
- Vedd a szádba! Szopjál!
Julie odagömbölyödött Paolo ágyékához, és ajkai közé csúsztatta a kéjrudat. Lelkesen, cuppogtatva kezdte el szopni. A férfi elégedetten mormogott, fél kézzel a nő fejét irányította, a másikkal pedig simogatta a mellét. Szerette ezeket az amerikai picsákat, jönnek a magas sarkú cipőikben ragyogó szemeikkel, és rábuknak az első faszra. És abból itt van bőven, de az ő fasza itt mindent visz.
Egy idő után elunta a szopást, és széttárta a lány combjait. Annyira nedves volt az már, hogy belefért mind az öt ujja.
- Dugj meg… - nyöszörögte Julie.
Paolo ráfeküdt, és belehatolt a forró, kívánós testbe. A lány kitágult, gyönyörteli szemekkel nézett fel rá. Nagyon finom, szűk pinája volt, és tudta, hogyan szorongassa meg vele Paolo vastag szerszámát. A férfi nyögve kezdte el tömni Julie-t, aki hamarosan sikongatni kezdett a kéjtől.
- Élvezz belém - lihegte önkívületben a férfi fülébe, majd a vállába harapott.

Paolo még egy percig bírta, aztán csípője keményen összerándult, és telefröcskölte a szőke lány vagináját bőven áradó nedveivel. Julie úgy érezte, a mennyekbe repíti a szenvedély vihara. Ő már vagy ötször kielégült, és ennyi elég volt, köszönte szépen: ellágyulva simogatta hát a verítéktől csatakos Paolo félhosszú haját. Az arcába nézve megállapíthatta, hogy aligha lenne szimpatikus teszem azt egy esküdtszéknek, de hát kit érdekel. Kielégítette őt, jobban, mint eddig bárki más. Most azonban lépnie kell, a saját szobájába, aludni. Johnny nem örülne, ha másnap karikás szemekkel jelenne meg a forgatáson.
Megvárta, amíg Paolo elalszik, aztán lehengerítette magáról a súlyos testet. Miközben felhúzta ágy mellé hajított bugyiját, elnézte egy kicsit a férfit. Az imént még megvadult kan volt, most úgy aludt, mint egy csecsemő. Julie fejét csóválva öltözködött, s közben élvezte ágyékának tompa sajgását.
Csöndben tette be maga után az ajtót.
Folytatások
3873
- Nem lesz narráció. A hátteret majd digitalizáljuk a stúdióban, de a kulcsjelenetnek hitelesnek kell lennie, ugye megérted. Szegény lány.
- Szegény - mondta Johnny, de a szeme vörösen villogott, nadrágját pedig erekció púpozta.
A lángok gyorsan felcsaptak, a meztelen Julie pedig rángatni kezdte a köteleit.
- Ennyi elég volt, ugyi? Ez meleg.
Langy szél söpört végig a kihalt strandon, az ég lilából bíborba fordult, a hold pedig alákacsintott az égboltról.
Hozzászólások
További hozzászólások »
sarah69 ·
:heart_eyes: Érdekes, s remélem, lesz folytatás.

szepy ·
hát ha befért mind az 5 ujja,akkor tényleg nagyon finom szűk pinája lehetett...kis ellentmondás,de elmegy..alig észrewehető..a többihez pedig grt..tetszett..

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: