Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

CBT 2 - avagy a heréim kínzásának folytatása (1. rész)

A hiányzó kín

Ahogyan már említettem az előző történetem (CBT) végén, nagyon destruktív hajlamom van, így hát nagyjából egy hónappal az első herekínzásom után újból megkerestem kegyetlen és egyben sexi úrnőmet. Annak ellenére, hogy a herekínzás élesben való kipróbálása volt minden vágyam és a kiválasztott hölgy is ötösre vizsgázott, nehéz döntés előtt álltam. Végül az ép elme felet újból a perverz vágyak győztek. Nagyjából 2-3 hét kellet ahhoz, hogy heréim az eredeti állapotba kerüljenek, vagyis visszakapják eredeti színüket, formájukat és ne sajogjanak. Amit még megemlítenék, az az lenne, hogy én sem könnyítettem meg saját magamnak a gyógyulás folyamatát, mivelhogy már pár nappal ez első igazi BDSM szeánszom után önkielégítést végeztem magamon, természetesen újból az úrnőm fotóira. Teljesen megbabonázott Csilla és Hajni is, így hát nem bírtam ki, hogy ne keressem fel őket újból.
Egy hűvös októberi szombaton szántam rá magam, és felhívtam Csillát. Az első és a második hívást sem vette fel, így már kezdtem egy kicsit aggódni, hogy nem dolgozik, vagy esetleg elutazott. Szerencsére a harmadig hívásra fel vette a telefont és kedves hanggal szól hozzám, és ami teljesen meglepett, hogy a nevemen szólított. Ebből arra asszociáltam, hogy én is mély nyomot hagytam benne, és emlékszik rám, vagy legálabb a telefonszámomat elmentette.
-    Szia, Péter! A múltok éppen azon filóztunk Hajnival, hogy felhívunk élsz-e még…. Nagyon örülök, hogy újból megkerestél…. – Csilla hangosan és egyben gúnyosan kacagott.
Egy-két tiszteletkör után rátértünk a lényegre, vagyis, hogy mikor zörrenhetnénk újból és mi is lesz a következő program. Miközben telefonáltunk, addig én a sexi hangjára és a fantasztikus profil képei láttán elkezdtem verni a faszom. Nem is kellet sok idő, és enyhe lihegés közben elkezdtem élvezni. Alig bírtam ki, hogy a heréimből kitörő ondó kéjes érzésére ne kezdjek el hangosan zihálni. Természetesen bárhogyan is próbáltam titkolni azt, hogy éppen elélveztem, a dadogó hangom és a lihegésem elárulta, hogy titokban kivertem a farkam.
-    Péter, Péter, Péter! Ennyire hiányzok, hogy már a telefonon keresztül sem bírsz magaddal! Tudod mi, akkor találkozzunk ma is, legalább annyira, hogy megdumáljuk a heréid jövőjét.  
Megegyeztünk, hogy még az nap összeülünk egy kis dumcsizásra. Úgy is történt, mivelhogy a telefonbeszélgetés után rögtön letusoltam és utána elindultam a lakására. Nagyon izgatott voltam, alig vártam, hogy újból megcsodálhassam a gyönyörű kis kurvámat, de egyben egy kicsit féltem is, mivel lelepleződtem az önkielégítésemmel. Egy órán belül meg is érkeztem. Csenegettem, majd felmentem az emeltre, és ő már az ajtóban várt. Egy kicsit csalódnom kellet benne, mert nem volt rajta semmi sexi, de legalább ki volt kenceficézve. A ruházatát csak egy szűk fekete sztreccs nadrág és egy fehér póló alkotta. De, ha így jobban belegondolok, nem volt ezzel semmi baj, mivel még így is nagyon sexi volt, és ehhez az is rátett, hogy lehetett látni keményen meredő mellbimbóit a melltartó hiánya végett. Széles mosollyal várt és beinvitált a lakásba, majd egy nagy nyelves csókot nyomott a számra, és a nadrágon keresztül megmarkolta a félig merev szerszámomat. Azt hittem rögtön leteperem, és szétbaszom a kis szajhát, de mielőtt esélyem lett volna rá, le is állított. Bekísért a konyhába és miközben átmentem az előszobán, már első pillantásra láttam, hogy meg van változtatva a szobák hangulata és kimondottan a „kín kamrája” van átrendezve. Leültük az asztalhoz és könnyed hangulattal elkezdtünk beszélgetni. Természetesen pirultam, mint a grill csirke, egy kicsit szégyelltem magam azért, hogy a telefonba kiveretem faszom. Nagy meglepődésemre nem említette a dolgot, úgy hogy egy kis idő után úgy, ahogy lenyugodtam. Elárulta, hogy a találkozásunk óta aktívan űzi az ipar eme a formáját, és már csak a törzsvendégekkel fekszik le, de azokat is próbálja átformálni eme pazar gyönyörök irányába. Egyértelműen megtalálta magát a SM világában és ezt egyedül nekem köszönheti. Ezzel kifejezte háláját és hozzá tette, hogy én bármikor benézhetek egy kis kínzásra és természetesen minden grátisz lesz, de egy feltételt azért hozzá tett. Méghozzá azt, hogy ő fogja megmondani, hogy mi lesz velem, és az ő kedve szerint leszek megkínozva. Természetesen ez a bizonytalanság teljesen magával ragadott és bele mentem az egyezségbe. Ez után megmutatta a felújított kínzó kamrát. A falakra egymás mellé két bordásfal volt felfúrva, amin övek és zsinegek lógtak. Továbbá már elég szép gyűjteményű korbácsa, vibrátora és különböző segédeszköze volt. A szoba teljes egészébe egy domina odújára emlékeztetett. Nagyon tetszett és alig vártam, hogy újból részese lehessek valami szépnek és fájdalmasnak.

A tortúra előkészítése

Megdicsértem ezt az új dizájnt és ecseteltem neki, hogy mihamarabb szeretnék a része lenni. Erre ő csak ezt válaszolta:
-    Nem kell elsietni a dolgokat és hát megegyeztünk abban, hogy én irányítok. Úgy hogy most szép lassan vedd le a farmered, és kapd elő a szerszámod! – parancsolt rám határozottan.
Természetesen mindem vágyam az volt, hogy elkezdje a kínzásom, vagy kényeztetésem. Mindegy volt, hogy mit fog velem csinálni, csak foglalkozzon velem. Így is lett, semmi zuhany nélkül elkezdte szopni a mereven álló farkamat. Azt sem tudtam, hogy köpjek e vagy nyeljek. Kegyetlenül jó volt, és nagy meglepődésemre semmi kínzó technikát nem alkalmazott, egyszerűen mondva, letérdelve előttem keményen furulyázott, úgy, mint egy rendes ribanc. Egyszerűen fantasztikus volt és természetesen nem hagyott elsülni. Így játszadozott velem legalább húsz percig. Minden vágyam az volt, hogy a szájába ürítsem a még megmaradt nedűmet. Aztán egyszer csak abba hagyta, felállt, majd ezt mondta:
-    Petikém ugye nem hiszed, hogy most kivégezlek…. Annyira jóban azért ne vagyunk. Most szép lassan tedd hatra a kezed, és állj itt mozdulatlanul, amíg le nem lankadsz.
Így is tettem, de nem egészen értettem a dolgot. Örültem, hogy végre valaki megint jól leszop. Lassan de biztosan kezdtem lankadni és ezt észrevette Csilla is. Majd oda ment egy szekrényhez és kivett belőle valami fémszerkezetet, majd oda jött hozzám. 
-    No, ma szombat van, úgy hogy egyezzünk meg abban, hogy egy hét múlva szombaton megejtjük a dolgot, de addig is lelakatolom a szerszámodat, hogy véletlenül se verd ki a büdös kis faszod. Meg vagyok győződve, hogy a hirdetéses képeimre és a hangomra élvezgettél az előbbi telefonbeszélgetésünk során. Megegyezünk úgy, hogy minden nap pontosan ötkor eljössz, hozzam, és egy fél órára kiszabadítalak. Addig is tudni fogom, hogy nem fogsz a hátam mögött maszturbálni. Már jól ismerem ezt a faszverő kis fajtádat – mondta és közben hangosan nevetett.
Sok mindent vártam, de erre aztán nem igazán számítottam. Ez a férfi erényöv nagyon érdekes szerkezet volt, egy kicsit más, mint amit már annyiszor láttam a neten. Maga a szerkezete hasonló volt, mint a többinek, amit eddig látni véltem a pornókban. Nehéz teljesen pontosan leírni, ezért csak megpróbálom egyszerűen bemutatni. Maga szerkezet egy gyűrűből állt, ami a herék enyhe elszorítására szolgált. Erre a gyűrűre volt ráfogatva a faszalakú sűrűn rácsozott kalitka, ami volt maga a farok cella. Ami igazán érdekes volt, az az, hogy ez az egész fémszerkezetes pénisz csapda egy szűk latexes alsónadrághoz volt rögzítve, amire pántok is voltak varrva. A pántok arra szolgáltak, hogy ne lehessen lehúzni a gatyát, tehát magát az erényövet. Ez a szerkezet arra volt kitalálva, hogy a hordozója hosszú távon is tudja viselni.
Amikor már majdhogynem teljesen lelankadtam, Csilla rám húzta a vas bugyit. Amikor elkezdett matatni a golyóimnál a farkam elkezdett ágaskodni, de mire újból elérte volna üzemképes nagyságát, már be is lett zárva. Nagyon érdekes érzés volt, hogy az erényöv, nem engedte, hogy kibontakozzon a szerszámom. Ez az érzés egyben idegesítő, de izgalmas is volt a tehetetlenség tudata miatt. Miután maga a szerkezet a helyére került, jöttek a pántok a vállamon keresztül X alakban és az egész procedúra egy lakat bezárásával végződött. Amikor Csilla végzett megpaskolta a heréimet, és hangos kacaj közben így szólt:
-    No, ezzel meg is lennénk! Most biztos vagyok benne, hogy nem fogod verni a faszodat, csak akkor, amikor én szeretném. Figyelmeztetlek, ne próbáld levenni, mert ha rájövök, akkor bizony isten kiheréllek! Most öltözködj fel, és holnap ötkor találkozunk!

Farkam fogva tartása

Így is történt, felhúztam a farmerem, és búcsúcsók kíséretében elmentem Csillától. Nagyon érdekes érzés volt ebben a szerelésben járni, ülni, vagyis bármit is csinálni. Még szerencse, hogy irodában dolgozok, mert amúgy el nem tudtam volna képzelni, hogy fogok ezzel együtt élni egy egész héten át. Az első nap volt a legnehezebb, mert elég sokáig tartott még megszoktam. A hugyozással és a szarással voltak a legnagyobb gondok. Igaz hogy még a nagy vécézés, úgy ahogy ment, mivel volt egy lyuk a szerelésen, de minden alkalom után le kellet tusolnom. Ami a hugyozást illeti, azt csak ülve tudtam elvégezni, mert amúgy minden tiszta pisa lett volna. A szombatot és a vasárnapot, úgy ahogy túléltem, és már vártam, hogy öt óra legyen. Időben elindultam, nem hogy késni fogok. Egy-két perccel a megegyezett idő előtt felcsengettem, majd felmentem az úrnőmhöz. Most már sexi szerelésben nyitott ajtót és nagy meglepetésemre Hajni is jelen volt. Következett a tiszteletkör, és aztán rátérünk a lényegre. Lekerült az erényöv, majd elküldtek letusolni. A tusolásom során végig figyeltek, nem hogy kiverem a farkam. Miután már tiszta voltam, hátra bilincselték a kezem és lefektettek az ágyra. Elkezdtek felváltva szopni, ami természetesen nagyon jó érzés volt, és tele akartam élvezni azt a kis ribanc pofijukat, de olyan 15-20 perc kemény szopás után jött a stop, és ezzel le volt tudva az aznapi gyönyör. Mikor lelankadtam, újból rám került a vas bugyi, és mehettem haza. Ez így működött egészen csütörtökig, amikor is egy kis változatosságot vittek bele. Csütörtökön is időben megérkeztem, letusoltam és hátra kötötték a kezem. Természetesen a farkam már állt magától is, még izgatniuk sem kellet. A heréimben felgyülemlő sperma már kedd óta kellemetlenül nyomott. Nem voltam én ehhez hozzá szokva, ezelőtt majdnem minden nap lecsapoltam magam minimum egyszer, de volt olyan hogy akár hatszor is. Nem tehetek róla, egyszerűen faszverés függő vagyok. No, mindegy, visszatérve ahhoz a csütörtökhöz, annyi változás volt, hogy nem szopták és verték a farkam, hanem meg kellet dugnom Csillát, amit Hajni közölt. 
-    No, Petikém, ma egy kicsit változtatunk! – mondta Hajni, miközben Csilla lehúzta a sexi rózsaszín csipkés tangáját.
Hajni elővett egy óvszert, és miközben Csilla kutyapózban elhelyezkedett az ágyon, addig rám húzta, majd így szólt.
-    Most megdugod Csilla barátnőnket, de úgy, hogy Te megint csak nem élvezhetsz el. Nagyon vigyázz, hogy még véletlenül sem élvezz el, mert ha mégis, akkor ma nem fogsz haza menni, hanem egész este a tökeidet fogjuk rugdosni, addig, még le nem szakadnak, vagy még szét ne durrannak! És ne hidd, hogy ez vicc! Sok szerencsét!
Miután befejezte monológját, segített behelyezni a véreres duzzadt faszom Csilla lucskos picsájába. Elmondhatatlanul fel voltam izgulva, és komolyan nem tudtam, hogy kibírok-e akár pár mozdulatot is Csilla forró pinájában. Lassan elkezdtem dugni, és próbáltam valami másra gondolni, de a látvány Csilla tökéletes fenekére és a kéjes felszusszanásai, igen csak megnehezítették a dolgomat. Hajni rövid idő után megunta ezt a csiga tempót. Erősen megfogta a csípőmet, és elkezdte rángatni. Csillának is jobban tetszett ez a dinamikus tempó. Már nagyon a határán voltam annak, hogy egy óriásit élvezzek, de szerencsére Csilla megelőzött. Amikor már éreztem, hogy rezeg minden porcikája, gyorsan kihúztam a kéjtől lüktető farkam, és hagytam, hogy üresjáratban élvezze ki azt az erőteljes orgazmusát. Miután lenyugodott, megfordult, és ököllel egy erőset ütött a heréimre, amitől majdnem összecsúsztam. Aztán ezzel indokolta tettét:
-    Remélem, ezt tudod, hogy miért kaptad?
Természetesen sejtettem, hogy az nem tetszett neki, hogy pont, amikor élvezett akkor húztam ki a farkam.
-    Ha még egyszer előfordul ilyesmi, akkor gondolkodás nélkül megszabadítalak a heréidtől. – mondta, és eközben erősen megmarkolta a herezacskóm.
Majd lerántotta az óvszert és megvizsgálta nem-e engedtem bele egy kicsit a nedűmből. Természetesen némi elővaladékot tartalmazott, de szerencsére nem tulajdonított neki különösebb figyelmet. Hagyták, még lelankadok, és újból rabságba ejtették a farkam, és a heréim. Ekkora a heréim, mar nagyon fájtak, éreztem, hogy ha a közeljövőben nem elégülhetek ki, akkor szét fogok robbanni oda lent és természetesen Csilla ütése sem enyhítette a vágyat, csak a fájdalmat fokozta. Tudtam, hogy még várnom kell és azt is tudtam, hogy nem lesz fájdalommentes megkönnyebbülésem, de ennek ellenére vártam, mert nincs rosszabb a gecitől megtelt és lüktető heréktől. Lassan felöltözködtem és indultam haza, de még mielőtt kimentem volna a lakásból, Csilla utánam szólt.
-    Holnap készülj fel, hogy itt maradsz éjszakára is, tehát, ha van valami programod, akkor azt egyenesen törölheted. A mai húzásodat nem felejtem el és biztos lehetsz benne, hogy meg leszel büntetve, alázva! – elkezdett hangosan kacagni, és szó szerint kidobott a lakásból.
Tudtam, hogy ezzel most jól felidegesítettem, és valószínűleg nem értem el semmit, maximum egy kicsit elnapoltam a heréim szétzúzását. Hazafele menet rendesen fontolóra vettem azt, hogy másnap megjelenek-e egyáltalán. Rájöttem, hogy a félelem eluralkodott rajtam, és nem tudtam mi tévő legyek. Az épp eszem azt diktálta, hogy basszak rá az egészre, és hagyjam annyiba, mert komolyan herélés lesz a vége, ha netán eldurvulnak a játékok. Másnap, amikor felkeltem, már teljesen biztos voltam benne, hogy a perverz szadisztikus önpusztító jellemem győzött, tudtam, hogy aznap este elmegyek, és újból hagyom magam megkínozni. Még jobban felizgatott a tudat, hogy fogalmam sem volt milyen állatságokat és fájdalmas tortúrákat eszeltek ki a kis ribancok. Már az is nagyon érdekelt, hogy ugyan miért is lesz két napos ez a szeánsz. Egész nap izgatottan vártam az öt órát, és addigra újból beszereztem egy kis segédeszközt, vagyis egy kis ösztönző pirulát a vágyaim fokozására….
Előző részek
Hozzászólások
blonde ·
Megvallom őszintén kicsit csalódott vagyok. Az első rész után egy hasonló terjedelmes történetet vártam, ehelyett viszont kaptuk ezt a rövid kis átvezetőt. Egymagában nem állja meg a helyét, ami viszont nem is gond egy ilyen átvezető történetnél. Az előzőhöz képest, itt szinte semmi sem történik, semmi új, semmi izgalmas pontosabban. A történet amúgy nem rossz, csak már rengeteg efféle sablonos történetet olvastam és ezek már unalmasak kissé. Szóval kicsit hiányérzetem van, de mivel ha már így kezdted folytatni, gondolom lesznek további részek is (és kell is mert a történet folytatósért kiállt). Mindent összevetve egy folytatás kezdetének jó lett és folytasd is kérlek. (most már elfolynak itt a dolgok:grinning:) Gratula és csak így tovább.
Üdv blonde :wink:

magus2 ·
Hello kedves szerző!

Remélem elolvasod majd. Lenne egy fontos kérdésem az írásoddal kapcsolatban. Hová tudnék neked privát üzenetet írni? Segíts légyszi!


AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: