Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Candy kalandja

E kalandot Candy szavaival olvashatjuk, ám előtte nem árt ha egy rövid leírást olvashatunk gyönyörű szereplőnőnkről. Candy 23 éves testileg tökéletes lány, 177centijéhez 55kg párosul, gyönyörű szép nagy kerek cicikkel rendelkezik melyek leginkább egy kemény görögdinnyéhez hasonlítanak. Hátközépig érő éj fekete haja szinte tükröződik és ehhez egy formás kemény fenék társul. Bőre isteni barna, igazi szoláriumos diszkó cicáról lévén szó.

Sziasztok Candy vagyok, egy történetet szeretnék nektek elmesélni. Tavaly nyáron történt meg velem hogy barátommal Békásmegyerre költöztünk egy panellakásba. A barátom hamar megtalálta a környék rossz arcait és ahhoz képest, hogy tulajdonképpen egy senki volt nagy szája miatt tekintélyt harcolt ki magának. Nem volt nagydarab fickó mégis mindenhol és mindig balhézott. Egy esős nyári napon lementem a közeli szoláriumba ahova rendszeresen jártam. Sokszor egy srác ült ott a haverjaival, akire nem nagyon figyeltem, nem volt semmilyen kapcsolat. Bementem a szoligéphez levetkőztem és befeküdtem a szoliba. A kint ülő 3 srác halottam hogy nevetgél, egyik sem volt különös, átlagos pasik voltak.

Mikor kiszálltam a tükörből észrevettem hogy mind a hárman leskelődnek az időközben kinyílt ajtón. Úgy csináltam, mintha nem vettem volna észre és jó hosszan majd 5 percen keresztül lkentem magam a testápolólval, különösen kezelésbe véve a melleimet és a lábaimat. Mikor végeztem, természetesen hatalmas balhét rendeztem, bevágtam az ajtót, majd mikor felöltöztem, el kezdtem kiabálni a srácokkal, hogy hogy képzelik ezt. A srácok azonnal visszabeszéltek és egy nagy vita alakult ki melynek a végén a pultos srác megkérdezte. "Mi van te hülye picsa, nem basznak eleget? Ezért vagy ennyire hülye?"
Felháborodottan kérdeztem vissza, hogy mit mondtál? Mire ő kijelentette, hogy takarodj innen te hiszit kurva. Mi sem kellett több hazaviharzottam a pasimhoz.

Ekkor kb. 19:30 lehetett, a pasim már részeg volt, mert egy pár haverjával, kártyázott előtte. Felidegesítette magát és lementünk a szoliba ahol már csak a srác volt. Berontottunk és nagy kiabálásba kezdtünk, barátom hamar eljutott a fenyegetőzésig. Barátom feltette a srácnak a kérdést, hogy mit csinál, ha ő most elmegy a gengszter barátaiért!? "Megvárom itt, és közben leszopatom a buta kurvádat!" Hangzott a válasz! A barátom erre teljesen felbőszült és nagy lendülettel megindult a pult mögé. Hatalmas állas csattant és nagy csend lett majd megszólalt a férfi hang. "Összeszeded ma még a földről a barátodat vagy kirakjam a szoli elé?"
A barátom magához tért, de nem igazán tudta hogy hol van, haza mentünk, ám ő hamar nyugovóra tért. Végig az járt a fejemben, hogy nehogy rendőrségi ügy legyen a dologból hiszen a benti kamera mindent felvett. Idő közben elállt az eső és szörnyű kánikula kerekedett iszonyatos párával. Nem éreztem magam jól, mert adtam a srác alá a lovat, kicsit hibásnak éreztem magamat.

Már 23:00 volt ám még mindig zavart a dolog. Felvettem egy toppot és egy forró nadrágot a fekete bugyimra, majd belebújtam a tanga papucsomba. Leellenőriztem a pasimat és konstatáltam ő reggel előtt nem kel fel. A szoli felé vettem az irányt ám óráknak tünt mire megtettem a pár száz métert. Beléptem az ajtón, a srác rám nézett.

- Hát te megint mi a faszt akarsz?
- Normálisan beszéljél velem! Szóltam vissza flegma stílusban.
- Miért mi lesz? Megint ide jössz a pattogós kis barátoddal?

Erre nem tudtam mit mondani, csak zavartan néztem a földet.

- Na mi van, mit akarsz, nem barnultál még le eléggé?
- Nem azért jöttem, adni szeretnék valamit!
- Adni szeretnél valamit?
- Igen, elismerem, hogy húztalak titeket, és ezért úgy gondolom, hogy kicsit hibás vagy ebben az egészben.
- Igen? És mire gondoltál? Veszel még egy szoli bérletet?
- Nem pont arra, de valami hasonló értéket képviselőre!
- Te itt most pénzt akarsz hagyni? Vagy miről beszélsz?
- Úgy gondoltam szerezhetnék egy kis örömet, hogy lásd nem kell itt semmi balhé már!
- Na várjunk csak! Te azért jöttél vissza, hogy bekapd a faszomat?
- Igen! - feleltem egy zavart mosollyal.

A srác mosolyogni kezdett majd invitálni kezdett. "Na gyere csak, térdelj ide a pult alá."

Bementem, letérdeltem és bemásztam a pult, alá. A srác mosolygott és letolta a nadrágját majd elém ült a székbe, oda gurult a székkel és egy elégedett mosollyal oda szólt hogy kezdheted.

Már lekonyulva látszott hogy nagy mérettel rendelkezik a srác, megfogtam a farkát és simogatni kezdtem még a bal kezemmel a combját simogattam és belsőcombjait csókolgattam. Lassan elkezdtem a golyót csókolgatni és nyalogatni miközben az egyre duzzadó farkán húzogattam a bőrt. A bal kezemmel folyamatosan simogattam és karmolgattan a combját, majd megfogtam vele a golyóit és a számba vettem a félkemény faszát. Éreztem, ahogy szopintásról szopintásra egyre duzzad, tudtam hogy ez legalább 20 cm!

Mikor a srác farka teljesen kemény lett visszatértem a golyóra és azokat szoptam. Mikor kivettem a golyókat a számból és az elejétől a tetejéig végig nyaltam a faszát. Mikor elértem a tetejét bekaptam és szopni kezdtem még job kezemmel vertem. A bal kezem folymatosan a combját simogattam szorítgattam. Jó mélyen a számba nyomtam a farkát és ebben a pillantban felnéztem a szemeibe, láttam rajta hogy szívesen benyoná az egészet ám ahogy a csípőjét tolta éreztem hogy ez nem fog menni. Kivettem a számból, és verni kezdtem, miközben a srácra mosolyogtam. Láttam rajta, hogy mindjárt elélvez ezért a fejemhez nyúlt és visszanyomta a számba a farkát. Mint egy nagy forró uborka így leehetne jellemezni milyen érzés volt szopni ezt a farkat. A számmal is egyre gyorsabb tempót diktáltam, mire a srác szólt hogy mindjárt elélvezek. Gyorsítottam a tempón és hagytam, hogy a számba élvezzen a srác. Nagy adagot lőtt a számba, éreztem, ahogy a szájpadlásom végéhez csapódik. Fel emeltem a fejem és mire a srác nyújthatta volna a kukát már le is nyeltem a nagy adag spermát.
- Ez nem volt semmi! - sóhajtotta a srác, miközben én kötelesség tudóan előtte térdeltem.
- Várj, lenyalom még róla, aztán megyek - szóltam oda a srácnak, majd ismét a számba vettem a farkát. Leszoptam róla minden cseppet majd kezelésbe vettem a srác golyóit.

Körülbelül öt percig szopogattam a golyót mikor még utoljára bevettem a számba a már félkemény farkát és egy utolsó nagy szopintással végig mentem rajta. A srác hátra gurult és felhúzta a nadrágot miközben és kievickléltem a pult alól.
- Remélem, élvezted! - mondtam a srácnak és kijöttem a szoliból. Jobban éreztem magam. A barátom másnap délután három körül tért magához, ám az pia és az ütés miatt semmire nem emlékszik. Még mindig abba a szoliba járok, és a srác meg a haverjai a mai napig állandóan megmosolyognak. Hogy azért mert meglestek, vagy azért mert leszoptam a haverjukat, azt máig nem kérdeztem meg.
Hasonló történetek
22538
Olyan őrült szenvedély lett rajtunk urrá, hogy letéptük egymásról a ruhát, és vadul csókolgattuk a másik testét. Becsúszott a lábaim közé, és a forró lucskos kis szűk puncimat csókolgatta. Nagyon imádom a fürge nyelvét. Jól megszopogatta a csiklómat majd ügyesen dugdosta a nyelvét a szűk kis lyukamba. Ezt addig csinálta míg a kélytől szédülve megnem feszült mindem izmom...
24285
Már lassan közel voltam hogy elélvezzek, ekkor ő hatalmasokat kezdett el szívní a makkomon, én azonnal elélveztem, bele a szájába, a kis édes annyira szívta a farkam hogy jó sokat kiszivott belőle. A kis szája tele volt a fehér nedüvel, majd lenyelte, és azt mondta hogy isteni volt, még soha nem élveztek a szájába...
Hozzászólások
További hozzászólások »
bestia ·
Kíváncsi lennék, ha a barátod csinálni hasonlót: féltékeny lennél? Mert ahogy bemutattad magad ezzel a kis történettel, el tudom képzelni mekkora hisztit csapnál.
A történet "tanulsága": bűnbánatként nyugodtan elégíts ki valakit orálisan, mert utána minden oké lesz, (???)
Ne haragudj, de szánalmas!

veszprémi lány ·
ha a benti kamera felvette a verekedést, a "jóvátételt" már nem? vagy nem figyeltem?

Aspartia ·
ennél jobban már nem is alacsonyíthatod le a női nemet.... a csajszi kikönyörögte, h hadd szopjon.. LOL :smiley:

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: