Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Büntetés

Reggel, mikor felkeltem, azt hittem, hogy ez is egy átlagos nap lesz. De nem. Suliban már az első órára az egyik legszarabb tanár jött be, azt se tudja, hogy mi a dolga, de azt is bemagyarázza.
Pont a leghelyesebb Fiú mellet ülök, Petinek hívják. Sokkal magasabb mint bárki az osztályban. Ő a legjobb barátom. Vele hülyéskedek egész órán. A tanár szinte azonnal ránk szól mihelyst elkezdünk beszélgetni.
- Jó, akkor órák után mind kettőtöknek büntetés. Itt találkozunk - mondta.
Azon aggódtam, hogy Peti lefog baszni de nem. Röhögtünk rajta egy jót.
Az órák után vissza mentünk a terembe. A tanár már bent várt minket. Le ültünk. De közölte, hogy nem ülhetünk egymás mellett.. Én az utolsó padba. Ő az elsőbe lett ültetve. A tanár közölte, hogy foglaljuk el magunkat. Elkezdtem zenét hallgatni és rajzolni.
Így telt az idő... 10-20 perc. A tanár közölte, hogy el kell intéznie valamit. Bezárja az ajtót. Mi nekünk meg síri csend... Oké...
Peti azonnal oda jött hozzám. Kivette a fülemből a fül hallgatót és hallgatta velem a zenét. Mindketten nagyon szeretjük azt a számot ami éppen ment.
Ahogy az arcát néztem, ahogy rázza a fejét a zenére. A szívem hevesen ver miatta. Mikor megismertem beleszerettem már akkor. Azóta legjobb barát. Bár több lenne. De nem az. Ahogy éppen hallgatjuk a zenéket, egy igen perverz és erőszakos zene következett. Ahogy firkáltam közben. Éreztem, ahogy Peti a kezét a combomra rakja és elkezdi simogatni. Ez valahogy nagyon tetszett nekem.
Csak rajzoltam tovább...nem törődtem vele. A keze egyre bentebb és betebb ment a combomon. A bugyim egyre nedvesebb lett, ahogy simogatta. Ahogy egyre erősebb lett a pulzusom elvörösödtem, gyorsabban vettem a levegőt. Rá néztem. Ő meg rám. Mosolygott kacéran. Zavarban voltam és fel álltam a székről.Ő is fel állt utánam. Neki támaszkodtam az asztalnak, átölelte a derekam... a füles ki esett mindkettőnk füléből. ....
Ahogy nézett rám, nyeltem egyet. Közelebb hajolt és megcsókolt. Forró csókokat lehettünk egymás szájára. több percen keresztül. El sem hittem.... A szívem kalapált. A forróságban elkalandozta a kezeink, Ő a seggemet markolta a és mellemet. Én pedig a farkát a farmerén keresztül. Levettem a pólóját. Ő is az enyémet. ahogy a nyakába kapaszkodtam egy újabb csókért, fel tett az asztalra. A lábam közé állt és a melleimet markolta, csókolta, harapta. Nagyon élveztem. A nadrágom tetejéhez ért meg fogta és lehúzta rólam. Fekete csipkés tanga volt rajtam. Hogy én is élvezzem kicsit a dolgot ki gomboltam az övét, és lehúztam a nadrágját. Vagyis le akartam, de le esett az agától is. ... Ahogy ott állt láttam, ahogy ágaskodó férfiassága a lábaim között van...
- Már csak 2 darab ruha válasz el minket egymástól - mondta Peti.
Brutálisan égve a vágytól nekiálltam a dolgoknak. Letéptem Peti boxerét és a férfiasságát a számba vettem. mozgattam a fejemet, próbáltam bő nyállal, ahogy sikerül. Hallottam, hogy nagyon tetszik neki.
- Mély torokkal. Ahh-  nyögte.
Megtettem a kedvéért, bár elég nagy volt neki. Csodálkoztam, hogy ilyen fiatal és már több mint 21cm. Peti még tűrte volna jó sokáig.De rá jött, hogy nekem is kell egy kis kényeztetés. Felemelt. Vissza tett az asztalra, hozott egy széket, feltérdelt rá, mert tul magas volt az asztalhoz képest. Letépte a bugyimat. És minden kedves szó, érzéki puszi nélkül neki esett a csiklómnak. Peti iszonyatmódon tudta pörgetni a nyelvét a csiklóm hegyén. Nem is kellet sok, hogy a mennyországban érezzem magam. Bele túrtam barna hajába és egy elég hangos nyögés közepette elé élveztem. ...
Peti el tolta a széket az útból. Az asztal előtt állt. Magához húzott, a lábamat a feneke köré csavartam. Lassan elkezdett belém hatolni. mélyebbre és még mélyebbre amig tövig nem volt bennem. Már karmaimat belemélyesztettem a karjába ahogy a combomat fogta, de tűrtem. Majd egyre erősebb és erősebb mozdulatokkal küldte. Olyan tempót én még nem éreztem mint akkor, a farka szó szerint lüktetett bennem. Csak nyögtem és nyögtem egyre hangosabban. A kezét a számra rá rakta.
- Élvezz velem!
A másik kezével a csiklómat dörzsölte halálos sebességgel. Közben izomból pumpálja a teljesen forró puncimat. Becsuktam a szemem, egy kis könnycsepp is ki hullt belőle. Adott egy puszit a nyakamra. Majd a fülebe súgta...
- Élvezz!
Ahogy ezt mondta, teljesen megfeszült mindenem és pár hatalmas lökés közepette sikítva élveztem el. Élvezéskor szét préseltem Peti farkát és Ő is elélvezett. Teljesen megtöltött forró spermával ahogy belém élvezett. Még lökött párat. Aztán kihúzta. ...
Gyorsan fel öltöztünk és heves Smár vette kezdetét. Már mindketten teljesen fel öltöztünk. Amikor hallottuk ahogy a folyóson beszélgetnek a tanárok. Peti adott egy csókot és gyorsan vissza ült az első padba. Hihetetlen, hogy a tanár szinte az akció után jött vissza.
- Minden rendben? ...Na helyes - mondta és jött vissza.
- Még van 30 perc, az az fél óra a büntetésből. Azt folytással nyugalommal. - Leült a tanári asztalhoz és folytatta a munkát.
Petire néztem aki éppen írt valamit. Majd azt a ,,valamit" hozzám dobta... Ez állt a papíron: ,,Leszel a barátnőm?"
Mosolyogtam. Rá írtam a hátára egy szívecskét. És vissza dobtam neki. Mosolygott velem együtt. A büntetésről már kézen fogva távoztunk.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Ez a történet önmagában büntetés.

Tapaizsofi ·
Tök jó folytatása esetleg van??

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: