Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Bűnös szenvedély

Azon a nyári hajnalon a felkelő nap különös fényében mosdatta Zsófi arcát, ahogy kocsijával hajtott át a városon. Bőréből alkoholszag áradt, arcán az esti fergeteges hatására és a kora este elkészített csak a foszlányai voltak láthatók. De főleg izzadságtól elterülő, hosszú haja volt az, ami emlékeztetett az egész estét betöltő felejthetetlen táncőrületre. A fáradságtól és a koktélok hatásától mámorosan vezető lány száguldozva szelte az utcákat hazafelé. A rádió maximumra tekerte, folytatva az esti mulatság érzését.
Az utolsó útszakaszon, ami a lakásához vezetett, egy rendőrt vélt felfedezni, így azonnal lassítani próbált. Hiába. A mindenre elszánt rendőr - nem túl fogalmas út lévén - azonnal lecsapott a közeledő autóra. A lány kénytelen volt megállni. Fejét előre biccentette, és elkezdte lehúzni az ablakot. Minden porcijában remegett. Igazából akkor kezdte felfogni, milyen bajba sodorta magát. A rendőr próbált hivatalos hangnemben megszólalni, bár tekintetén inkább a sajnálat látszott, hogy egy ilyen fiatal, ártatlan arcú lány került a markába. Mogorva hangon megkérdezte a reggeli sietség okát, majd hogy hajlandó-e belefújni a szondába. Zsófi csak hebegett, hogy valahogy elkerülte a figyelmét a sebességkorlátozó tábla, meg, hogy alig várta már, hogy hazaérjen. Azonban azt, hogy ivott volna azt minden erejével próbálta tagadni. A biztos úr sajnálta és vonzalma ellenére a lány felé nyújtotta a szondát - hisz mégis csak hivatalból van jelen, gondolta.
- Kérem, fújjon bele, hölgyem! - szólt rá szigorún a lányra.

A lány zavarában próbálta kérlelni a rendőrt, hogy tekintsenek el ettől, de az még erőteljesebben ráförmedt, hogy ha nem hajlandó megfújni, kénytelen vérvizsgálatra bevinni. Zsófi most megadta magát és ügyetlenül belefújt. A teszt pirosan villogott, amelyet érces sípszó követett. Rezdületlen arccal kérte, hogy szálljon ki a kocsiból. Lába remegett a fáradtságtól, látszott, hogy alig bír megállni. Megint kérlelni kezdte a rendőrt, hogy engedje el és életében még soha sem követett el semmilyen szabálysértést. A rend szigorú őre azonban kérlelhetetlennek tűnt, míg magában hatalmas harcot vívott, hogy mit tegyen ezzel a fiatal és rendkívül szexi lánnyal. De a lány azonban csak kérlelte tovább... miközben elkezdte lassan a válláról lecsúsztatni a ruhája pántját, ezzel jelezte a rendőrnek, hogy az ügy érdekében hajlandó akár nőiességét is bevetni, ha eltekint a büntetéstől. Végig sem gondolta igazán, mit is csinál, de hirtelen jobb ötlet nem jutott az eszébe.
- Hova gondol hölgyem, úgysem engedhetem el a büntetést - szólalt meg a férfi, bár legszívesebben azonnal letépte volna a ruhát a bűnös lányról.
- Higgye el biztos úr, hogy ha csakis ez lenne az indokom, akkor nem ajánlanám fel így magam. De nagyon vonzónak találom, és ha nem ilyen körülmények között találkozunk ön sem gondolna rólam semmi rosszat.
- Lehet, lehet.... - dadogta a rendőr és már lelki szemei előtt látta, ahogy a lány megadóan szerelmeskedik vele.
- Senki nem láthat meg minket, és egy kis kaland önnek sem lenne ellenére - hadarta a lány egyre bátrabban, látva fokozatos elbizonytalanodását és fokozatosan közelíteni kezdett a férfi felé. Megfogta a kezét, aztán a motorháztető felé elé húzta. A férfi már nem volt ura a tetteinek, a vonzó lány megbabonázta. Most ő volt az, aki nem számolt a végezetes következményekkel: mi lesz, ha valaki meglátja, amint egyenruhában az út szélén szereti a lányt.

Közben a lány felkúszott a motorháztetőre és még közelebb vonta a férfit. A férfi ezután félrehúzta Zsófi vállpántjait és csókolni kezdte a nyakát, teljesen kivetkezve önmagából. A lány megmarkolta a férfi fenekét, majd hátra dőlt a kocsi orrán és átadta magát az élvezeteknek. A férfi vaskos újaival végig simította áldozata forró combjait, majd széttárta a lábát és elkezdte nyalogatni a bokáját. Lassan haladt feljebb és feljebb, egészen adig míg el nem érte a lány tüzelő puncijához. Ott először a nagyajkakat nyalogatta, majd megtalálta a lány csiklóját, ami már előre meredezett a vágytól. ekkor a lány hirtelen felnyögött, nyalogatta, szívogatta. Egy gyors mozdulattal a lány vaginájába hatolt a nyelvével, szabályosan azzal kefélte. Heves nyögések kíséretében juttatta el Zsófit a csúcsra. Gyengéden megfogta a lány derekát és megfordította, majd elkezdte kicipzározni egyenruhája nadrágját. Egyik kezével a lány dagadó kebleivel játszott, a másikkal a már rég merev farkát függőleges mozdulatokkal keményen odadörgölte Zsófi vaginájához. A lány megragadta a férfi kezét és elkezdte szopogatni az ujjait. Ekkor a férfi behatolt a lányba, teljesen fel, mélyen, majd teljesen ki, a nagyokat nyögött és a férfi is mélyebben vette a levegőt. Majd egyre gyorsabban mozgott a lány forró nedves puncijában a farkát. Először a lány sikított egy hatalmasat, ezzel jelezve hogy a második orgazmusa is megvolt. Nem sokkal később a férfi nyögött óriásit és a lányba lövelte nedveit, majd ráborult a hasaló lányra. Pár percig még élvezték egymás közelségét, utána zsófi megpróbálta összeszedni magát és kicsúszni a férfi alól és megkérdezte:
- Most már elmehetek?
- Igen, de óvatosan - intette figyelemre a lányt.
Ekkor mindenki beült ki ki a saját kocsijába majd elhajtottak.
Zsófit, már számtalanszor arra az ugyanarra az útra terelte a sors, de soha többet nem találkozott az engedékeny biztos úrral...
Hozzászólások
További hozzászólások »
light purple ·
Ha nem olvastad akkor szerinted hogy lehet, hogy két ember is azt állítja, hogy szórul szóra ezt a történetecskét olvasta a Joy kis könyvecskéjében?? Nah mindegy, sajnálom, hogy nem hagytam rád a dolgot.... Akinek se fantáziája se gerinc nincs benne, azzal nem lehet mit tenni.
Tűzmadár ·
Hogy ti miket olvastok…
Én még sose hallottam róla, de nem bánom, mert úgy tűnik az illető írásai itt csak a közepes szintet érik el… :wink: :smile:

patrikk ·
Sokkal jobbakat is olvastam már, közepes írás.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: