Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

boyschwanz kaland: Thiaföld.

1982-ben Magyarországon döglődő volt az, államszocializmus. Most csak kattintok egyet a netten, és máris a MAYA GOLD szexcsatornán élvezkedhetem, már a csecsszopók is pornóznak. No de, régen?
A határon elkobozták az összes szex videóimat. Agyonmásolt meztelen nős szex képeken onanizáltam a redves óvodai WC-ben. A magyaroknak csak, elképzelései lehettek az igazi kemény pornóról. Fiatalon házasodtunk, hogy ingyen legyen állandó szexpartnerünk.  Aztán jöttek a gyerekek, kaptunk rájuk kedvezményes lakástámogatást meg dőlt a szoc. pol dögivel!
Igazi proli voltam nem tagadom de, néhány jó helyre történt lafatyolás után újgazdaggá lettem és belecsöppentem hasonszőrű társaimmal az igazi szexiparba.  A Thai gép is televolt prostituált stewardessekkel, akik magukat és bordélyos szórólapokat kínálgattak nekünk.  Ingyen volt a pia fogyasztottunk is rendesen. Gajrészegen készültünk lekászálódni a hatalmas modern püffögő masinériáról.  
A bankoki reptérről szálltunk be a buszra kellemes volt mert, mindenhol volt légkondi és a csomagjainkat kufárok cipelték, mintha csak a kis Mukk története elevenedett volna meg előttem.  10 perc alatt a hotelbe, transzferingoltunk.  Levegőért kapkodtam a szobám látán.  Négy mívesen letakart ágy, négy külön WC, mindenhol a fallon kurvák elérhetőségei.  A minibár tele volt jó kajákkal, mi szem szájnak ingere itthon nem kapható finomságokkal, élő madárfiókákkal, sült patkányokkal.  Az egészfürdőszoba márványból készült még a kilincsek is bár, azok közül volt tömör arany is.  Sajnos egyiket sem tudtam leszerelni, hogy elhozhassam a kisunokáimnak szuvenér gyanont.  A kádban mindenféle pisztolyszerű fejek voltak, de nem mertük bekapcsolni őket, mert nem tudtuk, hogy mire, valóak.  Utólag kiderült pezsegőfürdő volt, ami már minden magyarnál elengedhetetlen alap háztartási kellék.  Tehát a csövekből finom francia, pezsgő folyt volna.  Kár, hogy nem indítottam be a gépezetet.  a zuhanyzóban meg masszírozó kezek voltak felaggatva. Eljövetelünkkor sírtunk, mert úgy éreztük, kiűznek minket a paradicsomból.
Visszatérve a fürdőre: minden nap kaptunk szappant! De mi magyarok vagyunk hát volt nálunk, mert vittünk magunkkal így hát a napi új adagot elloptuk.  Jó lesz még az otthonra vásárfiának! Mellétettük a repülőről ellopott székhuzatokat is! Gyűjtögettünk úgymond.
Egyből mentem is tusolni, mert a sok piától teljesen bekáfoltam.  Közben Péter barátom mellettem ült a WC-n és szart. Én meg a masszírozós víz sugarat egyenesen rája irányítottam, ő hatalamasat ejakulált és a szobapincérnek kellett a nyugtatására, megérkeznie lecsillapítani a lármázó honfitársamat.


A királyi palota


Másnap délelőtt busszal mentünk a palotához.  A parkolóban parkoltunk és a kapun át mentünk be.  A királyi palotában a királyi család lakik, de mi pont nem láttuk őket.  A szélharangokat fújta a szél, ami gyönyörű, látvány volt.  Ez elriassza a hülye kismadarakat.  A színes falak és oszlopok színesek voltak.  Ámulatos volt az egész!
Bementünk az Arany-Buttha szentélyébe.  A szobra 24 karátos színarany volt, de sajnos nem mozdult.  A hívők simogatták és a mellette álló perselyekbe pénzeket dobtak. Ebből már tudtunk lopni kicsit! A két talp hatalmas volt, arra gondoltam akkor mekkora lehet a farok! Utána az Ezer-Buttha palotában tettünk látogatást ahol csak fél méteresek voltak az aranyszobrok, de ezekből se tudtunk csenni.  A fő szobor volt a fő szobor, ami 300 méter magas volt.  Itt a katolikus papokkal lehet fényképet készítni.  Utána a Számi Múzeumba mentünk, itt kiállított preparált sziámi ikrek tetemei függtek a falakról csodásan díszítve smaragdokkal és rubintokkal.
Ettünk egy kis bikacsököt.  A mű tavon mű hajó horgonyzott.  A király lovaskocsiját elefántok és bivalyok húzták, lehet ezek közül az egyik volt az ebédünk.  Miközben hallottakat nézegettünk megjelent a színen maga Buddha.  Csak1,5 méteres volt tele drágakövekkel, ünneplőbe öltözve.  
Tusolás után mentünk vacsizni. Utána Péter cimborámmal lementünk a bárba iszogatni és közben azon morfondíroztunk, hogy hogyan lehetne minél olcsóbban kurvákat fogni. Túl részegek voltunk így nem tudunk mit kitalálni ezért lefeküdtünk.  Álmomban vele és illatos, meztelen hurikkal keféltem.
Reggelire svédasztal volt én meg már jó korán odapofátlankodtam, hogy elegyem mások elől a finomabb falatokat.  Sétálás közben nők jöttek oda hozzám, magukat és italt kínálva.  Rum némber, rum némber! Kántálták.  Péter szerint a szobaszámom érdekelte őket de, hogy feljöjjenek később én meg nem tudtam! Csak azért nem kapták be a kiszeraméra bávatagomat mert a nyílt terepen voltunk. Ha tudtam volna mit akarnak. Elöntött az epe de Péter megnyugtatott,hogy majd lemegyünk egy lebujba később.


Az úszópiacon

Egy csatornában parkolt le a buszunk.  A bódékban szuveníreket árultak a hurrik. Vettem is egy lóhurkát.  Finom, gumi íze volt.Csónakázás közben láttuk, hogy az emberek a hallottak hulláit a csatorna vizébe dobják.  Mi meg ittunk belőle!
Láttunk hatalmas teák fákat is, tele voltak teákkal.  Lipton, Örl gray ki mit szeret.  Az árusok gyümölcsöket tukmáltak rám.  Vettem egy kiló thaiföldi bambuszbanánt.  
Az úszópiac csarnokában bóvlikat vettem még mindig megvannak, nem adtam el őket a búcsúban.  Itt ebédeltünk.  Nagyon kellemes volt, a bazsamári libái megnyugtató dallama csendült fel és a boyok is jó modorúak voltak.  Echte thai ételeket ettünk és kerítésszaggató thai kígyópálinkával öblítettük le.  Ebéd után vidámparkba mentünk.  Voltak itt orchideák és lepkék is.  A kapuban elefántok dobálóztak emberekkel, nagyszerű élmény volt nézni, de inkább, nem próbáltam ki.  Az orchideák felé vettük utunkat.  Jó sok virág volt.  A lepkefarmon meg sok lepke meg hernyó.  Két skorpió is került ide, akik a lepkékkel életre-halálra menő skorke harcokban vettek részt.  Ezek olyanok mint nálunk az illegális kakasviadalok.  A lepkékre tettem egy nagyobb összeget de sajnos bebuktam.  Megünneplésére szép lepkés holmikat vásároltam. Megint ettünk én virág teát ittam, nyilván a teák fák egyikéről származott.  A színházban esküvőt adtak elő, mindenhonnan szólt az aranyeső.  Utána a szünetben ismét ettünk és jött a thai box. Utána jöttek a hozzám hasonló kuruzslók és szemfényvesztők.  Rendkívül jól éreztük magunkat.  Visszamentünk a szállodába, vacsora, zuhany, alvás következett. Reggeli után krokodilfarmra, mentünk ahol a bébiket halott csibékkel etették.  Irgamatlan hullaszaguk volt.  Kellemes érzés volt ott lenni. A hatalmas hímkrokodil épp egy döglött lovat majszolt.  Margitka, csoporttársam nagy bőszen fényképezte, de elesett mert alárúgtam.  Hárman vonszolták arrébb a vén csoroszlyát nehogy, fölfalja a bestia. Izglmainkat kiheverendő krokodilbőr holmikat vásároltunk. Péterrel az ingyen bárpultnál jól bekáfoltunk. Ebéd után szabadprogram következett.


Potom öt dollárért titkos sex-bemutatóra vitt bennünket a sofőr.  Elsőnek a 92 éves Lesszi néni vette meg rá a jegyet!
A sofőr egy pincébe csalt le bennünket.  Középen forgó színpad állt, belépéskor mindenki ingyen piát és pokrócot kapott.
Lila fényben jött egy thai szépség, ő meztelenre vetkőzött és egymás után 25 darab banánt dugott fel a pinájába, majd ránk lőtte azokat, mi pedig jó étvággyal tunkoltuk a mennyei étket.  Jöttek utána a produkciók sorban.
Gyöngyöket, borotvapengéket, cigarettákat, kólásüvegeket és döglött kis mókusokat dugtak fel maguknak az egzotikus szépségű lányok.  Az egyik társam kotorászni kezdett az egyik hölgy pinájában a cola után mivel, nagyon szomjas volt.  Erre a vaginája beszippantotta a kezét is! A lány megkönyörült az útitársamon, elengedte a kezét és az üveget a colát pedig a delikvens szájába engedte némi húgy kíséretével.
Kezdetét vették a páros produkciók.  Volt leszbikus jelenet, buzi jelenet, majd a végén egy fiú és egy lány szexelt egymással. Sokan maszturbálásba kezdtek ekkor már én is marokra kaptam a, bájdorongomat és hosszasan élveztetésébe kezdtem.  A kapott ingyenes pokrócba élveztem, majd a whiskys pohárba is. Volt, aki később élvezettel fogyasztotta, rúdon cseppjeimet.
Utána gruppenszex következett, majd szégyenkezve menekültünk a gyehennából a buszunkba.
Péterrel megint jól berúgtunk és megbeszéltünk, hogy Pataján már tényleg kurvázni fogunk.


Pataja


 


Pataja a tengerparton fekvő üdülőváros. Az óceánban lehet fürödni.  Találtunk itt egy magyar vendéglőt is, ahol magyar kurvák, dolgoztak.
Az első nap napozással és szörfözéssel telt este pedig elmentünk a Tranvesztita színházba.  Nagy volt a felhajtás, sajnos nem engedtek sem, videózni, sem, fényképezni sem.
Se női se férfi fiús hangon énekeltek a lánynak kinéző lányos fiúk, akik szőrtelenítettek is.  Amerikai és echte thai darabokat adtak elő, ami szexis is volt meg nem is.
Előadás után ezek a buzibogarak előjöttek és pénzért lehetett velük smacizni, fotózkodni.  Péterrel felajzódtunk elindultunk kuplerájt keresni.  Végre találtunk valami nekünk valót: BOY and BOYS azaz fiú és fiúk, tehát csajok kizárva. Buzulás!
Itt is forgószínpad volt. A már látott lány-fiú fiú-lány buzibogarak már meztelenül villogtatták magukat nekünk nyakukban, egy számmal. Mi kaptunk üres lapokat, amire fel lehetett írni a legjobban tetsző sorszámát. Volt ingyen whisky is.


Pózoltak nekünk, kitátották a seggüket. Nyami! Jöttek a pincérek hoztak még több, ingyen szeszt és elvették a sorszámokat.  Mikor visszajöttek licitálni kellett, de a buzibogarak választottak.  Mi nem is próbálkoztunk a cicababáknál, mert túl drágák, lettek volna. Megvártuk a csúnyábbakat, akik olcsók voltak.


Sovány szőrös fiúk jöttek.  Bérteltem egyet 15 dollárért Péter meg 17-ért.  A pincér adott egy-egy bilétát fülkeszámmal és nekiláttunk megkeresni a megfelelőt.  Beléptem a szajhához.  Remegett a lábam meg a pöcsöm is.A szoba közepén nagy vízágy terült el mellette, imádkozott a tini buzibogár.  Jó erjedt szag lengedezett.  Megcsókolt majd lófingató szerelmi bájitalt adott át amitől rámtört a dughatnék.  Kitárta nekem a seggét, aminek finom fing illata volt.  Teljesen megbolondított. Ez után kinyaltam hamvas seggét, majd mikor már jó nyálas volt bíborlándzsámmal beléje hatoltam és ejakuláltam.  Kis szünet következett, majd búgatóporos teát adott nekem a bogárka.  Mint később megtudtam valóban ajzószert nevezetesen a jól jön ki fa kérgéből főzött szérumot tartalmazta. Aztán sokat maciztunk utána meg hanyatt feküdt és úgy dugtam meg.  Gond jelezte édes pásztoróránk végét.  Ő megmosta a faszomat én meg adtam neki egy kis borravalót. Összetalálkoztam Péterrel.  Megbeszéltünk, hogy mindketten, igen kellemesen szórakoztunk odabent.


 


Mondtam neki, hogy tényleg jobb a fiúkkal a szex, mint a lányokkal, mert a nők csak ellő tehenek, lamantínok.  
Péter bevallotta, csak a négy gyereke miatt marad ezek után is a nejével, mert pénz kell nekik az eltartásukra.
A nők mind zsebrákok és kurvák! Mert szülnek a rothadt némberek!
Válni viszont nem jó dolog.
Mondtam neki, kár volt nősülnie 20 évesen. Most mindketten negyvenesek, ő meg csak itt a világvégén tud kicsit lazítani. Elmenekülni a csúnya lógó hasú, löttyedt csöcsű neje elől.
A szállodába visszaérve lezuhanyoztunk és nyugovóra térünk

Hozzászólások
További hozzászólások »
D.S. ·
Nekem tetszett a karikatúra.

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: