Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Börtönszex - összezsugorodott univerzum 8.

Hozzátartoztak a börtönélethez a szopó és kefélő párok, a reijszoló nyögések, az alsógatyában turkálás, az örökös sperma illat, a szanaszét dobott zsebkendő és egyebek.
A szex nekem is lételemem lett. Kapaszkodó.
Nélküle lesüllyedtem volna az önsajnálat, az embriópóz és a biztos depresszió posványos talajára. A szex az egyetlen dolognak bizonyult odabent, ami örömet okozhatott, még ha szűk helyeken és priccseken is csináltuk, vagy az örökösen elduguló WC-k bűzében.
Jobb volt, mint az étel és jobb, mint az álmok.
Mert éjjel sem lehetett az álmokba menekülni, kísértettek a rácsok, a börtönőrök, a rabruha, és a szag. A kibaszott rohadás, penész és vizelet szaga.
Kamasz koromban sem élveztem el annyiszor napi szinten, mint odabent. Két szerető és a saját farok verés az átélt élményektől. Jess és Dark, és néha más is, úgy verték nekem, mint soha azelőtt, és úgy szoptak le, akár a legdrágább fizetett kurvák sem. A férfiak, ha szeretik csinálni, istenien jól szopnak, talán kisdedkori emlék, felidézi bennük az anyjuk mellét, amiből a tejet szívták vagy a cumisüveget. Az is lehet az álló farok önmaguk libidóját tükrözi vissza vagy ki tudja, mi bújik meg a dolog mögött, amikor egy hetero férfi a börtönben, vagy más meglepő és szokatlan helyzetben, elkezdi kívánni a farok szopását és saját nemét.

Az egyik késő délután is Dark szerszámával játszottam, az egyik tiszta ágynemű raktárban, előtte térdelve a nyelvemmel simogattam körbe a férfiassága hegyét. A kicsi nyílás körül izgattam, majd mind szélesebben. A fiú kreol bőre felforrósodott, a farkának az íze megőrjített.
A számba véve forgattam, finoman meg, megszívogattam, a heréit gyűrögetve, a fitymáját nyálaztam és az árokrészen is köröztem rendesen. Aztán Dark elkezdte tempósan a számba nyomni magát, egészen a torkomig tolta magát a bestia. Már éreztem, nem sok van neki vissza a beteljesülésig, amikor nagy hirtelen kivágódott az ajtó!
Az érkező kék szemében düh és megvetés csillogott.
- Szóval ide jársz a csoki bébiddel? - Dark mellkasa hullámzani kezdett, a nadrágját felrángatta és rám nézett, hogy fogok reagálni. Készületlenül ért az in flagranti, bár tudtam, előbb-utóbb szembesítenem kell a két fiút, pláne ha a tervemet is be akarom váltani.
- Jess, mi a fenét akarsz?
- Csak nem zavarok? Hát csináljátok, mintha itt sem lennék, legalább meglátom mi az a nagy szám, amit a Darkocska tud!
Dark szigorúan nézett Jessre, aki szinte felfújta magát, akár egy kis hörcsög. A kezét összefonta a mellkasa körül és kihívóan bámult a másik fiúra. Nagyon szép volt a villámokat szóró kék szemével, és az édes arcával. A haja csigákban göndörödött, a lágy hullámai folyékony aranyra emlékeztettek. Megvakartam a fejem idegességemben, féltem, hogy összeugranak.
Darknak összeszűkültek a szemei, megmarkolta a barna hajamat majd lehúzta a fejem az arcához. Lekapott, csak azért, hogy idegesítse Jesst, én meg majd megfulladtam. Még sosem csókolt olyan intenzíven, mint akkor. A kreol bőrű fiúban annyi szenvedély szunnyadt, hogy eszembe jutott, micsoda önuralma lehet, ha sokszor annyira magában tudja tartani.
Jess nem bírta nézni a forró pillanatainkat, amikbe rázkódtam rendesen, a férfiasságom annyira keményen ágaskodott, hogy majd kilukasztotta az alsóm. Dark állatot és állatit tudott belőlem kihozni, vele olyan vágyak szakadtak fel bennem, amiről azt sem tudtam előtte, hogy léteznek. Furcsán bűnös érzés keveredett bennem, az hogy Jess nézett minket, spanolt rendesen.
Leto volt fiúja a ledöbbent pillantok után, támadásba lendült.
- Engedd el, hallod, Deron az enyém! – odaugrott, szét akart minket feszíteni, amitől Dark csak még inkább nekem préselődött. Ekkor elkezdte Darkot ütni, csépelni a karját, a helyes arca lángolt a dühtől, a végén még az én hátamat is verte, olyan volt akár egy hisztis kölyök. Végül elkaptam, féltve őt, lefogtam magam előtt tartva, szorosan fogva a kezét, így a háta a feszes hátsójával, egészen nekem feszült.
- Nyugodj meg végre te kis amazon! – szóltam rá ingerülten. - Féltékeny szajha vagy! De adok neked is, nem fogsz éhezni szépségem.
- Akkor miért vele jöttél ide? Miért nem velem zárkóztál be? Miért a csoki bébi, a fél kubai szemét? Én szebb vagyok, úgyis tudom! Én kellek az aktív férfiaknak! Gyűlölöm, gyűlölöööööm!– kiabálta, ezért be kellett fognom a száját.
- Szégyelld magad, amiért ilyeneket mondasz! Senki nem tehet róla honnan jött!
- Nem vagy különb hypos seggű! - vetette közbe nyugodtam Dark. - Olyan fehér vagy, mint a tej. Sápatag és nyálas!
- Elhallgassatok! Az őrök megharagszanak, vagy gumibotot akartok a hátatokra? Nem mertek utána már veszekedni, de Jess ellenkezett, ki akarta tépni magát a kezeim közül, aztán a mély nyelvcsapások megszelídítették, amikor magam felé fordítva csókkal fojtottam belé a szót. Nyögött attól, hogy a csípőjét megragadtam, és magamhoz rántottam vadul. Ritmikusan kezdtem magam neki nyomni, mintha kefélnénk. Rettenetesen felizgultam, még inkább, mint előtte, mert Dark nézett.
Jessem merevedése érezhető lett, lüktetett a húsa neki is, forrón és nagyon kívánatosan. A kreol szépségem közben az összehajtogatott és számozott lepedőkkel teli fémpolcnak támaszkodott, mereven bámult, mint aki a gyertyát tartja.
- Húzd le a nadrágját! – utasítottam. – A kezembe akarom, az édes kis farkincát! - Dark kicsit elhúzta a száját, kemény és férfias volt, épp ezért őrültem meg érte ugyanúgy, még azokban a pillanatokban is. Megtette, közelebb jött, és szenvtelen arccal húzta le Jess nadrágját combközépig az alsóval együtt.
- Ne érj hozzám, ne merészelj! - kiabálta neki Jess. Én viszont a feje mellett elhajolva nyomtam puszit Dark szájára. Az első kóstolgatás után ő is közreműködött, csak az ajkaink falták egymást, valami észveszejtő volt, hogy Jess teste közénk ékelődött tehetetlenül vergődve. Az egyik kezem a sima golyóit simogatta, felváltva a vesszője oldalával, hegyével. A fiú összehúzta magát, a mellkasomra hajtott fejjel élvezte a kényeztetésem, míg a szám csak Darkkal foglalkozott.
- Küldd el, küldd innen a fenébe! Deron, kérlek, zavard el! Tudod, hogy szeretlek, ő pedig sosem fog! - próbálkozott még.
Dark ezért dühében lenyúlta, belemarkolt a feszes, hófehér félgömbjeibe, talán erősebben is, mint illett volna. Jess fájdalmasan nyögött, és még inkább vergődött.
- Mondtam, ne érj hozzám, utállak! - szólt hátra Jess, ami miatt Dark taktikát váltott; finoman masszírozni kezdte a fenekét, amitől nem csak Jess, de én is felnyögtem. Majd előre nyúlt, az ujjaink találkoztak, újabb vágyremegéseket elindítva bennem. Kitúrta a kezem Jess lába közül, a farkát is ő simogatta, előre- hátra módszeresen, miközben faltuk egymás száját. Egy csók közötti szünetben gondoltam egy merészet és hirtelen megfordítottam Jesst!
A két fiú egymással szembe került, én pedig vártam mi fog következni! Jess pofon vágta Darkot, az pedig elkapta a csuklóját. Kicsit távolabb álltam, és feszülten figyeltem, mi lesz a folytatás. Szikrázott a két szépségem körül a levegő, jaj de nagyon tetszett mind a kettő!
Istenverte nagy szex királynak éreztem magam…
Jess felnézett Darkra, akinek a tekintetében vadság csillogott. Kemény, állhatatos és baromira hódító. Lehajtotta a fejét, de úgy, hogy maradjon pár centi a szájuk között. Aztán hirtelen odakapott és megharapta Jess száját.
- A pofonért! – vetette oda reszelős hangon, majd egészen magához rántotta Jesst, aki morgott és szabadulni akart. Nem segítettem neki, vadító volt nézni, ahogy a sötét hajú, az uralma alá hajtja a feminin és szexért remegő szőkeséget. Szépen, fokozatosan lefegyverzi, az először erőszakosan benyomuló nyelvével és szorító kezével, amiben ott lapult a férfierő, a birtoklás, és a hatalom. Majd belepusztultam olyan izgató volt nézni, ahogy a két szeretőm egymásra izgul.
Jess remegett, mert mögé állva belecsókoltam a hófehér hattyúnyakába, a tarkója pihéjébe, az ujjaim pedig a mindig dugásra előkészített, édes lyukát kezdték el izgatni. Körkörösen, a lyuk körüli érzékeny részt simogattam, majd egy idő után az olajos krémmel bekent résbe tolult a mutatóujjam vége. Gyengéden feszítettem, ki-be toltam, a végén tövig feldugtam neki a mutató és a középső ujjamat is, úgy izgattam.
Nekem köszönhetően Jess kezes báránnyá változott, hogy nagyon kívánt, és Dark is ízlett neki - aki közben a markába szorította a farkát -, az egészen bizonyos volt, kettőnk közös kényeztetése teljesen megtörte minden ellenállását.
- Okos fiú, élvezd, imádom a kettősötöket, olyan kemény vagyok miattatok, mint az acél! –suttogtam rekedten a fülébe.
Dark nagyon tetszhetett neki, ám a gyűlölet és féltékenység még mindig előbukkant benne.
- Na mi lesz? - kérdezte vagányul Dark, miközben letolta a nadrágját és várta érintse meg a másik.
- Soha! - kiabálta Jess, pedig semmi értelme nem volt, hiszen mindent hagyott Darknak és úgy csókolóztak, akár egy szerelmes pár.
- Nem-e? - kérdezett vissza Dark. Jess makacsul a fejét rázta, de persze a vágytól majd megőrült. Annyira akarta a farkam, hogy hátranyúlva a nadrágomban matatott és húzta a péniszem a bejáratához.
Lángolt a vágytól, az egész bőre égette a számat.
- Dehogy nem! Kívánsz hófehérke, megpusztulsz az érintésemért! - vágta oda neki Dark.
- Nézd ezt, nézd a farkam milyen jó vastag! Deron, megdughatom a kurvádat elsőnek én?
- Csak, ha Jess is úgy akarja!
- Akarni fogja, és előtte szopni is fog, mert kívánja! - Ekkor befejeztem az ujjazást, Dark elkezdte lefelé nyomni Jess vállát, aki nem igazán ellenkezett. Arrébb léptem, hogy lássam az arcát, gyönyörűen nézett ki, ott térdelve. Dark keményen elkezdte húzogatnia a bőrt a péniszén, közben oda-oda csapta a végét a szép archoz.
- Na, mi lesz, bekapod végre a kubai faszt? - kérdezte Jesstől.
A fiúnak akkorra egészen elködösült a tekintete, a szája elnyílt, fantasztikusan nézett ki a vágytól vergődve. Felemeltem a fejét és megszorítottam az állát.
- Vedd a szádba, hadd nézzem a leggyönyörűbb látványt, amit valaha is csak láttam!
Jess tekintete valamennyire kitisztult, amikor rám nézett, fájdalom és megadás is kavargott benne.
- Kapd be szépen - biztattam, Jess pedig akkor megtette, a hosszú és finom ujjai megragadták a sötétebb színű kemény húst, ami nemsokára a nyálától lett csillogó. Dark a szőke tincsekbe szántott, észrevettem néha Jess arcát is megsimogatta, amit nekem pedig sosem. A fiú szépsége és lágysága alól ő sem tudta kivonni magát, a szemén látszott mennyire szépnek találja.
Kicsit féltékeny is lettem, de nem tudtam kire, azaz mindkettőre, ezért Dark mögé álltam és a széles hátat kezdtem el csókolni mind lejjebb mind lejjebb haladva, a végén pedig mögötte térdeltem széthúzva a feszes seggét, hogy a nyelvemmel izgassam. Darknak kijutott a jóból, Jess szopta én nyaltam és ujjaztam.
Aztán éreztem eljött az én időm, már annyira lüktettem, hogy nem bírtam tovább, ezért Dark fenekét simogatva mellé álltam és felváltva tömködtük Jess szép szájába a farkunkat. Közben simogattuk egymást Darkkal és rövid, de annál intenzívebb smárokat is levágtunk. Megvártam, míg Jess jó keményre szop, majd felhúztam magunkhoz, és hol őt, hol Darkot csókoltam.
- Imádlak titeket – lihegtem - megőrülök mindkettőtökért.
Darkot és Jesst is arra kértem, fordítsanak nekem hátat és hajoljanak be. Egymás mellett, a polcrendszerbe kapaszkodva vártak rám, két lyuk hívott, hogy megdugjam.
Mindkét kezem ujjait benyálaztam tocsogósra, amivel a két feneket kentem, majd síkosító is előkerült az óvszerrel együtt, ami a zsebeim felszereléséhez tartozott, mint a legtöbbünknek odabent.
Elsőre Jessbe vezettem be magam, löktem egészen addig, amíg jó félig nem merültem el a formás fenekében, a tenyeremnél alig valamivel nagyobb félgömbjeit gyűrve. Azért közben a kezem Dark hátsóját simogatta, a lyukába be, benyúlva.
Amíg Jesst keféltem, Dark simogatta magát, amikor pedig váltottam és őt kezdtem dugni, Jess a saját ujját merítette el a kitágult hátsójában, nyüszítve és vágyva vissza a farkamat ujjazta magát.
Nem kellett túl sok. Kétszer-kétszer voltam a két fiúban, amikor pedig éreztem Darkot kefélve megfeszülök és el fogok élvezni, minden önuralmamat összeszedve megálltam. Lihegtem, mialatt óvatosan legördítettem a péniszemről a gumit és pár rántással összeélveztem mindkét gyönyörű segget!
Még remegtem a kielégüléstől, amikor szétkentem a bőrükön a spermát, majd élvezettel néztem, ahogy Dark felhúzza Jesst, és csókolózni kezdenek. Néha - néha megsimogattam valamelyiküket, de onnantól kezdve csak nézője voltam egy vad előadásnak.
Jesst letérdeltette Dark, majd négykézláb, kutyapózba igazította, mögé térdelt és szépen lassan - életében először - elkezdett dugni egy fiút. Az óvszert én magam húztam előtte a kemény farkára, még egy rövid csókot is váltottam vele a kefélés előtt. Örömmel néztem, ahogy Dark ismerkedőn elkezd mozogni, majd ahogy bemelegedve mélyebben és ütemesebben pumpál. Jess a farkával játszott végig a szép, szopós száját beharapva, nagyon jól esett nézni. Váltogattam a helyemet, hogy lehetőleg mindkét arcot lássam.
Darkom Jessben élvezett el, hosszan, a fejét hátra hajtva, azokban a pillanatokban egy szépséges nagyvadhoz hasonlított, egy pumához leginkább. Jess is elélvezett alig pár pillanat múlva a raktárhelyiség kövére fröccsent a spermája miközben nyüszített, mint egy édes ribanc.
Mindkettejüket magamhoz öleltem utána, egyikük az egyik felemen, másik a másikon. Pirosak voltak, Darknak is lázrózsák égtek a csinosan férfias arcán, Jessem pedig úgy simult a karjaim közé, mint egy jóllakott kis macska. Kellettek nekem mind a ketten, másért és másért, de piszkosul oda voltam mindkettőért.

Ha nem szexeltem, akkor folyamatosan a terhességre gondoltam és Ginára. Valami megtört bennem újra, mint a repedő ablaküveg, ami a nyomás alatt mind hosszabb vonalakban töredezik. A gyerek nem ment ki a fejemből… Nem hagyott nyugodni a gondolat. A bestia feleségem bele ültette a bogarat a fülembe, azon agyaltam fiam vagy lányom születik-e majd. A mellkasomban legbelül kicsírázott valami boldogságféle, és néha ábrándozva meredtem a semmibe, miközben az ujjaim monoton rakták össze az apró telefon mütyüröket, amitől már káprázott a szemem. Már rég elvesztettem önmagam, az a Deron, aki börtönben ült, csak egy árnyéka volt, egy vetülete a valamikori énemnek. Tudtam, hogy úgy van, mégis próbáltam úgy tenni, mintha minden rendben lenne, a két fiúval folytatott párhuzamos kapcsolatban kerestem menedéket.
Rettegtem és vártam is egyszerre a szabadulást, nem tudtam, ha onnan kikerülök mi lesz velem, mi marad majd az igazi énemből.
A végső válási papírt Gina nem akarta aláírni, és fuldoklottam a dühtől. Az ügyvédem megígérte, segít elsimítani azt a dolgot is, Gina nem változtathatja meg a gyerek miatt a döntését, ha egyszer annyira rossznak állított be, nem szívhatja a bírák előtt vissza.
Az ügyem nem igen mozdult, de hogy kikerüljek, ahhoz nem csak a fele vagyonom, hanem pozitív döntés is kellett. Előnyömre vált, hogy nem voltam büntetett előéletű, és a város elismert üzletemberei közé tartoztam. A piszkos fehér falak és a beszűkültség lelki nyomorékké tett, akadtak pillanatok, amikor alig ismertem magamra. Ha nincs olyan jó helyzetem, amit kivívtam magamnak odabent, talán meg is bolondulok.
Egy férfi felakasztotta magát a radiátorcsőre a lepedője segítségével. Az ágyáról ugrott a szerencsétlen a semmibe és sikerült olyan jól csinálnia, hogy meghalljon. A hír futótűzként terjedt, nyomott hangulat uralkodott, az örök duplán járkáltak.

Ezután látogatott meg újra Gina. Másnak láttam, mint előtte. A terhesség nem látszott még rajta, de a tekintete megváltozott.
Akkor vettem észre, hogy a bőre épp oly kreol, mint Darknak, a szája pedig annyira telt, mint Jessnek. Csinosan, egyszerűen öltözött, mégis maga a nőiesség. Volt benne valami magasztos, ami miatt nyomorult patkánynak éreztem magam.
- Ha tudnád, mennyire hiányzol! - simította meg a barna hajam, amibe egyre több ősz szál vegyült a halántékom mentén. - Csak arra kérlek, olvasd ezt el - tartott egy kis barna színű könyvecskét a kezében. - Semmi mást nem kérek tőled!
- Nem szeretek olvasni - vakkantottam, de már akkor tudtam, hogy bele fogok nézni.
Gina még visszafordult mielőtt elhagyta a helyiséget, a szemében mintha egy távolodó folyó nézett volna velem farkasszemet. Egy nagyobb patak, amely elkanyarodik, de a folyása sosem változik meg. A látogatása felidézte bennem az igazi Deront, amíg ott tartózkodott, újra az lehettem, aki valójában.

Csak este vettem elő a könyvet, amikor a többiek már aludtak, egy napló volt, Gináé. Nem bírtam az elejétől kezdve olvasni, inkább bele-bele lapozgattam és hol itt ütöttem fel, hol ott olvastam belőle részeket.

„ Az irodaház lenyűgöző, hatalmas, erős és pompás. Amikor láttam, mennyire sokan dolgoznak ott, beleremegtem a büszkeségbe, az én Deronom munkája és sikere! Felépített egy birodalmat, amit nagyszerűen irányít. Bárcsak engem is szeretne annyira, ahogy a munkáját! Talán ha egyszer sikerül teherbe esnem az enyém lesz a szíve is, nem csak az Isteni teste.”

*

„Nem bírtam ki, mégis leselkedtem utána, pedig a szívem majdnem megszakadt. Lillával, a szőke titkárnővel ment ebédelni. Akár egy félisten, a szürke öltönyében és fehér ingében, úgy festett, mint valami sztár. Annyira, de annyira szeretem! És Lilla! Az a nő sokkal szebb, mint én. Hogyan is vehetném fel az átlagos kinézetemmel, egy szexbombával a versenyt? Deron kezet csókolt neki az ebéd alatt, míg az a nő egyfolytában a haját igazgatta és mosolygott rá, mint valami fogkrém reklám. A szívem majdnem beleszakadt, amikor láttam őket csókolózni….Nem tudom miért engem vett el egyáltalán, miért?”

*

„Elutazott üzleti útra, kár, hogy az új titkárnője is vele ment. Képzelem, mit csinálnak két tárgyalás között…Nekem meg jut az inge, a rózsaszín csíkos, az a kedvencem. Itt simogatom magam mellett. Ó, szűz anyám, mondd, mit tegyek, hogy csak engem akarjon?”

*

Nem olvastam tovább, nem bírtam. A könnyeim folytak, ordítani tudtam volna, ha létezik lelki fájdalom, akkor azt hiszem a legnagyobb ereszkedett a mellkasomra. Napokig gyötrődtem, kezdtem megérteni az én Ginámat és azt, hogy milyen élete volt mellettem. Később még olvastam a naplóját, csak nehezen adta be a derekát a fiatal szomszéd fiúnak és nem szerelemből, hanem kétségbeesésből. És mi lett belőle!

Egy alkalommal kerestem Jesst, hogy a karjaiban vigasztalódjak, de nem találtam, senki nem tudta megmondani hol van. Darkkal ugyanúgy jártam. Valami azt súgta, nézzek be a raktárba, így óvatosan nyitottam be, az őr egyből beengedett.
A fiúk csókolóztak, kettesben, nélkülem…
- Beléd zúgtam - simogatta a szőke fürtöket Dark - ahogy én is beléd - suttogta Jess. – De, hogy mondjuk el Deronnak?
Óvatosan betettem magam után az ajtót, bezárkóztam a mosdóba és sírtam.

Nem mondtam el nekik a dolgot, de a szerelem látszott rajtuk. A szemükben, a mozdulataikban, a tétovázásukban. Azt hittem őrjöngeni fogok, de nem, valahol még örültem is nekik.
Egyetlen hét telt el utána, és kiengedtek.
Kiiiiiii!

Alig hittem el, hogy a könnyes búcsúzkodások után, a rohadás szagából, a bezárt világból, újra kint vagyok. Egy sporttáskával, zakóban, nyakkendőben ácsorgok a börtön előtt és nézek a semmibe, akár egy idióta. Eszembe jutott Jess, nagyon sírt, amikor eljöttem, alig lehetett megvigasztalni, de biztos voltam benne, hogy Dark majd biztosan segíti a hiányom által okozott veszteség legyőzésében.
Kavargó lélekkel indultam el az utcán, felnéztem az égre, hallottam az autók zsivaját, az embereket. Nem sokat lehettem kint, talán félórát, amikor valaki megérintette a vállam. Gina volt az, a szemében remény.
Nem beszéltünk semmit, nem üdvözöltük egymást, az ujjaink maguktól fűződtek össze és kurvára dobogott a szívem, ahogy lassan, kéz a kézben, hazafelé sétáltunk.

Epilógus


Elköltöztem. Kerestem egy megbízható embert, aki képes elirányítani a vállalkozásaimat, és beszállt anyagilag is, a cégeim újra virágoznak. Jess két hónap múlva szabadult, Deron három. Mindketten nálam dolgoznak, szép fizetésért, a megbízott emberem elmondta, viharos és szenvedélyes kapcsolatban, de együtt élnek, a munkájukat tisztességesen végzik. Találkozni soha többé nem akarok velük, a múltam egy részei, lezártam.
Hogy nyomtalanul eltűnt-e belőlem a biszexualitás? Nem hiszem, biztos lesz, amikor majd vágyok a farok után. De már most tudom, hogy nem akarok többet férfihoz érni.
A tengerparthoz közel vásároltam lakást, azt, amelyik legjobban tetszett Ginának. A hasa gyönyörűen gömbölyödik, nemsokára megszületik a fiúnk. Mérhetetlenül büszke vagyok már most rá, és a feleségemre is.
Figyelni szoktam, ahogy Gina a házban rendet tart, látom a szemében csillogni a szeretetet, amikor elém teszi az ételt, amikor beágyaz, vagy a vállfára teszi a tiszta ingem.
Alázat is csillog a szemében, pedig nem érdemlem meg. Mindent meg fogok azért tenni, hogy az eltűnjön a tekintetéből, hogy ne remegjen olyan nagyon, ha a közelemben van, és mindent meg akarok neki és a fiamnak adni, amit csak tudok.
Átértékeltem a dolgokat és az életemet.
Az élet egy rohadt, nagy büdös játék, tud kegyetlen és mocskos lenni és felemelően gyönyörű is.
Néha csak egy pillanat és mindent elveszíthetsz. Az élet pillanatok füzére, sok kicsi pillanat áll össze életté. A mi dolgunk felismerni és tenni azért, hogy minél kevesebb sötét gyöngyszem legyen a füzérünkön, mert a baj jön magától, egy rossz mozdulat, egy fel nem ismert érzelem, egy véletlen is, sok mindent megváltoztathat. Legyél hetero, meleg, vagy biszex, becsülj és értékelj minden pillanatot!

- Kimegyünk a partra?
Ginán barna-sárga színekben pompázó, virágos, nyári ruha van. Az alja a térde fölé ér, a nagy hasával olyan akár egy kis bálna.  - Ühüm – ragadom meg a kezét és vonszolom magam után a szürke homokba. A talpunkat a víz nyaldossa, ameddig a szem ellát, végtelenbe nyúló, azúr víztükör. Az ég, kék, kis bárányfelhőkkel, a nap tűz, a levegős sós párája bódító. Az egyik kezem Gina hasára tapad, a kisfiunk odabent nagyon virgonc, rúgkapál, míg Gina arcára édes-fájó kis grimaszok ülnek. A szeme csillog a boldogságtól, ahogy az enyém is.
Ő és a fiam a jövőm, felteszek mindent egy lapra, rájuk.

2013.
- Vége -

Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
ilovemiyaviokamura ·
Annyira jó ez a történet! ^^Kár, hogy vége! :(((
Mikor lesz Tőled új? :P
:japanese_ogre:

alexandra83 ·
Nagyon tetszett!!Az első 4 rèszt sajnos nem talàlom
Avantgardenia ·
http://tortenetek.hu/tortenet/bortonszex-osszezsugorodott-univerzum-1-2/27432

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: