Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Börtönszex- Összezsugorodott univerzum 5. rész /hard! /

Amint Jess lepakolt és kelletlenül ránk nézett, a cella szikrázott attól a feszültségtől, ami betöltötte a levegőt. Megszépültek a koszos falak, elillant a vizeletszagú valóság.
- Hááát...itt vagyok - nézett körbe a fiú.
- Látom - léptem hozzá egészen közel. Megremegett, amikor a szemébe néztem. Nem bírtam ki, muszáj volt megcsókolnom, hogy pontosan tudja hol a helye. Mellettem, a börtön világában teremtett kapcsolatok kuszaságában, én akartam lenni a csomópont, ami a kielégülést, talán az egyetlen igazi örömet adja odabent. Ő pedig nekem az új, a kívánnivaló, egy kis fény, ami akaratlan ezüstjével cseppen rám. Már akkor elkezdte, amikor először megérintettem, csak pár fényfoltot adott, mégis a szívemig ért.
Az elektromosság, amit a vágyunk okozott, beburkolt egészen, legszívesebben letéptem volna róla a ruhát ott azonnal.
Megfordultam egy pillanatra.
Roberték úgy bámultak minket, hogy még a szájuk is tátva maradt. Visszahúztak a rabruháikban a valóságba, de én felejteni akartam. Nem érezni a nyomasztó, és őrületbe kergető bezártságot, azt hogy kevesebb vagyok, mint akik odakint élik az életüket.
Gondoltam, én már annyi mindenbe belekóstoltam odabent, hogy adunk egy kis műsort a fiúknak, hadd legyen, egy emlékezetes estéjük.
Gátlások?
Nem, azok már leszakadtak rólam, mint azok a gyenge szirmok a virág fejéről, amit a nyári az eső magával sodor, hogy csak a legéletrevalóbbak maradjanak meg.
Hogy szép volt Leto ribanca, az nem kifejezés. Az a pici dac, ami csillogott a szemében, kihívóbb volt mindennél.
- Nem bánod - kérdeztem tőle, miközben elkezdtem gombolni a felsőjét - hogyha Roberték végig nézik?
- Nem – válaszolta rekedten... - Nem tudtam, hogy ennyire perverz vagy! Leto is dugott a barátai előtt, és sok mindenre rákényszerített. Vert is, kikötözött a rozsdás csőhöz, a szíjával szántott végig a testemen. Előfordult, hogy az őrökkel körbeálltak, és mind rám vizeltek, kivétel nélkül és…
- Pszt, ne beszélj most erről! Nem akarom hallani! Én nem vagyok a Leto, majd meglátod!
- Pedig engem már semmi nem tud megtörni! Hallod? - ekkor láttam először sebezhetőnek őt, az ujjaim megálljanak egy pillanatra.
- Ez komoly Deron? Nézhetjük? - kérdezte a nagy testű, kopaszra borotvált, sötét bőrű férfi, aki sokkal kedvesebb lélek volt, mint ahogy a kinézetéről gondolná az ember.
- Élvezzétek! – Nem tudom mi ütött belém, kényszeresen perverz akartam lenni, tetézni a dolog piszkosságát, lesüllyedni olyan szintre, ami sosem volt az én közegem.
A tudat, hogy bámulni fognak minket, Jess finom teste, és az hogy végre ágyba is dönthetem, ha még csak egy priccs is, az egekig vitte bennem az adrenalint és a vágyat. Mint amikor túlterhelődik a gőzkazán, majd szétfeszített az energia.
- Ahh, ez jó - nyögte izgatottan és vérforralóan a fiú, amikor sorban a gombokat érintettem, a nyelvem pedig a szabaddá vált bőrt kóstolta, végül a földre ejtve a felsőjét. A vállába haraptam elsőre, majd a nyaka alatt ízleltem meg a bőrét. Megszívtam, lilára érő foltokat égettem bele, uralni akartam, és minden porcikáját magaménak tudni. Onnantól kezdve egészen elfelejtettem, hol vagyok…
Jó érzéssel töltött el, a karcsú testet birtokolni, a felhevült szívverést hallani, egészen törékeny és finom volt a fiú mindenhez képest, ami ott körbevett minket. Odaadóan préselődött hozzám, csimpaszkodott a karjaimba, néha pedig oda–oda pislantott Robertékre is kíváncsian. A kezem le-felsiklott, egy hirtelen pillanatban pedig rászorítottam a tenyerem a péniszére, a ruhaanyag alatt is érezhetem keménységét és forróságát. Még Roberték is felnyögtek miatta!
- Te kis börtönribanc! Mit szeretnél, akarod, hogy beszálljanak a fiúk is? Most az egyszer kívánságműsor van!
Jess pislantott, a vörös különös árnyalatai uralták el az arcbőrét.
Kíváncsi lettem milyen hatást váltunk ki a cellatársainkból, ezért oldalra fordultunk, hogy néha én is láthassam a reakciót. Rájuk mosolyogtam - Gyertek közelebb, megérinthetitek Jesst!
Lihegett Robert és Mike is, érezhetővé vált, mennyire felizgattam őket a felkínált lehetőséggel, zavartam néztek, nem hitték, hogy amolyan gruppenre hivatalosak.
Jess arcát a két kezem közé szorítottam, szükséget láttam valami szépet fogni abban a mocsokban, valami igazán emberit. Furcsán nézett ráma fiú, árnyékok futottak a szemében, árnyalatok, érzések. A karom körül ölelte a vállát, az ujjaim a szőke tincseibe túrtak, ami túlságosan jól esett. Lágy és puha.
Bolondságok jutottak eszembe, soha nem hittem volna, hogy ennyire ki leszek éhezve valami omlóra és szimmetrikusra. Ajándéknak éreztem, díjnak. Az arca, akár egy lánynak, szeme lázasan csillogott. Brutális állat tört elő belőlem, morgó, vad birtokló, aki beleharapott a szájába. Fájt neki, érezhetően összerázkódott, de nem törődtem vele, minden egyes pirosló cseppet lenyalogattam a duzzadt szájáról, még közelebb láncolva magamhoz, hogy a vére bennem keringjen!
- Nemsokára megkapod ezt - vittem le a kezét a duzzadt péniszemre. - Érzed, mennyire nagyon kívánlak?
- A…ha - nyögte, mint egy kis éhező.
A felsőteste ívbe hajolt, amikor a mellbimbói kis gömbökként meredeztek a szívásaimtól, lúdbőrzött, sóhajtozva vágyakozott még többre. A nyaka külön megőrjített, mint a feneke, ami keményen állta a kezem gyúrásának ostromát. Sosem hittem volna, hogy egy fiatal fiú hátsója valaha is tetszeni fog, azt pedig végképp elképzelhetetlennek tartottam, hogy jobban vágyjak rá, mint egy nőre, pedig ott azokban a pillanatokban úgy éreztem.
- Meztelenítsd már le alul! Hadd lássuk, mit rejteget! - kérlelt Mike, aki egyre közelebb araszolt hozzánk. A nadrágja elöl, akár egy sátor, a szeme fénylett, a vastag, húsos ajka elnyílt. Látszott, hogy istentelenül be van gerjedve.
Nem is bírt magával, szinte letépte a felsőjét, a gyér világítás, amit hagytunk magunknak, félelmetesen erős és kidolgozott felsőtestre vetült, a sötét bőre alatt csak úgy táncoltak az izmai. A mellkasa erősen le-felsüllyedt, legszívesebben a keze közé kaparintotta volna a szőke szépséget, nem vitás.
Levettem Jess nadrágját, a fekete, száras, sztreccs alsóban keményen állt a pénisze.
Mindenki azt várta, hogy állat módjára neki esem, de én térdre ereszkedve körbe csókoltam a derekát övező gumi peremét, belenyaltam Jess köldökébe, majd megfordítottam és ott is csak az anyag fölötti részt nyalogattam és izgattam.
A fiú reszketett és vinnyogott, a lábai remegtek, annyira várta, hogy megérintsem a legérzékenyebb pontját. A végsőkig akartam fokozni a vágyát, de ahogy felnéztem az arcába, olyan elveszett pillantásokat vetett rám, hogy nem akartam tovább kínozni. Lassan, idegtépően vontatott mozdulatokkal legördítettem az alsóját, végig a hosszú combokon, a szép vádlin, majd a bokán.
- De nagyon szép vagy – lihegett Mike a nyakunkba, ami miatt Robert kissé féltékeny lett, főleg, mert a barátja nem bírta ki, meg-megérintette Jess vállát, és az aranyló fürtjeit. Hagytam, hadd érezze jól magát, amíg mindenkinek belefér.
- Valóban nagyon csábító – vetette közbe Robert, majd lemászott az ágyáról és Mike mellé lépve felkínálva neki a száját. A két nagytestű férfi csókja még inkább lázba hozott, Jess is nagyot nyelt, amikor oda pillantott, és remegő térdekkel várta, hogy végre kezembe fogjam a férfiasságát, ne csak a combjait csókolgassam, egyre feljebb haladva.
Amikor végre megtettem, egy nyögés szakadt ki belőle, a két másik férfi pedig nemsokára abbahagyta a csókot, hogy le ne maradjanak egyetlen apró részletről sem. A kezeik egymáson tapogatóztak, de hogy többre vágytak, sóvár pillantásokat vetettek felénk.
A bőr előre-hátra siklott az ujjaim között, a fityma egészen megfeszült, amikor a makk láthatóvá vált. Oda-odanyaltam, hogy nedvesebben csússzon, amit elégedett morgással jutalmazott Jess.
- De bekapnám! Még sosem volt ilyen lányos testű fiú pénisze a számban!
Jessre néztem, majd a cellatársamra.
- Bekaphatod, most az egyszer! - Jess eltátotta a száját, amikor helyet cseréltem Mikével.
Odahajoltam és egy csókkal fojtottam bele a zavarát. Mike szájában egészen eltűnt a hamvas fallosz, benyelte tövig és valami olyan eszméletlenül gyorsan és profin kényeztette, amilyent a pornófilmeken sem látni. Figyeltem, ahogy a sötét ajkak közül elő-elő bukkan a világosabb színű farok, és akkor éreztem, hogy Robert, aki a férfiasságát simogatta, megszorítja a vállam.
Éreztem a kezének szappan illatát.
Sem ő, sem Mike nem keltette fel a szexuális vágyamat, mégis, azok a fények, amik Robert szemében csillogtak, arra késztettek, hogy elfogadjam a közeledését. Egyre jobban remegtem, hagytam, hogy a nagydarab, kese hajú férfi megcsókoljon. Korántsem volt olyan, mint Jessel, inkább ismerkedő és férfiasabb.
Hogy miért?
Magam sem tudom. Azt hiszem nekik is jutalmat akartam adni, valami színest, a grafit-létbe.
Élvezetes önfeláldozás.
A kezem a vállat markolta, neki vetettem a hátam az emeletes ágynak, izzítottuk egymást, pedig már amúgy is a plafont verte a libidóm. Jess néha felénk nézett, majd le Mikére, akkorra már forrt a levegő, négy férfi nyögése töltötte be a teret.
Körbehordoztam a tekintetem, és levettem magamról mindent. Robert is követte a példámat, sőt Mikéről is leügyeskedte a nadrágot, ami nem is volt olyan egyszerű, mert az csak Jess szerszámával törődött.
Mindannyian anyaszült meztelenek lettünk, a hely szűk, de nem számított.
- Nagyon jó az ízed - kedveskedett Jessnek Mike, aki teljesen bevadulva verte a férfiasságát. Néha-néha oda néztem a nagyon sötét rúdra, rettenetesnek nagynak tűnt, amikor pedig megcsillantak rajta az elő cseppek, vagy a szájból rácsurgó nyál, még izgatónak is találtam. Robert Mike mellé térdelt, majd lehasalt a kopott szürke kövekre és a szájába vette a vastag, ágaskodó rudat.
Jess ezután feszült meg, a dolgok összessége és a profi kényeztetés gyors orgazmust okozott nála, nyögő hangokat hallatva élvezett Mike szájába. A férfi utána is nyalogatta, élvezettel cuppogott a rúdján, míg őt még mindig szopta Robert. Teljesen átkarolta a csoki szín szeretője csípőjét, csak a feje mozgott, a szemét becsukva.
Amikor Jess kielégülten rám nézett, magamhoz húztam, hogy újra csókoljam, majd térdre nyomtam.
Hol a péniszem oldalát, hol a tetejét nyalogatta, hogy tovább szítsa a vágyam, csak amikor már mindenhol jó nyálas voltam, még a herémen is nedvesen tapadt a szőr a bőrhöz, akkor kezdett el szopni, ami igen csak jól esett. Meg is ragadtam a vállát, így irányítottam a megfelelő ritmusra.
Mike elém hajolt és elkezdte szívni a mellbimbómat. Megérintette a felsőtestem.
Izgató örvénybe kerültem, elfelejtettem minden rosszat.

¬*

Miközben a fiúk kényeztettek, nem éreztem a penész szagot, nem akartam belefulladni a szűk, levegőtlen falak közé. És ez volt a cél, nem megbolondulni.
Minden, ami voltál, amit elértél odakint elvész, újra kell építeni, és tanulni, ha börtönbe kerülsz. Más világ, elveszett gyermek vagy odabent. Lemeztelenített lelkű, sötétben tapogatózó, kukoricán térdeplő bűnös.
Ezért mentem bele a négyes szexbe, élveztem, ahogy egy barna rab a mellkasomat csókolgatja a sötét, húsos ajkaival, ahogy Jess a farkam szopja, és ezért tűrtem Robert pillantásait, aki kínjában a pénisze tövét szorongatta, el ne süljön idő előtt.
- De jó nézni titeket, uram, atyám, de csodálatos! - A szőke fanszőrzete kezdett újra kinőni, a világos színű vesszője vaskosabb fajta volt. Régebben életemben nem figyeltem kinek mekkora a micsodája, de ott bent, kezdett szokásommá válni.
Az őrök odakint sejtették, mit csinálunk – hogy megkaparintottuk a legszebb rabot-, de azt nem vehették el tőlünk, a szex volt az egyetlen dolog, még ha azonos neművel is, ami az állatot lecsillapította bennünk, és a többi elítéltben is. Az egyetlen, ami szabadon kapható volt. Minden más csak éppen, hogy jutott, íz a nyelvedre, friss oxigén a tüdődbe, mozgástér és ego.
Robert mögém mászott az alsó ágyra, és akkor kezdte a hátsómat simogatni és csókolni, a mosodai előzmények azonnal eszembe jutottak, hátra nyúltam lefogni a kezét.
- Ott ne! - kiabáltam.
- Deron, ne engedd, hogy a múlt elvegyen tőled valamit, ami nagyon is jó! Nem akarok erőszakoskodni, csak engedd, hogy élvezetet adjak! Ha bármi nincs ínyedre, abbahagyom.
Reszkettem, a testem megfeszült. A kellemetlen és embertelen élmények mind eszembe jutottak…
Mike lassabban szívta a mellbimbóm, és tétován simogatott a nagy barna kezeivel.
A szőke alaposan nyalt, le-fel és körbe a lyuk körül, bravúrosan mozgatta a nyelvét akár egy zsonglőr, egészen a hátsómba temetkezett, az ujjai a csípőmre markoltak.
Felnyögtem, mert máshogy nem lehetett kibírni, észvesztő élvezetet kaptam.
- Jess – fuldokoltam - még nem akarok elmenni, pihenj kicsit! - A fiú ekkor felnézett, a szemében örvénylett a kéj, fölkapaszkodott és Mikét vagányul odébb lökte, hogy szabadabban együtt legyenek.
- Foglalkozzunk egy kicsit egymással!- kérte tőle lábujjhegyre ágaskodva és perverzül felkínálva a száját. Imponált neki a nagydarab néger a hatalmas álló dákójával, úgy ragadta a sötét rudat a fehér ujjai közé, mintha az élete múlna rajta. Áhítattal simogatta, miközben figyelte miképpen fogadom a dolgot. Bántva éreztem magam, de egy olyan ribanctól mit is vártam, azért se mutattam ki a bosszúságom, engedtem, hadd enyelegjenek.
- Feküdj le,- kérte Robert nekem pedig nem sokára a hátamhoz ért a durva lepedő, miközben a férfi nyalt, ujjazott a mutató és a középső ujjával ingerelt. Jess nagy szemekkel figyelte, szégyen kapott el, de ahhoz túlságosan jó volt, hogy engedjem tovább a kényeztetést.
- Nem tudom, hogy van a felosztás, és a szokások, de csak azt tudom elfogadni, ha én dugom a másikat! - jelentettem ki, amire Robert csak elmosolyodott.
- Aktív vagy, de attól a prosztatád még neked is érzékeny, megmutatom hol van! - Robert elkezdte az ujjait behajlítani a hasfalam felé, és belém mélyedni, ahogy csak tud. Aztán egy pontnál megállt, elkezdett dörzsölni enyhe nyomással, nekem pedig vizelés ingerem támadt.
Persze az ember nem tudja elvégezni a dolgát álló farokkal, de erősen éreztem a hólyagom tele van. Attól féltem, rám tör majd a vizelés anélkül, hogy vissza tudnám tartani.
- Sok mindenkinél ezzel jár, ne foglalkozz vele, engedd el magad! Ha pedig kitörne az aranyfolyam, még tetszene is, bírom az olyant. Szeretem, ha egy pasi levizeli a mellkasomat vagy a férfiasságom. Isteni tud lenni! Akkor élveztem a legnagyobbat, amikor az egy egyik Kubai szeretőm élvezés előtt a farkamra vizelt, óriási volt az orgazmusom!

- Perverz állat!- morogtam nyögve, mert akkora már a kéj mindenhol átjárt, és az, amit Robert mondott igen csak nagy izgalommal hatott rám. Életemben nem gondoltam a pisi szexre, de már akkor éreztem, beledöglök, ha egyszer majd nem próbálhatom ki. Robert ügyködésének köszönhetően valóban elkezdtem élvezni a dolgot, valami ismeretlen, számomra sosem érzett kéj kezdte bejárni a gerincem tövét, az alfelemet, a mellkasomig rezegve és minden porcikámba eljutva. A szemeim le-lecsukódtak, de közben néztem Jesst, a ribancot, miképpen próbálja mind jobban benyelni a vaskos falloszt, ami alig fért be azon a szép kis száján. Vérlázítóan szexi volt, ahogy a két test, a szőke-szép, és a nagydarab barna, egymással izzott.
A prosztataizgatás és a vizelős képek, amik az agyamban keveregtek megtették a hatásukat. Nem úgy terveztem, de váratlanul és megrázóan elélveztem, magasra spriccelve, homorított testtel. A nyögésem szaggatott volt, és azt hittem darabjaimra hullok szét. Olyan voltam utána, mint akit kiütöttek. Teljes volt a K. O.

Amikor kezdtem eszmélni, Jess négykézláb helyezkedett el a kövezeten, nyögött rendesen, Robert kefélte keményen, és alig akartam elhinni, ő mögötte pedig Mike térdelt Robertet dugva. Megpróbálták egy ütemben csinálni, Mike akkor lendült előre Robert hátsójába, amikor ő is Jessébe. Mintha cirkuszi mutatvány lenne, úgy néztem, hihetetlen volt és kicsit visszataszító. Persze olyankor, amikor az ember már elélvez, más szemszögből tekint a dolgokra. Elfordultam, pár perc alatt szétkefélték egymást, elévezett Robert és Mike is, Jesst pedig feltették az üres ágyra pihegni, mert úgy elterült akár valami levelibéka.

*

Reggel úgy keltem, akár a rongy, korábban ébresztettek a szokottnál.
- Kis köcsögök, mezei munkára mentek! Kapjátok magatokat össze, mert estig közmunkásokkal fogta árkot ásni!
Egy nyitott teherkocsi platóján utaztunk; néhány őr, ásó és gereblye, kíséretében. Jesst sajnáltam, szegénynek az ásónyél már az első órákban hólyagosra törte a markát, Mike, Robert és én is segítettünk neki bőven, így tudta csak teljesíteni, amit neki kiszabtak.
Ez ment egész héten. Az egyetlen jó a dologban, a környezetváltozás, a monoton megszokottságból való szabadulás volt. A természet, a föld illata, a bokrok rőt vöröse, és az utazás, miközben mind azt képzeltük szabadok vagyunk.
Esténként görényre izzadtan érkeztünk vissza a börtönbe, alig vártuk, hogy zuhanyozhassunk és ledőljünk.
Éjjel inkább csak vertük egymásnak, a nagy szexhez erőnk sem volt, a kemény fizikai munka alaposan lefárasztott minket testileg-lelkileg. Szaladtak a napok, végül három hetet töltöttünk el így, egy nagy csatornázásnál besegítve.
Szinte furcsa volt a negyedik hét, amikor akkor keltünk, mint azelőtt, és mindannyian a gyárrészlegben mentünk, telefonalkatrészeket babrálni.
Ekkortájt érkezett egy új rab, egy nagyon fiatal, barna hajú és kissé kreol bőrű fiú, Dark, akibe… kezdtem belezúgni.

*

Jess? Nem. Kiábrándultam belőle, amikor láttam, hogyan szopja a majdnem fekete farkat. Én magam engedélyeztem, mégis onnantól kezdve nem jelentett nekem semmivel sem többet, mint bárki más.
Saját magam törettem össze az álomképet.
- Mit nézegeted azt a kis majmot? - kérdezte tőlem ebéd közben, amikor észrevette, hogy le sem bírom venni a tekintetemet a barna fiúról.
- Mi közöd hozzá!
- Csak nem tetszik a kis digó?
- Ne szájalj, mert beverem a képed! Foglalkozz mással!
- Már nem tetszem neked ugye? Észrevettem ám, hogy az utóbbi időben rám sem nézel! - a fiú szép szemében reményvesztettség csillogott, de már nem tudott érdekelni.
- Sajnálom - álltam fel, és részemről a dolgot letudtam.
Jess csak egy lefutott epizóddá vált a benti életemben…

***

- Miért vagy bent?
Dark nem volt lányos egyáltalán. Fekete rövid haj, nagy barna szemek, izmos alak, alacsonyabb nálam.
- Loptam. - Jelentette ki, a semmibe nézve.
- Ah, és mit?
- Autókat. Kellett a lové. Van három testvérem, két lány és az öcsém. Apám meghalt, anyám már nem tud kurválkodni, részeges.
- Értem…- sóhajtottam. - Ha valakivel meggyűlik a bajod, szólj, elintézem.
- Megtudom magam védeni, de kösz!
Faképnél hagyott! Kosarat kaptam, de nem kicsit.
- A pokolba! - átkozódtam, miközben Jess messziről nézett.
Két nap múlva észrevettem, hogy két rab Dark után megy a mosdóba, gondoltam jobb, ha utánanézek, mi történik.
- Lekopsz a Deronról kis apám! Megértetted? Ha még egyszer meglátunk a közelében, megetetjük veled a szarodat!
Több se kellett, bementem a fülkébe és kipofoztam onnan őket. Az egyiket, a dagadt, kopasz Luciánt a falba vertem és a nyakát szorongatva kérdeztem, ki volt a felbujtójuk.
- Jess volt az igaz? Mond meg rohadék!
Az csak sápadozott majd megfulladt.
- Engedd el Deron, nem bántottak, hagyd őket az Istenért, sötétzárkát kapsz, hogyha észreveszik!
Hagytam őket futni, de Darkot, kimenni nem.
- Voltál már fiúval, mondd csak? - préseltem mind jobban a fülke falának.
- Nem voltam és nem is akarok! Kérlek, állj le! Én nem vagyok buzi, megveszek a csajokért, a cicikért, a nuniért, úgy hogy elhiszem és látom itt te vagy a börtönkirály, de díjaznám, ha lekopnál rólam!
Durr.
Jó nagy pofont kevertem le neki, de erőszakoskodni nem akartam vele.
- Hát jól van, majd meglátjuk egy hónap múlva mi lesz a válaszod, szopnál még te engem barátocskám!

Megint kikosarazott és talán pont ez volt az, ami miatt minden áron csak őt akartam. Kezdett belopódzni a gondolataim mögé, az estéimbe, és az álmaimban is feltűnt a barna tekintete, a sima olajos bőre, a szép arca és a vagánysága.
Jesst nem bántottam, hagytam, hogy néha leszopjon, és olykor megkeféltem, úgy hogy az ágyba ájult utána. Robertékkel nem közösködtünk többször, bár a kese hajú kétszer is leszopott a mosdóban, mindkétszer úgy hogy ujjazott is közben.
Figyelni kezdtem Darkot, jól esett néznem, és többször is akkor mentem a közös mosdóba, amikor ő.
Egyszer túl sokáig bent volt, és kezdtem sejteni, hogy mit csinál. Addig kopogtam, míg ki nem nyitotta az ajtót, és már mondta volna a magáét, amikor egyszerűen lekaptam hirtelen.
Tépte magát a közelemből, rázta a fejét, hisztis hangok hagyták el a torkát.
- Ne érj hozzám - lihegte amint levegőhöz jutott.
- Én pedig akarok, kurvára hozzád akarok érni! Engedj egy kicsit magadból, vagy rád uszítom az egész bagázst!
Persze nem tettem volna meg, de nagyon kívántam, már-már betegesen akartam kapni belőle.
- Képtelen vagyok - próbált elslisszolni mellettem.
- Azt akarod, hogy szabad préda légy, hogy végig menjen rajtad, aki csak megkíván!Ha nem tudnád a védelmem alatt állsz, csak azért nem lettél még szétkúrva!
- Hazudsz! - Rázta fejét.
- Egy fenét! - szorítottam meg az állát.

Folyt köv.:)
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pusheen ·
Tetszett! A durvaság nem alpári, pusztán eszköz, és nagyon sok szép érzelem nyilvánult meg az elején, Jess felé. Bravó! :)

cincurka ·
Hogy a svábhegyi beteg szamárcsődöt húzna a faszára te hazug némber!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: