Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Biztos győzelem

November van, korán esteledik, itt északon meg aztán különösen. Hűvös esős idők járnak, jól esik az a temperált meleg, amit a nappali kandallója tart fenn az egész házban. Leginkább akkor érezni, amikor az ember belép az ajtón, később már szívesen bújik az ember valami meleg pulóverbe, ha egyszer hozzászokott a hőmérséklethez.
Kyara a szokásos keddenkénti meccsre ment, nemrégen kezdte újra a kosárlabdát. Nemsokára harminc, egyre acélosabb izmok, vékony derék, több gyermek után is rugalmas irígylésre méltó alkat. Meg is nézik rendre akár gyerekkel, akár egyedül megy az utcán és kreol bőre és szőkés hosszú haja még inkább vonzóvá teszi. De a leghuncutabb az egész nőben a szeme, és az ajka szögletében megbúvó mosoly volt.
- Kössz a fuvart – intett Helennek, aki néhanap hazadobta meccsek után.
- Szép estét nektek! Mosolygott huncutan Helen, aki elképzelte csapattarsát, amint az este további részét pajkoskodással tölti.
Valahogy kihozza az emberből ezt a gondolatot' - mentegette magát, amint elhajtott a szürkületben. Egyébként meg hülyeség, és különben is rendesen elpáholták az ellenfelet ma este, juhéj!



Kyara belépett a házba, lerázta a vizet a kabátjáról. Félhomály fogadta, ami érthető, hiszen elég későre járt, de most nemcsak az utcai lámpák fénye derengett, hanem a hallban, a lépcsőn, az ablakokban mécsesek lobogtak, és további jelzésként a lépcsőre odakészítve egy korty ital is. Lerúgta a cipőjét.
- Nahát! - gondolta. Nem aludt még el, ezek szerint? A pohárért nyúlt, és megforgatva a lobogó gyertya fényében ajkához emelte, majd lassan ízlelgetve engedte nyelvére és torkára csorogni az erős aperitivet.
- Ez finom – maga sem tudta, hogy jóslat volt vagy az italt dícsérte-e meg. Letolta a melegítőjét, a Bulgari parfüm még nyomokban érezhetõ volt a meccs hevétől átizzadt pólón, ez is lekerült, majd többi ruhájától is fokozatosan megválva lépkedett fel a süppedő szőnyeggel borított lépcsőn. Ilyenkor nem lehet nem bámulni ezt a gyönyörű lányt, vádlija minden lépésnél izgalmas kis dudorokba sűrűsödik, és a bársonyosan csillogó lába a tekintetet a fenekén át a kifejezetten izmos, mégis nőies hátra, illetve az azt borító szőke hajzuhatagra irányítja.

A tusolóban hömpölygött a pára, Sabio nem sokkal azelőtt fejezhette be a mosakodást. Gyorsan lezuhanyozott, és végignézett magán szárítkozás közben. Ápolt, rugalmas teste ma valahogy tetszett neki...nem minden nap volt evvel így. Oldalra fordulva lellenőrizte a hasát, a sporttól valóban kemény fenekét és egy elégedetlen pillantást vetett formazervezett fanszörzetére mely igazából az egyetlen pihés terület volt síma puha bőrén. Valahogy soha nem volt megelédve, mint talán a legtöbb nő... Nem is értette, hogy mitől bomlanak úgy a férfiak utána. Talán pont ezért?

A fürdőből kilépve Sabio állt előtte ruha nélkül, nyugodtan. Magas, széles vállú közel negyvenes férfi volt, barnás haja igen rövidre vágva, oldalt mintha pár őszes szál vegyült volna a barnaságba, és tekintetét le sem vette Kyaráról, és bár a szemébe nézett, de tekintetével szinte lehámozta a fürdőköpenyt róla. Izmos karjaiba kapta, és párat lépve könnyedén a hatalmas ágyra helyezte. Átölelte, Kyara megadóan karjait a feje fölé emelte, megnyíló köpenye látni engedte formás melleit.  Sabio könnyed csókokkal ingerelte, sőt inkább csak puha puszikat helyezett a szája szögletébe, a szemére, az állára, majd mikor a lány hátrahajtotta fejét a nyakával, lüktető verőerei felett, a kulcscsontja feletti gödröcskékkel és a domborodó mellei közötti hivogató völggyel folytatta. Kyara mosolygott és ujjai a férfi hajába túrva játszadoztak. Sabio úgy érezte, hogy Kyara mást szeretne most. Hátrafeküdt és magával húzta kedvesét. A lány került felülre, és az átrendeződés után fejét lendítve még a tusolástól nedves haját rendezte el.

- Hát nem is szeretnéd, hogy levegyem a köntösömet? - kérdezte 'olyan' hangon, de a fiúra lenézve biztos volt benne, hogy mi a válasz. Megoldotta a puha övet és a köntös leomlott izmos vállairól. Sabio elkerekedett szemmel nyúlt a kibukkanó mellek felé, gyüngéden megsimította őket, pedig legszívesebben marokra kapta és szorította volna. Nyelt és magához vonta lányt, hátát oldalát cirógatta, és élvezte ahogy forró bőre az övéhez ér.

Sabio előbb Kyara végtelenül puha ajkait, majd állát csókolgatta, nyaka, mellkasa és formás mellei  felé csúszott egyre lejjebb a lány alatt. Kyara mosolygott, sejtette, hová halad a srác. Sabio hosszasan játszott a jobb mellével, óvatosan szívta be a kis bimbót, nyelvével finoman játszott körülötte. Fejét tartva most jobb felé fordult, a lány bal mellét kényeztettte és örömmel észleltle, hogy az imént elhagyott kis bimbó már peckesen merevedett, és a bal is fokozatosan zsugorodik.

Puszit kapott a fejére, majd alig érezhető könnyed nyomást érzett a lány tenyerétől mintegy mutatva, hogy mely részek várnak még felfedezésre. Kyara nem szólt közben csak önkéntelenül segítve előrébb dőlt. Karjait vállmagasságban tartotta maga előtt, rajtuk támaszkodott, vállait megfeszítve figyelte a köldöke körül kőröző cirógató nyelvet. A fiú haladt tovább, és Kyara ki tudja miért, mert karjai elfáradtak, vagy mert ki akarta próbálni, hátraengedte a testsúlyát és a fiú mellkasára ült, arra ügyelve, hogy ágyéka, és izgatott kis virágai megfelelően közel maradhassanak Sabio számára. Térdeit szélesebbre tárta és ráirányította magát a fiú módszeresen kőröző nyelvére. Nem sietett Sabio sem, élvezte, hogy Kyara így kiélvez minden mozdulatot, az is imponált neki, hogy tudja mit akar. A széttárt combok között elkalandozott azok tövénél, előbb csak cirógatta, majd beszívta a nagyajkakat, előbb az egyiket, majd lassan áttért a másikra is.
Lassan, módszeresen játszott, nem úgy, mint tette egy évtizeddel korábban, amikor az izgalom őrült tempóra sarkallta és nem bírt a lányokra figyelni közben.
Kerülte Kyara csiklóját, hagyta, hadd növekedjék benne az izgalom. Kyara kimérten kezei közé fogta Sabio fejét és tartotta, írányította közép felé. Nem maradt el a válasz, mert a fiú nyelve becsusszant a nagyajkak közé és a forróságot és a kicsorduló nedvességet követve a hüvely peremét cirógatták. Lassan mozgott, folyamatosan kőrkörözve. Elindult újra kifelé, de hogy csalódást ne okozzon, a tapinthatóvá vált csikló körül is időzött keveset. Kyara combaiit átkarolta és ujjaival óvatosan széthúzta a kis ízletes nagyajkakat.
Kyara csípője megfeszült, talán a lassúló légzése is kihagyott egy pillanatra.
Ahogy a csikló körül forgott nyelve, ajkai egyre szorosabban vették körbe a kis dombocskát, majd óvatosan lehellte, szívta magába a nő legérzékenyebb pontját, majd belül nyelvével hevesen a  csúcsát ingerelte. Ezt nem szokta hosszasan bírni senki sem.
Kyara fejbőrén érezte a bizsergést, és egyre jobban élvezte a kényeztetést, de más tervei voltak a későbbiekre és tudta, hogy a fárasztó meccs után aligha bírna kettőt. Felemelte csípőjét hát, hátrafelé mászott, lejjebb csúszott a srácon, és Sabio száját keresve nyelvével.
- Hmm, te is kortyoltál az Unicumból, igaz-e szivike? - érezte meg kedvenc italát a fiú lehelletén.
Gyöngyöző, bizsergő kinyílt pináját a fiú hasához dörzsölte, és jó jelnek vette a fenekének válaszul nekiütődő hímvesszőt. Már egészen használhatónak saccolta.

A félhomályban a fiú szemét kutatta, haját hátradobta, majd bal kezével az összegyűjtött nyállal maszírozta a szemlátomást tovább erősödő falloszt. Kissé hátradőlt és másik kezét Sabio combjai közé vezette. A fiú majd kiugrott bőréből. Kyara előbb a heréket cirógatta, finoman, óvatosan, őrjítő hatást kiváltva, majd a középvonalat követve ujjai a rugalmas anusz közelébe kóboroltak. Elakadt Sabio lélegzete. A lány lassú csípőkőrzésbe kezdett, maga előtt és mögött is símogatva, tovább ajzva a szikrázó szemű férfit. A megnyíló, egyre nedvesebb kisajkak széttárulkozva körbevették a fiú rúdját és fül-le csúszkáltak rajta.
Sabio átadta magát a kényeztetésnek, és ismét be kell vallja magának, hogy ennél finomabb dolgot el sem tud képzelni. 
Kyara élvezte a vastag, kemény rúd nyújtotta símogatást, és örömmel vette Sabio tekergő önfeledt élvezkedését is. Folytatta a fel-le csúszkálást, majd maga felé hajtva Sabio farkát lassan beirányította a hüvelyébe és lassan, őrjítően lassan, szinte centiről centire magába engedte. Sabiót ismeretlen forró puha nedvesség vette körbe. Pillanatra kinyílt a szája, nyelvével nyalást imitálva kereste Kyarát, aki kőrözött tovább csípőjével és elért a fallosz tövéhez. Mind benne volt. Kíméletlenül lassan előrehajolt, magára hagyva Sabio zacskóját, amit eddig cirógatott és megtámaszkodott a fiú mellkasán. 

Változtatott az csípőmozgás irányán, és előre hátra ringatózott. Időnként még azt is megtette, hogy kihúzta a fiú farkát magából és a makkot ingerelve néhány igéző ki-be járatás után gát izmait megfeszítette az így még feszesebbé vált izmos hüvelyét húzta tövig Sabio remegő rúdjára. Sabio ismerős fortyanást tapasztalt mélyen magában és kezeit intőn a démoni Kyara combjaira tette:
- Lassíts, mert neked nem jut semmi! - kérlelte
- Akkor öltözünk. - Mondta a lány könnyedén, kiengedve hüvely izmait, hogy segítsen a fiúnak lenyugodni egy csöppet. Mégsem akarhatta, hogy csak úgy elspricceljen, még annyi terve volt!
- Fel tudom, úgy venni szerinted, hogy ne kelljen kicsusszanni belőled? - pajkosdott Sabio.
- Ez sem hat szájon át! - mosolygott Kyara, utalva egy barátnője örök érvényű aranyköpésére. Felemelte magát könnyedén, szája szögletében az az alig észrevehető mosoly, amit a magabiztos, helyzet feletti kontroll engedett meg. Gyakorlottan tépte fel fogaival a kis zacskót, és újait a merev vessző körül összezárva lesimította a hártyavékony gumit.

Merészebben, erősebben húzta csípőjét előre, majd edzett teste még lökést és billentést is lehetővé tett Kyarának. Nézte közben Sabio arcát, aki már nem próbálta őt visszafogni, de az óvszer biztonságában nem is harapta ajkát össze, hanem elengedte az eddig a parthoz kényszerítő kötelet és boldogan hagyta, hogy az ár vigye, sodorja magával. Az is igaz, hogy jó pillanatban jött a szünet, és akármilyen vékonyak is ezek a modern condomok, valamennyit mégiscsak tompítanak.
Kyara egy ütemnyi tartás után csúszott is hátrafelé. Sabio fellélegzett, de Kyara nem elelőször látott már vergődő férfit ősi tánca alatt: hátrafelé nem állt meg, csak lassított, kínzóan lassúra, és előreomló hajzuhataga mögül leste a hatást. A feszes kis lukból kiengedte Sabio makkját, amitől a fiú megrándult, majd kicsit sem kegyelmezve némileg gyorsítva forró gátját vissza-vissza nyomta a lüktető vesszőre, épp csak, hogy a hegye érinthesse. Néha a csiklója, néha az anusa ért a lüktető makkhoz, de ügyelt, hogy ne csusszanjon be a nedveitől cuppanó pinájába.
- Ezt mondtam, hogy...ezt nem teheted! - hörögte halkan Sabio, de igazából már nem bánta, hogy az iménti erőgyűjtést követően agya megint lüktetni kezd.
Kyara nem szólt semmit, hanem engedelmesen visszafogadta a fiút, és gyorsulva, lassulva csúszott előre...billentve nyomás...kitartás...hátra. Mindezt nagggyon lassan. A jelzést azért megértette, és nem akarta idő előtt kiengedni a fiút a markából, nem csúszott túl hátra most már.

Sabio feje kitisztult és úgy érezte, hogy megengedhet ennél több aktivitást is magának, fogja ő még bírni. Testük mostanra összefort, Kyara ritmusát átvéve mindannyiszor, amikor a lány lökött csípőjén, Sabio folytatva az ütemet még beljebb tolta magát és keményen tartotta, de a tánc ritmusát nem törte szét. A másik oldalra érve meg lebillentette medencéjét, farka nekifeszült a szőke párduc hüvelyének, amit a lány széles biccentéssel és karjai megfeszítésével fogadott.
Így folytatták a táncot, végtelenül ismételve lassan, vagyis inkább lehelletnyit szaporábban minden pár forduló után.

És az egyetlen teamécses pislákoló fényében is látni lehetett, hogy pici lépésenként változás megy végbe Kyara arcán.
Feloldódott a „tudom, hogy mit teszek” mosoly a szájzúgából...ajkai alig láthatóan megnyíltak...arca előbb gondolkodóvá, majd ragyogóan figyelővé vált. Sabio sem először láttott már ilyesféle változást, de Kyara elvarázsolta. A lány egyre kevesebb figyelmet fordított Sabio meg-megránduló vonásainak és mélyülő sóhajainak. Még csókolózni sem szokott orgasmus közben, ilyenkor nem is tud semmi másra figyelni. Most is felemelkedett kissé, a fiú mellkasáról, kezeinek új támaszkodási pontot keresett. Sem Kyara sem Sabio nem irányított, már tökéletesen egyként mozogtak. Sabio figyelte szeretőjét, és örömmel nyugtázta, hogy van hatása erre a vad párducra. Ujjai elkalandoztak az önkívület felé rohanó nő testén, izmos kis melleit tartotta markában, nyakát cirógatta, majd végül Kyara fehér fogai közé csúsztatta. A lány azonnal hevesen nyalogatni és óvatosan rágcsálni kezdte, de hirtelen feje hátrabillent és Sabio kezei a lány állán, nyakán vállain lehanyatlottak és rákulcsolódtak kétoldalt a csípőjére.
A vaduló tánc hevében Kyara teste hullámzott már, minden lökés után a hátán végigfutó rezgés fejét hátrabillentette, és ahogy ismétlődött újra és újra, Sabio csak annyit látott, hogy a lány szinte önkívületben dobálja magát, és hosszú haja repül utána. Kyara nem bírta tovább, macskaként görbítette meg hátát, a fiú mellkasára roskadt és lélegzetét is visszatartva egy utolsó rohamra hajszolta az őt irányító erő. Hihetetlen erővel nyomta ágyékát Sabió medencéjéhez, hüvelyét nekifeszítette a fiú lüktető kőkemény farkának és szinte felnyársalta magát, ahogy tolta csípőjét hátra és lefelé, majd előre és fel. Alig hallhatóan nyüszített és Sabio farkát mintha egy kéz szorongatná, úgy feszült rá a hosszasan élvező Kyara. hörgésként szakadt fel elfolytott lélegzete, melle hangosan zihált. Sabio sem maradt el, és a vergődő nő alatt teljes testét fórróság öntötte el, talpa fura mód hideggé vált és pulzálva telepumpálta az óvszert, eközben feje ütemesen ütődött a párnához. Lihegve símultak egymáshoz.
Percekig megnyugtatóan símogatta a hosszú szőke hajat, Kyara pedig mihelyst visszanyerte eszméletét finom puszit lehellt Sabio mellkasára.

Nem csak másnap reggel, de rögtön utána, sőt igazából már az extázis pillanatában sem voltam biztos benne, hogy kié is a győzelem. Na, nem mintha fontos lenne persze.
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Szimpatikus stílus, nem túlságosan eseménydús, de kellemes történet.
pitrabbit ·
Akkor OK, kb olyasminek lett szanva. Koszonom a hozzaszolast.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: