Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Bizarr élvezetek

A lap fehér volt. Én ott álltam rajta, fekete grafittal odakarcolva. Mellettem ott hevert egy jóval gyérebbül megrajzolt, döglött csóka. "Csórikám" - mondtam magamnak egy unott szövegbuborékot böfögve fel a számon.

Ahogy elnéztem balra, egy szépen, térben felskiccelt, lepedővel leterített svédasztalt pillantottam meg. Úgy harminc lépésnyire volt. A sok szép, emberi végtag nyersen, kivéreztetve hevert a tálakon, ízlésesen és módszeresen feldarabolva. Szépen, lassan odasétáltam, Az odafagyott szövegbuborékot és a tetemet magára hagyva. Egy tányéron ötletesen, fekete és fehér ujjak voltak elhelyezve kör alakban. Egy fehéret felkaptam, és a számba vettem. A bőre sima volt, a körme pedig hosszú. Egy női ujj volt.

Ahogy szopogattam, egyszerre megmozdult, és csonkjával a nyelvemre állva elkezdte begyével gyengéden cirógatni azt. Nagyon kellemes volt ... Úgy gondoltam, hogy sokkal élvezetesebb is lehetne a dolog, ezért kinyitottam a számat, és nyelvemmel kipréseltem a tenyerembe. Ő értetlenül tápászkodott fel, és kérdő ujjlenyomattal fürkészte a tekintetem.

Elmosolyodtam, és jó mélyen belemártottam egy tál emberi izzadság-aromával megbolondított étolajba, majd ajkamon pajzán mosollyal letettem az asztalra, levettem a nadrágom, és odapucsítottam neki. Kicsit kelletlenül, de végül odadugta magát az ánuszomhoz, én pedig ráültem. Elkezdett bennem mocorogni, ami nagyon jól esett. Egyre mélyebbre araszolt a végbelemben, és elkezdte izgatni a G-pontomat. A péniszem merevedni kezdett.

Felálltam, és kéjelegve odasétáltam egy másik hidegtálhoz, amiben nyelvek voltak. Egyből kettőt is kivettem, és a magaménak a hegyével végignyaltam őket. Ők szinte azonnal megpróbáltak utána nyújtózni, de ahogyan begörbítették magukat, mindkét végük megemelkedett. Őket is a számba vettem, és hagytam, hogy hármasban kényeztessük egymást.

Már akkor a mennyekben éreztem magam, ám akkor észrevettem egy gyönyörű, nagy dombot, térd és ágyék között csonkítva. A csontdarabot heves mozdulattal kitoltam a közepéből, és helyére izzadságos olajban megfürdetett, merev vesszőmet toltam be. Szinte azonnal elkezdett vonaglani, mint egy végbél hasmenés közben.

Az ujj a fenekemben egyre szenvedélyesebben játszott az érzékeimmel, a nyelvek pedig valósággal fölfalták az enyémet. És mindennek tetejébe A comb is ott cuppogott olajban tocsogó hímtagom körül.

A határtalan kéjtől leomlottam a földre, a hátamra. Egy darabig csak nyöszörögve élvezkedtem, majd odasétált elém a döglött csóka, szájában a szövegbuborékkal, ami azt mondta: "Szeretlek!" Már mozdulni se tudtam a gyönyörtől. A csóka a mellkasomra tette a buborékot, ami a farkincájával elkezdte morzsolgatni a bal mellbimbómat, majd maga is rám ugrott, és csőre közé csípve a jobb oldalit, apró, oszladozó nyelvével elkezdte nyalogatni.

Azt hittem, már közel a vége, és mindjárt elérem a beteljesülést, és nincs is ennél istenibb dolog a világon, amikor megmászott egy nagy éti csiga. A csóka riadtan rebbent el rólam, a szövegbuborék pedig már csak egy felkiáltójelet tudott kipréselni magából, mielőtt a hatalmas, nyálkás, kocsonyás test maga odapréselte hozzám. Mélyen a csiga vágytól égő alsó szempárjával néztem, ő pedig elkezdett egész haslábával masszírozni.

Most már én is tenni akartam valamit: két kezemmel magamhoz öleltem, és úgy cirógattam vég nélkül, a gyönyör mámorában. Ő is egyre hevesebben mozgott rajtam, majd hirtelen ötlettől vezérelve bevezettem az egyik szemét a számba, és elkezdtem gyengéden szopogatni. Ez nagyon tetszhetett neki, mert a többivel is azonnal hozzám dörgölőzött, én pedig simogattam, és öleltem, és az ujj az ánuszomban izgatta a G-pontom, a nyelvekkel őrülten ölelkezve csókoltuk a csiga szemét, a csóka visszaszállt mellém, és mélyen belenyalt a fülembe, a comb és a buborék a két hullámzó test között valósággal megvadulva vonaglott ...

És akkor elélveztem, pont egyszerre a csigával, aki - hímnős állat lévén - átlőtte mellkasomat szerelmének magvát hordozó nyilával.

A fehér lapot vörösre festette a vérem, elmosva eme bizarr orgia nyomát is.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pi-Tec ·
Legalább abban egyetértünk, hogy nem egy afrodiziákum ... :smile: Bár talán van, akinek komolyan bejön ... :smile:

Hááát... ·
Jajjj!köszi,h feldobtál!ennyi zagyvaságot régen olvastam már! :smile: szerintem nincs is szó rá,h milyen zavaros az egész!kb a felénél jöttem rá,h miről is van szó!nagyon durva!!!!!
panka.szilvia ·
Bazz... de komolyan.
Az első sztorid amit olvastam a "Másfél személyes vacsora" volt, ami amúgy tetszett.
Hát erről: sztem baromi nagy fantáziának kell lennie egy embernek, hogy ilyet kitudjon találni. Szinte hihetetlen. Hát erotikusnak tényleg nem mondhatni, de aszt hiszem megtaláltál egy olyan stílust és témát (nemcsak ezzel az egy sztoriddal) ami csak a társadalmo kis részének teteszik. De az nem baj, mert nekik is kell szórakozni.
Megmondom őszintén, maga a sztori magával ragadott, de nem a tartalmátó, hanem pont attól, hogy képes vagy ilyet leírni!
Amúgy grat, de arra én is kíváncsi lennék honnan az ihlet?
Mégegyszer grat, de ezt sem tudom értékelni (bocs!!!) mint a másik sztoridat sem, mert annyira megdöbbentő!

További hasonló jó sztorikat várok! Ezentúl figyelni foglak!
Szia :wink:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: