Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Bizalom

„Szűk ez az állás és fáj a hátam... Idegesítően zötyög az egész. Nem értem, miért nem figyelnek jobban, hiszen tudják, mennyire nem szeretem a szállítókat… és ezek a hirtelen kanyarok, a fékezések… Mintha megannyi pata dobogna a hátamon… Persze, ők nem tehetnek róla, tudom. Hiszen most is csak jót akarnak. Biztosan megint ahhoz a büdös szagú emberhez megyünk, aki meggyógyította a lábamat is… emlékszem, megharapott, azzal a furcsa, hosszúkás izével, ahogy a böglyök szoktak… jaj, csak ne zötyögnénk ennyire… akkor milyen jó volt együtt hemperegni a többiekkel, és vágtázni velük… Talán most még jobb lesz! Talán már nekem is a hátamra ülhetnek, és mehetek játszani a pályákra… meg barangolni az erdőbe, amiről Csillag annyit mesélt…
Mmm… De furcsa szag… közeledünk. És lovak... mennyien! Nem értem, mit mondanak… mindegy… de mi ez? Úristen! Itt meghalt valaki. Nem is olyan rég! Hogy siratják a kutyák… Orrfacsaró...
De nem félek. A gazdáim jók. Biztosan nem hagyják, hogy valami veszélyeset tegyenek velem. Biztosan nem hagynának veszni. Hiszen ide is azért hoztak, hogy meggyógyítsanak. Mert szeretnek…”
S a lószállító apró zökkenéssel megállt a vágóhíd udvarán.
Hasonló történetek
20910
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
18039
Először csak verni kezdte, aztán a szájába vette és őrült mód szopni kezdett. Persze én sem voltam rest, aláfordultam, és kedvenc pózomba helyezkedtem, ama "franciába". Én nyaltam a már így is tocsogó punciját, ő pedig ügyesen szopta az én szerszámomat. Megkérdeztem, melyik az ő kedvenc póza, mire a "lovagló" választ kaptam...
Hozzászólások
További hozzászólások »
wind-storm ·
Inkább légy bizonytalan, mint hebehurgya. Tényleg jó, de ezt még páran bizonyosan elmondják.
szöszke ·
köszönöm:)

Tűzmadár ·
Szinte minden Szöszkeneted jó, ez is… de szerintem írtál jobbat is.

Tudod, itt sokan ismernek, tehát az első mondatból kiderülhetett, hogy lóról van szó, későbbiekben az is, hogy nem először sérült meg. A „De nem félek.”-ből a rutinosabb olvasók sejthették, hogy csalódni fog. Olyan ez, mint a rossz krimiben. Már mindenki sejti, hogy a legkevésbé gyanús lesz a gyilkos. Aztán mikor az író a leleplezés előtt még rátesz egy lapáttal az elterelésre, mint Te a „Mert szeretnek…”-kel, akkor lesz biztos a csattanóban az olvasó tehát, lényegesen csökken a meglepetés hatása.

Hogy konkrét példát említsek, egy ismerősöm rávett, hogy olvassam el a Da Vinci kód. c. könyvet, mondván, „Olyan izgalmas, nem lehet letenni.” Nem tudom, hányadik oldal, de amikor a három kiemelt szereplő elhagyta Franciaországot, biztos voltam abban, ki a gyilkos megbízója. Két nyomós ok miatt.
1. Az író minden fontosabb szereplőnek be-be mutatta a gondolatait, kivéve a megbízóét,
2. a gyilkosnak nem volt szabad megölnie azt a három embert. Mivel kettő főszereplő, csakis a harmadik lehet a megbízó.
Te, ne legyél ennyire átlátszó, tessék összeszedni magad.

Csupán azért, mert kedvellek, nem fogom dicsérni a Szöszkeneteidet. A műveidet, ne a többiekéhez mérd, hanem magadhoz. A többiekhez viszonyítva az élcsapatban vagy, de önmagadhoz mérve… Ha összehasonlítod, az itt megjelenteket, nem látni fejlődést bennük, pedig az első és utolsó közt eltelt egy kis idő. Legyél szíves összeszedni magad, és többet olvasni, elemezni, mégjobbakat írni. Biztos vagyok benne, hogy tudsz.
szöszke ·
Nem tudok. Már annyian megmondták. és el is hiszem. A történetben nem a vége a megdöbbentő, hanem hogy egymással is ilyenek vagyunk. De nem tudom, miért is magyarázom, mindegy.
Köszönöm, hogy őszinte vagy velem. sokat jelent. Viszont: én már csak visszafelé fejlődök minden szempontból, és talán nem csak a saját hibámból, de ha abból, az sem érdekel.
Köszönöm, hogy olvasol, szinte a legkitartóbban.
Sz.
Tűzmadár ·
Mi az, hogy nem tudsz?
A fenébe! Pacipata kell a hátsódba? Tessék már összeszedni magad, és feltápászkodni, ha nem magadért, akkor azokért, akik szeretnek, kedvelnek. Vannak ám egy páran, és felelősséggel tartozol nekik, nincs jogod eljátszani mások benned való hitét.

Apropó, a lovaglós fotóidon, mindig a lefelé nézel. Vajon a földet, mert félsz, hogy megbotlik a ló és leesel? Vagy tán a lovat, mert nem bízol benne? Ha leszállsz a lóról, a földet csak akkor nézd, ha virágot csodálsz meg, az emberek szeme feljebb van, s ha repülni, szárnyalni akarsz tanulni mégfeljebb kell tekintened.
szöszke ·
A lovat nézem, mert kisgyerek még. Vigyázni kell, hogy ügyesen rakja a lábait. Meg aztán: csúnya rossz szokás a régi szép időkből, amikor még ennyire se tudtam lovagolni, mint most.
Feltápászkodni...szeretnék. Talán menni is fog. Ha kialszom magam, és kevesebbet iszom, mindenképp:)
Pacipata a fejembe kéne. Mondjuk tarkótájra. De igyexem, ígérem. Sose estem még szét ennyire, hát nemtudom, mennyi iső kell majd...

Debreceni Hedvig ·
Juj... Hát elképzelem, hogy ez akár az én lovam fejében is lejátszódhat, és akár annak is ez lehet az utolsó sora... De meg is ijdeke tőle, inkább gyorsan elfelejtem... Szörnyű, de nagyon szép...

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: