Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
terelek: Seggből szájba egyből?? Ilyen...
2024-04-15 08:26
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Birkózó lányok 2

Újonc a klubban

Dina és Evelin együtt lépnek be az öltözőbe, ahol a többi lány már vetkőzik. Evelin körbevezeti Dinát, aki sorra kezet fog a többiekkel: a magas, nagymellű Judittal, Évával, végül az alacsonyabb, vékony, szőke Katival, aki egyetlen vastag copfba fonva hordta a haját.
- Megint páratlanul vagyunk - jegyzi meg Margó, az edző, miután ő is köszöntötte az új tagot.
Az edzés első fele szokványos, erősítő gyakorlatokkal telik el. Majd Dinát Margó a padra ülteti, és a többiek két párra szakadnak. Evelin Katival, Judit pedig Évával birkózik. Ezek a rövid mérkőzések gyorsak és technikásak. Dina megfigyeli, hogy a lányok ügyesen használják a combjaikat fegyverként.
- Hogy tetszik? - kérdezi Margó.
- Nagyon... - válaszol mosolyogva Dina.
- Lányok, legyen körtánc? - kérdezi hirtelen felállva Margó.
- IGEN!! - kiáltja kórusban mindenki.
- Aki részt akar venni a körtáncban, lépjen előre! - szólt Margó.
Elsőnek Evelin lép ki, majd Éva, Kati és Judit. Rövid tűnődés után Dina is előrelép.
- Kislány, lépj vissza, ez kemény dolog lesz. - mondja Margó. - Itt nincs szabály, mindenki mindenki ellen, és néha nagyon eldurvul a dolog. Aki felsikolt vagy felkiált, az kiesik. A két utolsó pedig megadásig, vagy végkimerülésig harcol. Szóval, lépj vissza, nem szégyen!
- Nem. - szól Dina határozottan.
- Te tudod. Akkor rajta!

A lányok széjjelhúzódnak, levetik trikóikat, és meztelen felsőtesttel éberen figyelik egymást. Lassan helyezkednek. Hirtelen a kis Kati nekiugrik Evelinnek, és ledönti a lábáról. Evelin fenékre esik, de esés közben elkapja Kati haját, és magával rántja. Kati letérdel. Evelin lábaival a hóna alatt, a mellei magasságában fogja ollóba Katit, és szorítani kezdi. Kati lélegzete elakad. Evelin vállai a padlón, bordás hasizmai megfeszülnek, combjai gyilkosan szorítják Katit, két kezével pedig a haját húzza, Katinak pillanatai lehetnek hátra. Judit hirtelen Evelin vállához térdel, és belemarkol a mellébe. Evelin megrándul, elengedi Kati haját, és lefeszíti magáról Judit ujjait. Judit Evelin fejére térdel, és nem engedi el a kezeit. Evelinnek nagyon fájdalmas ez a póz, érzi, hogy nem bírja soká. Éva is bekapcsolódik a küzdelembe: Judit mögé lép, megfogja az állát, és a fejét a lábai közé húzza.

Dina nézi a kialakult állóképet, ahonnan csak a lányok lihegése hallatszik. Látja a feszülő izmokat, az erőlködéstől és a fájdalomtól eltorzult arcokat.
Evelin lábainak szorítása enyhül, és Katinak sikerül kicsúsznia. Mielőtt felállna, Dina ráveti magát. Arra számított, hogy az alacsony, vékony lánnyal könnyű dolga lesz, és megpróbálja hátra csavarni a karját. Kati karja hihetetlenül erős, ezért ez nem sikerül neki. Térdelve egymás felé fordulnak, és átölelik egymást. Karjuk minden erejével szorítják a másikat, állukat a másik lány vállába nyomják. Fejük lassú, körkörös mozgatásával így óriási fájdalmat okoznak egymásnak.

Judit elkapja a háta mögött álló Éva csuklóját, és húzza, hogy levegőhöz jusson. Így Evelin keze kiszabadul. Gyorsan lelöki magáról Judit térdét, feltérdel, és szembe fordul a két lánnyal. Két kezébe fogja Judit bal mellét, megszorítja, és meg is csavarja. Juditnak a kín olyan erőt ad, hogy átbillenti a fején Évát, aki elengedi Judit állát, de ollóba fogja a nyakát. Mindketten Evelinre zuhannak. Éva keze Evelin nyakára kulcsolódik, és fojtogatni kezdi. Evelin válaszul a melleibe markol. Éva mellei nem nagyok, pont kitöltik Evelin tenyerét, aki minden erejét beleadja a szorításba. Éva a fájdalomtól még erősebben fojtogatja combjaival Juditot, akinek a derekát most Evelin is ollóba fogja. Judit nem marad adós: Evelin védtelen melleire csap le, becsípi a bimbókat, és kegyetlenül húzza őket.
Dina és Kati még mindig átölelve tartják egymást, állaikat a másik vállába mélyesztve. Kati elégeli meg előbb: hátára borítja Dinát, aki válaszul ollóba fogja a derekát. Kati lassan kibontakozik Dina öleléséből, és a mellébe markol. Dina szintén, és Dina pozíciója jobb, de Kati nagyon kitartó: percekig kínozzák egymást, egyre vadabbul gyilkolva a melleiket. Végül Kati két ujja közé fogja Dina mellbimbóit, erősen megszorítja, meghúzza és meg is csavarja. Dina majdnem felsikolt, óriásit rándul a teste, melle kicsúszik a présből, combjainak szorítása ellazul. Kati kiszabadul a lábai közül, és hatalmasat sóhajt.

A másik három lány lassan oldalra dől. Evelin nyakizmai pattanásig feszülnek, de Éva szorítása nem enyhül. Már majdnem oldalt fekszenek, így Evelin hátrább tudja mozdítani a nyakát. Amikor teljesen oldalra borulnak, Éva feje a hátán fekvő, és levegő után kapkodó Dina jobb combjára kerül. Dina újból életre kel: oldalára fordul, és ollóba fogja Éva nyakát, aki erre elengedi Evelint, és a saját nyakához kap. Kati elismerően pillant az új lányra, majd saját sajgó melleire. Aztán belemarkol Dina melleibe. A lélegzethez jutó Evelin olyan erővel csavarja meg Éva mellbimbóját, hogy az fojtott torokhangon felkiált.
- Két perc szünet! - kiált Margó.

A lányok elengedik egymást, és felállnak. Éva a padhoz tántorog, leül, és a mellét simogatja. A még versenyben lévő négy lány erősen liheg, és egymást méregeti. Mindannyiuknak legalább az egyik melle erősen ki van pirosodva, de most ezt nem érzik. Judit a nyakát dörzsölgeti.
- Akarjátok folytatni? - kérdezi Margó. A lányok bólintanak.
- Akkor rajta! - kiált ismét Margó.
Kati emlékezetében még élénken él az előbbi elkeseredett párharc: Dinának ront, és elgáncsolja. Dina is nagyon gyors, kölcsönösen átkarolják egymás nyakát, és a földön hemperegnek. Kati hirtelen felhúzza a térdeit, és most ő fogja ollóba a fekete, hosszú hajú lányt, aki megtapasztalja, hogy Katinak nem csak a karjai, hanem a combjai is hihetetlenül izmosak. Kati combizmai kidagadnak, meglepve Dinát, aki ezt nem feltételezte erről a vékony, alacsony lányról. Nem foglalkozik a szorító combokkal, elengedi Kati nyakát. Jobb kezével megragadja Kati bal mellét, marokra fogja, majd hüvelykujját belenyomja a bimbóba, bal kezével Kati copfját kapja el és megrántja. Kati megrándul, ő is elengedi Dina nyakát, és bal kezével a mellét markolja meg. Jobb kezével megcsípi a bimbót, húzza és csavarja, miközben a másikkal egészen összeszorítja. Dina a csuklója köré csavarja Kati copfját, és olyan erővel húzza, hogy Kati arca egészen a vállára simul.

Judit és Evelin tátott szájjal nézik a földön vonagló lányokat. Ilyen vad, gyors és elkeseredett harc még nem volt itt a klubban. Kati még jobban megfeszíti a lábait, elviselhetetlenségig fokozva Dina fájdalmait.
Evelin Kati fejéhez lép, letérdel, és lábai közé veszi a nyakát, miközben lefejti ujjait Dina melléről. Hátrafeszíti Kati bal karját, szorosan, két kézzel fogva a csuklóját. Dina lefelé csúszik, így próbál kihátrálni Kati lábai közül, akinek a karfeszítés elvonja a figyelmét és az erejét. Már majdnem kiszabadul, csak a feje van hátra, amikor Kati combjai ismét összezárulnak. Judit hátulról rátámad Evelinre: a háta mögül nyúl előre, és elkapja a melleit. Evelin elengedi Kati karját, hátranyúl a feje fölött, és belemarkol Judit hajába, megpróbálja lefordítani magáról. Judit a földre esik, nyakára lecsapnak Dina combjai. Evelin és Kati megmarkolják egymás melleit, és szorítani kezdik. A fuldokló Judit Dina mellére támad, és erősen csavarni kezdi. Dina is rátalál az ő mellére: az előbb használt módszerrel marokra fogja, és erősen a bimbójába nyomja a hüvelykujját. Judit felsikolt.
- Állj! - kiált Margó.

A lányok ismét szétválnak két percre, Judit csatlakozik Évához a kispadon.
Már látszik a lányok mozdulatain a fáradtság. Margó térdre parancsolja őket. Evelin Dina felé fordul, és a hajába kapaszkodik. Dina a melleit fogja marokra. Kati kockáztat: elkapja a másik két lány haját, és maga felé rántja őket. A meglepett lányok Kati felé dőlnek, aki Dinát kulcsolja át a combjaival, igen kellemetlen módon: a bal hónalja és a jobb válla között. Dina bal melle Kati lába alá szorul. Kati minden erejét beleadja a szorításba: karcsú lábán megfeszülnek az izmok, törzse felemelkedik a földről. Két kezével Dina bal csuklóját tartja, aki így nem tud védekezni. Dina szeme előtt piros karikák táncolnak a fájdalomtól. Percekkel ez előtt ugyanezzel a lánnyal kínozták egymás melleit, aki most úgy látszik, döntésre akarja vinni a dolgot. A melle éppen Kati térde alá szorult, és a bele mélyedő csont óriási fájdalmat okoz.

Evelin az oldalán fekvő Kati fejét a hajánál fogva a lábai közé húzza, egészen fel, a combtőig, és a bokáit összekulcsolja, majd kinyújtja a lábait. Ezután lecsap Kati védtelen melleire: marokra fogja őket, és ahogy Dinától látta, belemélyeszti a bimbókba a hüvelyujjait. Kati teste megvonaglik, elengedi Dina csuklóját, és Evelin jobb kezét kapja el. Lefejti ujjait a jobb melléről, majd a kézfejet teljesen előre feszíti. Evelin oldalra dől, fejjel Dina combjai közé, amik azonnal a nyakára zárulnak. Szemei előtt ugrál a vonagló Dina izmos, kerek feneke, amin izzadtságcseppek gyöngyöznek. Dina kiszabadult bal keze rátalál Kati jobb mellére, és belemarkol: ott folytatja, ahol Evelin abbahagyni kényszerült. Evelin minden erejét beleadja combjainak szorításába, ugyanakkor Dina is csavar egyet Kati mellén. Kati teste megfeszül, visszaadva a kölcsönt ellenfeleinek: Evelin egyszerre kap egy rendkívül erős szorítást Dinától, és Kati ugyanakkor feszíti meg pokoli erővel a kézfejét: felsikolt.
- Állj! - csattan Margó határozott hangja.

Ismét szétválnak. Evelin is a padra ül a kiesett lányok közé, akik lélegzet visszafojtva nézték a harcot.
Dina és Kati nem áll föl: mélyeket lélegeznek, és törökülésben méregetik egymást. Annyira különbözőek: Dina 170 cm magas, hosszú fekete hajú, közepes méretű kemény, hegyes cicikkel, alakján kiütközik a versenyszerűen űzött aerobic. Kati 155 cm, vékony, karcsú, kis mellekkel, szőke, vastag copfba font hajjal. Csak egy valami közös bennük: soha nem adják fel.
- Folytatjátok? - kérdezi Margó. A két lány némán bólint.
- Akkor rajta!
Fel sem állnak, vadul ugranak egymásnak. Mindketten fáradtak, tudják, nem bírják már sokáig. Összeölelkeznek, mint első találkozásukkor a szőnyegen, és teljes erejükből szorítják egymást. Meztelen mellük összepréselődik, az izmok megfeszülnek a karjukon. Egymás vállába vájják az állukat. Ez Katinak kedvez, mert alacsonyabb, Dinának le kell hajolnia. Másfél perc múlik el így, csigalassúsággal. Ekkor Dina elengedi Katit, mindkét kezét Kati állának feszíti, és eltolja magától. Kati izzadt, összekulcsolódott kezei lassan széjjelcsúsznak.

Amikor Dina kiszabadul, mindketten hátrazuhannak. Dina még a hátán fekszik, amikor Kati keresztben ráfekszik: bal csuklóját leszorítja a kezével, jobb karját pedig a lábai között tartja fogva. Kati jobb keze Dina nadrágjában tűnik el. Dina érzi, amint Kati ujjai megmarkolják a fanszőrzetét, és kegyetlenül rángatni kezdik. Szeme megtelik könnyel, tehetetlenül vonaglik. Szeme előtt táncol Kati bal melle. Dina lassan felemeli a fejét és Kati izzadt mellén megérzi a leheletét. Kati melle sós az izzadtságtól, de Dinát ez nem zavarja: mohón beleharap. Kati egy hatalmasat ránt még Dina fanszőrén. Egyszerre sikoltanak fel.
- Vége! - kiált Margó.
Kati lefordul Dináról. Mindketten a mennyezetet nézik. Halálosan kimerültek. Percek telnek el, mire felállnak. Kati Dinához lép. Mélyen a szembe nézve súgja:
- Ne örülj. Nincs még vége. - Majd elindul a többiek után az öltöző felé.
Hozzászólások
További hozzászólások »
dstella ·
öööö.... asszem kezdek megvilágosodni...

szóval onnan ismerszik meg a leszbikus nő, hogy hamasz terrorista képzőbe jár, rejtett agressziót fanszőrzet markolással vezet le (naná, hogy ilyenkor senki se szőrtelenít) :D, és dús keblei csapkodják a mazoista ellen arcát.

Mellékesen annyi benne a tesztoszteron, mint egy 1 tonnás, ivarérett kafferbivalyban, az utcán ne találkozz vele, mert egy ferde kis sandításra a könyökcsontjával beszúrja a szemeidet az agyadba!

Pffff.... ilyen a tipikus eset, mikor valaki sokat nézi a júrósporton a ketrecharcot és hajnali f3 fele, a hásztlerrel párhuzamosan futtatva jól elképzeli nőiben.

:flushed:

ja, amúgy a csatakosra izzadás azért átjött.

Andreas ·
Attól, hogy lányok meztelen felsőtesttel kölcsönösen gyötrik egymást, még messze nem erotikus a történet; legalábbis számomra nem.
Hol vagy, Gemini? Szeretnék már valami jót is olvasni, már napok óta kritikán aluli a felhozatal!
Andreas ·
Bocsánat, a szinglik reggelije jó volt.
geminigirl ·
Szia Andreas! :)

Itt vagyok, nem tűntem el, csak mostanában inkább csak olvasgatok, amit írok, azt meg a gépemen tartom, nem küldöm be. Van 2-3 történetem, amiket még "simogatok", de nem hiszem, hogy megjelentetem őket.
Talán majd hamarosan megírom a KTM folytatását és azt felteszem, de egyelőre elkerül az ihlet ebben a témában. :))
A szinglis tényleg jó volt, tetszett... :))

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: