Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Bernadett titka

Ugyanúgy kezdődött a hétvége, mint az összes többi. Megbeszélték, hogy este moziba mennek. Egy hete készültek már megnézni a filmet, de soha nem tudták összehangolni az idejüket. A péntek este látszott a legvalószínűbbnek, mindketten ráértek, sőt azt is megbeszélték, hogy utána elmehetnek szórakozni is, hiszen szombaton is mindketten szabadok, van idő kipihenni magukat.

Egy hónappal ezelőtt ismerte meg a lányt. Először csak az interneten beszélgettek, aztán egy szórakozóhelyen találkoztak. Tamásnak akkor már harmadik éve hogy barátnője volt, de az utóbbi időben eléggé elhidegültek egymástól, főleg amióta a lány elkezdte a főiskolát. Ekkor határozta el, hogy nem utasít el semmilyen közeledést Bernadett részéről. Különben sem volt jó híre a lánynak. Mindenki úgy mesélt róla, mint akit könnyű megkapni. Ezért is határozta el, hogy megpróbálja, egy kis kaland belefér a mindennapokba.
Nem akarta elsietni a dolgot, de nem is akart várni sokáig. Attól félt, hogy talán Bernadett más férfit talál közben magának és még el sem mondhatja magáról, hogy neki is megvolt. Sajnálta volna elszalasztani. De húzta még egy kicsit az időt, hogy megismerje jobban a lányt. A barátai azt tanácsolták, hogy óvakodjon tőle, ha nem akar ő is csak egy strigula lenni a lány noteszében. Tudták, hogy Tamás nem az a srác aki szórakozik a lányokkal és kihasználja őket. Ő szerette előbb megismerni a női lelket, a belső tulajdonságokat. A barátjai tudták ezt és ezért figyelmeztették, hogy ne vegye túl komolyan a lányt, mert “ma veled, holnap mással”.

Tamást nem is érdekelte különösebben a lány, neki csak szórakozni kellett, lévén, ha már a barátnője nincs mellette, akkor valakivel csak jó lenni közben. Elismerően bólogatott a barátainak és megnyugtatta őket, hogy semmi komoly részéről, neki csak azért kell, hogy néha legyen valaki mellette, ha elindul bulizni.
Hetente két-három alkalommal találkoztak. De ez a néhány alkalom elég volt arra, hogy Tamás észrevegye, nincs mindenben igazuk a barátainak. Mert ők is csak hírből ismerték a lányt.

Bernadett magas és csinos lány volt, világosbarna hullámos haja alig érintette formás vállait. Hatalmas kék szemei elvarázsolták a férfiakat, akik úton-útfélen szórták a bókokat neki. Bernadett szerette ha körülrajongják a férfiak. Mikor megjelent fehér minijében, szinte elvárta, hogy utána forduljanak az utcán, vagy valami megjegyzést tegyenek rá a férfiak, ami persze sosem maradt el. Ez a kihivó viselkedés mindenki szemében könnyűvérűnek állította be a lányt, pedig ő csak fiatal volt, szép, csinos és élvezte ezt kihasználni. Néha egy-egy pasival elment szórakozni, aztán hazajött egy másikkal, de nem feküdt le egyikkel sem. Tudta, hogy mindenki úgy állítja be őt, mint akivel a fél város lefeküdt, de ő és a közeli barátai tudták, hogy nem így van és ez neki elég volt. A többi meg gondoljon amit akar. Rosszhírét kihasználta és ebből is játékot csinált. Imádta kikosarazni a férfiakat, akik könnyű prédát remélve tapadtak rá. Veszélyes játék volt, de jól szórakozott.

Tamást már egy ideje kinézte magának, de nem merte megszólítani. Barátaitól érdeklődött, de nem sokat mondtak róla. Megtudta, hogy komoly kapcsolata van már három éve. Ez még jobban feltüzelte benne a vadászösztönt és elhatározta, hogy megszerzi magának. Néhány szót váltottak interneten majd telefonszámot cseréltek. Bernadett időközben kitessékelte volt barátját, így teljes erővel Tamásra tudott koncentrálni. Szerencséje volt, vagy csak jó időben volt jó helyen? Ezt nem tudni, de elég az hozzá, hogy egy hétre rá, ahogy megismerte Bernadettet, jött egy levél a barátnőjétől aki külfölfön tanult, hogy úgy érzi már nincs értelme az egésznek és nem akarja kínozni tovább sem magát. Keserű szájízzel állt fel Tamás a gép elől, három év szerelemnek hitt kapcsolat után egy e-mailt kapott, amiben közlik vele, hogy vége. Kavarogtak benne az érzések, de örült, hogy Bernadett legalább mellette volt és vigasztalta.
A lány úgy érezte most már semmi nem állhat útjába és Tamás csak az övé lehet. Tamás meg örült, hogy mégiscsak van valaki mellette, de úgy érezte túl nagy árat fizetett érte, ezért nem szándékozott komolyabban belemenni a dolgokba. Félt a csalódástól, ami Bernadett hírnevére alapozva érthető is volt.

Aznap elérkezettnek érezte az időt, hogy végre beteljesítse azt, amiért belement az egészbe. Az üres lakás kulcsa a zsebében lapult, elővette hát a telefonját, és nekifogott üzenetet írni. Habozott a megfogalmazáson egy darabig, aztán a nemes egyszerűség győzött: "Van egy üres lakás kulcsa nálam. Mit választasz? Ezt vagy a mozit?" Izgatottan várta a választ, ami néhány perc múlva meg is érkezett: "Nem lehetne mind a kettőt?"
Arcán kaján mosoly jelent meg, számításait felülmúló választ kapott.
Az órájára pillantott. Fél öt volt. Gyors fejszámolás, hogy mire is elég a hátralévő három óra, majd elindult a konyha felé. Készített egy jó erős kávét magának és amíg szürcsölgette kitekintett az ablakon. Odakinn már jócskán megnyúltak az árnyékok, a dombtetőn a házak ablakai visszaverték a nap sugarait, lomha felhők úsztak a késő délutáni égbolton. Tamás nézte egy darabig a fények játékát, majd úgy döntött folytatja még egy kicsit az elkezdett munkáját.

Hét óra után felszedelőzködött és elment zuhanyozni. Fél nyolc után pár perccel már várta is a lányt a megbeszélt helyen. Bernadett pontosan érkezett és egy hatalmas puszival köszöntötte Tamást.
Tetszett mindkettőjüknek a film. Együtt bandukoltak a nyári estében és jókat nevetgéltek. Tamásnak fárasztó hete volt, ezért megkérte a lányt, hogy amint odaérnek, legyen szíves egy kicsit megdögönyözni mindenütt.
- Szívesen – felelte Bernadett – de neked is meg kell masszíroznod engem!
A kulcs elfordult a zárban és beléptek. Tamás a hálószobába ment és felkapcsolta az éjjelilámpát. A lámpa halványsárga fénye érdekes vonalakat rajzolt a mennyezetre és a szoba falaira, olyan volt, mint egy kristályszoba.
- Na gyere láss munkához – szólt a lánynak és eldőlt az ágyon, mint egy darab fa.
A lány a hátára ült és finom kezeivel lehámozta Tamás pólóját. Először a nyakát, majd a vállait és végül a hátát masszírozta meg. Igazán jól csinálta, a fiú már szinte álomba szenderedett, mikor Bernadett megszólalt:
- Látom, mindjárt elalszol, most te jössz!
- Még egy kicsit csináld, olyan jó – kérlelte Tamás

Nem volt könyörület, helyet cseréltek. A lány került alul. Egy rásimuló nyári kis póló volt rajta és az a bizonyos fehér, lenge miniszoknya, amitől Tamásnak a szíve mindig a torkában dobogott mikor meglátta. Ő is lehúzta a lány pólóját, majd a melltartót is levette, hogy ne akadályozza munkájában. Először ő is a nyakánál kezdte, majd a finom vállakat és utána a hátát, majd legvégül a derekát masszírozta meg. Mikor végzett, lágyabbra fogta a technikát. Kezeivel végigsimított a lány hátgerincén, majd forrón belecsókolt a nyakába. A vállait csókolgatva haladt lefele a jobb oldalon, míg bal kezével a lány hátát és csípőjét simogatta. A nyakát újra megcsókolva érezte, hogy Bernadett hangosabban és szaporábban veszi a levegőt. Kezeivel végigsimított a hátán, alig érintve a finom bőrét. A lány ekkor megmozdult és meg akart fordulni. Tamás a derekán ült és nem hagyta. Még játszani akart egy kicsit. Ujjaival ismét a hátát kezdte lágyan simogatni, majd a két vállát és legvégül a derekát. Kicsit lennebb csúszott és fellibbentette a lenge miniszoknyát. Kezeivel végigsimított a lány fenekén, hüvelykujjával óvatosan megsimogatta a két domb közötti vágatot, majd a két combjára irányította a kezeit. Nagyon lassan haladt lefele, majd egyet gondolt és visszaindult a keze. A lány ekkor már nem bírta és megfordult, Tamás nem tudta és talán már nem is akarta megakadályozni ebben. Bernadett ránézett a fiúra, gondolatai először azon jártak, vajon most mit gondolhat Tamás? “Biztosan kicsinek találja a melleimet és magában kinevet. Vagy nagynak találja a fenekemet, esetleg szélesnek a csípőmet.” Tamást azonban a legkevésbé érdekelték ezek a dolgok. Neki tetszett a lány alakja, magas volt, csinos és igazán úgy érezte, hogy semmi hiba nem lehet benne, csak hát a lányok ilyenek, folyton aggódnak az alakjuk miatt.

Pici, de formás mellei voltak a lánynak. Tamás érezte, hogy nem bírja ki sokáig, hogy ne cirógassa meg őket. De nem akart ajtóstól rohanni a házba. A lányhoz bújt és megcsókolta. Aztán lágy puszit adott a jobb fülére, majd a nyakán végighúzva a nyelvét megállt egy picit a vállaknál. Sok apró puszit szórt a kecses vállakra, majd lassan a lány karjain haladt lefelé. De nem sokáig. Egy ugrással középen termett és a mellei közé lehelt egy forró puszit. Közben fél szemmel a lányt figyelte. Nem tiltakozott, kezét Tamás hátán pihentette, néha egyet-egyet mozdítva rajtuk, jelezve, hogy tetszik, amit csinál.

A fiú óvatosan közelített a mellekhez. Nyelvével körbesimogatta a körvonalait, majd egyre kisebb köröket leírva a mellbimbót vette célba. Finoman megérintette az aprócska mellbimbót, ami az érintés hatására megkeményedett. Lágyan nyalogatta, mint egy aprócska szem drazsét. Tamás figyelte ahogy felgyorsul a lány légzése, érezte Bernadett finom ujjait a tarkóján, amint beletúrnak a hajába és fejét egyre jobban a finom mellekre szorítják. Halk sóhaj hagyta el a lány száját, mikor Tamás sok apró puszi kíséretében a lány hasához ért. Elidőzött itt egy picit, csípőjénél eljátszadozott a finom vonalakkal, kezével közben lágyan végigsimított a combokon. Elért a kis szexi szoknyához, de nem vette le, úgy érezte a látványhoz ez is hozzátartozik. Óvatosan felhajtotta az anyagot, majd az előbukkanó csipkés tangára egy leheletnyi puszit adott. A fiút megbabonázta a lány illata, melyet most teljes erőből szívott magába. Orrát a csipkés anyagra szorította, nyelvével az átnedvesedett tangát nyalogatta. A lány behunyt szemmel élvezte a kényeztetést, nyelvét picikét kidugva, kezeivel lágyan simogatta Tamás haját és nyakát. Tamás lehúzta az átnedvesedett tangát, majd a földre dobta. Nyelvével végigszántott a lány combján, először kívül, majd lassan, nagyon lassan haladt felfelé a belső részeken.

Bernadett megremegett. Puncija a lámpa félhomályában meg-megcsillant, mint egy apró gyöngyszem. A fiú érezte, hogy nem várhat tovább, nem kínozza tovább a lányt és egyenesen a forró és nedves punciját vette célba. Először csak a nagyajkak között játszadozott nyelvével, ízlelgette az egyre bőségesebb kéjnedvet, majd egy picit fennebb kalandozott. Nyelvével keresett valamit. Óvatosan, lassan körözött. Hamarosan érezte, ahogy megkeményedik a lány csiklója és egy újabb sóhaj kíséretében Bernadett erőteljesen a puncijához szorítja Tamás száját. A fiú továbbra is óvatos volt a kis gyöngyszemmel, ujjaival a punci bejáratát simogatta. Lassan bedugta egyik ujját, majd kihúzta. Egy darabig elismételte ezt, nyelvével továbbra is a csiklóval játszadozva. Bernadett teste megrándult. Tamás továbbra is lassan ki-be húzogatta ujját a nedves punciból, amikor a lány elkapta a fiú ujját és mélyebbre tolta. Gyorsított a tempón, altestét ritmikusan mozgatta, miközben kezével diktálta a tempót a fiú ujjainak. Tamás nem így akarta a folytatást. Felemelkedett, puszit adott a lány hasára, majd a nyakát csókolgatva kezével a combokat kezdte újból simogatni.

Bernadett kicsit bánta, hogy abbahagyta új partnere a kényeztetést, de remélte, hogy hamarosan új hullámokba csap át a játék és simogatni kezdte Tamást a nadrágon keresztül, majd egy ügyes fordulattal felé kerekedett és lehámozta róla. Mellébújt ismét, kezével végigsimított a fiú ágaskodó szerszámán, alsótestét szorosan Tamás combjának szorította. A lány egyik lábát átvetve a fiú lábainak súrlódott úgy, hogy a csiklója ne maradjon ingerlés nélkül, csípőjét ritmikusan mozgatva, izgató látványt nyújtva az amúgy is izgatott Tamásnak.
Nem húzta tovább az időt, lenyúlt a nadrágjához és kihalászta belőle az óvszert. Kibontotta, majd felhúzta ágaskodó szerszámára. Bernadett figyelte minden mozdulatát.
„Mintha most látna először ilyet” – gondolta a fiú. Pedig ha tudta volna, hogy valóban először lát ilyet a lány és a híresztelések ellenére ő az első, akinek odaadta azt, amit egy lány csak egyszer adhat egy fiúnak az életben, akkor talán más szemmel néz Bernadettre. De a fiú ezt nem tudhatta, mert a lány nem beszélt róla. Mégis igyekezett nagyon figyelmes és nagyon gyengéd lenni, titokban remélve, hogy lesz még folytatása ennek az éjszakának.
A lányhoz fordult és megcsókolta. Ha tudja, hogy ő az első, akkor biztos megkérdezte volna: „Biztos, hogy akarod?”

Így kérdés nélkül a lány fölé hajolt, kezét végighúzta a lány combján, végigsimított a még mindig nedves puncin, fennebb hajtva a fehér miniszoknyát, végigmasírozott a hasán, megsimogatta a kis melleket, a nyakát cirógatta, majd szerszámát a lány puncijához közelítette. Bernadett kissé megemelte a csípőjét, a fiú először óvatosan próbálkozott, majd egy határozott nyomással bennebb tolta szerszámát. Bernadett felnyögött és körmeit a fiú hátába vájta. A fiú óvatosan mozgott és forró sóhajokat lihegett a lány nyakába, Bernadett belemarkolt Tamás fenekébe és diktálta a tempót, miközben a fülébe súgta: „Gyerünk! Ne hagyd abba!”
Egyre vadabb lett a tempó, egyre gyűröttebb a lepedő, egyre hangosabbak a sóhajok és Bernadett is egyre erősebben vágra körmeit Tamás hátába. A fiú megtámasztotta magát karjaival, hogy lássa Bernadett arcát. A lány kék szemeivel fürkészőn kereste tekintetét. Aztán vad csókolózásba kezdtek. A fiú érezte, hogy nem tudja visszatartani sokáig, itt a vég... pedig szerette volna elhúzni a pillanatot akár órákig.

Aztán érezte, hogy nincs visszaút, közeleg a csúcs, kitörni készül belőle minden feszültség, a hónapokig visszatartott megtartóztatás most feloldódott, már nem számított senki és semmi, csak ő volt és ez a csodálatos lány, aki most csak vele van és most csak neki ajánlotta fel magát.
Még egy rángás és kész. Érezte, hogy minden izma megfeszül és aztán jóleső ernyedés követi. Bernadett csak nézte a fiú reakcióit, igyekezett minden pillanatot megjegyezni magában. A fiú reakcióiból tudta, hogy örömet szerzett neki és ez boldogsággal töltötte el. Ha holnap már nem is találkoznak, legalább néhány óráig boldogok voltak együtt...
Erre gondolt miközben cirógatta a fiú izzadt hátát. Tamás még mindig lihegett, arcát a párnába szorítva. Az ő gondolatai is hasonlóak voltak, magában elhatározta, hogy nem engedi ki kezei közül ezt a lányt, és amíg csak lehet magához láncolja, már ha lehet ilyet.
Valami frappánsat akart mondani, de semmi nem jutott eszébe. Néhány napja látta a „Nagy durranás 2” című filmet, az jutott eszébe, pontosabban a címe. Maga sem tudja miért, de ezt súgta Bernadett fülébe:
- Uhh, ez volt aztán a „Nagy durranás 2”
A lány ezt a mondatot jegyezte meg emlékezetében. Nem éppen a legalkalmasabb az első alkalomhoz, de Tamás ezt nem tudhatta.
Egymáshoz bújva érte őket a reggel, az első napsugarak óvatosan lestek be az ablakon és mosolyogva figyelték az édesen alvó párt.
A titkot a lány őrizte és az az apró kis vérfolt a lepedőn, amit a fiú sem vett észre...


-- Tamás és Bernadett azóta is együtt vannak... szóval FOLYT. KÖV. --
Hozzászólások
További hozzászólások »
fanches ·
a lány nem ment el?
moon-sun ·
Az nagyon ritka ha valaki elsőre elmegy.Én soxor voltam már fiúval de még nem volt részem benne..Van viszont olyan ismerősöm aki egy aktus alatt minimum 3x..
Szóval ember függő is de amúgy ritka
libido ·
Soxor baszasd magad hátha eccer soxor elmész. Ribanc.
fanches ·
na csak a történetre kihatólag kérdeztem, mert olvasható volt, hogy a fiú szájjal kényeztette a lányt, ami elvileg jó volt, és bánta hogy abbahagyta, viszont a fiú nem így akarta a folytatást, utána pedig már nem esik szó a lány kielégüléséről, csak a fiúéról, pedig talán úgy lehet a lánynak is jó lett volna.

Mr. Deep ·
Szerintem jo. Mar reg olvastamehhez hasonlot. Nem annyira "pornos", kellemesen olvastam vegig az elejetol a vegeig. Jo cucc...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: