Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Beavatás

Tina elkésett. Ez még sose történt meg vele, s bár tudta, hogy ez nem a világ vége, mégis szorongva várta azt a kínos pillanatot, amikor az osztályterembe kell majd lépnie. A tanárnő megszakítja a magyarázatát, s kérdően fog a nyíló ajtó irányába fordulni, osztálytársai kíváncsi tekintettel fogják figyelni, néhány idétlen fiú biztos vigyorogni fog. Jaj ne, talán még valami viccesnek szánt idiótaságot is elsüt valamelyik hülye. De jó lenne valahogy láthatatlanná válni, s szépen besurranni úgy, hogy senki sem veszi észre!
Ily gondolatok emésztették, a környező világ történései nem is jutottak el a tudatáig, ahogy sietős léptekkel ment végig a kihalt iskola folyosóján, majd fel az első emeletre. Így Gia nénit is alig vette észre, aki épp a női mosdóból jött ki. Egy septiben odavetett csókolom, s már ment is volna tovább. Különben is, Gia nénit csak látásból ismerte, nem is tanította őt, hisz a franciaórákat tartotta, Tina pedig angolt és németet tanult. Így aztán egy gyors, rövid köszönés bőven elégnek tetszett ebben a helyzetben. De azt még így is észrevette, hogy Gia néni rámosolygott, s minden bizonnyal ezen később, nyugodtabb körülmények között el is gondolkodott volna. Ám a tanárnő meg is szólította:
- Tina, Tina, Te nem szoktál elkésni!
- Hát nem – felelte Tina megszeppenve, s fel sem tűnt neki, hogy a tanárnő a nevén szólította.
- Mi történt? Elaludtál? – érdeklődött Gia néni kedvesen.
- Igen egy kicsit. És a busz sem jött időben.
- Hát akkor nem is a Te hibád – védte a tanárnő –, de már biztos beírtak a hiányzók közé.
Tina erre eddig nem is gondolt, de most egészen megrémült. Bár igazából fogalma sem volt, milyen következményekkel is jár, ha valakit beírnak hiányzónak, aki csak késik. Vagy talán épp ezért. Gia néni minden bizonnyal észrevette ezt a hirtelen kétségbeesést, s megsimogatta Tina arcát:
- No ne félj, mindjárt kitalálunk valamit.

Gia néni töprengő arckifejezéssel nézett maga elé, ám közben óvatosan a tétován ácsorgó iskolás lányt fürkészte. Tina vonzó lány volt, szeplőkkel telehintett hófehér bőre kiemelte kontyba font hajának vörösségét. Kicsit kövérkés volt, többször gondolkodott már rajta, hogy fogyókúráznia kellene, de igazából jól állt neki az a pár plusz kiló. No meg, neki voltak a legnagyobb mellei az osztályban, s bőven kapott pozitív visszajelzéseket, így a fogyizós tervek mindig a távoli jövőbe csúsztak. Gia néni mindig is kicsit irigykedve nézte a telt lányokat. Alacsony, vékony nő volt a harmincas éveinek közepén, fehér bőrrel, gesztenyebarna, rövid, fiús hajjal. Kicsi, formás mellei voltak, melyek szinte észrevétlenül megbújtak a sötétzöld pulóver alatt. Nőiességére inkább hosszú, vékony ujjaival hívta fel a figyelmet, melyekkel oly erotikusan tudta tartani a cigarettát.
- Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy nekem segítettél könyvet pakolni a könyvtárban? – fejtegette lassan Gia néni.
- Az jó lenne – válaszolta óvatosan Tina.
- Hát akkor rajta! – mondta mosolyogva Gia néni, s a fiatal lány kezét megragadva az osztályterem felé húzta.

Az fel sem figyelt a váratlan bizalmasságra, s követte az idősebb nőt. Gia néni magabiztosan lenyomta a kilincset, s röviden kimentette a diákot a biológia tanárnőnél. Közben párszor az osztály felé pillantott, s találkozott a tekintete Ritával, egy fekete hajú lánnyal, aki az első padban ült, de ez olyan rövid ideig tartott, hogy nem vehette észre senki. Aztán Tinára mosolygott, megköszönte a segítségét, s elment. Tina leült Rita mellé, merthogy ott volt a helye, s előkotorászta tankönyveit a táskából. Rita pár kósza, kérdő pillantást vetett barátnőjére, de amaz nem reagált rá. Az óra unalmas volt, mint mindig, de legalább nem volt feleltetés.
Gia néni közben visszament a könyvtárba, ahol ügyeletet tartott, s az iménti találkozásra gondolt. Ha Tina ma nem a formás térdeit láttató, bordó szoknyát viselte volna, s hozzá nem a vékony, kebleit kiemelő világoskék blúzt húzta volna fel, vagy legalább begombolta volna a felső gombját - amit amúgy be szokott, csak most a nagy sietségben valahogy elmaradt, akkor talán a tanárnő gondolatai is másfelé kalandoztak volna, s ez a nap is kevesebb meglepetést tartogatott volna.


* * *


Mikor végre vége lett a tanításnak, Tina és Rita az iskola kijárata felé ballagtak a zsibongó tömegben. Közben mindenféle hétköznapi témákról csevegtek, s Rita felvetette, hogy nézzenek be a könyvtárba, hátha megvan valamelyik kötelező olvasmány. Tina beleegyezett, s semmi rosszra nem gondolt. Pedig ha jobban odafigyelt volna, feltűnhetett volna neki, hogy barátnője javaslata mennyire nem kapcsolódik beszélgetésük korábbi témáihoz, s különben is, a kötelező olvasmányok elolvasására még több hónap van.
Hamarosan oda is értek a könyvtárhoz, s bent a szélesen mosolygó Gia néni köszöntötte őket.
- Sziasztok lányok!
- Csókolom tanárnő!
Tina, ugye nem volt semmi kellemetlenséged a késésből? – kérdezte Gia néni, csalódottan észlelve, hogy Tina teljesen begombolta a blúzát. Nem, dehogy, tanárnő. S szeretném megköszönni, mert reggel nem volt rá lehetőség – hálálkodott Tina.
Ugyan már, semmiség volt kicsim. Máskor is csak szólj nyugodtan hasonló esetben, könyvet mindig kell pakolni – kacsintott cinkosan a tanárnő Tinára. S még hozzátette: Ha pedig Judit tanárnő problémázik veletek valamiért, csak gyertek hozzám, s kitekerem a nyakát.
- Á dehogy, Judit néni mindig nagyon kedves velünk – mondta Tina.
- Akkor jó. S miben segíthetek nektek egy ilyen szép napon? – tárta szét a karját a tanárnő. Közben, szinte észrevehetetlenül, kicsit előre döntötte a fejét, majd vissza. Rita fogta a bólintást, Tina viszont nem vett észre semmit.
- Kosztolányitól kellene pár kötelező, például az Édes Anna – mondta Rita, a kelleténél talán kicsit gyorsabban.
- Jókor jöttetek, Kosztolányiból még van pár benn. Ott hátul lesznek – mutatott a könyvtár ellenkező sarkába - nézzétek meg, én is mindjárt jövök.
Amint a csajok eltűntek, Gia néni a könyvtár ajtajához suhant, és gyors határozott mozdulattal ráfordította a kulcsot. Egy ördögien kacér mosoly után lassú léptekkel a lányok felé indult.
Ők épp beszélgettek valamiről, de az elszánt tanárnő ebből semmit nem hallott, odalépett Tinához, és szó nélkül szájon csókolta. Tina azt se tudta hirtelen hol van, próbált elhúzódni, de az idősebb nő kezeivel a lány fejét erősen maga felé húzta, közben száját a lány szájára tapasztotta, s nyelvét az ajkai közé préselte. Tina küzdött, de nem volt esélye, lankadt az ellenállása, s lassan felengedett a tanárnő ajkai közt. Nem mintha tudná mit csinál, de bátortalanul kezdte visszacsókolni a nőt, nyelvével óvatosan végigsimította Gia néni erőszakos nyelvét. A feltüzesedett nő megérezvén ezt, már csak egyik kezével tartotta Tina fejét, azzal is egyre inkább az arcát és a haját simogatta, a másikkal pedig keményen a fenekébe markolt. Tina alig hallhatóan felnyögött. Ettől mintha kicsit észre tért volna, megszakította a csókot, s levegő után kapkodott.

De mondani, vagy kiáltani már nem maradt ideje, mert hátulról egy női kéz kapta el a száját, Rita keze, s úgy tapadt rá, hogy egy hangot sem tudott kiadni a torkán. Gia néni úgy gondolta, épp ideje éreznie is azokat a melleket, melyekről annyit fantáziált napközben. Fehér ujjai ráfonódtak a nagy keblekre, s a blúzon keresztül gyengéden gyúrni kezdte őket. Egy pillanatra arra gondolt, hogy egyszerűen letépi a fölösleges ruhadarabot, de aztán inkább elkezdte kigombolni határozott, kissé anyáskodó mozdulatokkal.
Közben Rita kezdte földre vinni Tinat. Egyik kezével szorosan fogta be a száját, másik karjával pedig a nyakánál átkarolva fojtogatta, épp csak annyira, hogy jelezze: nincs menekvés. Letérdelt, s lefektette barátnőjét, aki kezdte teljesen megadni magát a sorsának. Gia néni gyorsan megszabadította áldozatát a blúzától, amit rögtön követett a melltartó is, és elégedetten csodálta a csupasz, nagy kebleket. A bimbókat kezdte izgatni szép hosszú ujjaival. Tina már semmiféle ellenállást nem fejtett ki, hátrahajtotta a fejét Rita ölébe, becsukta a szemét, s hagyta, hogy elsodorják az érzéki élmények, amint Gia néni ajkai a jobb mellének legérzékenyebb pontjához értek. A tanárnő pedig nem okozott csalódást, s előbb egyik, majd a másik bimbóját nyalogatta kéjesen. Majd szájába vette egyik mellet, s úgy kezdte szopni. Eközben térdét beerőszakolta a lány húsos combjai közé, és izmos lábával eljutott a szoknya alá, a bugyihoz. Erősen odaszorította a lábát - az iskolás lány érzéki sóhaja kíséretében, s elkezdte mozgatni a combját, fel, s le, szép lassan, ütemesen.

Tina teljesen átadta magát az élvezeteknek. Rita látta, hogy lazíthat a fogáson, és elkezdte simogatni padtársát, majd kibontotta szép vörös haját. Miközben tettestársa a bugyit húzta le, Rita áttért a mellekre, melyekre ő is évek óta kíváncsi volt. Most végre kielégíthette kíváncsiságát, s nem is fogta vissza magát, simogatta, gyúrta, paskolta őket, ahol csak érte.
Gia néni hosszú, fehér ujjai kíváncsian kutatták a lány szeméremdombját, s a kéjsóvár nő elégedetten konstatálta, hogy Tina nedves. Hamar megtalálta a csiklóját, s körkörös mozdulatokkal, lágyan dörzsölni kezdte. Tina nyögéseivel jelezte számára az utat a csúcs felé, Gia néni pedig úgy gondolta, ez a legkevesebb, amit ez a kedves, szexi lány megérdemel. Míg kezével a lány kielégítésén munkálkodott, lehajolt, hogy arcát keblei közé bújtassa. Ám azokat már Rita nyalta, s markolta úgy, mintha az övé lenne, és soha többé nem akarná elengedni. Gia néni elmosolyodott, s érzéki csókba bonyolódott Diával, melyet Tina egyik mellén ejtettek meg. No igen, ezekért a pillanatokért érdemes élni!
Ezzel Tina is láthatóan egyetértett. Érezte, hogy elérkezett a szakadékhoz, a mámoros zuhanás helyszínére, s hogy már nincs visszaút. Nem is sokat tétovázott, hanem ugrott, bele s sötét mélységbe, mely valami meleget, s paradox módon biztonságot sugárzott. Rita próbálta befogni a száját, hogy csendre fogja, de ezt ő fel sem fogta, csak vonaglott, vonaglott és vonaglott...



* * *



Mikor magához tért furcsa békesség-érzés fogta el. Csodálkozva vette észre, hogy legjobb barátnője szenvedélyesen csókolózik a franciatanárnőjével, s akkor hirtelen eszébe jutott minden. Gia néni és Rita rámosolyogtak, s a tanárnő megjegyezte:
- Neked is a franciát kellett volna választanod. Mint látod, nem ragaszkodom szigorúan a tankönyv anyagához.
Nagyot nevettek mindhárman, mely csak azért maradt abba, mert a tanárnő arca túl közel került Tinához, s ha már ott volt, hát bele is csókolt a szájába. Rita sem akart kimaradni a dologból, s nemsokára nyújtott nyelvvel kergette a másik két lány nyelvét. Csukott szemmel élvezték a pajkos játékot, míg valami komolyabbhoz nem támadt kedvük.

Természetesen megint Gia néni volt a kezdeményező, Tinát bátorította Rita testének felfedezésében. Tina követte is tanítóját, s az elvezette őt Rita kis formás melleihez. A jobb mell lett a diáklányé, míg a balt az idősebb nő vette kezelésbe, alul pedig Rita bugyijának rejtekébe hatoltak be közösen. Hogy hogyan és mikor lett Rita meztelen, azt egyikük sem tudta. Előbb Gia néni ujjai hatoltak be Ritába, majd Tina váltotta. Aztán megint a tanárnő tapasztalt ujjai voltak soron, felkutatták a lány érzékeny pontját, s ütemesen nyomkodták. Közben persze a melleket sem hanyagolták el. Rita sokminden megélt már Gia néni tanításainak köszönhetően, de hogy a régóta kívánt legjobb barátnője és a leszbikus szerelembe őt bevezető, istennőként imádott tanárnője mindketten csak az ő kielégítésével foglalkoznak, az sok volt neki. Elemi erővel robbant ki belőle az orgazmus, s csak barátnője nedves ajkai - melyet gondos kezek a megfelelő pillanatban a szájához irányítottak, voltak azok, melyek beléfojtották a kitörő sikolyt.

Míg Rita magához tért, Gia néni 69-es pózba rendezte a lányokat. Tina, aki egészen megfeledkezett róla, milyen ártatlan kislány volt még ma reggel, nagy lelkesen esett neki Rita puncijának, nyalta, falta mindenhol. Rita sem akart lemaradni, nyelvét bedugta Tina hüvelyébe, s egyre mélyebbre fúrta. Nagyon jól elvoltak így, s fel sem tűnt nekik, hogy Gia néni eltűnt.
No nem sokáig, mert hamar visszatért. Tina vette észre, aki felül volt, hogy a tanárnő mögötte áll, s hogy egy műpéniszt csatolt a derekára.
- Tinácskám, ezt még ki kell próbálnod mindenképp! – bíztatta a tanárnő.
Tina még szűz volt, s kissé megijedt, de miután ilyen gyorsan ennyi mindenen átesett, hát már nem tiltakozott. Egyszerűen a tanárnőre bízta magát, hisz teste már megtanulta, hogy bízhat benne. Gia néni Tina mögé lépett, s óvatosan bevezette a péniszt a lány hüvelyébe, megfogta a csípőjét, s lassan mozogni kezdett. Tina először nem nagyon érzett semmit, sőt inkább kicsit fájt is neki. De Rita sem tétlenkedett, áttért a csiklóra. Fürge nyelvének köszönhetően Tina könnyen el tudta engedni magát, s nemsokára már hüvelyében is kellemesen izgató érzéseket élt át. A legjobb úton volt a második orgazmusa felé. Amikor maga elé képzelte Gia néni arcát, ahogy kéjesen megfeszül minden lökésnél, a valóság elhomályosodott, s ő megint kettesben maradt a Gyönyörrel...


* * *


Utána Gia néni még megdugta Diát is, azután meg a lányok kedveskedtek a tanárnőnek egy orgazmussal. Végül meztelenül összebújva feküdtek a könyvtár szőnyegén. Tinanak eszébe jutott valami, hát megkérdezte:
- Hát a Kriszti...
-Ő is franciául tanul – válaszolta Gia néni, ördögi mosolyából Tina rögtön megértette, mit is jelent ez. Ahogy elképzelte Kriszti feketeharisnyás lábait, sejtette, hogy várnak még rá új kalandok.
Besötétedett már, mikor szedelőzködni kezdtek. Megölelték egymást, s egy hármas csókkal búcsúztak, majd a csajok hazafelé indultak. Gia néni pedig kiment rágyújtani egyet, közben elégedetten arra gondolt, hogy Judit tanárnő felfordulna mérgében, ha megtudná, mi történt. Hisz nyilvánvalóan ő is kinézte már magának a hetyke kis Tinát...
Hozzászólások
További hozzászólások »
lynny ·
Mindig is tudtam, hogy nagy hibát követtem el, amikor hittem abban, hogy az "igazival" kellene szűztelenítenie magát az embernek. De azt álmomban sem gondoltam volna, hogy mennyi élvezet rejlik abban, ha egy öregedő tanárnőcske egy leszbikus gruppen partin, csípőre csatolható műbrokival veszi el a szüzességét az eddig "fogalmamsemvoltarrólhogyalányokatszeretem" hölgyikének a szüzességét.
Uram Jézus! Most komolyan!
Pfff...

*lynny értetlenül néz a világba*

Mirrmurrka ·
ANYUCÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍíí

*murr nyüszít a kíntól*

úristen.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: