Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Barbi a legjobb barátnőm

Barbi és én elég régóta vagyunk már barátnők, neki már volt kapcsolata, de nem egészen úgy alakultak, ahogy azt, Ő szerette volna. Mindegyiknek az lett a vége, hogy összetörték a szívét és nálam kötött ki és én próbáltam lelket önteni belé. Nagyon sok időt töltöttünk együtt, Ő volt a legjobb barátnőm. Nekem valahogy nem jöttek össze a dolgok, nem voltam olyan bátor és vagány csajszi mint Barbi. Próbált nekem fiút keríteni, de én sokkal szívesebben töltöttem vele az időt, olyan volt ő nekem mintha a testvérem lenne.
A szüleim egész hétvégére elutaztak a rokonokhoz, nekem meg nem volt kedvem menni. Nagyon meleg volt… Ezért azonnal jött az ötlet, hogy mi lenne, ha szólnék Barbinak hogy jöjjön át és csapjunk egy kis medencés bulit, pasik nélkül csak mi ketten csajok.
Azonnal fel is hívtam, hogy át tud-e jönni? Mondta, hogy nagyszerű, neki is nagyon melege van már… és elege a pasikból…
Nemrég dobta ki a srác, akivel eddig együtt volt… állítólag megint összejött az exével… Barbi persze nagyon padlót fogott ettől és gondoltam jót tesz majd ez a hétvégi lazulás, szülők nélkül, majd sokat beszélgetünk, fürdünk, iszunk és filmezünk.
Nem lakott messze tőlem így félúton találkozunk az egyik nagyobb vegyes boltnál, rendesen feltankoltunk mindenféle földi jóból… Vettünk fagyit, piát és nasit dögivel…
Mire haza értünk ömlött rólunk a víz, azonnal le is dobtunk magunkról mindent, de hirtelen felfigyeltem valamire, amire eddig még nem Barbi nagyon méregetett engem…
Ott álltam egy szál bugyiba, Ő meg mintha a mellemet bámulta volna, de lehet hogy csak a meleg szórakozik velem? Miféle hülyeségeket képzelgek én össze-vissza? A legjobb barátnőm engem bámulna? Láttuk már egymást meztelenül… De eddig ennek nem tulajdonítottam túl nagy jelentőséget. De most nagyon furcsa volt ez az egész, mert mintha bennem is megmozdult volna valami, és végigvezettem a szemem Barbi testén…
Gyönyörű csajszi volt vékony széles csípővel, formás nagy mellekkel, fenékig érő hajjal egy igazi kis díva volt és rajongtak a srácok is érte…De mi a fene van velem? Azt bámulom, ahogy a legjobb barátnőm éppen elfordul, hogy átvegye a bikinijét… Letolja falatnyi kis fehér tangáját egy pillanatra, ahogy lehajol, hogy levegye, a puncija is elővillant pár másodpercre… Na, ne! Ebből már elég… Álljon már meg a fáklyás menet, mi a fészkes fenét művelek? Barbi addigra teljesen átöltözött, de rajtam még mindig csak a bugyi volt, amit még reggel vettem fel. Kérdezi tőlem.
-Na, mi az Te nem jössz? Valami baj van?
-Nem semmi! Csak ha tudná, hogy őt bámultam… Majd lesült a képemről a bőr… Mert Ő mégis a legjobb barátnőm… Én meg őt lesen, ahogy átöltözik… hogy, ne vegyen észre semmit azonnal elkezdtem én is átöltözni, de úgy, hogy jól lásson engem. Habár nekem nem volt olyan nagy mellem, mint neki, de csinos nőnek tartottam magam.  Szépen lassan toltam le a francia bugyit, ami rajtam volt, hogy jól lássa a csupaszra borotvált puncim. Láttam, ahogy megakad rajta a tekintete és csak bámul engem. Ezek szerint, nem csak képzelődtem volna, hogy a mellemet csodálta?
De egyre jobban beindultam a gondolattól, hogy így megnéztük egymást. De gyorsan elhessegettem az összes búja gondolatomat, mert azt éreztem, hogy egyre jobban kezdek benedvesedni.  Hirtelen elszörnyedtem magamon mit művelek… Ezért gyorsan felkaptam a bikini felsőmet is, már mentem is a konyhába a piáért.
Mondtam Barbinak, hogy menj, csak előre mindjárt megyek, csak viszek ki még inni valót, meg nasit. Mire én is kiértem, Barbi már nagyban a medencébe sütete a kis pociját. Nagyon dögös volt, és éreztem, hogy megint kezdődik… Egyre nedvesebb voltam odalent így gyorsan becsobbantam a medencébe nehogy észrevegye. Jól le is fröcsköltem, amit annyira nem vett jó néven, de valahogy én csak a testére tudtam gondolni…
Iszogatunk és beszélgetünk pár órán át a medencében és sütetük magunkat a hét ágra sütő napsütésben. Részletesen elmesélte, hogy milyen rosszul érintette a szakítás, mert úgy érezte, hogy szereti a srácot, erre meg mindig csak a testem kell nekik, hogy megdughassak, utána meg, ha már megkaptak, akkor meg lelépnek. Szerinted valaha megtalálom azt, akivel boldog lehetek?
-Biztosan! - Nyugtatni próbáltam, de nem sok sikerrel…
-Te csinálod jól!
-Mit is?  Hogy még nem is volt normális párom?
-Jobb, ha vársz az igazira.
-Hát nem tudom mi a jobb… De Te voltál már egyáltalán pasival?
-Hát… Ő… Izé... Még nem!
-Akkor Te még szűz vagy? 
-Igen… De nem szeretnék erről beszélni!
-Még nekem se?
-Most ha nem haragszol, akkor nem.
- Jól van.
-Barbi?
-Igen?
-Emlékszel, hogy milyen volt, amikor elvesztetted?
- Igen, sajnos annyira nem volt jó élmény. Egy barbár volt a srác és nagyon durva volt és fájt.
- Ezek szerint nekem is fog fájni?
- Az én nem tudhatom. De erről hogy-hogy nem meséltél még?
-Mert nem akartam elvenni a kedved tőle.
Eddig nem nagyon beszélgetünk szexuális dolgokról, én nagyon félős voltam ilyen téren, nem úgy, mint Barbi.
Ő sokkal többet mutatott meg magából általában, mint én. Nagyon jól éreztük magunkat, ahogy fogyott az ital vagy csak a nap hatása, de megint kezdtem erőt venni rajtam a vágy és nem bírtam magammal folyamatosan az járt az eszembe, hogy milyen lenne csókolózni Barbival, hogy milyen lehet megfogni a nagy mellét vagy a formás fenekét… De kis idő múlva Barbi kiszúrta, hogy bámulom őt.  Vajon tudja, mi jár a fejembe?
Erre megfogta a kezem magához húzott és megcsókolt! Hirtelen köpni, nyelni nem tudtam a történtektől. Erre megszólal Barbi.
-Na, mi van? Hát nem ezt szeretted volna? Láttam rajtad, hogy nézel rám!  Na, gyere, csak ide! Újból megcsókolt, de most már visszacsókoltam én is, nagyon finom volt a csókja az egész testem beleborzongót. Elöntött a forróság, Barbi levette közben a melltartómat majd elkezdte csókolgatni a mellem, nyelvével cirógatta a mellbimbómat és nyalogatta- szívogatta, amitől eleinte halkan majd egyre hangosabban kezdtem nyögdécselni.
Ha ez még nem lett volna elég úgy megmarkolta a fenekemet és egy pillanat múlva már ki is kikötötte a bugyim, ami a medence fenekén landolt az ő keze meg a puncimon…
Óvatos körkörös mozdulatokkal elkezdte izgatni a csiklómat, amitől nekem végleg végem volt… Majd a fülembe súg.
-Gyönyörű vagy nagyon felizgattál és kívánlak!
-Ugye direkt öltöztél át úgy, hogy láthassam a puncid?
- Igen! Kérdezhetek tőled valamit?
- Persze!
- Mit szeretnél?
-Szeretném, ha megengednéd, hogy én vegyem el a szüzességed!
Nagyon ledöbbentem, a kérés hallatán, de mégis felizgatott a dolog.
-Tényleg ezt szeretnéd?
-Igen, szeretnék neked örömet okozni.

- Rendben, Barbi! Neked adom magam, tégy azt velem, amit csak szeretnél velem! Válaszul megcsókolt gyöngéden.
-Gyere, menjünk be a házba. Kimásztunk a medencéből egymás után finoman megtörültük egymást testét, a törölközőt magam köré csavartam, mert nem volt rajtam semmi, mert a bikinim medence fenekén maradt. Kézen fogva felmentünk a szobámba, lefeküdtünk az ágyamra egymás mellé és folytattuk a csókolózást, amit a medencébe hagytunk abba, nehogy valamit meglássanak a szomszédok.
Barbi átvette az irányítást felettem, nem mintha tudtam volna mozogni teljesen átadtam magam a rám váró élvezeteknek.
Először a testem köré tekert törölközőtől szabadított meg, majd rám mászott finom puha testével. Majd csókolgatni kezdte a nyakamat és szépen haladt lefelé utána a melleimet kényeztette.
Ettől teljesen készen voltam, ahogy a mellbimbómmal játszadozott, éreztem, hogy egyre nedvesebb vagyok, szinte már folyik belőlem nedv.
Majd szépen lassan lefelé vette az irányt végig csókolta a hasam egészen az addigra forró és nedves puncimig. Jól széttárta a lábaim, hogy jól hozzám férjen.
A szemem sarkából láttam, hogy mikor meglátja, a csupaszra borotvált pinámat, még jobban beindul és azonnal nyalni kezdett, szépen finoman gyöngéden csinálta bele- bele nyalt az ajkaim közé, amitől egyre hangosabban nyögtem. Majd kör körös mozdulatokkal a csiklómat nyalta, amitől még hangosabban nyögtem, éreztem, hogy nem sok kell már és elélvezek.
Ami pár perc múlva be is következett nagy felsikítás közepette, amint a csiklómat kezdte szopogatni és szívogatni. Mikor feleszméltem a katartikus élményből Barbi mosolyogva nézett rám. A szája körül tiszta nedv volt…
-Készen állsz?
Bólintottam…
Ő visszahajolt a lábam közé majd folytatta a nyelvével a játszadozást, szépen ereszkedett lefele majd párszor jól belém nyalt, mennyei érzés volt. Gyengéden elkezdett az egyik újával izgatni majd pár pillanat múlva benyúlt nekem.
Fantasztikus érzés volt ilyet még sose éreztem mivel én még sose nyúltam bele, ahogy egyre gyorsabban ujjazott újra felsikítottam és hatalmasat élveztem, de Ő nem hagyta abba.

Folytatta tovább majd hirtelen megáltat és csak annyit mondott, hogy szorítsd, össze a foga ez lehet, hogy egy kicsit fájni fog.
Kinyitottam a szemem láttam, hogy 3 úját benedvesíti, Gyorsan behunytam a szemem, azt tettem, amit mondott és vártam, hogy elvegye a szüzességem.
Újra bennem volt az egyik úja és finoman dugta vele a puncim, amitől jó hangosan nyögtem, el is feledkeztem mindenről és teljesen átadtam magam a gyönyörnek, de váratlanul egy éles fájdalmat éreztem és végig futott a hideg a hátamon, ahogy Barbi hirtelen belém nyomta mind a 3 úját. Hogy biztosan átszakítsa teljesen a szűzhártyám…
De nem hagyta abba csak folytatta 3 ujjal, ami először eléggé fájt majd a fájdalmat egy kéjes érzés váltotta fel… Ahogy egyre erősebben csinálta már alig bírtam szusszal, úgy nyögtem majd hatalmasat sikítottam, akkorát élveztem… Ilyenbe még sose volt részem… A nyögésemet és a sikításomat lehet, hogy még a szomszédba is hallották. De nem érdekelt semmi, megmozdulni se tudtam, végem volt.
Csak feküdtem ott, mint valami darab fa. Barbi oda bújt hozzám átölelt és megcsókolt.
Így feküdtünk ott együtt pár percig, miután kijózanodtam a gyönyörből Barbi fülébe súgtam, hogy köszönöm ezt a csodás élményt neked, de most Te jössz…
Mielőtt még szólni tudott volna bármit is szájon csókoltam és a hátára fordítottam, Őt utánozva elkezdtem őt kényeztetni, amire először csak szuszogással majd halk nyögéssel válaszolt, ahogy haladtam lefelé a gyönyörű testén. Mikor először értem a nyelvemmel a puncijához a halk nyögés egyre hangosabb és hangosabb lett, de nem hagytam abba és csak nyaltam tovább és tovább a forró nedves pináját.
Leírhatatlan érzés volt, éreztem, hogy azonnal elmegy Ő is, és csak folytattam, ahogy csak bírtam, mikor aztán akkorát sikított, mint én nem is olyan rég és elterült az ágyon, mint valami rongybaba…
Letöröltem a számat, oda bújtam hozzá és megcsókoltam.
Pillanatok alatt el is aludtunk egymás karjaiban.
Reggelig egyikünk se ébredt fel, mert mikor kinyitottam a szemem, láttam, hogy még mindig egymás karajai között fekszünk, pont, úgy ahogy este elaludtunk.
Barbi még édesen aludt, nekem meg csak a tegnapi nap történései jártak a fejemben.
Itt fekszem anyaszült meztelenül a legjobb barátnőm karjaiba.
De valami olyasmit éreztem, mint azelőtt sose. Olyan békét és nyugalmat, ami már szinte félelmetesnek hatott.
Egy nő fekszik mellettem és nem is akárki a legjobb barátnőm és ez a felismerés villámcsapás szerűen hatott rám…
Jézusom, mit műveltünk…
Mit fog mondani, ha felébred? Mit fog rólam gondolni? 
Lehet, hogy ilyen sokat ittunk volna? Akkor mi lesz, ha elmondja a szüleimnek?
Ledermedtem teljesen…
Mikor éreztem, hogy Barbi megmozdul, és szájon csókolt.
Jó reggelt kicsikém, szólalt meg édesen csengő hangja.
Azonnal ledermedtem és látta rajtam, hogy ledöbbentett azzal, amit mondott.
-Minden rendbe? Jól vagy? Jól aludtál?
-De Barbi minek neveztél engem? És mi a fészkes fenét csinálunk mi?
-Itt fekszünk egymás karjaiba tök meztelenül, arról nem is beszélve, amit tegnap csináltunk!
-Higgadj már le! Ne rontsd már el ezt a szép pillanatot!
-Igen! Jól hallottad, hogy minek neveztelek és szeretnélek ezek után így hívni téged!
Mire újra felém hajol és meg akar csókolni, de elhajoltam.
-Most meg mi bajod?
-Hogy mi? Barbi ne szórakozz már, néz már ránk! Itt fekszünk tök pucéron, és tegnap lefeküdtünk!
-Na és akkor meg mi van?! Szerintem nem kényszerítettelek rá, hogy ezt tegyük.
-Sőt nagyon is élvezted!
-De a fenébe is….
-Figyelj ide! Gyere, menjünk, zuhanyozzunk le, és egy finom reggeli mellett beszüljük meg.
-Szóval Ne fürgyé le??
-Naná!
-Na nyomás!

-Ez már mindjárt jobban hangzik. Gyere ad a kis kezed!
-De minek? Szeretném megfogni a kezed, és hogy együtt fürödjünk!
-Barbi! Ne kezd már megint!
-Kérlek?
-Na, tűnés! Nehogy meggondoljam magam. Erre láttam rajta, hogy elmosolyodik, és megint felém hajol. Megint meg akar csókolni? Amíg ez futott át az agyamon már meg is történt, megcsókolt és átölelt. Majd hirtelen rácsapott a fenekemre.
-Aki utolsónak ér a fürdőbe, az mosogat!
-Hé… De mire ezt kimondtam, Barbi már szaladt kifele a szobából a fürdő irányába.
-Vesztettél Te mosogatsz!
-Jól van, engedj ide engem is!
-Gyere Baby! Kérdezhetek valamit? Megfürdethetlek én?
Mire válaszoltam volna már a kezei a melleimen voltak majd haladt lefele és egyenesen a puncinba landolt az ujja. Amitől egyre hangosabban nyögtem, ahogy kis ujjaival a pinámat dugta.
Olyan istenien csinálta… Pár perc múlva már el is mentem, és úgy éreztem magam, mint ha egy sebes vonat gázolt volna át rajtam. Látta rajtam, hogy ha nem fog meg összecsuklok…
Gyöngéden átölelt, megpuszilt és a fülembe súgta. -Milyen volt Kicsim?    
Nem jött szó a számra, csak megcsókoltam… Ezután kimásztunk a zuhanyzóból, megtörölhettük egymást és felöltöztünk. Lementünk a konyhába, csináltam reggelit, de közben csak az elmúlt dolgok jártak a fejemben.
Próbáltam másra gondolni, de csak rá tudtam gondolni. Barbira… Ahogy megcsókolt, ahogy ölelt, ahogy becézett… Senki nem hívott még így azelőtt… Furcsa érzés járta át a szívem… és melegség töltött el.  Ez biztos az arcomon is látszódott, mert kaptam egy csókot. Ami még jobban zavarba hozott.
-Barbi! Üljünk már le és magyarázd már el, hogy mi a frász folyik itt? Mit csinálunk mi? Mért csókolsz meg? Mért nézel így rám?
Látszott rajta, hogy nagyon pörög az agya, és keresi a szavakat.
-A fenébe is! Nem tudom máshogy elmondani! Azt hiszem, kedvellek téged!
-Hogy mit csinálsz?
-Jól hallottad! Azt hiszem, hogy beléd zúgtam…
-De Barbi mi lányok vagyunk! Már hogy lehetnénk mi együtt? Azt szeretnéd, hogy…. Mi egy pár legyünk? És ha ezt a szüleink megtudják?
-Tudom, tudom… De ezt érzem, és nem tudok vele mit csinálni! És igen azt szeretném, hogy Te legyél a párom! Látom, hogy nézel rám, valld csak be Te is ugyan ezt érzed.
-Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy mit érzek és gondolok…
-Gyere, ülj ide az ölembe, had öleljelek át. 
Ahogy az ölébe ültem és megölelt már megint az az érzés fogott el… Leírhatatlan boldogság és nyugalom öntött el.  Úgy ölelt engem mintha soha többé nem akarna elengedni. Halkan a fülébe súgtam, hogy én is kedvellek Barbi! Mikor ezt meghallotta úgy megölelt, hogy majd megfojtott, majd megcsókolt újra és újra...
-Na, jó! De most már együnk végre!
-Okés
-De, mégis, hogy képzelted el ezt az egészet? Mert ha ezt elmondjuk a szüleinknek tuti, hogy kitérnek a hitükből és eltiltanak minket egymástól...
-Nem tudom... Csak annyit, hogy azt szeretném, hogy mi egy pár legyünk!
-Tartsuk titokban!
- Mások előtt ugyan úgy fogunk viselkedni, mint eddig, mint két jó barátnő, de ha kettesben leszünk, szeretném megfogni a kezed, megcsókolni téged! És kicsikémnek hívni téged! Mit szólsz hozzá?
-De mi van, ha lebukunk? Ha valaki észreveszi, hogy fogod a kezem? Vagy megcsókolsz? Arról már nem is beszélve?

-Most ne erre gondolj, felejts el mára!
-De este jönnek haza a szüleim.
-Tudom, de addig még sok időnk van, amit kettesben tölthetünk. Addig majd csak kitalálunk valamit. De inkább adj még egy csókot!
-Hát ehhez még hozzá kell szoknom. Gyere, segíts elpakolni, tegyünk rendet, utána meg a nézhetnék a tévét a nappaliba, mit szólsz hozzá?
-Jól hangzik!
Neki álltunk rendet tenni, elpakoltunk mindent, a bikinimet is kihalásztuk a medencéből, nehogy a szülőknek feltűnjön bármi is.
Mire végeztünk a pakolászással nagyon kitikkadtunk, mert ma is nagyon meleg volt és hét ágra sütött a nap. A lakásban kerestünk menedéket a hőség elől, és a nap további részét a nappaliban töltöttük, a tévé előtt összebújva. Sokat beszélgettünk, hogy mi, hogy legyen ez után, hogy a mi kis titkunkat tényleg titokban tudjuk tartani. Mielőtt hazaértek volna a szüleim, Barbi elindult haza, de valahogy most ez az elválás, most sokkal inkább nehezünkre esett, mint ezelőtt bármikor. Hosszas csókolózás után elköszöntünk és megegyeztünk, hogy ha hazaér, akkor felhív.
Miután elment nagyon egyedül éreztem magam, és hiányzott nagyon. De nem sok időt töltöttem egyedül, mert ez után nagyon hamar betoppantak a szüleim. Érdeklődtek, hogy mit csináltam, hogy vagyok és hogy minden rendbe volt e? Megnyugtattam őket, hogy nem történt semmi extra. Fú, ha tudnák az igazságot... Majd lesült a képemről a bőr hogy így a szemükbe hazudtam...De az igazat nem mondhattam el. Majd sajnálkoztak egy sort hogy milyen kár hogy nem mentem velük, mert nagyon jól érezték magukat és a rokonok is hiányoltak engem, kíváncsiak lettek volna rám, mert rég nem láttak már.
-Sebaj, majd legközelebb!
Ezzel végre sikerült leráznom a szülőket és felmentem a szobába, és kiterültem az ágyon.
Pillanatok alatt el is aludtam, csak Barbi hiányzott nagyon... Ezzel zárult tehát a hétvégém, mikor egymásba szerettünk. Még mindig furcsa visszagondolni erre a hétvégére, mert ez a hétvége megváltoztatta az életemet. Szerelmes lettem és nem is akárkibe, a legjobb barátnőmbe. Ennek lassan már több mint 1 éve, de mi az óta is együtt vagyunk és szeretjük egymást.
Hozzászólások
RAVETRAIN ·
Izgató!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: