Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Barátunk anyja

6 évvel ezelőtt történt az eset. 19 éves voltam, nyári szünet volt. Egyik haverommal, aki egy évvel volt idősebb tőlem elmentünk egy közös barátunkhoz, hogy elhívjuk csavarogni. Becsöngettünk és az anyja nyitott ajtót. Azt mondta, hogy Feri nincs otthon, de egy órán belül várható haza, úgyhogy menjünk be nyugodtan és várjuk meg bent. Bementünk és leültünk a nappali kanapéjára. Középen ült a barátunk anyja, mi pedig a kanapé két szélén. Beszélgettünk, hogy mit tervezünk a nyárra, és hogy mi újság a csajokkal. Elmondtuk, hogy milyen lányok jönnek be nekünk. Erre kicsit szomorú lett, mert mint mondta a férje is azt szeretné, ha olyan vékony lenne, mint fiatalabb korában. Mi megnyugtattuk, hogy ő is jól néz ki.

Tudni kell a barátunk anyjáról, hogy akkor kb. 42 éves, olyan 180 cm magas és kb. 75-80 kg lehetett. Arcra helyes volt, göndör középhosszú szőkés haja volt. Nagy melle és feneke volt. Ekkor azt válaszolta, hogy biztos csak azért mondjuk, hogy vigasztaljuk őt. Mi mondtuk, hogy nekünk az ilyen nők is bejönnek. Erre megkérdezte, hogy voltunk-e már idősebb nővel.
Mi mondtuk, hogy igen.
Erre azt vettük észre, hogy a combunkat simogatja. Haverom és én rögtön egymásra néztünk és vettük a lapot. Mi is elkezdtük simogatni a combját és a melleit.

Erre ő a jócskán megduzzadt farkunkat kezdte simogatni a rövidnadrágon keresztül. Majd felállt és azt mondta, kövessük. Mi követtük is, felfelé mentünk a lépcsőn, csak úgy ringatta a nagy fenekét a testhez simuló farmernadrágjában. Felértünk az emeleti hálószobába. Ott megálltunk a szoba közepén. Ő letérdelt és lehúzta mindkettőnk rövidnadrágját. Ekkor már mindkettőnk farka állt, Vica néni pedig marokra fogta őket és szopni kezdett minket. Felváltva dolgozott rajtunk. Nyalta a nyelvével a herénket és a hímvesszőnket is. A makkunkat is izgatta a nyelvével. Az volt az érzésünk, hogy nem először csinálja ezt.

Pár perc múlva levetkőztettük, ekkor láttuk, hogy még nagyobbak a mellei, mint amit a pólón keresztül láttunk. Haverom leült az egyik fotelba, Vica néni elé állt és rábukott a hímvesszejére. Én mögé álltam és miután kicsit megujjaztam, behelyeztem a szerszámomat. Elég nagy hüvellyel rendelkezett de nagyon élvezte, hogy hátulról tolom neki. Markolásztam a nagy seggét és néha rácsaptam. Úgy 5 perc múlva kivettem, ő megfordult és háttal a haveromra ült és mozogni kezdett. Erre én felálltam a fotel karjaira és szopatni kezdtem őt. Többször egészen be is nyelte a hímvesszőmet, amitől majdnem elmentem. Néhány perc után mindannyian felálltunk és az ágyhoz mentünk.

Haverom hanyatt feküdt az ágyon, Vica néni pedig szemből ráült és lovagolni kezdett. Én az ánuszát kezdtem izgatni. Először rácsorgattam egy kis nyálat és az egyik ujjammal masszírozni kezdtem a nyílását. Majd finoman becsúsztattam egy ujjamat, amitől felszisszent, de élvezte. Nemsokára már két ujjal ujjaztam és a lyuka is kezdett tágulni. Mikor már elég tágnak találtam és néhányat szopott Vica néni a faszomon mögé kerültem és lassan behelyeztem a farkam a seggébe. Kicsit feszengett a behatolás alatt Vica néni, de aztán egyre jobban élvezni kezdte.

Ketten toltuk egyszerre ezt a dögös nőt. Pár perc múlva pozíciót váltottunk. Felálltam, Vica néni pedig lemászott a haveromról és háttal guggolt fölé. A haverom farkát, ami egy kicsit hosszabb volt, mint az enyém, lassan bevezette a popójába. Amikor már felvette a ritmust, kicsit lassítottak és én elölről a hüvelyébe hatoltam. Így mozogtunk hárman együtt. Szendvicsbe fogtuk a barátunk anyját. Közben a melleit markolásztam és szoptam, illetve a nyelvemmel izgattam. Pár perc múlva mindketten éreztük, hogy nemsokára elmegyünk ezért Vica néni a hátára feküdt és mi kétoldalt mellé térdepeltünk, és felváltva szopattuk. Először én mentem el és telelőttem az arcát, majd a haverom élvezett el, ő a melleit vette célba és terítette be ondójával. Vica néni pedig szétkente arcán és mellein a fehér anyagot és egy kicsit le is nyelt belőle. Ezt követően feküdtünk még pár percet az ágyon, majd mindannyian gyorsan lezuhanyoztunk és mi megvártuk a barátunkat, aki nem sokkal később meg is érkezett és nem gyanított semmit.

Életem egyik legnagyobb élménye volt szeretkezni egyet hármasban a barátunk anyjával, akit később még néhányszor lerendeztünk.
Hozzászólások
További hozzászólások »
nyanya4 ·
Mint egy leltár. Ekkor meg ekkor, 5prcig balról jobbra, aztán 2 percig jobbról balra. Sajnálom, pedig a sztori nem lett volna rossz...

bota93 ·
20%

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: