Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Barátok közt /negyedik fejezet/

Juli és Tilda az irodába dolgoznak, nem nagyon szólnak egymáshoz. Tilda a Vandával kapcsolatos szexjátéka miatt szégyelli magát ezért nem szól Juli meg nagyon koncentrál a munkára...
Egyszer csak Tildának megfájdul a feje /azt nem tudni a munkától vagy a szégyentől/.
- Elmegyek a patikába gyógyszerért majd jövők. - mondta Tilda.
- Ha már a patikába vagy nem hoznál utána pár dolgot a postáról?- kérdi Juli.
- De nagyon szívesen. - feleli Tilda
Megbeszélik, mi kell majd elmegy.
Juli egyedül marad az irodába, Laci tárgyal, csak délután várható, Claudia meg a barátnőivel van ő se várható egyhamar....

Juli egyre nehezebben tud koncentrálni kicsit fel van izgulva már pár napja nem használta a vibrijét, így kívánná a szexet. Meg a menstruációja is holnapra esedékes és emiatt még jobban fel van izgulva, kívánja a szexet.
Ekkor kimegy a WC-re pisilni és gondolja közbe magához nyúl.
A WC ajtót direkt félig nyitva hagyja, ha jön valaki, legalább meghalja az iroda bejárati ajtajának csapódását. Pali megy be az irodába, gondolja, meglepi Tildát. Bemegy, de nincs senki észreveszi a WC ajtó nyitva van gondolja Tilda van bent.
Odamegy az ajtóhoz hogy meglesi ekkor lepődik meg...

Meglátja Julit. Juli letolja a nadrágját alatta rózsaszín tanga van kicsit foltos a punci nedv miatt. óvatosan lehúzza leül a WC-re szétrakja a lábát és elkezd masztizni. Palinak is feláll kiveszi és elkezdi húzogatni a bőrt az álló farkán. Juli Hirtelen abbahagyja a masztit és elkezd pisilni. Pali még soha nem látott csajt pisilni, így egyre jobban nézi azt se veszi észre hogy Juli észrevette.
- Gyere, töröld ki a pinám - szólj Juli- Paliba a vér is meghűl, de odamegy letép egy darab WC papírt és alulról fölfele kitörli a kopasz puncit.
- Kívánod?- kérdi Juli /elvált 35 éves/
- Igen! Bombázó vagy! - mondja Pali /nős 24 éves/
- Szabad? - kérdi Pali
- Nős vagy, de ha nem zavar, akkor szabad. - mondja Juli.
- Akkor gyerünk - szól Pali
- Tilda 2 órát oda van, Vanda meg a könyvtárba ment szabad a lakás- mondja Juli.
Végre itt vagyunk! Átölelik egymást. közben az ajkaik az másikét keresi. Végre itt a világtól elzárt szobában, hevesen csókolóznak.

Pali Julira nézett, a pillantásból mindketten tudták, hogy nincs szükség magyarázkodásra. Juli kezével addig nyújtózkodott, amíg el nem érte Pali farkát. Nadrágon keresztül a kezével dörzsölte.
Juli érezte szép formás és kemény fenekét és már meredező farkát a nadrágon keresztül.
Juli elkezdte gyorsan kutatnia a nadrág cipzárát, hogy minél előbb megkaparinthassa azt, amit úgy felcsigázott. Juli egyre gyorsabban lélegezett, már vágyott rá. Pali levette rólam a ruhát. Mikor Juli levette a Pali nadrágját, megpillantottam hatalmas és gyönyörű farkát.Juli tudta, hogy azonnal elélvezne, ahogy belé csúszna.

A puncija nedves és csúszós volt és csak azt várta, hogy kitöltse ez a hatalmas fasz. Meztelenül még jobban látszott igen vonzó és kidolgozott teste, nagyon jó érzés volt megérinteni. Leült Juli a padlóra Palival szemben a lábai közé. Egy tökéletes pozícióba került ahhoz, hogy jól leszopja Palit. Elkezdte a nyelvével nyalogatni a Pali farka hegyét, főleg a makkja izgatta, belenyalta a hegyébe úgy, hogy a nyelve hegyét kissé belemélyesztette a kicsi lyukba, ahol pisil, majd a kalap alá is benyalta. Juli ezt sokáig élvezettel csinálta Palinak. Ezt a rész szerette Juli a legjobban (jól rátapadni csak a farka fejére és gyengéden nyalogatni, szívogatni) mert ez hatalmas élvezetet ad mindkettőjüknek. Azt akarta, hogy Pali megerőszakolja! Megint belenyalt a makkjának a hegyébe egyenesen a húgynyílásba. Aztán Pali keményen és mélyen a számba nyomta a farkát. Pali annyira beindult, hogy baszni kezdte a Juli száját.

Helyet cseréltünk a padlón, Juli feljebb ült és közelebb természetesen. Szétnyitotta a lábaimat, így izgatva őt. Juli csiklója nagy és kemény volt, nagyon tetszett Palinak. Az izgalomtól teljesen nedves volt a punci, már nagyon várta, hogy Pali is kielégítsen Julit. A Pali farka újra Juli felé meredezett. Pál elkezdte nyalogatni a Juli punciát, nem túl gyorsan, szívta mélyen és ritmikusan addig, amíg Juli el nem élvez. Ezt Tilda is nagyon szerette. Pali addig nyalta szopta a csiklót, míg Juli el nem élvezett. Most Pali ült a lépcsőre hátradőlt, Juli pedig a meredező farkába ült. Könnyedén és lassan. Az érzés olyan hihetetlen volt, úgy érezte, menten szétrepedek. Idővel minden pózban kipróbálták egymást. Juli egy csomó orgazmust élt át.

Fantasztikusan érezte magát, hogy Pali farka teljesen felért a Juli méhéig, és teljesen kitöltötte a pináját. Juli úgy érezte, hogy most a Pali farka még nagyobb és még mélyebbre hatol belé, mint azelőtt. Megfordult és most ő volt felül és úgy baszott. Juli úgy éreztem, hogy nemsokára Pali is elélvez. Juli gyorsan kiugrott Pali farkából, és letérdelt remegő teste elé, majd tövig bekapta a faszát, és erős rángatással kisajtoltam belőle az utolsó cseppeket is. Alig bírta nyelni a rengeteg nedűt, Pali meg közben a Juli fejét fogva rángatta a farkán.
Majd bementek letusolni. Nem kellett sok Pali farkának és újra felállt előrehajtotta Julit és betette a punciába és vadul elkezdte baszni Julit. Hirtelen kikapta megfordította Julit és a szájába verte a meleg ondót. Juli készségesen lenyelte. Majd letusoltak és elindultak az udvaron szétváltak.
Pali a kávézóba Juli az irodába ment. Tilda már egy órája ott volt. Látta Juli kipirult arcát és elmosolyodott... Sejtette Juli hol volt, de azt nem, hogy Palival.
Hasonló történetek
29475
A barátom aludt, mi csendben bevonultunk a kisszobába. Ott végre levetkőztük a maradék gátlásunkat és a ruháinkat is. Elővettem a vibrátoromat. A formás kerek mellek látványára a puncim egyre jobban nedvesedett. Meztelenül lefeküdtünk az ágyra és ő csókolgatni kezdte a testem. Mindenhol. Kezdte a nyakamnál és egyre lejjebb haladt...
22533
Olyan őrült szenvedély lett rajtunk urrá, hogy letéptük egymásról a ruhát, és vadul csókolgattuk a másik testét. Becsúszott a lábaim közé, és a forró lucskos kis szűk puncimat csókolgatta. Nagyon imádom a fürge nyelvét. Jól megszopogatta a csiklómat majd ügyesen dugdosta a nyelvét a szűk kis lyukamba. Ezt addig csinálta míg a kélytől szédülve megnem feszült mindem izmom...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Rika ·
Hú, de rossz. :flushed:

Vivienne ·
Én se vagyok egy profi író,de ez tényleg nem az igazi...Talán ha más műfajban próbálkoznál?!

dolly1952 ·
Ne tovább!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: