Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Barátok Közt 3

Noémivel ma valami hihetetlen dolog történt: elvesztette popója szüzességét és ráadásul nem Tóni volt a szerencsés hanem Pali akire eddig még gondolni sem gondolt a szexel kapcsolatban. Testében még mindig érzett bizsergető apró remegéseket miközben föl felé haladt a lépcsőházban. Izgatottan lépett be a házba, remélte nem lesz otthon senki így nyugodtan kényeztetheti fáradt testét egy kád forró vízben. Szerencséje volt: csak egy légy zümmögését hallotta az egyik sarokban. Szobájába ment és az ágy melletti fiókból elővett egy illatos gyertyát és fürdő sót. A szekrényhez érve pedig egy csipkés finom anyagból készült piros tangát és egy melltartót miközben elképzelte Tónit miközben meglátja őt ebben a dögös fehérneműben az este. Ezután belépett a fürdőszobába és elkezdte engedni a forró vizet, amibe beleszórta a fürdősót.

Az ajtót gondosan bezárta és elkezdett vetkőzni: először a csinos toppot majd a farmert vette le amikor a melltartóhoz ért kulcs zörgést hallott. Orsi volt az, aki 30-as éveiben járt és eszméletlenül jól nézett ki korához képest: gyönyörű mellek szép kerek popók és csodálatos alak, talán a hastáncnak köszönhetően.
- Szia éppen fürdök, remélem nem baj!
- Szia, dehogyis én meg elkezdek főzni. Rakott krumplit csinálok.
– Oké, de légyszi ne rakj bele kolbászt, tudod fogyózok.
- Rendben.

A lány ekkor már a kádban ült és nem vette észre miközben vetkőzött Orsinak "köszönhetően" aki elterelte figyelmét , hogy nem viselt tangát ugyanis azt ott hagyta Paliéknál! Meggyújtotta a gyertyákat és csak teste kényeztetésére koncentrált. Hátsó bejárata ugyan egy picit érzékeny volt de a só és a tusfürdő közösen legyőzték a kellemetlen érzést. Először a mellbimbójával játszadozott el majd következett egész teste, amikor váratlanul csöngettek! Ricsi volt az! A könyvéért jött nem tudva, hogy az már saját szobája asztalán hever. Noémi meghallván a fiú hangját kikelt a kádból és elkezdett megtörülközni. Ezután felvette a szexi tangát és kétségbe esetten nézett bele a szennyestartóba keresve az elhagyott tangát és rájött : Pali és Tilda hálószobájában hagyta!

Kapkodva felöltözött és kiment a fürdőszobából majdnem össze ütközve ideges édesanyával aki miután rájött , hogy egy szem tojás sincs itthon a boltba sietett. Ricsi furcsálva nézte a lány kapkodását, aki eközben azon gondolkozott mit találjon ki , hogy megkereshesse ruhadarabját a hálószobában.
- Figyelj Ricsi! - szólalt meg váratlanul a szexi tini- Most egy titkot fogok elárulni, ami igazából nem egy nagy titok, de nagyon fontos számomra! Amikor még nem jártunk Tónival egy levelet küldött nekem
- Ehhez nekem mi közöm? - Szakította váratlanul meg Noémi mondandóját.
- Hallgass meg légyszi! Köszi. Nos , az a levél egy szerelmes levél volt ami életem legszebb pár sorát tartalmazza. Ezt a levelet egy könyvben elrejtve tartom azonban legutóbb anyunak kellett a könyv és szó nélkül elvette, de a levelet sikeresen megmentettem és abba a könyvbe dugtam, ami most már nálad van, mert egy órája oda adtam Palinak és most félek, hogy megtalálja és kinevet vagy egyszerűen kidobja!
- Aha - szólalt meg intelligensen Ricsi, miközben Noémi már az ajtót nyitotta.

A lépcsőházban megbeszélték , hogy a fiú a szobájában, míg a lány a nappaliban fogja keresni a gyorsaság kedvéért. Az udvaron köszöntek a vonzó Zsófinak, kinek miniszoknyáját és feszes combjait látványosan megbámulta Ricsi. Amint ajtót nyitott, Noémi berohant és egyből a hálószobába tört nehogy észrevegye a fiú miér jött. Hihetetlen látvány fogadta, amiben most vár Ricsinek is része volt: Tilda Palin lovagolt a férfival szembe fordulva. Ricsi a nő feszülő popsiját figyelte amiben Pali méretes fallosza volt. Mindketten kéjes nyögésekkel élvezték egymás testét(legalábbis ezt gondolták a fiatalok Barátok Közt 2...) és nem hallották az ajtó nyitódását. Ezt kihasználva magára hagyták a szexelő párt Noémiék és csöndesen piruló arccal becsukták az ajtót.

A fiú kapcsolva, hogy nővéréék bármikor befejezhetik az őrületes sportot berohant a szobába és megkereste a könyvet majd oda adta az izgatott tinilánynak. Megfordult és úgy tett, mintha kivenné a levelet (ami egyébként nem is létezik) és zsebre rakta. Eközben a fiú érezte , hogy megkeményedett a szédítő látványtól és Noémi izgató kerek popsiját nézte a szűk farmerben. Ricsinek volt barátnője Emma, akivel azonban különös fogadást kötöttek, amit a fiú élete legrosszabb döntésének tartott: fél évig semmi szex! Párszor kérte Emmát , hogy legalább egy kis tapi legyen, de Emma mindig leállította.

Visszarakta a könyvet a helyére és megbeszélte Noémival, hogy most fölmennek hozzá nehogy itt találják őket. Miután fölértek meglepve tapasztalta , hogy Orsi még nem ért haza a boltból ezért be hívta a fiút a szobájába, akin látta izgatottságát.
- Figyelj, most én árulok el egy titkot! - mondta Ricsi vörös arccal. - Emmával kötöttünk egy fogadalmat
- Tudom, tudom hogy fél évig nem nyúltok egymáshoz, ami szerintem egy baromság én nem bírnám ki - Noémi váratlanul abbahagyta, hiszen ő és Ricsi csak egy barát, semmi köze hozzá milyen gyakran masztizik vagy szexel. Ricsi izgatottan figyelte a szexi lányt akinek dekoltázsába belátást nyert, mivel a lány pont úgy feküdt az ágyon.

A fiút most már nem nagyon érdekelte semmi csak a fekvő lány és nővére látványa. Megfeledkezve magáról, nadrágjába nyúlt és elkezdte izgatni magát.
- Hülye vagy? Mit csinálsz? - ordított Noémi.
- Könyörgök érts meg, 3 hónapja nem nyúltam magamhoz, és amit ma láttam, az teljesen felcsigázott.
- Nem kell semmit csinálnod, csak hadd nézzelek, nagyon kívánlak!
Noémi fölkelt az ágyáról és bezárta az ajtót. Visszafelé eszébe jutott Palival eltöltött szenvedélyes együttléte és azt gondolta, ez se sokkal nagyobb ostobaság. Ricsi meztelenre vetkőzött és leült az ággyal szembe lévő székre és elkezdte verni a faszát. Noémi is levetkőzött és az előzményektől benedvesedett tangályát a fiú szájába tömte, majd leült a kezeivel háta mögött megkapaszkodva széttárt lábakkal a fiú elé. A kamasz fiú végig nézett a csodálatos testen, kezdve a lány arcával, majd tekintete a mellekre tapadt, amit Pali is örömmel nézett: kerek gyönyörű feszes mellek voltak kemény bimbókkal. Ricsinek nem kellet több, a hasára és a mellkasára lőtte forró spermáját. Noémi nem bírta ki, odakúszott és lenyalta a fiúról az ondó sós ízét, ami a fiúnak nagyon tetszett, majd visszafeküdt az ágyra és elkezdett masztizni. Fokozatosan egyre több ujját dugta hüvelyébe, amit Ricsi farka merevedéssel nyugtázott. A lány egyre jobban belejött, mikor a fiú nem bírta tovább, és egy mozdulattal odaugrott és belehatolt a szűz punciba, amit Noémi hangos sikollyal és fájdalommal vett tudomásul, de nem bánta, mert a tapasztalatlan fiú pont a g-pontját ingerelte, ami hamar mindkettejük orgazmusához vezetett!

Így történt, hogy Noémi egy napon mind a három nyílása elvesztette szüzességét és máris azon gondolkozott a vad tinilány: mit fog mondani Tóninak!
Hozzászólások
További hozzászólások »
Viva Germany ·
köszi
:blush:

kandiso ·
Ez is nagyon jó történet, csak így tovább. Ne hagyd, hogy elvegyék a kedved, igaz, hogy van benne egy-két hiba, de hát jajistenem!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: