Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Barátok Közt 2

Tilda, miután köszönt a feltűnően jó kedvű Noéminek, bement a lakásba. Hallotta , hogy Pali fürdik, ezért bement a nappaliba és elkezdte keresni az iratokat az asztalon. A férfi kielégülten mosta le magáról a tini nedveit. Tilda, aki egy piros toppot viselt izgató dekoltázzsal és egy nagyon rövid miniszoknyát, egy különös újságra bukkant. Kinyitotta, majd csodálkozva látta Kinga a presszóban dolgozó pincérlány elképesztő dögös fotóit. Eddig is látta, hogy egy szép lány, de azt nem gondolta, hogy mindene ennyire a helyén van. Különös érzés fogta el, amit eddig még nem nagyon érzett: a féltékenység. Gondolta sok hibája van, de hogy pont a teste legyen az , azt nem gondolta volna.
Elgondolkozott és eszébe jutott, hogy lehet a sok munka az oka és nem ad meg mindent Palinak az ágyban. Töprengett és elhatározta, most Pali összes vágyát teljesíteni fogja, amikor kijön a férfi a fürdőszobából. Pali azonban még mindig fürdött, kényeztette fáradt testét. Tilda bement a hálószobába levette topját és a miniszoknyát és elfeküdt az ágyon egy kívánatos fekete tangában. A mellbimbói majd átszúrták a melltartóját, ahogy elképzelte mi mindent fog tenni férjével.

Pali kijött a fürdőből egy szál törülközőben és a hálóba ment, ahol meglátta a csodás látványt. Farka merevedésnek indult, mikor végig nézett gyönyörű felesége hosszú combjain hatalmas formás mellein és a lány vad nézésén akadt meg a tekintete.
- Gyere ide! - mondta a lány és egy bilincset akasztott a férfi mindkét csuklójára és a két bokájára. Pali meglepetten vette tudomásul a vad játékszert, de élvezte, ahogy Tilda végig nyalja , csókolja a testét. A lány először a heréket, majd szépen lassan fölfelé haladva izgatta az egész hímvesszőt, amitől a férfi teljesen beindult. Ezután a makkon körözött nyelvével, ami először picit fájt a fiúnak az előző egy óra történései miatt, de hamar hozzá szokott.

Tilda ezután már az egész szerszámot a szájába vette és elkezdte szopni egyre ütemesebb tempóban. Pali nagyon élvezte ezt , hogy egy órán belül már a második csaj szopja, amikor teste megfeszült és beleélvezett a lány szájába, amit eddig Tilda nem hagyott neki, de most nagy kortyokban nyelte a spermiumot.
- Köszönöm - súgta Pali a lánynak, aki újból elkezdte izgatni Pali férfiasságát, de ez már nem esett olyan jól neki a tinivel eltöltött órák fáradalmai miatt. Pali nem tudta mit csináljon, el nem mondhatja a történteket, de ha most leállítaná a lányt az furcsa lenne, ugyanis egy menet után soha nem szoktak leállni, de kettőnél többet már nem kíván. Pali, amikor észrevette, hogy a lány Noémi tangályát viseli és csodálkozva nézte, hogy nem vette ezt eddig észre, amikor Tildán izgatóan feszül a szűk ruhadarab. Rájött ez a büntetése.

Amikor újra merev lett a férfiasság Tilda beleült Palival szembe helyezkedve, kinek hihetetlen fájdalmai voltak, de abba reménykedett: ennyivel megússza. Feszes melleit nézte, miközben a lány mélyen a szemébe nézett és sugallta neki az elkövetkezendő kínokat. Egyre gyorsabb tempóban lovagolt és nézte Pali keserves arcát, aki nem mert felesége szemébe nézni. Tilda vadul vágtázott, amikor átlépett a kéj országába és telefröcskölte nedveivel férje arcát, aki megkönnyebbülten vette tudomásul, ennyi volt . Azonban miután a lány leszállt a kéjdorongról, elkezdte hátsó bejáratát izgatni ujjaival. Pali látva ezt elkezdett könyörögni, de a lány mikor már 3 ujjal volt magában abbahagyta, és befogadta a még mindig merev faszt.

Ismét elkezdett vágtázni. Egyszerre kiabáltak, de míg Pali a fájdalomtól, a feleség a kéjtől. Mikor érezte, mindjárt elélvez, kezével csiklóját kezdte izgatni. Tempóját felgyorsította és egy pillanat alatt teste megfeszült és újra egy hatalmasat élvezett. Eközben Ricsi Noémivel hazajött és benyitottak a szobába... (Noémi mikor hazament észrevette, hogy valami hiányzik ezért Ricsinek egy hazugságot kitalálva a szobába siettek, ahol izgató látvány fogadta őket...)
Hozzászólások
További hozzászólások »
wind-storm ·
öhmmm. ez nem az igazi. vagy velem van baj???

wind-storm ·
Megvan!! 1. tangályát- na neeee ez tök pontos jéééé
Na ez nem akkora hiba. De.. MÉgis hogyan került Tildára Noémi tangája??? Miközben nézték egymást az ajtóban tangát cseréltek???
Vagy amíg Noémi Palival volt, Tilda fellopakodott Noémihez és ellopta az egyik tangáját? Merthogy jövöbe látó és tudta, mi fog történni??? Vagy csak én nem értem???? VALAKI!!!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: