Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Barátnők

Az egyik barátnőm már régóta fűzte a fejemet, hogy próbáljuk ki együtt…Nem akartam belemenni. Aztán jött a mindent megváltoztató osztálykirándulás…
Pécs.. A szerelmesek városa. A nap nagy része utazással telt, de megérte. Délután közös programok, miegymás. Barátaim és én már alig vártuk az estét, tudtuk, fergeteges bulit fogunk tartani, gondolva az utazótáskákban megrejlő sok tömény italra. Az ivászat estéből éjjelre csapott át, már mindenki teljesen kész volt.

Barátnőm mereven bámult az egyik sarokból. Nem tudom, mi történt velem, de rettenetesen megkívántam. Ő, mintha tudta volna, mi játszódik le bennem, odaült mellém az ágyra, kezét a szoknyám alá csúsztatta és elkezdett masszírozni. Elöntött a forróság. A teremben senki nem vett észre semmit. Finoman megfogtam a kezét, és kivezettem a teremből, be a szomszédos szobába.

Vadul magamhoz rántottam, és megcsókoltam. A nyelve játékos mozgásba kezdett a számban, édes ízét még szinte ma is érzem. Megsimogattam a hátát, kezeimet lecsúsztattam a fenekére. Eközben ajkaink elváltak egymástól. Éva lassan kibújt a pólójából. Megláttam a melleit, amelyek picik, de nagyon feszesek voltak. Sohase hittem, hogy egyszer egy női mell látványa fog felizgatni. Odamentem hozzá, számba vettem kemény mellbimbóját és szopni kezdtem. Éva hangos nyögésekkel, sikolyokkal adta tudtomra, mennyire élvezi ezt a kis játékot. Nyelvemmel egyre lejjebb haladtam. Elértem nadrágjának csípővonalához is. Szinte úgy téptem le róla a maradék ruhát is. Bugyija fekete volt, mely már szinte csöpögött a nedvességtől. Nem kérettem magam, belenyaltam a combjai közé. Egyre vadabbul nyaltam, szívogattam is. Éva dobálta magát az ágyon, akkorákat sikított, hogy azt hittem, mindenki meghalja.

Hogy még nagyobb legyen az öröme, két ujjammal megujjaztam. Egyre gyorsabb és gyorsabb ütemet vett fel, ahogy mozgott az ujjamon, én meg közben vadul nyaltam a csiklóját. Egy hatalmas sikollyal élvezett el. Csiklója szabályosan remegett, hüvelye összeszorította az ujjaimat. Mikor végre magához tért, mondtam neki, hogy most én következek.

Bevezettem a fürdőszobába. A zuhanyrózsát a kezébe adtam, és megmondtam neki, mit és hogy szeretek. Elfeküdtem a kádban, miközben barátnőm először nyelvével fokozta kéjemet. A forróság újra elöntött. Barátnőm ekkor langyos és lassú vízsugarat irányított a csiklómra. Éreztem, hogy egyre jobb és jobb lesz. A barátnőm egyre fokozta a vízsugár erejét, mellette a melleimet nyalogatta. Úgy éreztem, hogy mindjárt itt a csúcs. Együtt mozogtam a zuhanyrózsával. A csiklómat mindenhol érte a víz, csodás volt. Egyre gyorsabb tempót vettem fel, barátnőm elkezdett ujjazni. Sikolyaimat visszafogtam, nehogy meghalja valaki, de nyögéseimet nem tudtam feltartóztatni. Éva megint a melleimet cirógatta, majd ujjait még mélyebben és erősebben nyomta belém. Gyönyöröm egyre fokozódott, aztán elért a kéj első hulláma. Barátnőm megérezte ezt, és még jobban kefélt az ujjával. Akkor orgazmust éltem át mint még soha.

Azonban volt egy furcsaság, amin nagyon csodálkoztam…Senki nem vett észre semmit a szomszédos teremben, pedig igen hangosak voltunk. Mint utána kiderült, nekik is volt jobb dolguk. Ha érdekel titeket, legközelebb azt is leírom…
Barátnőmmel azóta is jó a kapcsolatom, gyakran találkozunk egymással és mindig jól elütjük az időt. Beszélgettünk valami extrém dologról is… Ki tudja, talán holnap meg is csináljuk…
Hozzászólások
További hozzászólások »
ILÁJ. ·
Isteni sztori !!! Elolvasása után erőteljes merevedésem lett,alig tudom magam lenyugtatni....
Bár ott lettem volna én is, kislányok ! Én is kinyaltam volna azt a fincsi, lucskos és erotikus szagú pinát !


Imádom a punci szagot !!!!
Imádok alkoholos befolys alatt lévő csajszikat kielégííteni




Búzás Ferenc ·
Nekem nem tetszet, túl egy sikú a történet, s semmi nincs benne, se szenveély sem szex. Ez unalmas.
Én három darab 1-st adtam

S :rage: lettem tőle, mert annyira szar volt, hogy felidegesített a történet

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: