Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Baráti horgászat

Az történt egyszer, hogy a barátom Péter és én elmentünk horgászni több napra egy közeli tóra. Szerencsére sikerült egy jól eldugott horgászhelyet kapni sok fával, sűrű nádassal, messze a többi horgásztól. Mivel szép volt az idő a második napon a feleségem is csatlakozott hozzánk. A feleségem 30 éves, két gyerkőc után is szép mellekkel, gyönyörű popsival,szép lábakkal,és tökéletesen barna bőrrel. Készültünk az érkezésére, bekészítettük a grillhúsokat, kolbászokat,behűtöttünk egy üveg baileyst,csináltunk egy kis paprikasalátát és vártuk hogy jöjjön. Természetesen iszogattunk egy kicsit, sörrel indítva, majd áttérve a boroskolára. A halak engedtek minket inni nyugodtan, mert egy deka kapás sem volt egész nap.
Az feleségem Timi is megérkezett úgy kb. négy-öt óra felé. Egy vadító barna trikó, mely nagyon jól állt neki és kilógott belőle a melltartó csipkéje, mely nagyon izgató volt, és egy combközépig érő rövid farmerszoknya volt rajta, ami szabadon hagyta gyönyörű lábait. Az autóból való kiszállás közben meg is villantotta fekete bugyiját, amit Péter is észrevett és szemmel láthatóan tetszett neki.

A délután folyamán maradt az iszogatás a fő tevékenységünk, kivéve azt a kb. másfél órát, amíg mind a ketten csalit nem cseréltünk, hogy az éjszaka folyamán biztosan jól felszerelt botok legyenek belógatva. Bíztam benne, hogy nem csak a tóba fogok lógatni, de majd meglátjuk, mit hoz az este. A Vacsorához a tüzet begyújtottam, közben a párom és Péter az esti zuhanyozáshoz keresték a campingzuhany felszerelésének helyét. Át kellett rakni, mert Timi nem akart a Péter előtt zuhanyozni. Miután sikerült, ittunk egyet, Timi a behűtött baileyst, mert mást nem tudott meginni, mi pedig maradtunk a jól bevált boroskolánál.
Mióta együttvagyunk, már közel tíz éve egyszer sem bírtam rábeszélni más piára, erre is csak kb. 8 év után volt hajlandó, hogy egy kis alkoholt igyon. Mivel volt még egy kis idő vacsiig, Timi napozni akart, de elfelejtett hozni fürdőruhát. Mondtam neki nyugodtam vetkőzzön bugyira és melltartóra, bár tőlem a melltartótól is megszabadulhat és napozzon úgy. Mindig kicsit szégyenlős volt, de levetkőzött. Figyeltem Pétert, és őt sem hagyta hidegen Timi látványa, ahogy egy falat tangában ott napozik tőle pár méterre.

A vacsora közben beszélgettünk erről-arról haverokról,és előkerült természetesen a sex is mind téma. Péter elmesélte, hogy a felesége, aki most szülte második gyermekét nem igazán kényezteti el őt. Jó ha hetente egy aktust össze tudnak hozni. Mi is elmeséltük, hogy nálunk azért rendben mennek a dolgok, a heti 3-4 szeretkezést azért össze szoktuk hozni. Nem vagyunk egy prűd család, van mindenféle kényeztető szerkentyű otthon a fiókban, bár leginkább a vibrátor szokott előkerülni. Mostanában kezdtem álmodozni arról, hogy milyen lehet hármasban. Természetesen ezt a gondolatot nem osztottuk meg Péterrel. A hármas felállás annyira nem tetszett a feleségemnek, bár már gondolkodtunk ki jöhetne szóba. Ő nem tudná magát elképzelni ismerőssel, én pedig egy ismerősben jobban bíznék, mint egy vadidegen férfiban. Leginkább az lehet izgató ebben, amint látom, ahogy egy másik férfi is kívánja az én feleségemet.

Na visszatérve az estére, megvacsoráztunk, és mindhárman megzuhanyoztunk. Péter külön, én pedig Timivel. Próbáltam beszélni vele a Péterről és a hármas felállásról,mert anno régen szóba került ő is mint lehetséges jelölt, de most is tiltakozott ellene. Én azért reménykedtem.
Bíztam Péterben, és számítottam arra, hogy nagy mérettel van megáldva, mert sajna engem nem áldott meg a sors valami hatalmas cerkával. Imádtam volna nézni, ahogy a párom egy hatalmas faszt szop, és attól élvez.
Az este további részében iszogattunk tovább, és már egész jó volt a hangulat. A párom is megivott már kb. 5 pohárkával, és mi sem panaszkodtunk .A tábortűz égett, és mi pedig a régi kalandokról beszélgettünk. A Timi az ölemben a horgászágyon, a Péter pedig szorosan mellettünk egy másik ágyon. A páromon már egy kis combközépig érő nyári ruha volt melltartó nélkül, egy falatnyi kis fekete tangában. Szóba került ismét a sex. Péter mesélte régi kalandjait, én pedig közben a jobb kezemmel simogattam párom mellét, míg a bal kezem már a puncijánál járt. Péter ezt nem láthatta, mert a párom jobb lába felhúzva volt, és ő a jobb oldalunkon feküdt. Amit látott viszont az a feleségem jobb combja volt, és elég sokszor maradt ott a tekintete.

Már vagy jó fél órája simogattam a punciját bugyin keresztül,és ez megtette hatását, mert a párom egy halk kis sóhajt engedett el,melyből tudtam, hogy igencsak nedves lehet már odalent. A bugyiját félrehúzva bedugtam az egyik ujjam a puncijába, melyre még nagyobb sóhaj volt a válasz. Erre már Péter is odafigyelt, mert akkora sóhaj volt, hogy még a tábortűz mellett is hallani lehetett. Mondta ne itt csináljuk, mert ő nem fogja tudni csak nézni. Mivel könnyebb az extrém dolgokra már felizgulva rábeszélni és a pia is a segítségemre volt ezért gondoltam most vagy soha. Timi bal kezét a péniszemre raktam gatyán keresztül, a jobb kezét Péter gatyájára. Péter meglepődött, de nem mozdult, Timi pedig meglepetésemre egyáltalán nem ellenkezett, sőt szépen kezdte azt is simogatni.

Így simogattuk egymást egy darabig, majd Timi felkelt, és elővette már teljesen ágaskodó farkam a gatyámból, és teljesen eltüntette a szájában úgy szopott. Ezután Péter levetkőzött és elkezdte magának szép lassan verni. Timi átmászott kettőnk közé, egyik térde egyik ágyon, másik térde másik ágyon és úgy kezdett el felváltva szopni mindkettőnket nagy mosolygás kíséretében. Hihetetlen izgalmas látvány volt, ahogy a feleségem egyszer az én farkamat, egyszer a Péter farkát szopja. A mérettel kapcsolatban beigazolódtak a sejtéseim, mert ahogy a Timi szopta Péter farkát, egyre csak nőtt a mérete .Egy pár centivel biztosan hosszabb volt az enyémnél, és valamivel vastagabb is. Ez a felváltva szopás ment egy jó tíz percen keresztül, majd kiszálltam a párom alól, megfordítottam, és lecsúsztam a puncijához. A Péter is felkelt az ágyból, feltérdelt a Timi elé, és így adta a szájába a méretes farkát. Én nekiláttam nyalni-falni ,ujjazni,a csiklóját ingerelni felváltva, míg Péter a melleit markolászta és dicsérte, hogy milyen tökéletes alakja van.

Éreztem, amint egyre gyorsabban ujjaztam drága feleségem, hogy összerándul a kezeim között, és még jobban szívja magába Péter farkát. Egy percig csak vonaglott , és éreztem, ahogy szorítja finom puncijával ujjaimat orgazmusa közben. Nem kellett sok Péternek se és teleengedte Timim száját hatalmas adag spermájával. Nem volt ez szokatlan neki, és mind egy szálig lenyelte, egy cseppet sem hagyott. Ekkor én már alig bírtam magammal és tövig nyomtam a farkamat Timibe, és iszonyatosan elkezdtem dugni. Hatalmasakat löktem rajta, azt hittem összegörbül alattunk a horgászágy. Eközben Péter még mindig szopatta Timit, szabályosan baszta a száját, amit Timi nagyon élvezett. Ekkor már a látványtól és a lüktető forró puncitól hatalmasat élveztem belé. Pétert Timi újra formába állította, és ő vette át a helyemet. Odabújt a két combja közé, és nyalogatni kezdte gecimtől csurgó pináját, de nem zavarta, talán még szenvedélyesebben csinálta. Timi csak úgy vonaglott az ágyon. Nagy élvezet volt látni, ahogy a feleségem, aki eddig csak az enyém volt így élvezi mással is a szexet. Timi szólt a Péternek, hogy most már érezni akarja hatalmas szerszámát, erre Péter odarakta a puncijához és szép óvatosan bedugta először csak a makkját, majd szép lassan felnyársalta a kb. 20-22 centis farkával a feleségemet, melyre Timinek hatalmas nyögése volt a válasz.
Ekkora élvezetet még nem láttam az arcán. Péter ekkor iszonyatos sebességgel elkezdte baszni,melyre én nem vagyok képes, amire Timi kiabálta, hogy még még még ne hagyd abba baszd szét pinám. Szerencse nem volt senki a közelben és talán messzebb sem hallották. Én ott ültem a másik ágyon és néztem ahogy tőlem fél méterre bassza a feleségem a legjobb barátom.

Tíz perc iszonyatos tempó után, melyben szerintem a párom vagy háromszor elélvezett, belém is visszatért a lélek. Mondtam nekik, hogy szívesen megnézném, amint lovagol a Péternek a hatalmas farkán. Megfordultak, majd el sem hittem, hogy be tud csusszanni az egész szerszáma Timibe, de simán bement. Timi popsiját kezdtem nyalogatni, míg Péter kefélte, majd popsi lyukát kezdtem finoman masszírozni, és egy kis nyál kíséretében bedugtam egy ujjamat. Nem volt semmi ellentmondás, mondjuk már nem először csináltuk. A Péter a punciját dugta, én meg a popsiját ujjaztam. Mikor már elég tágnak gondoltam, odaraktam Timinek a farkam, hogy keményítse meg rendesen, melynek nagyon örült, és hatalmasakat szívott rajta, és tövig bekapva a golyóimat nyaldosta, amit imádok.

Mikor elég kemény lettem, visszatértem imádott popsijához, és finoman betoltam szűk lyukába. Először csak a makkot, majd az egészet tövig nyomtam a finom szoros popsijába, amire ő hatalmas nyögéssel válaszolt. Ez volt az első eset, hogy egyszerre a popsijába és puncijába egy méretes fasz legyen, mert eddig csak az ujjaim játszadoztak vele. Péterrel felváltva mozogtunk, amit Timi hatalmas nyögésekkel dicsért, és nem kellett sokáig várni hatalmas orgazmusára. Ezután mind a ketten elé térdeltünk, és odaadva neki a farkunkat felváltva szopattuk. Nem kellett sokáig várni, és hatalmas adag sperma terítette be Timikém arcát és száját, melyet örömmel nyalogatott le. Ez a szép este után mindhárman hamar elaludtunk, kint a szabad ég alatt. Reggel elsőként én ébredtem, és még mindig az este hatása alatt voltam. El sem hittem, hogy ez megtörtént. Timi mindig azt mondta, hogy a Péter az tabu. Gondoltam felébresztem drága feleségem, és a félig álló farkam odaraktam a szájához, és simogattam vele.

Eltelt kb. 2-3 perc is, mire felébredt, de rögtön tudta mit szeretnék és ugyanazzal a kéjjel, mint este elkezdte szopni a farkam. Nem kellett sok idő és telelőttem a száját a forró nedűmmel. Ekkor ébredt fel Péter is és látta amint éppen elélvezek.
Azt mondta ez egy csodálatos éjszaka volt, és nem gondolta volna, hogy ilyen belevaló kis feleségem van. Reméli máskor is megismételjük, de szeretne még előtte ő is olyan szép reggelt, mint amilyenben nekem volt részem, ha lehet.
Timi mosolygott egyet, majd lehámozta róla a bokszeralsóját, és elkezdte keményen szopni. Péternek sem kellett sok, és úgy televágta a drágám száját, hogy az győzte lenyelni. Sajna Timinek még aznap haza kellett menni, így több jó nem jutott a horgászatra, de ez az éjszaka egy életre élmény maradt mindhármunknak.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Angyalka29 ·
Nem rossz. Az én férjem igencsak kitérne a hitéből, de szerencsére hozzá más pasi nem kell. :)
Tegyük fel, h a férjem húzna egy másik nőt az orrom előtt. Hogy mit szólnék hozzá? Először köpni-nyelni nem tudnék, azután (bár be, nem szállnék), de valószínű végignézném. :)
Fura egy történet. De osztom a társaság véleményét a barátságról. :wink:

sasmadarak ·
Szerintem nagyon jó, szívesen részt vennék egy ilyen partin.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: