Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ballagásom napja

Reggel korán keltem aznap. Éreztem a nap súlyosságát, fontosságát az életemben. Kimásztam az ágyamból, és bementem a fürdőbe. Senki nem volt már a lakásban: Édesapám dolgozni indult, nővérem iskolába, kisöcsém pedig már rég az oviban játszott. Otthon voltam, egyedül, így be tudtam ülni a kádba. Amint ott áztattam magam, eszembe jutott: ez az utolsó. Eltűnődtem rajta, hosszan, hajat mostan, bekapcsoltam a zenét. Kimásztam a kádból, és nekiestem a hajamnak: megszárítottam, feltűztem. Nem tetszik, az egészet előröl. Oldalt befonom, hátul konty. Gyönyörű. Jézusom, már dél van, sehol a smink, a ruhám sincs még rajtam. Felkapom a ruhám, és jön az arcom. Egy kis alapozó, korrektor. Utána jöhet egy kis pirosító, csak halványan, szolidan. A szememre semmi: úgyis elbőgöm az egészet, akkor meg minek? Szájfény fel, nem jó, sötét, töröl. A legvilágosabbat felteszem: tökéletes. Fél kettő. Rohanok, kettőre maximum ott kell lennem. Jesszus, hol a cipőm? Kutakodás, meglesz. Felkapom, rohanok be.

Még senki nincs itt: Hál isten. Lassan, szépen érkezik meg mindenki, talpig díszben, ünneplőben. Gyönyörűek egytől egyig. Puszi, ölelés, minden megvan, rohanunk fel a terembe. Díszbe borult az egész, mindenkinek az asztalon egy szál virág, a tarisznya Megyek a helyemre: rám jön a sírógörcs: ez az utolsó. Leülünk, osztályfőnök elmondja, amit akar. Mind csendben ülünk. Halk zene szól. Most döbbenünk csak rá: ezt énekeltük mindig: Szállj, szállj, szállj fel magasra… És megint, újra együtt énekli talán az egész osztály. El kell indulnunk, lefelé. Elől viszik a naplónk: 8 éve vártuk ezt a percet, és most itt van, és kérnénk még egy napot. Végigjárjuk az iskolát, amit koptatott a lábunk, még egyszer, utoljára járunk ezeken a lépcsőkön úgy, mint általános iskolás diák. Leérünk, ki a kapun, végig, az iskola körül, hátsó ajtón be. Még sosem jártam itt. Elhagyott, szomorú: mint most a mi színünk. Nevetünk, éneklünk: ez az utolsó. Még együtt vagyunk, de már nem sokáig. Leülünk, mindenki elbúcsúzik tőlünk. A hetedikesek, akik jövőre fognak a mi helyeinken ülni.

Most mi jövünk. Felolvassák a búcsúbeszédünket. Persze, hogy belesír, én is elkezdek sírni. Most jön a kedvenc részem: elengedik a lufikat. 30darab sötétkék lufi, és 12 színes. Ez a két osztály. Mi vagyunk a harminc kék. Nézem őket, ahogy szállnak a széllel: így szállunk mi is tovább. Felmegyünk a régi termünkbe: már nem a miénk. Elballagtunk. Az osztályfőnök sem a régi már: felnőttebbek lettünk, egy perc alatt. Kiosztja a bizonyítványokat, de ez nem elég. Mindenkiről írt valamit… rólam mit írhatott? „Szavak, csodálatos szavak…”. Istenem, hogy ő mindenkit ismer… És most búcsúzni kell tőle. Zokogva omlunk egymás nyakába, mindenki, fiú, lány, a csokrokat az asztalon hagyjuk: még egy utolsó kép: az osztály. Többé nem leszünk így együtt, soha. 5 év múlva találkozunk: remélem. Szeretem őket, szerettem is mindig. Fáj itt hagyni.

De boldog is vagyok: felnőttebb lettem, jövőre új emberek vesznek majd körbe. Új ismerősök, új tanárok, osztálytársak, barátok, szerelmek. De a régieket sosem felejtem már el. Mert onnan indultam, ők indítottak el, és ezt nem lehet meghálálni. Köszönet nekik, és az életnek, hogy megáldott egy ilyen csodálatos osztállyal.
Hasonló történetek
3703
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
4219
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Mónyciccus ·
Naon szép és remélem ezt te is tudod!!! Gratulálok és remélem sokat fogunk még beszélni...! :heart_eyes:

Racy Cycus ·
Mónym, imádlak:) De, ott voltak szüleim, de ez nem sokat számított...egyedül édesapám volt, aki számított is valamit, mert ő azért jött el, mert szeret. Ennyi:) :heart_eyes:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: