Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Balatoni Nyár

Rövid egyeztetés után a lányok besiettek a szobájukba, átöltözni. Én még merengtem pár pillanatot a táj szépségében, majd befelé igyekeztem.  A ház, egy aprócska faház volt. A teraszról beérkezve, egy folyosó fogadott, falain képek díszelegtek, a korábban itt nyaralókról. Balra az első ajtó, Judit szobája volt, majd beljebb haladva a jobb oldalon nyílt Kingáé, az enyém pedig a folyosót zárva, annak végén. Lépdelve a szobám felé megakadt a szemem Kinga résnyire nyitott ajtaján. Egy ideig hezitáltam, de nem bírtam magammal és bepillantottam... A gyönyörű, gazellatestű lány nekem háttal állt. Az ablakon és a függönyön beszűrődő sejtelmes fényben, dús szőke haja csak úgy ragyogott. Tekintetemet tovább vezetve hátán, megcsodáltam csodás, hamvas fenekét, amint éppen lehajolt a bikini felsőjéért. A látvány lenyűgöző volt, de félbe kellett szakítanom a leskelődést, mert tekintete az ajtó felé kalandozott és véletlenül sem akartam lebukni. Bementem hát a szobámba, ledobtam minden ruhámat, beleugrottam a fürdőnadrágomba, bepakoltam a táskámba és kifelé igyekeztem. A lányok meglepően gyorsak voltak és már a teraszon vártak. Épp sugdolóztak valamit, de amint kiértem abbahagyták. Rám, majd egymásra néztek, elpirultak és elnevették magukat. Nem akartam firtatni a dolgot, így rögtön témát váltva megdicsértem mindkettejük bikinijét. -Juditon egy fekete bikini díszelgett, ami különösen jól mutatott nap barnította bőrén és remek összhangban volt fekete hajával. Mellbimbóit két aprócska háromszög takarta el kiéhezett tekintetem elől, bugyiján egy cuki rózsaszín masni várt kibontásra; Kingán piros bikini volt, melltartója csak úgy feszült hatalmas keblein, bugyija pedig annyira aprócska volt, hogy gyönyörű telt puncijának vonalai tisztán kivehetőek voltak- Ezek után, a nyaralóhoz járó magán strandra vettük az irányt. Röpke két percnyi séta után, oda is értünk. A lányokat azonnal a vízbe rángattam, lökdöstem, ők pedig ketten ellenem szövetkezve fröcsköltek és próbáltak a víz alá juttatni.  A hűsítő fürdőzést követően (amiben mindhárman elfáradtunk) kifeküdtünk a napra és a lányok kérésére, bekentem őket naptejjel, a kenegetés Juditnál aztán masszázzsá fajult. Kinga eközben álomba merült.

A fekete szépséget, azonban tovább kényeztettem: először a vállait masszíroztam, majd kezemet ökölbe szorítva, gyengéden nyomkodtam a gerincét és tovább haladva csípőjét vettem a kezembe. Meghökkentően fantasztikus alakja beindította a fantáziámat. Néha mikor a naptejtől síkossá vált bőrén, véletlen lejjebb csúszott a kezem a tökéletesen kerek feneke irányába, apró nyögéseket hallatott. Először nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget a dolognak, gondoltam élvezi kényeztetést, de később sóhajai egyre hangosabbá váltak. Minden tökösségemet összeszedve, óvatosan megmarkoltam a fenekét, de már rögtön vissza is toltam a kezemet a derekára. Ezt követően kacér mosoly jelent meg arcán, miközben szemét továbbra is csukva tartotta. Láttam, hogy tetszik neki a dolog, ezért folytattam. Végül már csak a popsiját markolásztam, mikor váratlanul hátranyult és mutatóujját végighúzta a bugyiján, vettem a célzást ezért óvatosan félrehúztam, ő ekkor kicsit szétnyitotta lábait. Gyönyörű puncija volt, kis rózsaszín ajkai egy parányit kilógtak, ez mégjobban feltüzelt. Megnyaltam az ujjaim és már éppen széthúztam volna értem epekedő ajkait, amikor hirtelen összezárta lábait és a hátára fordult. Gyönyörű kék szemével végig nézett a testemen, kezével finoman megsimította kockás hasamat, majd lassan tovább, a vágytól ekkor már majd szétdurranó farkamat és szétnyitotta lábait. Bugyija rózsaszín masniját eloldotta, majd a bugyit óvatosan a fürdőnadrágomba tömte. Most ismét megnyaltam az ujjaim (mint kiderült teljesen feleslegesen, hisz puncija tocsogott vad vágyának nedvességében) majd finoman elkezdtem izgatni megduzzadt csiklóját. Nagyokat sóhajtott és megmarkolta a plédet amin feküdt. Ekkor odahajoltam és gyöngéden ráleheltem csodaszép puncijára, majd megérintettem a nyelvemmel a csiklóját. Ezután nyalni kezdem az egész punciját, néha bele-bele nyalva a hüvelyébe. 

Alig pár percbe telt, hogy  teljes testével beleremegve elélvezzen; Pihegett pár pillanatig, majd csábos mosollyal elkezdte letolni a nadrágom. Tengerkék szemével eközben végig a szemembe nézett és egy hirtelen mozdulattal megmarkolta, a hatalmasra duzzadt farkam. Egy csókot lehelt az ajkaimra és a nyakamat végigcsókolgatva haladt lefelé. Végig nyalta kőkemény... Amikor Kinga váratlanul felébredt: -Ti meg mi a fenét csináltok? Kérdezte. (Mégis mi a fenét mondd az ember, amikor az egyik legjobb barátnője épp a strandon nyalja végig a farkát, amikor is a másik, tőlük 3 méterre alvó barátnője váratlanul felébred?!) Judit szó nélkül a szájába vette a még mindig az égnek meredő szerszámomat, cummantott rajta egy hatalmasat, némán odasétált Kingához, letérdelt mellé és megcsókolta. Kinga visszacsókolt, majd vadul csókolózni kezdtek. Én sem várhattam tovább! Odaléptem hozzájuk és óvatosan kettejük szája közé toltam a farkamat. Ez, cseppet sem zavarta őket, így most már a cerkámat körbe-körbe nyalogatva smároltak tovább. Judit félénken szopni kezdett, miközben a szőkeség a hasamat simogatva, nyalni kezdte a golyóimat; Aztán cseréltek. Kinga tövig benyelte a faszomat, eközben Judit, kikötötte Kinga melltartóját és elém tárultak a lány a hatalmas mellei. Judit finoman szopkodni kezdte a bimbóit, amitől még jobban izgatottak lettünk. Mindezek alatt Kinga, leírhatatlanul jól szopott. Torokra vette a farkam, majd kivette a szájából. Csak úgy nyúlt utána a nyála, vert rajta párat majd újra a szájába vette. Ezt jó párszor megismételte, miközben én a haját markoltam és gyönyörködtem az ez idő alatt már Kinga punciját nyaldosó Juditkában :) Kingus minél inkább élvezte Juditot, annál jobban és vadabban szopott. Nem bírtam már tovább, az állát "felhúzva" közel hajoltam hozzá, megcsókoltam és a fülébe súgtam, (miközben a farkamat még mindig vadul verte) hogy pillanatok kérdése és elélvezek. Elmosolyodott és azt mondta:
- Semmi másra nem vágyok, csak arra, hogy a hófehér geciddel összefröcsköld az arcom. Amint ezt kimondta, máris elélveztem... Spriccelt a gyönyörű,picit szeplős arcára és élénk vörösre rúzsozott ajkára a spermám; Aztán ami a szájába lövellt, lassan kifolyatta ajkain a hatalmas melleire, hogy az álló bimbóiról a combjára csöpögjön.

Pár pillanat alatt felébredtem a mámorból, de mivel még kellett egy kis idő, hogy újra használható legyek, így elkezdtem nyalni Juditka édesen nedves punciját, aki még mindig Kingát kényeztette. Kingus kéjesen nyögve élvezte a dolgot, én pedig teljesen belefeledkezve Juci puncijának nyalásába és a kettejük okozta eufóriába, észre sem vettem, hogy a farkam ismét majd szét durran, nem úgy mint Judit. Miközben Kingát juttatta el az orgazmusig,- aki egész testének remegésével és vad sikolyokkal tudatta, hogy Judit sikerrel járt, közben megmarkolta a farkam és hevesen verni kezdte. Mivel Kingus épp egy hatalmasat élvezett, roppant mód fel lett tüzelve, így ujjait puncijába dugva, saját nedvéből ügyeskedett egy keveset a farkamra és úgy verték tovább; közben nyalogatták az egész testem és vele együtt a majd szétrobbanó faszomat is. Néhány perc múlva, Juditka már nem bírta tovább és ráült a bájdorongomra. A puncija annyira szűk volt, hogy minden apró rezzenését és a legapróbb mozdulatait is éreztem. Eközben Kinga, ráült az arcomra és a cuki kis rózsaszín pináját az ajkamhoz nyomta, dörzsölte. Aztán cseréltek. Judit vadul sikoltozott miközben nyaltam a punciját és a popsiját. Ezek után be pucsított lekönyökölt a homokba és fenekét felfelé tolta... Tövig beletoltam a farkam, kis, szűk puncijába. Varázslatos érzés volt. Kinga lefeküdt alám és a golyóimat kényeztette. Éreztem, ahogy Juditka puncija egyre szűkebb lesz és elélvez a farkamon. Csodálatos érzés volt a remegő testének látványától, szűk puncijától és Kinga nyelvmunkájától, teleélvezni a punciját a gecimmel. Amikor kihúztam a farkam, Kingus érzékien kinyalta Judit puncijából a gecimet és át csokolta a szájába. Én pedig gyönyörködtem benne. Ez volt mindhármunk életének, valaha volt legvadabb és legjobb szexuális élménye. Ezt követően visszamentünk a szállásra és élveztük a nyaralást. Soha többé nem beszéltünk a dologról és még most évek múltán is nagyon jó kapcsolatban vagyunk....

Vége
Hozzászólások
További hozzászólások »
Norcindzso ·
Köszönöm. :D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

Anna69 ·
Sziasztok! Keresek egy férfit egy kellemes találkozóra. Részletek a honlapon -> www.teensfk.site

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: