Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Balatoni csúcsok

Gyerekkori legjobb barátom, Zoli családjának van egy balatoni nyaralója. 14 éves korunkban megengedték a szülei, hogy pár haverral felügyelet nélkül lemehet egy hétre nyaralni. Azóta hagyomány lett ebből, minden évben megyünk néhányan, egy év kivételével állandó meghívott vagyok. El lehet képzelni, hogy miket műveltünk szülők nélkül. Első évben egy hétig csatak részegek voltunk. Második évben már mást is ki akartunk próbálni, így a hét csúcspontjaként a parton megismert csajokat elhívtunk bulizni. Akkor volt meg az első, maszturbáláson túlmutató szexuális kalandom. Nem szépítem, az egyik csaj a fürdőszobában leszopott, tartott vagy egy percig. Amikor elővettem a farkam, és egy női kéz rámarkolt, már attól majd felrobbant, aztán bevette a szájába, elkezdte cumizni, én meg azonnal elélveztem. Letöröltük az összespriccelt testrészeit és a farkamat, visszahúztam a gatyát, és ennyi volt. Nem vagyok rá büszke, mai fejjel legalább viszonoznám, vagy folytatnám valami komolyabbal, de akkor ennyivel is elégedett voltam, azt hittem, ezzel én már nagymenő lettem, és mindent tudok a szexről.

10 éve jártunk ott először, azóta sokat változott a társaság. Fiatalkori haverokból többen eltűntek, egyszerűen másfelé sodort az élet. Zolival ketten kerültünk egyetemre, hetekkel ezelőtt kaptuk kézhez a diplománkat. Egyedül egy haverral tartjuk a kezdeti társaságból a kapcsolatot, ő érettségi után munkába állt, ezért nehezebben talál időt és szabadságot a nyári balatoni mulatságra, azóta egyszer ha jött. Nekünk is a munkakeresés következik, előtte azonban még kihasználjuk utolsó szabad nyarunkat.

Zoli most engem hívott, meg egy közös egyetemi haverunkat, Andrist. Meg persze hozta barátnőjét, Szilvit, akivel már egészen komoly a kapcsolatuk. Szilvi is meghívta két barátnőjét, akiket nem ismertünk. Mi négyen egy autóval mentünk, a két csaj majd egy nappal később, vonattal. Szombaton kora délután érkeztünk meg az ismerős házhoz. Tudni kell, hogy Zoliék családja nem küzd anyagi gondokkal, ennek megfelelően ez nem egy kicsi bungaló, inkább egy kétszintes, rendesen felszerelt ház. A házba lépve egy étkezőnek kialakított nagy közös helyiség, abból nyíló nagy hálószoba, másik oldalon egy kis konyha, a lépcső felé vezető folyosóból nyílik még egy vendégszoba és egy kis fürdőszoba. A tetőtérben egy további háló saját fürdővel. Zoli és Szilvi természetesen az alsó szint nagy hálószobáját foglalták el, mi Andrissal a vendégszobát. A két csaj pedig majd az emeleten fog aludni. Érkezés után ebéd, majd fürdés a tóban, este bor mellett beszélgetés az élet nagy kérdéseiről. Komolyodtunk, ez a helyzet.

Másnap fél három körül érkezett Andival és Vikivel a vonat. Zoli kiment eléjük autóval az állomásra, Szilvi kajával várta őket, mi Andrissal csobbantunk addig. Illendőségképpen aznap nem maradtunk sokáig a parton, négy felé visszamentünk, hogy megismerjük a lányokat. Az ebédlőasztalt még nem rakták rendbe, az üres tányérok mellett beszélgettek. Az asztalnál két gyönyörű nő ült. Andi szőke hajú, vékony alkatú, csodálatosan gömbölyded melleit egy piros bikinifelső takarta, feneke pedig egy apró, fekete rövidnadrágba volt bújtatva. Viki barna hajú, teste pedig egy szóval jellemezhető: eszméletlen. Formás teste pont olyan, amit magam részéről ideálisnak tartok, nem modellvékony, de nincs is rajta semmi felesleg. Mellei kevésbé voltak közszemlére téve, de a top nem takarta annyira, hogy kiderülhessen, nagy mellekkel büszkélkedhet. A farmer miniszoknya alatt pedig formásan ívelt, napbarnított lábak vonzották a férfitekintetet.

Teltek a napok, Andi állandó csacsogását kevésbé viseltem, de Vikiről kiderült, hogy intelligens, és mindenről van véleménye. Nem mindenben értettünk egyet, de okos és szép nő, mint a mesében. Úgy nem mozdultam rá, mert egyrészt sosem voltam határozott nőügyekben, másrészt első este Szilvi elmesélte, hogy Vikinek van barátja, Andi meg jóravaló, de csélcsap. A napok nagy részét a parton töltöttük, úszással és napozással, esténként szolid iddogálás, hétfőn pedig elnéztünk egy buliba, ami nem volt nagy szám. A buliba Viki egy vadító fekete miniruhában, Andi pedig egy fekete pántos felsőben és fehér szuperminiszoknyában jött. Szilvi egy fehér minitopban és sárga kisszoknyában, de Zoli barátnője tabu, még nyálat sem csorgatunk utána.

Szerdán kisebb napszúrást kaptam, ezért csütörtökön nem mentem ki a többiekkel a partra. Közel délig aludtam, de utána minden perc rettentő unalmas volt egyedül egy ekkora házban, hát tévézni kezdtem. Szörföltem a tévéadók között, mikoris elértem egy pornócsatornára, megálltam. Valami banális történet, kertben napozó barátnők, kertész ápolja a bokrokat, majd leápolják egymást mindenféle pozitúrában. Az egyik kiscsaj egészen bejött, én is elkaptam volna egy menetre, a másik túl mű. A házban egyedül voltam, meg meleg lévén egy szál boxeralsóban, a film hatására vérrel megtelt férfiasságom pedig mereven állt, lassan elkezdtem verni. Nem is ártott már egy kis feszültséglevezetés, kedd éjjel végig állt a dákóm, miután kimentem a konyhába egy pohár üdítőért, Zoliéktól pedig félreérthetetlen hangok szűrődtek ki, hallhatóan csúcspont közeliek. Egyre fokozódó vágy közepette, legnagyobb meglepetésemre kopogás hallatszott, és nyílt az ajtó. Alig volt időm kivenni a kezemet a gatyámból, a tévét kikapcsolni, és úgy fordulni, hogy ne látszódjon az erekcióm. Viki állt ott, a partról már megszokott egyik szerelésében, világoskék bikini és a derekára kötött ugyanilyen színű, izgalmasan áttetsző kendő. Ez a második kedvencem, első helyen a fehér bikinije van, ami a napbarnított bőrével elmondhatatlanul szexis összhatást kelt.

Most mindenki azt várja, hogy ez is egy banális pornótörténet lesz, maszti közben benyit az álomnő, leszop, közben esetleg visszanyomom a szexfilmet, megdugom három pózban, de mint mondtam, nem vagyok ilyen, nem ez lett a történetem.

Kettő, fél három felé járhatott, nem értettem mit keres máris a házban. Elmondta, hogy egy óra  körül az "összeillő nevűek", Andi és Andris elmentek a települést körbejárni. A hét során, a buli óta látszott, hogy Andris rástartolt Andira, őt nem érdekelte a sokszor felesleges, engem idegesítő csacsogása, bejött neki a csaj. Nekem már áradozott arról, hogy megharapdálná, kézbevenné azokat a ciciket, amiért nem ítélhető el egy egészséges férfiember. Elég esélytelennek látszott a napok óta tartó ostrom, amin ez a séta sem fog segíteni. Ezután a parton strandoló tömegekre fittyet hányva, Zoli és Szilvi egyre többször érintették meg egymást "illetlen" helyeken, majd feltüzelve bementek a vízbe, ahol Viki számára egyértelmű volt, mit műveltek. Mivel ezután sem hűltek le a kedélyek, Viki nem akart felesleges harmadik lenni, kettesben hagyta a beindult párocskát, élvezzék a lebukással járó izgató veszélyt, és visszajött a házba. A szobájukba benyitva váratlan látvány fogadta, Andris hátulról tolta éppen Andit, aki ezt láthatóan és hallhatóan nagyon élvezte, már nagyon bele voltak melegedve. Viki halkan betette az ajtót, leosont az emeletről. Tőlem pedig annyi kiszűrődött, hogy tévézek, tehát benézett, hogy addig is elbeszélhetnénk az időt, amíg fent a párocska végez. Meglepett, hogy nem hallottam Andrisék hazatértét, nyilván egyenesen az emeletre mentek, csak sikerült becserkésznie Andit, hát jó szórakozást nekik.

Megkérdezte, leülhet-e az ágyamra, megengedtem, leült velem szemben. Egy félbehagyott maszti közepén megzavart, vízben szexelő Szilvi-Zolis és Andit kefélő Andrisos sztorit meghallgató önmagammal szemben leül az ágyamra alig takaró cuccban egy bombázó, másfelé kellene terelni a szót. Érdeklődött, mivel töltöttem a napomat, nem mondhattam el, hogy éppen a farkamat vertem, amikor megzavart. Most először beszéltünk kettesben, így kicsit személyesebb témák is szóba jöttek. Megtudtam, hogy német tolmács szeretne lenni, ehhez legalább egy év külföldi tapasztalatot is szeretne szerezni. Serdülő koráig sportoló szeretett volna lenni, teniszezett, de a domborodó mellmérete miatt eltanácsolta az edző. Ismét helyben vagyunk, azok a mellek szépre nőttek. Kiderült, hogy nyolc hónapja szálltam ki egy hosszabb kapcsolatból, és azóta nincs senkim. Elkerekedett szemmel kérdezett egy váratlant: "Azóta csak volt szex?" Kissé zavartan elmondtam, hogy vagy magamnak elintézem, mert egyéjszakás kalandokat nem vállalok be. Vagy van három lánybarátom, akikkel megállapodtunk, hogy amikor mindkét oldalon partnerhiány van, akkor a vágyak csillapítására állunk egymás rendelkezésére. Közülük most kettő szingli, mindkettővel összejövünk kb. havi rendszerességgel, így átlagosan kéthetente van kielégítő páros szexben részem. Meglepte a válasz, érdeklődött, nem alakul-e ki érzelem, egyikünkben több a testiségnél, szerencsére ezt eddig megúsztuk, és működik.

Ha már pikáns témák, kérdezett olyanokat, mint például, hogy mi a kedvenc pózom, ami egyébként a lovagló. Kihasználtam a kínálkozó lehetőséget, hogy visszakérdezzek, neki mi a kedvenc póza, miben szereti, ha kielégíti a pasija. Elárulta, hogy néhány hete, a vizsgaidőszak végén dobta a csávó egy olasz ösztöndíjas csajért, Szilvinek és Andinak is csak tegnap árulta el. A vizsgákra készülés mellett nem volt energiája a fickó vágyait oltani, az olasz csajnak viszont igen. Tehát ha jól számolja, nagyjából két és fél hónapja semmilyen pózban nem elégítették már ki, amúgy leginkább a hátulról kutyát szereti. Bevallotta, amikor rájuk nyitott, egy pár másodpercig bámulta a fent éppen ezt bemutató párt, felizgatta a látvány, irigyelte Andit. És mivel nem fekszik le idegenekkel, nem volt a szakítás óta vigasztaló hancúr. Mindeközben már leoldotta magáról az áttetsző strandkendőjét, és szinte észrevétlenül simogatta a saját combját és hasát.

Egyre forróbb témákat taglaltunk, önkielégítési szokásokról, segédeszközökről, helyszínekről. Már régen állt a farkam, mire megjegyezte, hogy úgy látja, újra feléledt a harcos. Zavartan érdeklődtem, hogy ezt hogy érti, mire tisztázta, hogy a kiszűrődő tévéhangokból elég egyértelmű volt, egy nem közönséges tévéműsor megy éppen. Amikor pedig belépett, látta, hogy a film mennyire nem hagyott hidegen, ezért akkor ő is zavarba jött, amiért rámrontott.  "Te láttad azt is, hogy a péniszemmel játszottam?", tettem fel a kérdést. Vicces elismerésben részesített a hivatalos szakkifejezés használatáért, nem farok vagy fasz, hanem pénisz. Ezt nem látta, de kitalálta, találkozott már pornót néző pasival. Ő viszont már bikinialsón keresztül a saját legintimebb részét simogatta lágyan. Az eddigiek hatására vettem a bátorságot, és odanyúltam, lesz ami lesz. Nem tolta el a kezem, nem akadt fenn, csak hátravetette a fejét, és hagyta, hogy én folytassam a kényeztetését. Simogattam a belső combjait, a hasát, amitől finoman megremegett. Majd bugyin keresztül megérintettem az addigra már nedvességfoltos világoskék ruhadarabot. Újabb megremegés, ezúttal egész testes és egy halk sóhajtás. Folytattam egy darabig, majd óvatosan benyúltam a kis textília alá, amit hangosabb sóhajjal értékelt. Így simogattam a csiklóját, ő pedig hálásan mosolyogva reagált, láthatóan élvezte. Útban volt az alsó, hát lefejtettem a bejárat elől, lassan lehúztam róla, útközben végigcsókolgatva a lábait a bokájáig. Beleszagoltam a lehúzott bugyiba, az a finom, semmivel nem összetéveszthető illat mohóvá tett, még többet akartam belőle. Egy szempillantás alatt visszatértem a szeméremtestéhez, és vadul nyalni kezdtem. Óriási sóhajok szakadtak fel belőle, már hátravetett fejjel, csukott szemmel élvezte a nyelvem játékát. Hol köröztem rajta, hol lágyan ütögettem nyelvemmel a legérzékenyebb pontját, mígnem néhány mélyebbről feltörő sóhaj közepette lüktetni kezdett az alteste, elélvezett. Én pedig élvezettel ittam az öröm nedveit.

Mikor magához tért, mérgesen állapította meg, hogy az Andival indulás előtt biztonságképpen betárazott óvszerek a fenti szobában vannak, ahol ugye éppen tesztelik is őket. Pirulát pedig állandó partner hiányában nem szed, így ha nincs gumim, akkor nem enged be, pedig vágyik a "péniszemre", hogy magában érezze. Én nem hoztam magammal, nem készültem ilyen eshetőségre, mint mondtam, nem vagyok az egyéjszakázás bajnoka. Megnyugtattam, hogy nem számít, folytatom a "pénisz" használata nélküli kényeztetést. Ezúttal felkúsztam a melléhez, amit az orgazmusa közeledtével láttam először simogatni, és melltartón keresztül, majd azt lefejtve, játékos nyelvemmel pajzánkodtam a bimbóival. Szerette, de érezhető volt, hogy lent is vágyna törődésre, így ismét visszatértem a barlang bejáratához. Az a csodaillat ismét felpörgetett, kell még nekem abból a nedűből. Miközben a kezeim fent játszottak a melleivel, nyelvem váltakozva gyorsuló és lassuló ütemű mozgással emelte újra a vágyszintjét. A teste ezúttal hullámozni kezdett, szeméremtestét megemelte, ezzel jelezve, hogy még, még, még. A sóhajokat nyögések váltották, hol halkan, hol kissé hangosabban. Mikor ismét lebuktam, nyelvemet kissé bedugtam a hüvelyébe, amit jól fogadott. Remegve kért, hogy ismételjem meg, de ismét a pöckét kínoztam, majd megkíméltem, és újra benyaltam, most még rendesebben. Szinte érzékelhető volt a gerincén végigfutó remegés, hullámokban, sóhajokkal és nyögésekkel tört fel az újabb orgazmus. Alig győztem nyelni a gyönyör patakjait.

Pár másodpercnyi pihenő után kérlelt, hogy ne hagyjam még abba, úgy érzi, könnyen el tudna újra menni. Felkúsztam a melleihez, azokkal az álomszép halmokkal játszadoztam, a magam örömére is, ilyen melleket még csak fantáziában kényeztettem. Az én izgalmam is tetőfokára hágott, egyre jobban remegve tudtam örömteli foglalatosságomat végezni. Közelebb húztam az ágy széléhez, és ismét nyaltam-faltam. "Gyere belém", hangzott az utasítás Tudtam, legalább egyikünknek észnél kell lenni, de szerintem ő sem arra gondolt, ami a legkívánatosabb lett volna, hanem az ujjaimra. Miközben nyelvemet pödörve beszívtam a csiklóját, úgy remegtettem, addig egy, majd két ujjammal beléhatoltam, majd ki, és vissza. A behatolást hörgésszerű hang kísérte. Ahogy elkezdtem óvatosan mozgatni az amúgy már teljesen lucskos pinában az ujjamat, könnyen rátaláltam a falában a női vágyak kedvenc, betűvel illetett pontjára, vagyis foltjára. Ekkor már sóhajok, nyögések, apró sikolyok vegyültek, olyan izgató arányban, ami nem csak a fülnek volt kellemes, hanem érzékeimnek is. Kirobbant a péniszemből a láva, amit a pornós maszti közben épphogy nem sikerült kiengedni, viszont a kezem alatt vergődő hús-vér nő hangjai most áttörték a gátat. Rábuktam a kéjforrására, alig kaptam levegőt, de nem akartam, hogy észrevegye. Viki teljes önkívületi állapotban vonaglott, nem tudott sem magáról, sem a külvilágról, így nyugodt lehettem. Kicsit talán szégyelltem, hogy így mentem el, bár felötlött egy cikk az érintés nélküli orgazmus kivételességéről, ezt élhettem át. Újra rá koncentráltam, folytattam a változatos nyelvjátékot, ujjaimmal egyre gyorsuló ütemben dugtam, máskor dörzsöltem. Végül olyan hullámokban tört rá a hatalmas nyögésekkel és néhány éles sikollyal kísért extázis, hogy a lábaival teljesen beletolt a pinácskájába, az ujjaimat a hüvelyizmok olyan szorosan ölelték, amilyet még nem tapasztaltam, és csak arra tudtam gondolni, milyen lenne, ha a farkamon pulzálna így ez a nő. Látszott, azt sem tudja, hol van, ösztönösen, hálásan simogatta a fejemet, de mozdulataival azt jelezve, hogy tovább ne, ennyi elég volt. Én közben lenyalogattam ujjaimról az utolsó cseppig Viki finom, bódító kéjnedveit. Hosszú percekbe telt, mire kinyitotta a szemét, már attól féltem, elájult. Kapott egy kis vizet, de még utána is sokáig csak pihegett. Annyit volt képes kipréselni magából, hogy "Köszönöm!!!", és csak átszellemülten mosolygott.

Közben kiszaladtam a fürdőbe magamat rendbe tenni és gatyát cserélni. Meglepve hallottam, hogy a közös tér felől négy hang beszélgetése és étkezés zaja hallatszik, tehát már mindenki itt van, és vacsoráznak. Visszamentem a szobánkba, a mobilomra nézve döbbentem rá, hogy fél 9 felé jár az idő. Viki már kissé józanabbul, de még mindig félig aléltan mosolygott. "Elképesztő voltál, Tomi." Sosem gondolta volna magáról, hogy képes sorozatban három orgazmusra, masztival többször el szokott jutni kettőig, egyszer a barátjával is sikerült a duplázás, de ez a három rekord, és a harmadik olyan egetrengető volt, hogy azt hitte, itt a vég, és örökre a mennyekben ragad. De most már viszonozná... Felvilágosítottam a helyzetről, hogy a többiek már mind vacsoráznak, és 8 óra rég elmúlt, így ezt most kihagyjuk. Nem tudta, de végülis neki köszönhetően már elmentem egyszer, bár egy hálás női kezelés biztosan édes lett volna. Még eltelt közel fél óra, mire annyi erő visszatért belé, hogy felöltözzön. A legkínzóbb számomra az volt, amikor elrejtette szemeim elől azokat az álommelleket, amiket talán sosem látok viszont.

Lehetetlen volt észrevétlenül kiosonni a szobából, a többiek persze húztak minket, a hangok alapján azt hitték, hogy dugtunk egy őrült nagyot. Pedig ez csak egy kiadós, háromszor csúcsrarepítős petting volt, mindkettőnk örömére. Felesleges lett volna magyarázni, nem is próbálkoztunk vele. Andi és Andris kéz a kézben ültek, következő nap Andris már Viki vonatjegyével Andi útitársa volt hazafelé. Megpróbálták, jártak, de úgy tűnik, lassan kipukkant a kapcsolat, Andris panaszai szerint csak a szex jó, de az bitang jó. Viki beült mellém Zoliék autójába Andris helyére. Egész úton nem szóltunk egymáshoz, csak mikor kiszállt, megkérdezte: "Lehetnék én is egy olyan tartalék szextársad, a negyedik? Kipróbálnám." Megegyeztünk, következő nap már el is töltöttük az első közös szexéjszakánkat. Ez valódi közös öröm volt, mindkét kedvenc pózban, ló is, kutya is. Bár annyira nem tudtam elrepíteni, mint akkor, ott a Balatonon.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: