Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Bájos bajkeverő 3. hét

2013.12.17.

Egész délelőtt azon agyaltam, hogy mit mondjak Zsófinak? Azt tudtam, hogy mit akarok. Ákost, aki az üzimre már nem válaszolt. Reméltem, hogy Zsófi fog segíteni. Szar érzés, mikor az egyetlen esélyed a legnagyobb ellenséged marad. Még nem tudtam mit kéne kitalálnom. Az agyam ezerrel járt, de egy épkézláb ötletem sem támadt. Olyan kell, ami hihető, amit Ákos is elhisz. Aztán végül eszembe jutott egy ötlet. Imádok fotózni, a suli alatt rengeteg versenyen indultam, amik közül a legtöbbet meg is nyertem. Bár az utóbbi pár hétben nem volt időm a szenvedélyemnek élni, mert rengeteg egyéb elintéznivalóm akadt. Imádom a természetet járni, különös pillanatokat megörökíteni. Talán a fotózás az egyetlen, amit legalább annyira élvezek, mint egy jó dugást. A szex, az orgazmus a legfantasztikusabb érzés az egész világon. Tuti ezért is lettem a rabja, és függő. A fotózás is nagyon jó érzés. Felszabadít, kikapcsol, megszűnnek körülöttem a problémák, és csak a pillanat marad. Pont, mint a szexnél. Fura, hogy mennyire hasonlít a kettő. Persze lehet, hogy csak én látom így.
Ebédre bedobtam egy szendvicset kakaóval, és elindultam a felső tói parkba. Oda beszéltük meg Zsófival a talit. Viszonylag nyugodt, és eldugott hely. Nyáron tele van élettel, de ilyenkor csak páran vannak. Futók, kutyát sétáltatók, biciklisek, és egy két romantikázó fiatal. A park meseszép. A város szélén van, egy tóval a közepén, ami nem túl nagy, de gyönyörű. Fűzfák lógnak a vízébe, a háttérben ott a nagydomb, amit gyerekkoromban imádtam megmászni. Az egész park fákkal, ösvényekkel borított, de mégis rendezett. Sárga térkővel van kirakva az ösvény, mely mellet végig padok vannak, és az egész kicsit olyan, mint egy labirintus. Állítólag az egész ösvény hossza, az összes kisebb, nagyobb utat is számolva 4,6km hosszú. Érdemes az egészet bejárni, mert minden szakaszon található kihagyhatatlan látnivaló.
Igazi csípős hideg fogadott odakint. Az ég borult volt, és úgy tűnt, hogy bármelyik pillanatban leszakadhat. A park egy kilométerre van a lakásunktól, laza sétával negyed óra. Míg odaértem az agyam egy pillanatra sem állt le. Járt ezerrel, és dolgozott egy hiteles sztorin. Zsófi az első padnál várt. Állt mellette, a telefonját birizgálta. Láttam rajta, hogy nem szívesen talizik velem, de eljött, ami reményt adott számomra. Nem haverkodtunk, én egyből a lényegre tértem. Meséltem neki Ákosról, arról, hogy mi történt, és, hogy ő az egyetlen, aki segíthet. A tervem az, hogy igazából vele voltam péntek este, és nem randin. Azt csak azért találtam ki, mert mindenki tudja, hogy mennyire utáljuk egymást, nem akartuk, hogy megtudják, együtt voltunk. És miért voltunk együtt? Mert neki kellett a segítségem. Szeretett volna pár képek magáról, egy modell ügynökség pályázatához, mert modell szeretne lenni, de egy jó képe sem volt hozzá, és akiknek szólt, ők sem tudtak jókat készíteni, a profik pedig túl sok pénzt kértek. Én viszont ingyen melózom, és úgy gondolta tartozom neki ennyivel, én pedig nem akartam, de végül meggyőzött, és segítettem. Egész éjjel dolgoztunk a fotókon, hogy a lehető legjobbakat hozzuk össze. Azért éjjel, mert nem akarta, hogy a szülei megtudják, mire készül. Ők pedig mindig korán fekszenek le aludni, és olyan mélyen alszanak, hogy zavartalanul lehet képeket gyártani. Zsófi elképedve hallgatta a sztorit, de bele ment. Megkértem, hogy keresse meg Ákost, és beszéljen vele, mondja, hogy ez titok, nem beszélhet róla, és, hogy csak azért mondja el neki, mert nem akar nekem gondot. Miután ezt megbeszéltük el is váltak útjaink. A pénteki est valós eseményeit fel sem hoztuk. Tudtuk, hogy felesleges lenne. Megtörtént, és nem lehet rajta változtatni. A pénzhez azóta sem nyúltam. Nem tudom, mit kezdjek vele, hülyeségre nem akarom elkölteni, talán a legjobb, ha az angliai útra teszem félre. Abból már futja.
Hazafele még bementem a boltba pár apróságért anyunak, aztán az ágyamba dőltem, és vártam. Zsófi azt ígérte, hogy hazaérés után egyből ír neki. Reméltem, hogy hinni is fog Zsófinak. A várakozás teljesen kicsinált. Idegőrlő volt, és az idő nem akart telni. Másodpercenként néztem az órát, a chatről ki sem léptem. Vártam, hogy fellépjen, mert akkor tudtam, hogy megkapja a csajszi üzenetét, és akkor hinni fog nekem. Tudom, hogy hazudok, hogy ebből még gond lehet, de az igazságot nem mondhatom el. Azt sosem tudhatja meg. Szar érzés hazudni annak, akit szeretek, de más lehetőség nem maradt.
Miközben vártam Márk nyitott be a szobámba. Márk, sóhajtottam fel. Szinte el is feledtem, hogy létezik. Az öcskös megint barátnőért ment, ő meg úgy döntött itt várja meg. Tudtam, hogy ez mit jelent. Nem volt kedvem hozzá, de őt ez nem érdekelte. Betette maga mögött az ajtót, és az ágyamhoz lépett, megállt mellette, és legnagyobb meglepetésemre gondolkodás, kérdezés, kérés nélkül letolta a nadrágját. Farka a fejemtől pár centire ágaskodott.
-    Szopj le. –rám nézett. Tekintetünk találkozott, és láttam a határozottságot a szemében. Nem tudom, mi történt vele, de a kisfiús, félénk énjét, amit megismertem, most nem találtam.
-    Nincs kedvem- böffentettem oda, de mintha meg sem hallotta volna. Megfogta a fejem, és a farkára húzta. Kikerekedett szemekkel, farkával a számban bámultam rá, ő pedig mintha semmi sem történt volna, halál nyugodtan kefélte a számat. Tiltakozni akartam, de nem tettem. Felizgatott a határozottsága, és végül megadtam magam. Rácuppantam, és kényeztettem a férfiasságát. Kitöltötte az egész számat, én pedig szívtam, nyaltam, ostoroztam a nyelvemmel. Közben egyik kezemmel a nadrágomba nyúltam, és a csiklóm dörzsölgettem. Ő egyre vadabb lett, két kézzel markolta a fejem, el sem engedett, a csípője egyre gyorsabban járt, én pedig egyre nehezebben lélegeztem, de ő ezt észre sem vette, csak kefélte a szám, míg el nem élvezett. Tövig húzta fejem a farkára, és sós nedűjét a számba lövellte. Nem volt nagy adag, de az íze elég kellemes volt. Lenyeltem, majd cuppogtam még egy picit a farkán, végül én is elélveztem. A melegség átjárta a testem, kielégülten terülten el az ágyon, ő pedig ott hagyott. Megkapta, amit akart, és lelépett. Ismerős érzés fogott el. Pont olyan volt, mint Ákos, aki még mindig inaktív volt. Jól esett elélvezni, kicsit feldobódtam tőle. El lehet érte ítélni, de egyszerűen képtelen vagyok nemet mondani a szex bármilyen formájára. Szeretem Ákost, de a szexet is szeretem. Még nem tudom, hogy a kettő hogyan fog összeférni, de majd alakul. Este tízig vártam rá, de nem lépett fel. Végül kikapcsoltam a laptopot, és elaludtam. 









2013.12.18.

Visszatértek a boldog hétköznapok. Persze ez csak irónia. Ezalatt azt értem, hogy reggel ismét belém veszett a nagybátyám, és elég rendesen összevesztünk. Eddig mindig csak hallgatta, de most elég rossz passzban talált. A várakozás Ákosra, a péntek éjszaka, és még sok ezer már probléma miatt totál ki voltam akadva. Elment mindentől a kedvem, pedig alapjába véve mindig jó hangulatom van… de most nem volt. Ő pedig ismét elkezdte mondani a hülyeségeit. Én pedig visszatámadtam. Elegem lett, és ordítozva estünk egymásnak, aminek a vége az lett, hogy ultimátumot adott. Januárig melót kell találnom, és pénzt haza adnom, vagy különben mennem kell. Azt mondta, hogy havonta egy húszast minimum fizetnem kell. Eltartott, míg suliba jártam, de most már nem. Megunta nézegetni, hogy nem csinálok semmit, csak fekszem, és bulizom. Nem érdekli, hogy honnan, miként szerzek pénzt. Februártól fizetnem kell, vagy pedig mennem. A veszekedésnek ajtócsapással vetettem véget, berohantam a szobámba, és ott hagytam. Nem elég a problémám, még ő is kreál hozzá. Mégis mit képzel? Egy igazi faszkalap. Csak dirigálni tud, semmi mást. Elegem van belőle.
A délelőttöt a szobámban töltöttem, azután sem volt kedvem előmászni, hogy ő elment. A chaten lógtam, és vártam Ákosra… ő pedig délkörül végre írt. Találkozni akart velem, azt írta kettőre értem jön, és beszélgessünk. Nem tagadhatom, hogy nagyon boldog lettem. Mintha egy csapásra megszűnt volna minden gondom. Csak azon járt az agyam, hogy elhitte Zsófi meséjét, kibékülünk, és minden rendben lesz. Lefürödtem, felöltöztem, és pont kettőre el is készültem, ő pedig halál pontos volt. Felcsengetett, lementem. Félve léptem ki az ajtón. Nem tudom mi ütött belém. Izgatott voltam, szégyelltem magam, és örültem, hogy láthatom. Vegyes érzések uralkodtak rajtam. Ő az ajtóban állt. Kifele bámult, majd rám nézett. Kiérve megcsapott a fagyos hideg szél, mely egész délelőtt süvített. Az ég napos volt, de ez semmit sem ért, mert nem ment nulla fok fölé a hőmérséklet, mely a szél miatt sokkal hidegebbnek érződött annál, mint amilyen volt. Egy halk sziát intéztem felé, ő ezt viszonozta, aztán végtelenségnek tűnő másodpercekig csak néztük egymást, ő végül közelebb lépett, és megcsókolt. Szenvedélyes, finom csókkal fogadott, én pedig elolvadtam a karjai közt. Perceken át smároltunk, aztán autóba ültünk, és kimentünk a térre. Meghívott egy gófrira, míg megettük körbe jártuk a bódékat, melyekben az adventi vásár árusai kínálták portékáikat. Nagyon jól éreztem magam vele. Könnyed, lágy beszélgetést folytattunk, megnéztük a kínálatokat, ő pedig megfogta a kezem. Nem vagyok romantikus típus, de az nagyon jól esett. Kéz a kézben sétáltunk, majd visszamentünk az autójához, ő pedig feltette a nagy kérdést: Mit akarok? Készen állok-e egy kapcsolatra? Akarok-e vele járni? Hogy mit akarok? Magam sem tudom. Jó vele, és azt hiszem belezúgtam, de félek is. Félek, hogy hamar rám un, hogy rájön, milyen vagyok, és elhagy, az pedig nagyon fájna. Szeretem őt. Igen szeretem. Én az érzéketlen picsa, beleszerettem ebbe a srácba, aki az agyamra ment, és rosszul voltam tőle minden alkalommal. Most pedig megveszek érte.
A ház előtt még legalább egy órát töltöttünk csókcsatával, aztán elbúcsúztunk. Kiszállva az autóból rózsaszín köd fogadott, mely talán sosem fog feloszlani, és most ebben a pillanatban nem is szeretném, hogy eltűnjön. Boldog vagyok, életemben a legboldogabb.
Estig már csak feküdtem, rá gondoltam, róla ábrándoztam. Este még beszélgettünk, majd lefeküdtem aludni…


2013.12.19.

Általában a rossz dolgokat jók követik, és a jókat rosszak. Ezen a napon is pont ez történt. Reggel korán fent voltam már. Nem tudtam aludni. Csak hánykolódtam az ágyacskámban, és Ákos járt a fejemben. Marha jó érzés, hogy szeret, kibékültünk, és minden oké köztünk. Mosollyal az arcomon bámultam a sötét szobám plafonját, mikor az ajtó kinyílt. Odakint is sötét volt, ezért nem láthattam, hogy ki az. Az ajtó becsukódott, majd hallottam, hogy a léptek felém közelednek, a telefonomért nyúltam, és felé világítottam. Márk volt az, egy szál nadrágban. Mint kiderül az öcsémnél aludt, mert együtt készültek egy dolgozatra. Leült az ágyam szélére, és benyúlt a paplanom alá. Hideg kezével végig simította a testem, melyet csak egy francia bugyi fedett. Belemarkolt a melleimbe, majd lefele indulva elérte a puncim. A bugyimon keresztül simogatta, én pedig kezdtem benedvesedni. Szélesebbre nyitottam a lábaim, ő pedig a bugyimba nyúlt, ujjával lassan végig szántotta nedves vájatom, majd megmarkolta, é a csiklómon körözgetett. Az egész testem beleremegett. A másik kezével lehúzta rólam a paplant, és a melleimbe csókolt. Elöntött a forróság, és a vágy. Kezemmel a nadrágjához nyúltam, leráncigáltam róla, és simogattam, vertem a farkát. Az agyam teljesen kikapcsolt, és csak a szexre koncentrált. A vágyak vették át az irányítást, és még Ákosról is megfeledkeztem. Az új szerelmemről, aki nem lehetett ott, hogy kényeztessen, de Márk ott volt. El lehet ítélni ezért, de ilyen vagyok. A puncim irányít. Ő pedig minél több kényeztetésre vágyik. Szeretem Ákost, de a szexről, más férfiakról nem tudok lemondani. Egyikük sem hoz lázba annyira, mint ő, de kellenek, hogy teljes, változatos legyen az életem.
Márk leállt, majd mellém feküdt, fordítva. Tudtam mit akar, fölé kerekedtem, ő nyalni kezdett, én pedig a számba vettem a farkát. Végig nyaltam merev testrészét, megcsókoltam a golyóit, simogattam őket, újra számba vettem a farkát, és keményen megdolgoztam. Rátapadtam, szoptam, nyaltam, és közben a kezemmel tovább kalandoztam. Dörzsölni kezdtem a hátsó bejáratát, végül felnyúltam. Nagyot szisszent, egy pillanatra le is állt puncim kényeztetésével, majd folytatta, én pedig a prosztatáját kitapintva munkához láttam. Azt akartam, hogy része legyen benne, tudja meg, milyen érzés mikor ott masszírozzák, és úgy élvez el. Nem is kellett neki sok idő, pár perc múlva nagy adag spermát spriccelt a számba. Leállt, és hosszan élvezett, én pedig minden cseppjét lenyeltem. Lenyalogattam a farkát, majd újra bekaptam, és tovább szoptam. Ujjam kihúztam a seggéből, és a golyóit morzsolgattam, ő pedig tovább ujjazott, és nyalt. Farka lassan lelankadt, én pedig játszadozhattam vele, olyan lett, mint egy cumi. Cuppogtam is rajta rendesen. Ő közben egyre keményebben dolgozott rajtam, míg végül megadtam magam, a forróság végig futott testemen. Megfeszültem, remegtem, fogaim összeszorítottam, és az érzés átjárta az egész testem. Elélveztem. Ő ezután megfordult, és megcsókolt, majd kiment a szobámból. Kielégülten terültem el, miközben elmosolyodtam a gondolattól, hogy ő a titkos szeretőm, ágyasom.
Sokáig ágyban maradtam, tíz is elmúlt mikor kimásztam belőle, és lezuhanyoztam. Nem volt otthon senki, így úgy döntöttem, hogy ismét meztelenkedem egy kicsit. Izgató érzés egy szál semmiben flangálni. Zuhanyzás közben eszembe jutott, hogy Ákosnak is kellene vennem valamit karácsonyra. Persze még senkinek sem vettem semmit. Visszasiettem a szobámba, elővettem a Misinél szerzett pénzt, kiterítettem az ágyon, és bámultam. Jó volt nézni azt a rengeteg pénzt, végül összeszedtem, és számolni kezdtem, mikor hirtelen kinyílt az ajtóm. Még mindig meztelen voltam, de reagálni sem volt időm. Az ijedtségtől ledermedtem, és csak bámultam a rám nyitó nagybátyámra, aki szintén meglepődött, ám ahelyett, hogy kiment volna, beljebb jött. Végig nézett meztelen testemen, nem tudom, hogy lázba hozta-e, vagy sem, de nem is érdekel. Megállt előttem, rám nézett, majd a kezemben szorongatott pénzre. Lebuktam. A szívem a torkomban dobogott, kivert a víz, és rettegtem. Kikapta a kezemből a pénzt, én felugrottam, hogy visszavegyem, de esélyem sem volt.
-    Ne ugrálj! –mordult rám- Ez honnan van?
-    Gyűjtögettem –feleltem remegő hangon.
-    Ne hazudj nekem! –mély hangjától kirázott a hideg- Te nem tudsz gyűjtögetni, de tudod mit? Nem is érdekel. Ez pont jól jön a lakbéred rendezésére.
-    Neeem! –ordítottam, és nekiestem, de ő jóval erősebb volt nálam. Félre lökött, eltette a pénzt, én újra nekiestem, mire ő kicsavarta a kezem, és a falnak szorított- Mégis mit képzelsz te kis taknyos! –dühösen üvöltött rám- Az én pénzemen nevelkedtél, és most is csak élősködsz itt a nyakamon. –A kezem iszonyúan fájt, de ő nem engedett a szorításából- Ha még egyszer rám mersz támadni, akkor puszta kézzel foglak megfojtani! Értetted?! –a fülemhez hajolt, és beleordított.
-    Igen –feleltem halkan, alig halhatóan. Nagyon féltem, és persze dühős is lettem.
-    Remélem is –még mindig szorított- amúgy elég jól tested lett- végig simította a combom, a seggembe markolt, majd feljebb csusszant. Megmarkolászta a melleim, engem pedig kirázott a hideg,és csak egy dologra tudtam gondolni. Meg fog erőszakolni. Éreztem leheletét a nyakamon, miközben a kezével a puncimhoz ért. Rámarkolt, majd felnyúlt. Ekkor vettem észre, hogy van valami a kezében- Ez a tiéd, te ribanc! –elengedett, és elment. A falnak dőlve csúsztam a földig. Előtörtek a könnyeim, zokogni kezdtem. Fellélegeztem, hogy elment, de nagyon megijedtem. Még soha életemben nem féltem ennyire. A lábam közé nyúltam, és kihúztam a puncimból, amit benne hagyott. Egy tízezres volt. Csak ennyit hagyott. Elvitte az összes pénzem, amiért megdolgoztam, megdolgoztak. Ismét csóró lettem, és a nemrég még felhőtlenül boldog életem megint romokban hevert.
Ültem egy darabig a fal mellett, majd összeszedtem magam, és elvonszoltam a testem, az ágyamig, és aludtam egy keveset. Mire felébredtem már sötét lett, és mindenki otthon volt, de nem mentem ki. A történtek után semmi kedvem sem volt. Szörföltem a neten, és este Ákossal chateltem. Megbeszéltük, hogy reggel értem jön, és együtt töltjük a napot.
A tudat, hogy vele lehetek, kicsit helyre rakott, és a bánatom kisebb lett, de nem múlt el. A saját nagybátyám rabolt ki, és ez felbosszantott. Még nem tudom, hogy miként, de bosszút fogok állni rajta. Elegem van belőle, betelt a pohár. Ideje, hogy én lépjek, és móresre tanítsam.








2013.12.20.

Ákos pontosan érkezett. Tetszik, hogy nem késik sosem. Az előző nap eseményei után jó volt vele lenni, és kikapcsolódni. A főtérre mentünk, ahol meghívott egy gófrira. Mindketten imádjuk, ő pedig egy napot sem hagy ki, mindig lejön, hogy egyen egyet. Míg megettük megnéztünk pár portékát, bár már mindketten kívülről fújtuk kinél mi van, és mennyiért, mert annyiszor jártunk már lent. A tér után a plázába mentünk. Ákos cipőt nézett magának, mert amije volt az már eléggé megviselődött. Ő nem szeret nézelődni, vásárolni. Mindig tudja, hogy mit akar, azt meg veszi, és azzal le is tudja dolgot. Én viszont imádok nézelődni, és persze vásárolni is, ha van miből. És lett volna miből, ha a nagybátyám nem nyúl le. Kicsit szomorú is lettem, mikor ismét eszembe jutott, de gyorsan elhessegettem a gondolatot, mert Ákossal voltam, jól akartam érezni magam, és nem idegeskedni. Szerencsére ő ebben a segítségemre volt. Sokat poénkodott, megnevetetett, és egy pillanatra sem hagyta, hogy a gondolataimba feledkezem. A nézelődés után elvitt ebédezni a kedvenc éttermébe. Ő rántott sajtot evett rizzsel, én pedig egy gyrost sült krumplival. Nagyon jól éreztem vele magam. Ebéd közben megbeszéltük, hogy délután melyik filmet nézzük meg nála. Sikerült rábeszélnem egy horror filmre. Én imádon őket. Szeretem a borzongást, izgalmat. Ő nem rajong értük, de a kedvemért hajlandó volt beadni a derekát, és belement abba, hogy azt nézzük, amit én szeretnék.
Még sosem jártam nála. Nem nagy a lakás, amit bérel. Beérve egyből a nappaliba értem, ami egy amerikai konyhával volt egybe nyitva. Tetszett, elég világos volt, és látszott, hogy Ákos érti a dolgát. Nagyon jól rendezte be. Nem volt tele zsúfolva. A nappali egyik felében. A konyha felől volt egy ebédlő asztal, a másik felében egy hófehér, műbőr kanapé, ami előtt egy kis asztal, vele szemben a falnál pedig egy LCD tv. Két szoba is volt a lakásban. Az egyik a hálószobája volt, az is nagyon tetszett, míg a másik vendégszobának volt kialakítva. Megfogott az egész lakás, és egyből el tudtam magam képzelni benne. Ákosnak remek ízlése van. Ez abból is meglátszik, hogy engem választott.
A körbevezetés után a konyhában kötöttünk ki, ahol berakott egy zacskó popcornt a mikroba. Hozzásimultam, míg vártunk, majd megcsókoltam. Az egész nap varázslatos volt, rég éreztem magam ennyire jól. A csókból persze szeretkezés lett. Nyelvcsata közben kigombolta a farmerom, majd belenyúlt, és a puncim simogatta. Pillanatok alatt benedvesedtem, és elöntött a vágy, ő ekkor leállt, és meztelenre vetkőztetett. Ott álltam előtte egy szál semmiben, ő pedig nekem esett. Ismét megcsókolt, puncim masszírozta, és csókjaival elindult lefelé. Mire a melleimhez ért a bimbóim keményen álltak, megszívta őket, elhalmozta csókokkal, és tovább indult. A konyhapultnak dőltem, és átadtam magam neki. A puncimhoz ért, belenyalt, körbe csókolta, a testem átjárta a kellemes borzongás, nagyobb terpeszbe álltam, hogy könnyebben hozzám férjen, ő pedig vadul nekem esett. Rátapadt a puncimra. Nyelve az árkom szántotta, csiklóm szívta, ostorozta, közben két ujjal felnyúlt, és gyors mozgással dugott. Ettől még jobban felizgultam, és pár perc alatt elélveztem. Az ágyékomból kiáradva az egész testem átjárta a bizsergés. Felnyögtem, és élveztem.  Mire magamhoz tértem ő is meztelen volt, a pult fele fordított, és hátulról hatolt forró, lüktető résembe. Először finoman kefélt, majd egyre gyorsabb lett. Kezeivel a melleim markolászta, szájával a nyakam csókolta, én pedig behunytam a szemem, átadtam magam neki, és élveztem, ahogy rajtam dolgozik. Minden lökéssel a pultnak szorított, puncim csattogott, és egyre közelebb ért ahhoz, hogy megadja magát. Egyre szaporábban vettem a levegőt, az érzés teljesen eluralkodott testemen, mely egyre forróbb lett. Kezdtem önkívületi állapotba kerülni, nem szoktam szex közben hangos lenni, de akkor ott sikerült ezt is kihoznia belőlem, és egyre hangosabban nyögtem fel. Minden lökés mámorosan jó érzés volt. Úgy éreztem, hogy a mennyekben vagyok. Egész életemben el tudnám viselni azt az érzést. Előtte még sosem izgatott fel senki sem annyira, mint Ákos. Minden lökésbe beleremegtem, míg végül nem bírtam tovább. Az orgazmus hatalmas erővel robbant ki odalent, pillanatok alatt átjárta a testem. Megfeszültem, remegtem, és hangosan ziháltam. Alig bírtam kapkodni a levegőt, olyan intenzív volt. Ő pedig mintha nem történt volna semmi, dugott tovább. Ettől pedig még tovább tartott az érzés. Azt hittem sosem lesz vége. Életem egyik leghosszabb orgazmusát éltem át. És miközben élveztem, ő is a csúcsra ért. Éreztem, ahogy spermája belém lövell. Nagyon jó érzés volt. Ő teljesen rám dőlt, együtt kapkodtuk a levegőt. Percek teltek el, mire összeszedtem magam. Megfordultam, és megcsókoltam.
Délután megnéztük a filmet, majd estig beszélgettünk, végül haza hozott. Életem egyik legszebb napját töltöttem vele… annyira jó ez az egész, mintha csak álmodnák, de ha így van, akkor nem szeretnék felébredni belőle.



2013.12.21.

Amikor felébredtem az első gondolatom Ákos volt. Sőt kis túlzással, már minden gondolatom róla szól. Annyira jó vele, és annyira szeretem. Igen szeretem. Bele szerettem, pedig nem akartam. Féltem, és még mindig félek. Az érzelmi világtól eddig mindig igyekeztem megóvni magam, és kerülni mindenféle érzelmi kötődés. Nála ez nem ment, pedig próbáltam.  Mindig az tudja a legnagyobb sebet ejteni rajtad, akit a legjobban szeretsz. Én pedig őt mindennél, és mindenkinél jobban szeretem. Nem tudom, hogy ő mit érez. Azt mondta szeret, de ez nem tudom, hogy nála mit jelenthet. Bárcsak ő is szeretne! Annyira, de annyira jó lenne… annyira vágyom a szeretetre, arra, hogy egy pasi úgy igazán szeressen. Nem azért, amit az ágyban megteszek vele, hanem magamért, a lényemért. Remélem ő képes lesz rá, mert én már megtettem. Bele szerettem, úgy igazán.
Délelőtt a nagybátyám ismét belém veszett. Azt hiszem, hogy már sosem fog békén hagyni. Elérte, hogy gyűlöljem, szívből utáljam. Nem sok ember van, aki iránt így érzek, de ő közéjük tartozik, sőt jelenleg ő áll az első helyen. Nem tudom, mi baja lehet… miért viselkedik így? Annyira dühít, és idegesít, persze nem volt sok időm rajta rágódni, mert hívott Misi, és talizni akart. Semmi kedvem nem volt hozzá, de végül mégis elmentem. Azt mondta, hogy lenne egy meló 27-én. Öt milliárdos idős urat kellene kiszolgálni. A többi lány már belement a melóba, több pénzt is adna, és ezek igazi exkluzív vendégek, akiknek sokkal több pénzük van, mint azoknak, akiknek a múltkor táncoltam. Egy pillanatra elgondolkoztam az ajánlatán, mert egy vasam sincs, ám végül nemet mondtam. Próbált meggyőzni, de nem sikerült neki. Egy alkalom bőven elég volt, és bár jól jönne a pénz, de ennyire még sem kell. Mikor elváltunk azt mondta, hogy azért még gondolkodjam el az ajánlatán, udvariasságból azt mondtam, hogy oké, de nem fogom megtenni. Szeretem Ákost, és nem akarok neki csalódást okozni. Az rendben van, hogy pár sráccal összefekszem, ha megkívánom őket, de ez már sok lenne.
Este még chateltünk a kicsimmel, akivel az egész szombatot együtt fogjuk tölteni. Már alig várom, hogy vele lehessek. Fura érzés, hogy mikor nincs velem, akkor állandóan hiányzik, és arra vágyom, hogy felbukkanjon, megöleljen, megcsókoljon. Szeretem. Ő életem első, igazi szerelme, és talán az utolsó is. Még sosem szerettem ennyire senkit sem, és tudom, érzem, hogy sosem fogok. Remélem, hogy ez az egész örökké fog tartani vele. Azt akarom, arra vágyom, hogy mindig mellettem legyen, hogy együtt öregedjünk meg. Mekkora hülyeség is, nem? Már most ezen agyalok, pedig még csak pár napja vagyunk együtt. Én mégis úgy érzem, hogy vele boldog lehetek, mellette jó életem lehet. Szeretem, szeretem, szeretem…

2013.12.22.

Ákossal az egész napot a Balatonon töltöttük. Remek idő volt, egész nap sütött a nap, és habár nagyon fagyos vagyok, nem fáztam.
Leérve a partra mentünk és sétáltunk, a víz halványan fodrozódott, nekem nagyon tetszett. Ákos átkarolt, magához húzott, és úgy sétáltunk. Biztonságban éreztem magam. Nem tudom miért, de vele felszabadult vagyok, nincs rajtam nyomás, és a gondjaim mintha sosem léteztek volna. Minden olyan tökéletesen szép. Létezhet ilyen? Ha létezik, akkor mindig ilyen marad? Bárcsak tudnám a választ!
Sokat beszélgettünk. Elmesélte, hogy két éven belül szeretne olyan életkörülményeket megteremteni magának, aminek köszönhetően már gyerekeket is tervezhet. Nem tudja, hogy itthon, vagy külföldön fog-e ez majd megvalósulni… bár jobban szeretné külföldön. Sokkal jobbnak találja odakint a lehetőségeket, mint itthon. Itthon pont annyit keres, amiből meg tud élni, viszont a jövőjét nem tudja erre alapozni, mert ahhoz kevés.
Őszintén megvallva én nem tudom, hogy mit akarok. Szeretek itthon lakni, anyu közelében lenni, mert rá mindig számíthatok, de tudom azt is, hogy a saját lábamra kell állnom. Ebben Ákos sokat segíthet.
Bogiékkal úgy tervezzük, hogy februárban repülünk ki. Ákos azt mondta, hogy van odakint egy haverja, aki szerez nekünk munkát, emiatt nem kell paráznunk. A többi pedig idővel majd fog alakulni.
Bízom benne. Néha elég lökött tud lenni, de ebben a kérdésben komoly. Látom rajta, hogy nem a levegőbe beszél, van terve, célja, és küzd érte. Lehet, hogy ez vonz benne annyira, nem tudom. Nem is érdekel.
Egész délelőtt a parton voltunk. Figyeltük a hullámokat, beszélgettünk, smároltunk. Nekem olyan volt az egész, mint ha egy romantikus filmben lennénk. Nagyon bejött.
Az ebédet a part melletti egyik étteremben fogyasztottuk el. Délután a városban mászkáltunk, megnéztünk mindent, amit érdekesnek találtunk, aztán este visszamentünk a partra. Az égen csillagok ragyogtak, amik a víz felszínéről visszatükröződtek. Kár, hogy tél van, és hideg volt, mert kedvem lett volna bemenni. Ehelyett csak leültünk egy pokrócra, és belemerültünk az éjszaka fényeinek a bámulásába. Végül Ákos nekem esett. Megcsókolt, majd a nadrágomba nyúlt, és megujjazott. Nagyon izgató volt a parton csinálni, ahol bárki megláthatott volna minket. Nem kellett sok, és elélveztem. Ezután, én láttam munkához. Kigomboltam a farmerját, előhámoztam merev férfiasságát, és rátapadtam. Végig nyaltam, majd a számba vettem, és leszoptam. Nem bírta sokáig, pár perc alatt felért a csúcsra, és a számba élvezett. A legszívesebben levetkőztettem volna, és egész éjjel szeretkeztem volna vele a parton, de ahhoz túl hideg volt.
Nyolc után pár perccel már az autóban ültünk, és haza fele tartottunk. Úgy döntöttem, hogy az éjszakát nála töltöm, nem volt kedvem hazajönni, nem akartam egyedül elaludni. Hozzá akartam bújni, és érezni a testét, miközben elalszom.

2013.12.23.


Reggel olyan történt velem, ami utoljára kiskoromban fordult elő, és akkor is csak különleges alkalmakkor. Ákos ágyba hozta nekem a reggelit. Nagyon jó érzés volt, hogy ennyire odafigyel rám. Füli érő mosollyal toltam magamba a rántottát, ő pedig csak figyelt.
-    Mit nézel? –kérdeztem teli szájjal, vigyorogva.
-    Olyan aranyos vagy, ahogy eszel. –nevetett.
-    Kapd be. –vágtam rá, persze nem komolyan gondolva.
Ott ült az ágy szélén, és nézett. Fura, kellemes érzés volt. Részben talán azért is, mert már rég fordult elő, hogy nem a saját ágyamban ébredtem. Ugyanakkor olyan volt, mintha mindig is oda tartoztam volna. Ez az érzés megmagyarázhatatlan. Egyszerűen csak úgy éreztem, mintha megtaláltam volna a helyem. El tudnám ott képzelni vele magam. Hallom, ahogy a gyerekeink kacagva futnak át a nappalin, ránk rontanak, az ágyra ugranak, és bebújnak közénk. Egyre jobban vágyom erre az érzésre, életre. Lehet, hogy kezdek megöregedni. Vén picsa lettem, akin egyre több a felelősség.
Miután végeztem a reggelivel, elmentünk, és vettünk egy közös zuhanyt. Jó volt érezni a bőrömön a forró víz simogatását, és persze Ákosét is. Az egész testem beszappanozta, majd lemosta, a keze viszont megállt a puncimnál, és gyengéden masszírozni kezdte. Én már a simogatásától is teljesen felizgultam. Puncim forrón lüktetett, testem átjárta a vágy, és odalent mindennél jobban vágytam a kényeztetésre.
A kabin falának nyomott, megcsókolt, egyik kezével lent dolgozott, másikkal a melleim markolászta, majd apró csókokkal indult el lefelé. Nem tudom miért, de tőle totál készen vagyok minden alkalommal, és sokkal jobban fel tud izgatni, mint bárki más. Mire a puncimhoz ért, az már készen állt felrobbanni, kitörni, mint egy vulkán. Körbecsókolta, nyelvével beleszántott, majd rá tapadt, és vadul csókolta, nyalta, szívta. Két kézzel a seggembe kapaszkodott, majd egyikkel egyre beljebb kalandozott, majd hirtelen egy ujjal a seggembe hatolt. Éreztem, hogy ez fog történni. Totál benyomta, majd ujjazni kezdte. Én ettől még jobban felizgultam. Odalent készen álltam az évszázad legnagyobb kitörésére. Próbáltam visszafogni magam, nyújtani, húzni az időt, míg lehet, de Ákos olyannyira felizgatott, hogy képtelenség volt időt nyernem. Puncim hatalmas robbanással tőrt ki. Testem beleremegett, miközben átjárta az orgazmus kellemes érzése. Ő ekkor leállt, egyik lábam felemelte, farkát a még élvező nyílásomhoz igazította, és belém tolta. A hátába kapaszkodtam, ő le smártolt, és dugni kezdett. Gyors csípőmozgással járt ki-be a puncimba, miközben én még az orgazmus hatása alatt voltam. Kezemmel feszes hátsó felébe kapaszkodtam, simogattam. Nem is kellet sok, hogy munkája beérjen. Odabent ismét robbanás történt, megfeszültem, testemen végig szaladt a kellemes érzés, hangosan ziháltam, ő még lökött rajtam párat, ami még intenzívebbé tette az érzést, majd elélvezett.
A fürcsi után együtt készítettük el az ebédet, kedvencemet rántott sajtot tartárral, és szalma krumplival.
Délután megnéztünk egy filmet, párnacsatáztunk, amit természetesen én nyertem meg.
Este pedig hazahozott. Ismét nagyon jól éreztem vele magam. Úgy érzem, hogy napról napra jobban szeretem. Hiányzik minden pillanatban, mikor nincs velem. Majd megveszek, hogy újra láthassam, érezhessem, csókolhassam, szeretkezhessek vele. Őrült dolog ez a szerelem, de örülök, hogy részem lehet benne, mert életemben először végre boldog vagyok. Igazán boldog, és ez az állapot semmilyen más állapothoz nem fogható. A világ legeslegjobb érzése, néha úgy érzem még egy orgazmusnál is sokkal jobb.
Előző részek
Hozzászólások
Pavlov ·
Egy fokkal jobb a helyesírás, de még mindig nem az igazi. Ráadásul a szexjelenetek lényegében ismétlődnek, nincs új ötlet bennük. Hová fog ez konvergálni?
bajosbajkevero ·
Igyekszem hétről hétre fejlődni. Köszi a hozzászólást, jó ha kapok visszajelzést, mert az segít abban, hogy jobbá váljak. :kissing_heart:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: