Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Bájos Bajkeverő 2. hét

2013.12.09.

Egész vasárnap fura érzésem volt. Délig aludtam, aztán kajáltam, anyuval beszélgettem, majd visszavonultam a szobámba. Egész nap Ákos járt a fejemben. Nagyon jó volt vele kefélni. Nem is hittem volna, hogy ennyire jó… na meg persze azt sem, hogy valaha szétteszem neki a lábam. Most pedig nem tudom, hogy bánjam-e, vagy sem. Mikor más srácokkal kefélek az nem szokott felkavarni. Tudom, hogy egyszeri alkalom, és kész. Ő viszont nyomult rám. Nem akarok járni vele, sem érzelmi kötődést produkálni, azt meg végképp nem, hogy belém szeressen, de belőle simán kinézem a dolgot. Ő olyan típusnak tűnik, aki ha összebújik valakivel, akkor beleszeret. Én viszont nem akarok érzelmi kötődést. Tök jól megvagyok egyedül, nem hiányzik a szerelem, meg a vele járó dolgok. Persze ha jönne valaki, aki megfelel a feltételeimnek, akkor átértékelném a dolgot, de addig nem. Azt hiszem beszélnem kell vele, és tisztázni az egészet. Egész délután fent voltam chaten, vártam, hogy feljöjjön, dumáljunk, de nem lépett fel. Csak Bogival váltottam pár mondatot. Gondoltam rá, hogy kikérem a véleményét, de végül úgy döntöttem, hogy jobb, ha nem osztom meg vele. Mindig neki fikázom Ákost, és ha elmondom a sztorit, akkor ki fog akadni. Ő a legjobb barátnőm, de még ő sem ismer igazán. Nem tud a kalandjaimról, csak párról, azokról, amikről úgy érzem, mesélhetek neki. Nem akarom, hogy ribancnak tartson, mert nem vagyok az. Csak szeretem a szexet, és a változatosságot. Úgy gondolom, hogy amíg fiatal vagyok, addig megtehetem, hogy kiéljem magam. Hiszen ha már gyerekem, meg pasim lesz, akkor nem dughatok mindenkivel. Nem is tudom elképzelni, hogy milyen lehet mindig ugyanazzal összebújni. Totál unalmas lehet. Az első pár alkalom biztos izgalmas, de magamat ismerve egy idő után nem hozna lázba. Nekem kell a változás, az új, de ezt egy pasi sem értené meg. Félek is emiatt. A gyerek miatt fontos a család, az apa, akinek nem akarok csalódást okozni. Gondoltam már swinger partira is. Abban lehet benne lenne, és az nem számít megcsalásnak. Minden pasi rajong a többes szexért. Én sem lennék ellenére. Legális dughatnak meg páran, és élvezhetnek a számba, őt meg még tuti izgatná is. Szerintem ennél jobb megoldás nem létezik.
A gondolataim a partiról ismét Ákosra terelődtek. Furcsállom, hogy nem lépett fel. Mindig fent szokott lógni. Vasárnap viszont nem volt. Lehet olyan jó voltam, hogy azóta is rám gondol, és otthon veri. Az igazság az, hogy kezdek parázni. Ez pedig nem jó, mert a pánikbetegségem van, amit jól tudok kezelni, de ha ideges, feszült vagyok, akkor elő tud jönni, és totál bepánikolok. Remélem, hogy minden oké vele, és tudunk beszélni. Nem akarom, hogy álomba ringassa magát, és azt higgye, hogy több is lehet köztünk.
Éjfélig ültem a gép előtt, és vártam rá. Aztán feladtam, és lefeküdtem.


2013.12.10.

Csodálatos reggelem volt. Általában utálom a hétfőket, de ezt most imádtam. A nagybátyám nem volt otthon, hogy cseszegessen. Nyugodtan meg tudtam reggelizni, és még ahhoz is kedvem volt, hogy az újságot lapozgassam meló miatt. Volt pár állás, de egyik sem tetszett. Pasitól mentes, 21 éves, fiatal, szexi lány vagyok. Nem akarok bármit elvállalni. Úgy érzem, mindenem megvan. Csak a pénz hiányzik, de a héten az is lesz. Pénteken mehetek Misihez melózni. Nem tudom miért mondtam igent… szeretem a szexet, meztelenséget, és jól fog jönni az a pénz, de félek is. Nem akarok balhét, viszont tuti minden pasi ittas lesz, és a táncnál többet akarnak majd. Nem tudom mi lesz, nem is akarok rá gondolni.
A reggeli után lezuhanyoztam, és bementem a városba. Szokás szerint a legjobb barátnőmmel bandáztam. Bogival benéztünk pár üzletbe, szinte már rutinszerűen. Aztán átvágtunk a fél városon, mert ő sült gesztenyét akart enni, amit csak piacon árultak. Nem volt piacnap, mégis sokan voltak, mert a csarnokban szinte minden falusi holmit meg lehetett kapni. Mi nem mentünk be. Az előtte lévő téren volt az árus. Bogi vett egy csomaggal, és azt majszolva indultunk vissza. Kezdtem nagyon fázni. Az ég borult volt, fújt a szél is, és a téren lévő hőmérő mínusz két fokot mutatott. Utálom a hideget. Nincs az a ruhamennyiség, ami meg tudna védeni tőle. Nem mintha fel lettem volna öltőzve. A kabát alatt csak egy pulcsi, és egy póló védte a testem. Nem sokat értek, mintha meztelen lettem volna. Szerencsére Bogi is fázott. Ő még jobban fagyos, mint én. Szedtük is a lábainkat, és hamar a parkolóba értünk, ahol a kocsiját hagytuk. Épp beszállni készültünk mikor megjelent Ákos. Ákos. Baszki. A szívem majd kiugrott. A szombat éjjeli kalandunk óta nem hallottam felőle. Eddig mindig fent volt chaten, és mindig ki idegelt a hülyeségeivel. Nem bírtam lekoptatni, most meg semmi. Eltűnt. Jól megkúrt, és azóta nem keresett. Nem is értem miért akadok ki ezen… nem vonz. Nem jön be, még csak nem is szimpatikus, és mégis kicsinál. Ő volt az a srác, akivel soha nem akartam lefeküdni, aki az agyamra ment. Most meg, hogy dugtunk egy jót, ami oltári volt. Sose hittem volna, hogy ilyen jó az ágyban –persze nem is ott csináltuk-, hogy ő lesz az a pasi, aki úgy meg tud kefélni, ahogy más senki sem. Ahogy ott álltunk átfutott agyamon a szombat este, és máris nedves lettem. Nem tudom miért? De az lettem. Pár hellyel lejjebb parkolt le. Beszélgettek Bogival, én meg csak figyeltem őket. Teljesen máshol jártam. Képzeletben vele szeretkeztem. Elképzeltem, ahogy ismét belém hatol. Újra a parkban vagyunk, a hideg marja a popsim, ő pedig belém hatol a farkával, és szétkefél.
-    Jól vagy? –nézett rám Bogi kérdően- Minden oké?
-    Persze-, tértem vissza a valóságba. Összenéztünk Ákossal. A tekintetem mindent elárult. Ő egy mosolyt, vagyis nem is mosolyt, inkább fintort intézett felém. Adott két puszit a barátnőmnek, majd elrohant. Nem tudtam mire vélni a dolgot. Nem voltam jó? Nem tetszett neki, ahogy szeretkeztem vele? Letört lettem. Bántott a viselkedése, és idegesített is. Nem is tudtam Bogira koncentrálni, aki haza hozott, majd a pasijához sietett. A szobámba érve az ágyra dőltem, és csak bámultam ki a fejemből. Ennyire szar lennék? Vagy ronda? Az nem lehet. Nem vagyok egy topmodell, sem egy szépségkirálynő, de azért jól nézek ki. A teljesítményemet sem érte még panasz. Akkor mégis miért viselkedik így? Egy gyenge pillanatomban széttettem neki a lábam. Neki. Ákosnak, az idiótának. Ő meg ezek után le sem szar. Csak fintorog. Mi nem tetszik neki? Eddig le sem tudtam vakarni. Még randira is elhívott, amire a válaszom csak annyi volt, hogy rányomtam a telefont. Most meg ez van. Miatta csesz szét az ideg. Nem is értem magam. Az egész délutánt azzal töltöttem, hogy az ágyon fekve poszogtam, és rá gondoltam. Anyu is csak hat után jött haza. Nagy bevásárlást tartott. Együtt megnéztük a kedvenc vetélkedőm, majd a sorozatunkat, és utána visszavonultam. Éjfélig lógtam a chaten hátha ott lesz Ákos, de nem volt. Jól indult a napom. Tök jó volt minden, neki viszont sikerült elcsesznie. Rá gondolva aludtam el, és ébredésnél is ő volt az első gondolatom. Rohadjon meg! Ha legközelebb látom, tuti széttépem. Nem csinálhatja ezt velem. Szórakozzon mással, de velem ne!


2013.12.11.

Ákos a keddemet is meghatározta. Szerettem volna választ kapni a kérdéseimre. Azt akartam, hogy elmondja, miért viselkedik így velem. Szerintem nem ezt érdemlem. Miért? Más pasik rohannak utánam, ha megvoltam nekik, ő meg mintha kipipált volna. Bekerültem a megvolt noteszba, kipipált, és tovább lépett. Lehet csak egy strigula voltam neki, nem több. Ő is csak egy hülye pasi. Elmehet pontosan oda.
Sokáig nyomtam az ágyat. Nem kellett sehova sem mennem, bár elhatároztam, hogy meglepem anyut, és főzők valamit. Kilenc után másztam ki az ágyból. Lezuhanyoztam, felöltöztem, és a konyhába érve felcsaptam a szakácskönyvet. Tudok pár dolgot főzni, de mégis olyat akartam, amit még sosem készítettem. Azt hittem egyszerű lesz választani, de nem volt az. Rohadtul nem. Volt, ami tetszett, de nem volt itthon hozzá valami. Vagy fél órát elvoltam a lapozgatással, mire találtam egy tökéletes, és egyszerű receptet. Gulyásleves. Oké. Nem kell röhögni. Még sosem csináltam. Egyszerűnek tűnt, és volt otthon hozzá minden, még egy kevés hús is a fagyasztóban. Kivettem, felolvasztottam, és pillanatok alatt rotyogott is a leves. Büszkén álltam mellette, és kevergettem. Anyunak nagy meglepetés lesz –gondoltam.
Már majdnem kész voltam vele, mikor csengettek. Nem vártam senkit. Gondoltam biztos a postásunk az, és levelet hozott. Ugyanakkor furcsálltam, hogy az ajtónál csenget, és nem a kaputelefonnál. Bár földszinti volt a lakás, mindig végig csengetett mindenkit, akihez bejött, hogy feleslegesen ne kelljen emeleteket megmásznia. Visszatettem a főzőkanalat a levesbe, és az ajtóhoz slattyogtam. Nem volt sok kedvem senkihez sem, de azért kinyitottam. Márk állt ott. Na, rá pont nem gondoltam volna.
-    Hát te? –szögeztem neki a kérdést.
-    Az öcsédhez jöttem. Azt mondta hamarosan itthon lesz –habogta.
Behívtam, bár kicsit furcsálltam. Leültettem a konyhába, és beszélgetni kezdtünk. Össze-vissza minden hülyeségről, tök unalmas dolgokról. Nem sokkal később elkészült a leves is. Pont időben, mert már farkas éhes voltam. Megkínáltam őt is, és együtt ebédeztünk meg. Kaja után nem akartam magára hagyni, de be volt tervezve egy kis szőrtelenítés, ezért mondtam neki, hogy menjen be az öcskös szobájába, tévézzen, találja fel magát, mert nekem dolgom van.
Már kétszer keféltünk, de mintha nem történt volna semmi. Legalábbis nem változott meg. Azt hittem más lesz. Én az első alkalom után sokkal bátrabb, magabiztosabb lettem. Ő viszont ugyanaz maradt. Nem fedeztem fel semmit. A fürdőben aztán ismét Ákos jutott eszembe. Nem bírtam kiverni a fejemből, egyszerűen nem ment. Még sosem csinált így ki senki sem, és tudtam, hogy totál ki fogok készülni, ha nem sikerül tovább léptem, túltenni magam rajta.
Csupaszra borotváltam a puncim, majd letusoltam. Jó érzés volt ismét szőrmentesnek lenni. A lábam, puncim selymes volt, nem bökött. Imádom ezt az érzést, csak ne kellene ennyit vesződni vele. Bár gyorsan, alig fél óra alatt megvoltam. Törölközőbe csavartam magam, és a szobámba indultam, de gondoltam közben benézek Márkhoz is. Benyitottam, és egyszerűen nem jutottam szóhoz. Az ágy szélén ült letolt gatyával, pornót nézett az öcsi laptopján és közben verte a farkát. Ő legalább annyira meglepődött, mint én. Csak bámultuk egymást, ő próbálta eltakarni, de nem sikerült neki. Hirtelen nem is tudtam, hogy mit mondjak. Az igazat megvallva felizgatott, nem akartam lecseszni, bár megérdemelte volna, mert azért az elég durva, hogy a haverja ágyán veri ki magának. A lecseszés helyett inkább kioldottam a törölközőt, és ott álltam vele szemben meztelenül. Úgy gondoltam, ha dugok vele, akkor sikerülhet kivernem a fejemből Ákost. Odamentem hozzá. Láttam rajta, hogy tetszik neki a dolog. Csak ült az ágy szélén és bámult. Odaérve megálltam előtte, feje pont punci magasságban volt. Felnézett rám, én közelebb léptem, és fejét a lábam közé húztam. A seggembe markolt, és nyalni kezdett. Még mindig nem volt az igazi, de azért elérte a kellő hatást. Az egész testem bizsergett, a lehető legmélyebbre tolta a nyelvét, majd kihózta, végig nyalta a vájatom, megszívta a csiklóm, én pedig megremegtem, és elélveztem. Nem volt életem legjobb orgazmusa, de jó volt. Kellett ahhoz, hogy jobban legyek.
-    Gyere velem –néztem le rá, megfogtam a kezét, és átvezettem a szobámba. – Vetkőzz le.
Szó nélkül engedelmeskedett, pillanatok alatt meztelen lett. Kivettem a fiókomból a síkosítót, bekentem a farkát, majd rá néztem.
-    Azt akarom, hogy keféld szét a seggem – már régóta vágytam rá. Reméltem, hogy nem mond nemet, és ő úgy tett. Meg sem szólalt. Elmosolyodtam, majd megfordultam. Azt akartam, hogy lássa. Nyomtam a kezembe még egy adagot, és azt a hátsó bejáratomhoz kentem, majd ujjal behatolva odabentre is juttattam egy keveset. Ezután letettem a flakont, és az ágyamra mentem. A szélénél négykézlábra ereszkedtem, lekönyököltem, és pucsítottam –ne várass, kefélj szét.
Bizonytalanul állt mögém. Végig nézett rajtam, majd a hátsó bejáratomhoz igazította a farkát, és belém nyomta. Szépen, lassan hatolt belém. Behunytam a szemem, és átadtam magam neki. Tövig benyomta, majd apró lökésekkel kefélni kezdett. Nagyon jó érzés volt, ahogy a seggembe hatolt, és dolgozott benne. A legtöbb nő undorodik tőle, pedig nem is tudják, hogy milyen jó érzés. Csak ki kellene próbálniuk. Nagyon jó.
A puncim lüktetett, a seggem pedig élvezte Márk farkának s kényeztetését. Lejjebb ereszkedtem, egyik kezemmel hátra nyúltam, és ujjazni kezdtem magam. A lehető legjobb érzés, mikor mind a két rés be van tömve. Márk egyre határozottabban mozgott bennem. Hátra pillantottam, láttam, hogy élvezi, amit csinálhat. Én közben kicsusszantam magamból, és a csiklóm dörzsöltem. Pillanatok alatt orgazmus közeli állapotba kerültem. Teljesen felizgatott a seggem szétkefélése, és nem bírtam tovább, ismét elélveztem. És ez sokkal jobb volt, mint az előző. Az egész testem átjárta a kellem bizsergés, miközben ő nem állt le. Ütemesen dugott közben, aminek a hatására még tovább tartott a gyönyöröm. Nem tudom hogyan volt olyan sokáig bírni. Talán a síkosító miatt, de bírta. Kefélt még pár percig, aztán ő is elélvezett. Éreztem, ahogy a meleg sperma a seggembe lövell. Kellemes érzés volt. Lökött közben még párat rajtam, majd kicsusszant. Együtt mentünk zuhanyozni, majd ő visszavonult az öcsém szobájába, én pedig a sajátomba, és aludtam pár órát. Anyu érkezésére ébredtem, aki nagyon megörült a konyhában hagyott meglepetésemnek. Végre egy este, amikor lazíthat, és nem kell itthon is robotolnia. Megvacsiztunk együtt, majd szokás szerint megnéztük a sorozatainkat, és utána elvonultunk. Este még chateltem Bogival, aki boldogan újságolta, hogy kapott egy plüsskutyust a pasijától. Ákos persze megint nem volt fent, de már nem is érdekelt. Márkkal jót keféltünk, és az kicsit feledtette. Kapja be, ha ilyen gyökér.     



2013.12.12.

Hát ma olyan történt… hú, nem is tudom, hol kezdjem… Szóval felkeltem, mint mindig, 
és ahogy lenni szokott, Ákoson járt az agyam. Az első dolgom az volt, hogy felléptem chatre, és ő -már nem is volt meglepetés- nem volt fent. Letusoltam, megkajáltam, aztán úgy döntöttem, hogy írok neki. „Tudod elég nagy bunkóság, hogy nem jelentkezel, hogy így eltűntél. Te is csak egy olyan köcsög vagy, mint a többi srác. Csak addig érdekeltelek, míg meg nem kaphattál, most meg teljesen eltűntél. Azt hittem, hogy te más vagy, de rá kellett jönnöm, hogy nem. Csalódtam benned, és nem is akarok felőled többé hallani. Igazi gyökér vagy. Csá!!!”
Talán nem kellett volna, de elküldtem az üzenetet. Nem hittem, hogy válaszolni fog, de nem is érdekelt. Na, jó, de… érdekelt. Ki se kapcsoltam a gépet. Percenként lestem. Vártam, hogy jöjjön a válasz, és jött. Pár perccel később írt: „Azért nem jelentkeztem, mert úgy gondoltam ez lesz a legjobb megoldás. Tudom, mit gondolsz rólam. Szerinted egy lúzer vagyok, unalmas, olyan, aki szóba sem jöhet nálad. Mégis miért teperjek? Egy menet részegen belefért, de több nem. Ismerlek. Átment rajtad a fél város. Nem hiszem, hogy miattam képes lennél megváltozni” Nem tudtam mit is válaszolhatnék? Igaza volt mindenben. Nem vagyok az a típus, aki képes egy pasi kedvéért a többiről lemondani, és ő valóban nem az, akiről álmodom. A szex viszont jó volt vele. Percekig ültem a gép előtt, mire kitaláltam, mit írjak: „Tévedsz. Látszik, hogy nem ismersz. Még nem tartok a fél városnál. És ez amúgy sem tartozik rád. Egyébként meg képes lennék egy pasihoz hűséges lenni, csak eddig még nem akadt olyan, akiért ezt érdemes lett volna megtenni. Te meg? Néz magadra. A többi pasi szex után folyamatosan zaklatott, és zaklat, mert még többet akarnak. Te meg szánalmas vagy. Igazi vesztes, aki elmenekül. Így sosem lesz egy nőd sem. A nőknek férfi kell, nem pedig egy nyápic.” Nem hagyhattam magam. Mégis kinek érzi magát? Semmi köze hozzám, és ezért semmi joga kioktatni.
„ Szerintem meg te vagy szánalmas. Okítani próbálsz, miközben teljes ellentmondásba kerülsz magaddal. Szerinted egy nőnek sem kellek, te mégis napok óta arra vársz, hogy jelentkezzek. Ki vagy akadva, hogy eltűntem. Ezek szerint neked én, kellek” Nagyon felidegesített. „Hagyjál békén. Szállj le rólam. Nekem te sosem fogsz kelleni. Esélyed sincs, és ha itt lennél, akkor most a legszívesebben képen vágnálak.” Komoly vitába keveredtünk. „ Te egy igazi szájhős vagy! Nem több. Egyébként pont feléd járok, egy perc és ott vagyok!” „Gyere csak. Szétütlek!” Teljesen elkapott az ideg. Fel-alá járkáltam. A legszívesebben széttéptem volna. Vártam, hogy válaszoljon, de nem írt. Talán besokallt. Még el is mosolyodtam, jó érzés volt, hogy nyertem… aztán kopogtak, én pedig ajtót nyitottam, és ledöbbentem. Ő állt ott. Ákos. Hatalmas vigyorral a szája szélén, és csak nézett, én pedig moccanni sem bírtam. Csak bámultam rá, ő pedig közelebb lépett, és lesmárolt. Olyan gyorsan történt, hogy esélyem sem volt ellene. A torkomig nyomta a nyelvét, majd ficánkolni kezdett, és mire észbe kaptam, már a szobámban voltunk. Meztelenre vetkőztetett, ő is megszabadult a ruháitól, az ágyra fektetett, és mindenféle előjáték nélkül tolta belém a farkát. Teljesen felizgatott a határozottsága, vadsága. Szó szerint felfalt. Csak pár percig tartott az egész, de én kétszer is elélveztem. Két hatalmasat. Alig húsz perc leforgása alatt. Egy pillanat elfelejtettem a haragom, és csak ő érdekelt. Jó volt ismét látni, szeretkezni vele, érezni a testét, a farkát, a csókját. Olyan volt, mint egy hét éhezés után ismét enni, és érezni az étel ízét. Leírhatatlan. Miután elélvezett, mellém dőlt. Pár percig néztük egymást, aztán felöltözött, és elment. Nem tudtam, nem tudom, mit tegyek? Máris hiányzik. Sokáig voltam chaten, de nem lépett fel. Ismét meg voltam neki, és ő ismét eltűnt.


2013.12.13.
Csütörtök. Már csak egy nap, és hazajön a nagybátyám. Már csak egy nap, és mehetek Misihez melózni. Az ágyamban hánykolódtam. Már nem akartam oda menni. Semmi kedvem nem volt. Egy valamire, egy valakire vágytam. Ákosra. Elmém, testem őt akarta. Az előző napi szeretkezés emléke még frissen élt bennem. repetát akartak, de nem kaptam. Erőt véve magamon ültem fel az ágyamon. Bekapcsoltam a gépem, és vártam, hogy feljöjjön, de nem jött. Megint kezdődik elölről? Megint napokig kell várnom, aztán kiosztanom? Nem akarom ezt. Még egyszer biztosan nem fogom végig csinálni. Ki van csukva. Felejtse el. Sőt felejtsen engem is el. Nem leszek a játékszere. Nem dughat meg, és léphet le, majd ismét kefélhet meg, és léphet le. Igazából fogalmam sincs, hogy mi van velem. Már rég volt rám pasi ilyen hatással. Ő meg még csak nem is az esetem, és mégis kicsinál. Teljesen gallyra vágja a lelki világom. Nem tudom, miért vágyom utána ennyire, és nem is akarom megtudni. Félek a választól. Félek attól, hogy azt a választ kapom, amit nem szeretnék. Persze mit tehetnék? Semmit, és ettől tartok a leginkább.
Csak ültem az ágyon, bámultam a gépet, a chatet. Vártam, hogy jöjjön, de nem tette. Bosszantó volt. Rohadt bosszantó, aztán egyszer csak csengettek. Mázli, hogy rajtam volt a halványkék pizsamám, mely napfényben igen csak áttetsző volt, de pont ezért szerettem. Bizsergető érzés volt a tudat, hogy átláthatnak rajta, és láthatják a testem, mellem, puncim, popsim, mindenem. Beleléptem a papucsomba, és az ajtóhoz siettem. Bár túlzás, hogy siettem, inkább cammogtam. Fáradt mozdulattal fordítottam el kulcsom a zárban, majd halk nyikorgás kíséretében tártam ki az ajtót, és csak bámultam, széles vigyorral az ott Álló Ákosra, akinél egy zacskó csokis mazsola volt. Ét csokis, a kedvencem.
-    Hát te? –vigyorogtam, mint a tejbe tök.
-    Hozzád jöttem –komoly tekintettel mért végig. A nap pont telibe talált éles sugaraival, és ruhám olyan áttetsző lett, hogy semmit sem takart.
-    Mit szeretnél? –még mindig vigyorogtam. Marha jó érzés volt ott állni, látni őt, tudni, hogy hozzám jött. Pont rá vágytam, és ő ott volt. Olyan hihetetlen volt az egész, mintha csak valami hercegnős mesében lettem volna, amiben feltűnik a herceg a semmiből, szerelmet vall a királylánynak, és boldogan élnek, míg meg nem halnak.
-    Megvesztegetni –lágy, határozott hangjától kirázott a hideg. Persze jó értelemben.
-    Ezzel? –céloztam a mazsolára.
-    Igen, ezzel.
-    Na és mit kérsz cserébe? –mélyet sóhajtottam. Úgy bámultam, hogy majd kiestek a szemeim, és alig bírtam visszafogni magam, nehogy a nyakába ugorjak.
-    Téged –vágta rá hezitálás nélkül, majd a kezembe nyomta a zacskót, én kibontottam, és vettem ki pár szemet, majd megízleltem őket. Ő pedig csak nézett, és felfalt a szemével.
-    Hát nem is tudom –mosolyogtam.
-    Én igen. –Megfogta a kezem, és magához húzott. Ajka az ajkamra tapadt, és megcsókolt. Hosszú, érzéki nyelvcsatába feledkeztünk, mely közben ő már a pizsamanadrágom mélyére kalandozott, és kezével a puncimra tapadt. Lágyan érintette, simogatta, végig húzta ujját a vájatomba, majd belém mártotta. Totál nedves lettem. Lüktetni kezdtem odalent, miközben egyre szaporábban vettem a levegőt, ő pedig dinamikusan dugott előbb egy, majd később két ujjal. A csattogás megtörte a folyosó csendjét, de ez egyikünket sem zavart. Egy másodpercre sem állt le. Isteni érzés volt. Nyelvünk táncot járt, testem teljesen felhevült, miközben ő kicsusszant belőlem, és csiklóm morzsolgatta, én pedig lassan megadtam magam, Hangos zihálás kíséretében értem fel a csúcsra. Az ajtófélfának dőltem, levegő után kapkodtam, ő pedig levetkőztetett. Lehúzta a nadrágom, lehámozta rólam a felsőmet. Bimbóim keményen meredtek rá, ő pedig beléjük csókolt. Nagyón jól csinálta. Körbe nyalta őket, majd lágyan beléjük szívott, én pedig máris elindultam a következő orgazmus felé vezető úton. Keze egy pillanatra sem állt le. Miközben élveztem végig, enyhén nyomta a csiklóm, melytől még intenzívebb lett a gyönyör, majd mikor magamhoz tértem ismét masszírozni kezdett. Lágyan harapott a melleimbe, majd tovább indult. Apró csókjaiba beleremegett a testem. Nem sietett, lassan haladt lefelé, én pedig türelmetlenül vártam, hogy elérje célját. Végül térdre ereszkedett, felnézett rám. Tekintetünk eggyé vált. Elmosolyodott, majd nyelvével végig szántotta a vájatom. Többször belém nyalt, míg végül forrón lüktető puncimba csókolt, én pedig felsóhajtottam. Nagyon jól csinálta. Szívta, és ostorozta a csiklóm, miközben két ujjal a barlangom puhította, egyre dinamikusabban kefélte, én pedig csak néztem. Figyeltem, ahogy megdolgoz, és egyre kevésbé tudtam nyitva tartani a szemem. Behunytam, és hagytam, hogy ismét átjárjon az érzés. Az orgazmus hirtelen érkezett, a térdeim megremegtek, és ágyékom rejtekéből indulva átjárta egész testem a bizsergés. Remegve adtam meg magam. Nyögéseim minden szomszéd hallhatta. Igyekeztem csendben maradni, de olyan intenzív volt az érzés, hogy nem voltam rá képes. Ákos megvárta, míg magamhoz térek, majd kigombolta a nadrágját, elővette a farkát, megordított, és hátulról hatolt csobogó punciba, melyből a kéjes nedű a földre csöpögött. Felszisszentem, ahogy belém tolta, tövig behatolt. Hasa a popsomnak csapódott, ő pedig kefélni kezdett. Már kétszer élveztem el, de még egyszer el akartam. Tudtam, hogy ő képes lesz megadni nekem, és a harmadik orgazmus a puncim mélyéről jöhet. Onnan, ahonnan csak ritkán szokott, de neki egyszer már sikerült elérnie. Két kézzel kapaszkodtam az ajtófélfába, és egyáltalán nem érdekelt, hogy bármelyik pillanatban jöhet valaki, és megláthat minket. Voltam már ennél cifrább helyzetben is. Bár tudtam, hogy anyu kiakad, ha megtudja mit, kivel, és hol tettem. Furcsa mód izgatott a lebukás veszélye, és ez csak még jobban feltüzelt. Ákos farka kitöltötte a puncim. Egyre jobban lüktettem odalent. Ő pedig egyre gyorsabban kefélt, végül pár perc után ismét elélveztem. Ismét részem lehetett egy igazi orgazmusban, mely olyan erővel támadott, hogy képtelen voltam állva maradni. Remegve csuklottam össze, terült el az ajtóban. Levegő után kapkodtam, és egész testem extázisba került. Ő viszont nem várta meg, hogy magamhoz térjek. Fejem az ajtónak támasztva éltem meg a női lét legszebb érzését, miközben ő már belém is tömte a farkát, és dugni kezdte számat. Próbáltam levegőt venni, de nem ment, azt hittem meg fogok fulladni, mikor végül kijjebb húzta. A makk része még a számban volt, mikor ő is remegni kezdett, és a számba élvezett. Sós nedűje telibe találta a torkom, majd megtöltötte a számat, én pedig buzgón nyeltem. Vagy egy percig bennem hagyta, végül kihúzta, és felsegített. –Jó voltál. Most mennem kell –bökte oda.
-    Hová? –vágyón néztem utána, és elkaptam a kezét. Ő visszafordult, és csak nézett- mégis hová?
-    Ne kérdezd –mélyen a szemembe nézett, majd a folyósóra rántott, és megcsókolt. Kezével a seggemre paskolt, bele csípett, majd elengedett- csak engedj elmenni.
-     Mikor láthatlak újra? –nagy boci szemekkel meredtem rá.
-    Hamarosan –elmosolyodott- hamarosan.
-    Oké –mosolyogtam én is. Testem átjárta a kellemes melegség. Néztem, míg el nem tűnt, majd visszavonultam a lakásba. Hogy mi történt ezután? Lényegtelen. A nap gyorsan eltelt, de én észre sem vettem, mert megállt körülöttem az idő, és most már csak ő létezik.



2013.12.14.

Az egész napom készülődéssel telt. Tiszta ideg voltam. Több okból is. Az egyik, ami a legfontosabb, hogy azt hiszem, kezdek belezúgni Ákosba. Ő egy vadállat, és ez vonz. Különös, hogy nemrég még egy béna srácnak gondolta, csak mert nem ismertem igazán. Meg sem akartam ismerni, most meg rá vágyom minden pillanatban. A puncim belebizsereg, és utána epekedik. Eszméletlenül fel tud izgatni, de nem lehetek szerelmes. Ezt a luxust nem engedhetem meg magamnak. Ki kell vernem valahogy a fejemből, minél gyorsabban, mert különben bajban leszek.
Ám az ideg nem csak miatta basztatott. Eljött a péntek, és a bevállalt meló. Délután felhívtam Bogit, és azt hazudtam neki, hogy randim lesz, ezért nem tudok velük menni, bulizni. Totál kiakadt. Nem azért, mert kihagytam az estét, hanem mert randit vállaltam be helyette. Ismer, tudja, hogy nem randizom, csak ha nagyon olyan a pasi. Kérdezősködni kezdett, és alig bírtam lerázni, de végül sikerült. Azt mondtam, hogy majd ha biztos leszek benne, akkor elmondom. Addig nem. Szóval őt kipipálhattam. Megígérte, hogy falaz nekem, nehogy anyu megtudja. Azt mondtam, hogy nem akarom, hogy miattam parázzon. Bogi a legjobb barátnőm. Rá tényleg mindenben lehet számítani. A délutánt agyalással töltöttem. Semmi kedvem nem volt az egészhez, de a pénz jól jött. Persze most már tudom, hogy nem mindegy hogyan is szerzem meg. Aggódtam amiatt is, hogy Ákos megtudja hol voltam, mit csináltam. Bár ennek kicsi az esélye, szerencsére. Misi hétre ígérte magát, és pár perccel utána meg is érkezett. Míg úton voltunk, addig elmondta a szabályokat. Nem kötelező a szex, de ha bevállalom, akkor az azért kapott pénz az enyém. Én döntöm el, hogy kivel szexelek, és mennyiért. Az igazság az, hogy semmi kedvem nem volt az estéhez, bár ezt már leírtam. Ahhoz pedig végképp nem volt kedvem, hogy kiéhezett faszokkal dugjak pénzért. Táncolok, vetkőzők nekik, de mást nem vállalok, gondoltam, és mondtam is Misinek. Kicsit féltem, hogy majd erőltetni fogja, de nem tette. Azt mondta rám adja, nem akar olyat erőltetni, amit nem akarok, mert neki többet jelent az, hogy állandó, megbízható lányokkal melózzon. Rajtam kívül még öt másik lány várt. Odaérve egy hatalmas családi ház fogadott. A bejáratnál két kigyúrt állat állt. Jól végig mértek, de nem szóltak semmit. Odabent elég Pazar volt a felszerelés. Modern, letisztult környezet. Volt egy bár, pár asztal, beljebb két szoba, az egyik tánctér mini színpaddal, a másik pedig kaszinó. Misi az emeletre vezetett. Ott négy szoba volt. Hármat rendeztek be két-két lánynak. Körbe vezetett, megmutatta őket. Mind egyforma volt. Hófehér szobák, minden fehér volt. Közepükön egy mini színpad két rúddal, körbe véve fotelokkal. A sarokban két ágy, és odébb egy zuhanyzó. Mellette pedig igazi kelléktár. Jobban felszerelve, mint egy szex shop. Kezdtem félni. Ijesztő volt látni, hogy mi fog várni. Megérezhette, hogy megijedtem, mert nyugtatgatni kezdett, majd az irodájába vezetett. Töltött pár pohár vodkát, naranccsal. A kedvencemet. Az ital kicsit megnyugtatott, és feloldott. Legalább egy órát beszélgettünk, aztán mondta, hogy itt az idő. A többi lány már elfoglalta a helyét. Nem is volt időm megismerni őket, de nem is érdekeltek különösképpen. Az öltözőbe vezetett, és a legnagyobb megdöbbenésemre azt mondta, hogy vetkőzzem meztelenre.
-    tessék? –kérdeztem meglepődve.
-    Igen, meztelenre, mert úgy fogsz táncolni –mosolygott.
-    Hát –vissza már nem táncolhatok baszki. Letettem a kistáskám, és levetkőztem. Ő csak állt, és nézett. Már látott ruha nélkül, sőt ki is próbált a parkolóban. Tudta mit tudok. Megszabadultam a ruháktól, és elindultunk. A középső szobába vitt. Lágy zene szólt. A színpad körül ültek páran, mind rám bámultak, mikor beléptünk. Félve néztem rájuk. Totál meg voltam szeppenve. Úr Isten mire vállalkoztam. Ideges lettem, és a pia sem segített. Akkor ott abban a helyzetben vágott fejbe a felismerés, hogy hibát követtem el. Nem kellene ott lennem. Csak erre bírtam gondolni, de nem volt visszaút. A színpadon ott táncolt a másik csajszi. Nekem háttal. Gyönyörű hátsója volt. A rúdba kapaszkodott, és fel-le vonaglott, aztán megpördült, én pedig sokkot kaptam. Nem lehet. Ledöbbent arccal bámultam rá, és ő is rám. Nem is tudtam, hogy mit mondjak. A kábetesüs életbe. Picsába. Baszki. A rohadt életbe. Csak álltunk, és bámultuk egymást.
-    Zsófi Laura, Laura Zsófi. – igyekezett Misi bemutatni minket egymásnak, de nem kellett. Már jól ismertem. Széttettem a lábam a pasijának, ő meg nekem esett, én pedig szétvertem a képét. Most meg… vele kell táncolnom? Tettem fel magamban a kérdést. Tudtam, hogy anyagi bajban vannak, mert faterja, és muterja is munkanélküli lett, a plázakirálynő meg pénz nélkül maradt, de azt álmomban sem mertem volna gondolni, hogy eddig süllyed. Az én szintemre, de ott volt.
-    Hello –nyögtük oda egymásnak. Misi lelépett, és ott maradtunk a kiéhezett pasi szemek kereszttűzében.
Misi távozása után nem is szóltunk egymáshoz. Belekapaszkodott a rúdba, és tovább vonaglott. Én felhörpintettem még egy italt, és csatlakoztam. Még sosem táncoltam rúd mellett, főleg nem így. Próbáltam ösztönösen csinálni, átadni magam az érzésnek, de nem ment. A pasik benyúlkáltak, a lábam simogatták, seggemre csaptak. Ideges voltam, méghozzá nagyon. Zsófin is láttam, hogy feszült. Sorra kaptuk az italokat a pasiktól. Ő már állni is alig bírt. Elfeküdt a színpadon. A melleit, punciját simogatta. Közben két negyven körüli pasi elővette a farkát, és verni kezdték. Fura látvány volt. Nem sokkal később még ketten csatlakoztak hozzájuk, totál meztelenre vetkőztek. Az egyik egy tízest dobott Zsófinak, aki elfogadta. Ekkor a pasi felállt, és a szájába tömte a farkát, ő pedig leszopta. Kikerekedett szemekkel bámultam, miközben tovább táncoltam. Egyszerre volt izgató, és undorító is a látvány. Két másik pasi is dobott neki pénzt. Az egyik széthúzta a lábait, és betette neki, míg a másik csatlakozott a fejénél lévőhöz, és felválta tették farkuk a szájába. Látszott rajta, hogy nem élvezi, de nem tiltakozott. Hagyta. A pénz meggyőzte őt. Én közben leültem, és ujjazni kezdtem magam. Puncim nedves volt. A tőlem alig egy méterre zajló gruppen felizgatott. Totál belefeledkeztem, mikor felbe talált egy húszas. Riadtan bámultam az összegyűrt pénzre, de időm sem volt reagálni. Az idős, hatvan körüli ősz pasi, már álló farokkal állt mellettem. Undorítóan kövér volt. A farka alig látszott ki az fehér szőrtömegből, ő pedig mire bármit mondhattam volna, már a lábam közé nyúlt. Végig simította a puncim, majd két ujjal felnyúlt. A szívem a torkomban dobogott. Ákos jutott eszembe. Iszonyúan szégyelltem magam. Csak meg ne tudja… csak ezen járt az agyam. Belehalnék a tudatba. Beparáztam, hogy Zsófi lebuktat, de aztán rájöttem, hogy ő sem szeretné, ha kitudódna, hogy hol járt, és mit tett. Így miatta nem kellett aggódnom. Az öreg durván ujjazott. Másik kezével a melleim simogatta. Nem volt hozzá semmi kedvem… aztán leállt, adott még egy húszast, szétnyitotta a lábaim, és belém tolta a farkát. Istenem, nyögtem fel. Nem akartam… pont ezt nem akartam. Csak táncolni, és mégis több lett belőle. Rám hajolt, és kefélni kezdett. A lehelete pálinka szagú volt. Széles vigyorral bámult, és úgy dugott, mintha az élete múlna rajta. Közben Zsófi egy nagy adag spermát kapott a szájába. Láttam, hogy a hányinger kerülgeti, de lenyelte. A puncijánál lévő pasi is végzett. Bele élvezett. A harmadik még bírta. Előrántott még egy tízest, megfordította Zsófit, síkosítót nyomott a farkára, és a seggébe hatolt vele. Zsófi felsikoltott. Arcára fájdalom ült ki, szerintem első alkalommal hatoltak a seggébe. Az arcán könnycseppek folytak végig, a pasi pedig elég keményen tolta hátulról. Egy pillanatra bele feledkeztem, és el is felejtettem, hogy bennem is dolgoznak, ám a szemem közé spriccelő sperma visszavitt saját valómba. Az öreg telibe talált, de legalább nem belém élvezett. Látszott minden pasin, hogy elit férfiak, van pénzük bőven. Az öreg adott még egy tízest, majd elment. Letöröltem az örökségét, ittam egy pohár whisky-t, és közben Zsófit bámultam, aki kezdett totál magába zuhanni, mikor a pasi végre elélvezett. Ezután rövid időre magunkra maradtunk. Pár percig csak feküdt a színpadon, pihegett, könnyezett. Nem mert sírni. Aztán felkelt, letörölte a seggét, és ő is töltött egy italt.
-    Fájt? –néztem ár együtt érzően. Utáltam, utálom, de abban a pillanatban sajnáltam is.
-    Nagyon –sóhajtott, és ismét könnyezett, én pedig nem tudom miért, de magamhoz öleltem.
Nem maradt sok időnk, mert páran ismét betértek a szobánkban. Három fiatal srác, az egyik épphogy tizennyolc lehetett, és a másik kettő sem sokkal több. Ránk néztek, a szőke a seggemre csapott, majd dobtak egy húszast, és leszbi show-t kértek. Zsófival egymásra néztünk, majd egymásnak estünk. Simogattuk, csókoltuk egymást. Nagyon jól csókolt, kezdtem felizgulni tőle. A puncim nedves lett, ő ujjazni kezdett, és én is kényeztettem őt. Elfeküdtünk a színpadon, tovább smároltunk, majd ő végig csókolta a testem, és nyalni kezdte a puncim. Csak bámultam őt, izgatott a látvány, és az is, amit odalent csinált. Tudta mit kell tennie, én pedig élveztem. A testem addig soha nem tapasztalt ritmusra rezgett, és éreztem, ahogy a gerincemen energiahullámok kígyóznak. Aztán egyszer csak megtörtént. Elértem az orgazmus kapujába, de a szokásos kirobbanó érzés helyett valami sokkal nagyobb erő ragadott magával. Az orgazmusom sokáig, nagyon sokáig tartott, egy másik világba érkeztem. Mire ismét tudtam magamról, a srácok már meztelenek voltak. Az egyik elővett egy köteg pénzt, és hozzánk vágta. Azt kérte kényeztessük a haverját, mert most lett tizennyolc, és eddig még nem volt csajjal. Zsófi kézen ragadta, az asztalra fektette, és a szájába vette a farkát. Én pedig a fejéhez guggoltam, végig simítottam a puncim, dörzsöltem a csiklóm, majd a szájához préseltem ágyékom, és megmutattam neki, hogy milyen íze a van. Belecsókolt, belenyalt. Nagyon béna volt, de nem tettem, nem szóltam semmit. Hagytam, hogy csinálja. Közben Zsófit az egyik srác elkapta hátulról, és farkával a puncijába hatolt. Ő közben tovább szopta a srácot, aki egyébként elég helyes volt. Kigyúrt teste bárkit lázba hozhatott, nem is értettem miért volt még szűz, de nem is érdekelt. Nem is érdekelhetett, mert a harmadik srác elém állt, és farkát a számba nyomta. Éreztem a végét a torkomnál, majdnem megfulladtam, de őt ez nem érdekelte. Ki-be járatta. Két kézzel markolta a fejem, és nem engedte, hogy elhúzzam. Mázlim volt, hogy két perc alatt elélvezett. A spermája elég jó ízű volt, és szerencsére elég kevés. Fellélegezhettem. Ám neki ennyi nem volt elég. Fejem visszahúzta a lankadt pöcséhez, és ismét a számba tette. Még sosem kellett lankadt faszt kényeztetnem, fura érzés volt, de nem foglakozhattam vele. Haverja megállás nélkül nyalt. Nem csinálta jól, de a hatást elérte. Elélveztem. Nem volt olyan jó érzés, mint, mikor Zsófi csinálta, de a kellemes bizsergés megvolt, ő pedig megízlelhette, hogy milyen íze van a csúcsra járatott puncinak. Közben a haverja farka életre kelt a számban. Lehúzott a srácról, megfordított, fejem a haverja fejéhez nyomta. Smárolni kezdtünk. A puncim íze ott volt a szájában. Nyelvét a torkomig tolta, és összevissza kavircolt a számban. Totál béna volt, de nem maradt időm foglalkozni vele, mert a haverja a seggembe tolta a farkát. Kikerekedtek a szemeim. Eszembe jutott Zsófi arca, akivel abban a pillanatban össze is néztünk. Pont leállt a srác farkának a szopásával, rámászott, és belé ült. Lassú mozgással körözött rajta, majd a mögötte lévő srác rápasszírozta, és ő is kapott egy farkat a seggébe. Egyszerre ketten kefélték. Csak néztük egymást, és láthattuk, hogy mind a ketten ugyanarra gondolunk. A srác elég keményen kefélt, sajgott a seggem, de ahogy korábban sem bírta sokáig, ismét pár perc alatt elélvezett. Éreztem, ahogy a kevés spermája a popsiba ürül. kihúzta belőlem a farkát, és elment letusolni. Zsófi nem sem kellett sokkal tovább szenvednie. Ő is megkapta az adagját, és már csak az alatta sóhajtozó srác maradt. Az őt kefélő kopasz kézen ragadott, és a tusolóba vitt. Le kellett csutakolnom őt is, és a haverját is. Közben Zsófi munkája is beérett, és a srác életében először punciba élvezhetett. A csajszi mellé dőlt, és levegő urán kapkodva terültek el a színpadon. Én a srácokat mosdattam, és ők is engem. Totál nekem estek. Elől-hátul ujjaztak. Mindkettőjük farka pár perc elteltével már újból állt. Az egyik elölről a másik háttulról hatolt belém. Szendvicsbe kerültem, összepréseltek, és keféltek. Egyszerre két szerszám dolgozott bennem, én pedig átadtam magam nekik. Már nem érdekelt az egész. Hagytam, hogy megtörténjen. Ők pedig keféltek. Mindkét nyílásom sajgott. Az élvezet mellé fájdalom is társult, mikor végre megkönyörültek rajtam. Letérdeltettek, és felválta tolták belém merev végtagjuk. Fulladoztam a torkomig hatoló pöcsöktől, de őket ez nem zavarta. Élvezték a szituációt, és kaptam két adag cuccot a számba. Azután ott hagytak. Fogták a társuk, és elmentek. A meleg víz áztatta a testem. Zsófi feltápászkodott, és csatlakozott hozzám. Együtt zuhanyoztunk le, majd megtörölköztünk. Közben Megjött Misi is, aki zárórát hirdetett. Reggel hat múlt pár perccel. Végre vége, sóhajthattunk fel. Az öltőzőbe mentünk, felöltöztünk, és haza szállítottak minket. Százhetvenezret kerestem egy éjszaka alatt. A pénzt a szekrényem mélyére gyűrtem, én pedig elterültem az ágyamban, és sajgó fájdalom kíséretében aludtam el.


2013.12.15.
Az egész szombatot átaludtam, este hét után ébredtem fel. A fejem iszonyúan hasogatott, azt hittem belehalok. Egy ideig csak feküdtem a sötét szobámban, az éjszaka eseményeit újra, és újra végig gondoltam. Nagyon megbántam az egészet, bűntudatom támadt, és ezt a szerzett pénz sem képes enyhíteni. Soha többet nem vállalok ilyen munkát, az már biztos. Lehetek akármilyen rossz anyagi helyzetben, akkor sem. Bekapcsoltam a laptopom, felléptem chatre. Kíváncsi voltam, hogy Ákos fent van-e? Nem volt, de Bogi igen. Kérdezte mizu, mi történt. Mondtam neki, hogy felejtős a történet, viszont elég rosszul vagyok, ezért a szombatot is kihagyom. Viccesre vette, és azt írta ezt feljegyzi, mert olyanra még nem volt példa, hogy egy egész hétvégét bulizás mentessen töltöttem volna. Küldtem neki egy mosoly fejet, aztán kivánszorogtam a konyhába. Anyu épp kávét főzött. Látta, hogy elég szarul nézek ki. Nem szólt semmit, már hozzá szokott. Merített nekem egy tányér levest, amit szép komótosan belapátoltam, majd kicsit rendbe szedtem magam a fürdőben, és visszavonultam a szobám sötét rejtekébe. Lefeküdtem, és visszaléptem chatre. Nem akartam senkivel sem dumálni, csak Ákos miatt léptem fel. Akartam írni neki pár sort. Mart a bűntudat, és úgy éreztem írnom kell. Persze nem az igazat, csak informálódni, hogy mizu vele… stb. Arra viszont nem számítottam, hogy ő fog előbb írni. Arra meg végképp nem, ami az üzenetben állt. „Hallom randizni voltál. Hogy sikerült? Összejöttetek, vagy csak megdugott? Puszi!” Ledöbbentem. Ideges lettem, és a sírás kerülgetett. Honnan tudta meg…? Hát persze. Bogitól. Elég jóba lettek, biztos ő is elment velük bulizni, rám kérdett, ő meg elmondta neki, mert én hülye nem szóltam kettőnkről. Mondanom kellett volna Boginak, hogy ne említse a dolgot senkinek sem. Most mégis mit tegyek? –tettem fel magamban a kérdést- Ákos azt hiszi, hogy mással voltam… és igen, mással, másokkal voltam, de nem úgy, ahogy ő gondolja, hanem sokkal rosszabbul. Csak feküdtem, és bámultam a laptopot, végül rávettem magam a válaszra. „Nem volt semmi. Nem is az volt, mit hiszel. Teljesen más. Kérlek, engedd, hogy megmagyarázzam” Elküldtem, és vártam, de nem lépett fel. Végül fél óra várakozás után feladtam, és elaludtam.


2013.12.16.

Dél is elmúlt, mikor felébredtem. Az egész család ott ült az asztalnál, és a vasárnapi ebédet fogyasztották, mikor kimásztam az ágyból, és a konyhába vonszoltam magam. A nagybátyám mérgesen nézett rám, de nem szólt semmit. Anyu előtt sosem okított, csak ha nem volt ott. Anyu sem szólt semmit. Pár falatot tömtem magamba, aztán visszamentem a szobába. A másnaposságom elmúlt, helyette csak a bűntudat maradt. Megtörtént az, amitől mindig is rettegtem, amit sosem akartam, mert tudtam, hogy gyengévé tesz. Belezúgtam Ákosba. Szerelmes lettem, és emiatt teljesen magam alá kerültem. Rohadt egy érzés ez. Nem lehet tőle szabadulni, és a vicces az, hogy amennyire szeretném kitépni magamból, legalább annyira akarom, hogy örökké tartson. Félve léptem fel a chatre, ahol az ő üzenete várt: „Azt hittem lehet köztünk valami. Rég volt már, hogy így éreztem valaki iránt, hogy kész voltam valakit közelebb engedni magamhoz. Hibát követtem el, és most bűnhődöm emiatt. Nem kell magyarázkodnod, nincs miért. Elfogadom a döntésed, azt, hogy mást akarsz. Légy boldog.” Egész délután ezen rágódtam. Semmi sem jutott eszembe, semmi használható. Válaszolni szerettem volna, de tudtam, hogy felesleges. Ezt az egészet magamnak köszönhetem, és annak amilyen vagyok. Elterültem az ágyamon, bámultam a plafont, mart a bűntudat, és arra vágytam, hogy valaki végezzen velem, de nem jött senki. Meg akartam szabadulni az érzéstől, a fájdalomtól, mely kicsinált. Úgy gondoltam, ha magamhoz nyúlok, az talán segíthet. Letoltam a nadrágom, majd a bugyim. A földre dobtam őket, és simogatni kezdtem a puncim. Finoman dörzsöltem a csiklóm, körkörös mozdulattal izgattam magam, de nem sikerült feltüzelnem magam odalent. A fiókomból elővettem a vibrátorom, bekapcsoltam, hagytam, hogy a rezgése izgassa a csiklóm. Lassan benedvesedtem, és akkor feltoltam. Kellemes bizsergés futott végig a testemen, ahogy odabent dolgozott. Elképzeltem, hogy Ákos van bennem. Nyakamon éreztem a leheletét, nyelvemen csókja ízét. A mellbimbóim megmerevedtek, megszabadultam a pólómtól is, egyik kezemmel a melleim markolásztam, másikkal a csiklóm dörzsöltem, mikor végre elöntött a forróság, és odalentről indulva szétáradt az egész testemben. Hullámokban futott végig bennem az érzés, megfeszültem, lábaim remegtek, én pedig átadtam magam az érzésnek, a testem uralmát átvevő orgazmusnak. Percekig pihegtem, mire ismét visszanyertem a testem feletti irányítást. Kihúztam puncimból a rezgős barátomat, meztelen, tüzes testemre rántottam a takaróm, és igyekeztem összeszedni magam, de rá kellett jönnöm, hogy a maszturbálás csak pillanatnyi örömöt, és feledést tud okozni, mert nem sokkal később ismét magam alatt voltam, és akkor jutott eszembe, hogy talán lehet egy esélyem. Zsófi az egyetlen, aki segíthet. Rákerestem, és írtam neki, hogy találkozni szeretnék vele, mert a hétvége történései miatt bajba kerültem. Nem hittem, hogy fog válaszolni, de mégis megtette. Belement a taliba, amit ma, vagyis hétfő délutánra beszéltünk meg. Ő maradt az egyetlen lehetőségem, hogy tisztázzam magam, és elnyerhessem Ákos megbocsájtását, akinek végül este, elalvás előtt írtam. „Egy hatalmas fasz vagy, mert azt hiszed, ez az egész rólad szól. Tévedsz. Nem fogom hagyni magam, és bebizonyítom, hogy nekem van igazam. Szar érzés olyan miatt poszogni, akinek még annyit sem jelentek, hogy meghallgasson. Sajnálom ezt az egészet, és azt, amit irántad érzek” Talán hiba volt támadnom, de azt akartam, hogy fájjon neki, hogy neki is olyan szar legyen, mint nekem.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Mondhatnám, hogy "bájos", de inkább figyelemreméltónak tartom. Nem elég "bajkeverő", mert nem látunk bele eléggé a főhős gondolataiba és érzéseibe, s ez így hiányosság egy napló esetében.
Összességében tetszett.
bajosbajkevero ·
Köszönöm a hozzászólásod, és az építő jellegű kritikát. Teljesen kezdő vagyok még, jól jönnek a tanácsok, vélemények. :kissing_heart:

Pavlov ·
A bekezdések hiánya miatt olvashatatlan.
bajosbajkevero ·
Igyekszem ezekre jobban odafigyelni. :kissing_heart:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: