Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
terelek: Seggből szájba egyből?? Ilyen...
2024-04-15 08:26
FandomSlasher: Imádtam. Végre valami változat...
2024-04-13 15:11
FandomSlasher: Imádtam. Végre valami változat...
2024-04-13 15:11
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Bachelor Party Entertainment

Írta: Luv2pleees
Fordította: Ennjoy


Mindig is imádtam a legénybúcsúkat, és látni, ahogy a lányok táncolnak a férfiaknak, és a vőlegénynek, ahogy egyenként szabadulnak meg a bestiák ruházatuktól. Aztán jön a játékos szex része a dolognak, amikor már az elején, a vőlegénnyel együtt a barátoknak áll a dákója.
A vőlegényt kínozva kényeztetik, nyalják, krémezik, olykor tejszínhabozzák, hogy a végén óriásit élvezzen, természetesen a közönséggel, azaz a barátokkal együtt. Efféle legénybúcsút, nos azt hiszem, egyetlen férfi társam sem hagyna ki, különleges felüdülés a mindennapokban. Egyszeri alkalom, a lányoknak ez a munkája, és senki sem sérül meg lelkileg, a feleségek meg nem kell mindent tudniuk. Főleg, ha másnap ők is kapnak egy kellemes kis tömést, amit én, ha legénybúcsúra megyek, akkor sem hagyok ki. Az én Swetim mindig készen áll a dákóm fogadására, ahogy én is az ő édes puncijára.

Most jelenleg van egy kis gondom, a közeli barátom Jeff megkért, hogy vegyek részt a legénybúcsúján. Ő végül megnősül, hivatalos ceremónia lesz a régi barátjával, és azt akarja, menjek el a vad legénybúcsújára. Jeff és én már régóta jó barátok vagyunk, azt hogy meleg, sosem okozott gondot, a feleségem sem volt rá sosem féltékeny, mondván, vele aztán biztos nem megyek becsajozni.
Jeffnek ígértem, hogy elmegyek, de egy kicsit félek, hogy nem fogom magam jól érezni, annyi meleg, és meleg táncos fiú között. Jeff egyébként igen férfias jelenség, semmi nyoma a külsején, hogy a férfiakért van oda. Magas, izmos férfi, edzőterembe, hegyet mászni járnak a barátjával, az alkatát megfelelően karbantartja. Az arca is igen jóvágású.

Idegesen vártam az időpontot, féltem majd undorítónak és kellemetlennek fogom érezni, ha mondjuk egymás farkát fogják ott szopkodni, ami igen elterjedt módja a homoszexuális légyottoknak.
- Nem vagyok meleg - mondtam, és mondtam magamnak, csak kíváncsi. Azt hiszem, a kíváncsiság volt a legnagyobb hajtóerő, az ellenszenvvel szemben, ami miatt mégis csak rászántam magamat, hogy részt vegyek egy meleg legénybúcsún.
Kiderült, hogy a legénybúcsún tógát kell viselnünk, az alatt csak alsó lehet semmi más. Én tiltakoztam először, de Jeff azt mondta: - Ne aggódj, senki sem fog ruháit viselni, nem fogsz kilógni a sorból! Különben is, csak a móka kedvéért, és értem tedd meg. Én akkor arra gondoltam, maradok a háttérben meghúzódva, úgy nem érhet semmi baj.
A barátjával Jeffnek én még nem találkoztam, sőt, akkor esett le, még nem igazán találkoztam Jeff többi barátaival sem. Olyan volt, mintha élne egy másik életet azon kívül, amit közösen ismerünk.

Amikor megérkeztem Jeff nagyon elfoglalt volt, de odajött és azt mondta: - Hé, Bill, gyere, és ismerkedj meg néhány fiúval!
Sokan körül vettek engem, beszédbe elegyedtünk, elkezdtünk sörözni. A hangulat, hogy oldódjon könnyebben, ittunk és kártyáztunk pár órát. Miután mindenki lazulni kezdett,  megérkeztek a szórakoztató táncosok. Legalább öt-hat srác, akik határozottan sok időt töltöttek az edzőteremben. Nem voltak testépítők, de határozottan izmosak és igen jóképűek voltak.
Egy idő után megszólalt a zene, és a főtáncos elkezdett táncolni. Mindenki köré gyűlt, és leült a kanapék és székek között a szobában, amik kör alakúan helyezkedtek el. Néhányan a közönség tagjai közül a tógát eltávolították, és a táncosok simogatták a mellüket, és nyalták le-fel, mint a show része. Rájöttem, hogy ez rendben van, kényelmesen elvagyok én még ettől.
Egy idő után azt vettem észre, hogy majdnem mindenki a szoba közepére tömörül. Ekkorra a táncosok már meztelenek voltak, csak valami nagyon kicsi anyagocska fedte a szerszámukat. Ekkor azonban a vezető táncos Joey, odajött hozzám.
- Neked is részt kell venned a mókában, nem bújhatsz el örökké! - Joey megragadta a karomat, majd elvitt a szoba közepére. A székre ültettek, kezemet hátrakötötték, Joey, pedig odakiáltott a többieknek: - A műsor melegszik! - Aztán azt súgta a fülembe - Csak nyugi, és minden rendben lesz.
Az egyik a táncos eltávolította a tógát rólam, és azt mondta nekem, hogy pihenjek és élvezzem a mókát, ez mind része a show-nak.
Néhány perc múlva a táncosok simogatták magukat a zenére, egymást is, amint mozogtak a ritmusra, egyikük pedig elkezdte simogatni a mellkasom, és szájába vette a mellbimbóm, elkezdte keményre szopogatni. Nem akartam érezni semmit, mégis mintha a mellbimbóm összeköttetésben lenne a tökömmel, elkezdtem merev lenni, mint a gyémánt olyan keménnyé vált a faszom.
Ráadásul az elő váladékom is meglátszott, foltos lett a fehérneműm. Ezt észre is vették a többiek, volt sok éljenzés és nevetés. A következő, amire emlékszem, hogy a szőke, izmos, kék szemű srác, ollóval vágta le rólam az alsómat! Joey azt mondta nekem: - Ez csak egy része a show-nak, Bill. Csak pihenj és élvezd, amit kapsz.

A show folytatódott, és mind többen táncoltak, és többen értek a mellkasomhoz megsimogatni engem, vagy a bimbóimat szívni, ingerelni. Valaki elkezdte dörzsölni, simogatni a talpam, a lábam, és szopni a lábujjaimat. Mindig is élveztem a lábam simogatását, és valahogy ettől még jobban felállt a dákóm.
Teljesen zavarba jöttem, szégyelltem magam, hogy teheti ezt velem egy másik férfi, vagy férfiak érintése. Ekkor valaki selyemkendőt kötött a szemem elé, így a látványtól megfosztottá váltam. A zene hangos volt, és a kendőtől nehéz volt tudni, hogy mi történik a szobában pontosan. Ebben a pillanatban az egyik táncos elkezdte újra szopni a mellbimbómat. Sok volt az éljenzés, a közönség sikoltozott.
Gondoltam, hogy hamarosan vége lesz a dolognak, az álló farkam már fájt, Joey hangját hallottam azonban akkor. Odajött, és beolajozta a mellem lassan érzékien, majd elkezdte neki dörzsölni a félkemény farkát, fel és le járt a mellkasom. Nem tudtam elhinni! Elkezdtem mondani valamit tiltakozásul, de ő azt mondta, hogy hamarosan vége lesz, úgyhogy ne aggódjak.
Ennek ellenére Joey mind feljebb vitte a farkát, végül az államra, majd az arcomat izgatta vele. Éreztem a kellemes farok illatát, ami hasonlított az én illatomhoz. Néha megszagolom a váladékom, vagy az ujjaimat, ha masztizok. Piszok kemény lettem tőle, majd szétdurrant már a tököm. Joey ekkor megkérdezte a tömeget. - Akarjuk, hogy egy kicsit megkóstolja az olajat Bill? Az eper ízét? - Persze, hogy egyhangúan igent válaszoltak! Joey akkor azt mondta nekem: - Nyugi Bill, ez rendben lesz, és vége lesz hamarosan.
Azt feleltem, hogy oké, de ezúttal túl messzire ment, sokkal messzebbre, mint a barátai mertek.
- Hé, ez az utolsó felvonás, ez egy kis extra. Ne aggódj. – válaszolta.
Joey akkor közelítette a farkát a számhoz, miközben a tömeg kiabált. Ezután a kezem a mellére húzta, és azt mondta, hogy simogassam a mellkasát. Én nem igazán akartam, de tudtam, hogy ez a kötelességem. Joey erős, sima, és szőrtelen mellkasát kezdtem simogatni, merevek lettek a mellbimbói, fel is nyögött ekkor.
Joey makkja a szám előtt volt, éreztem az illatát, a többiek meg kiabáltak, hogy nyaljam meg.
Hogy gyorsabban haladjunk, és ne maradjak szégyenben, óvatosan kidugtam a nyelvem hegyét, és megízleltem a farkát, hosszában nyaltam, fel és le, míg ő mozgatta a szám előtt. Nem volt teljesen kemény, de mindenképpen nagy és meleg. Az eper nem volt olyan jó ízű rajta, és én nagyon meglepődtem, hogy milyen meleg Joey farka. A tömeg akkor kezdett kiabálni:- Kapd be a faszt Bill!
Most már nem tudtam, mit tegyek. Ez volt Jeff pártija, és nem akartam elrontani. Joey akkor meglepett azzal, hogy a farka hegyét az ajkaim közé tolta. Szétnyílt a szám egy kissé, és tolta be a makkját, majd amikor látta, nem állok ellen, remegek, félig benyomta nekem. A tömeg megőrült és éljenzett.
Én nyugodtan vártam, hogy Joey távolítsa el a farkát, mert bizonyára vége a műsornak.. Joey végre ki is húzta a dákóját, de ekkor jött megint előre! Majd megismételte, lassan húzta ki, majd nyomta be, lassú tempóban elkezdte kúrni a számat!
A többiek őrjöngtek. Hamarosan a kenőanyag íze eltűnt, de elöntötte egy édesebb ízű folyadék a számat, és rájöttem, hogy Joey a számba élvezett! Az íze nem volt olyan rossz, alig hittem el, hogy megtörtént a dolog.

Ezután újabb megrázkódtatás következett. Joey megkérdezte a barátait: - Valaki le akarja Billt szopni? Húsz dollár jár érte! - Számos fiú önként jelentkezett, és arra gondoltam, szent szar, mi lesz még itt? Hogy menekülhetnék? De ugyanakkor, a farkam már teljesen oda volt, még jobban forrósodni kezdett.
Mivel minden srác odajött hozzám, azt mondták, hogy nem csak szopni akarnak engem, hanem nyalni is.
- Minden srác kap egy percet - mondta Joey, az első srác el is kezdett nyalogatni. A farkam fájt és szivárgott belőle az elő váladékom. Furcsa volt, hogy férfi érint meg ott, de annyira kanos voltam, hogy akartam, hogy leszopjanak alaposan.
Míg a faszom nyalták, egy-két másik táncos kezdte dörzsölte a kemény farkát a mellemen és az arcomon, miközben csipkedték a mellbimbóm. Én ma sem értem, miképpen lehetséges, de annyira még az életben nem éreztem kanosnak magam, üvölteni tudtam volna. Minden táncos felváltva betette a vaskos farkát a számba egy percre, bólogattam mindegyiken, sűrűn váltották egymást, és azt mondták, hogy mind körülöttem állnak, mindannyian marokra fogják a farkukat és maszturbálnak.
Szinte hallottam, ahogy csattog a sok fasz, láttam, ahogy fogdossák egymást. Nyelveikkel a másikét ingerelik, vagy lehajolva egymás seggét nyalják fényesre és lazára. Ekkor nekem is bizsergett a seggem, már tényleg nem értettem semmit, nem értettem minek kívánok addig számomra eszembe sem jutó dolgokat.

Az egyik a táncos azt mondta: - Ne aggódj ember, csak nyugi. Ez része a shownak. Nagyszerűen csinálod! – Csak bólintottam felé, ahonnan jött a hang, mert egy vaskos, forró fasz, ismét éppen a számban volt.
Valaki ekkor elkezdte nyalogatni a golyóimat, de nem szopott engem. Előrefelé próbáltam dőlni, hogy vegye a szájába a farkam is.
Joey megkérdezte a tömeget újra: - Ki akar végezni vele? - Volt hatalmas üvöltés. Joey, ekkor azt kiabálta: - A kikiáltási ár 20 dollár. - És attól a ponttól, Joey elkezdte mondani:- Oké  20 dollár,  25 dollár ott, 30 dollár emitt!

A közönség kanosan sikoltozott, és a végső győztes ajánlata 50 dollár volt. A győztes azt mondták, hogy várjon, amíg vége a show-nak. Joey akkor a székemhez jött ismét, miközben még másik két srácot is szoptam felváltva, simogattam Joeyt, a mellbimbóit és a mellkasát, miközben hallottam őket, hogy maszturbálnak.
Ez van, hamarosan vége lesz, gondoltam, és megszabadulok.
Ahogy Joey dörzsölte a farkát a mellemen, megkérdezte a tömeget: - Ki akarja, hogy szopjon engem még egyszer? - Volt hatalmas üvöltés, és elkezdtek énekelni is: Kapja be! Kapja be! - Joey a farkát az ajkamhoz vitte, majd lassan tolta vissza a számba. Mint korábban, és megkért, hogy simogassam a mellkasát.
Joeynak úgy tűnt, a légzése más lett az érintésemtől, gyorsabban kapkodta a levegőt. Egészen addig csináltuk, míg a fiú újra tele nem lőtte a számat. Édes ízű volt, és egy kicsit meleg, de nem olyan rossz. Ekkor viszont másik két táncos jött hozzám szopatni, a két oldalamra, és én éreztem, hogy farkuk az arcomnál van.
Azt mondtam magamnak újra: Már majdnem vége, úgyhogy csak nyugi. Szoptam már nem is tudom hány férfi farkát, egyik kisebb fasz volt, másik vastagabb, harmadik vékonyabb eres, és így tovább. Lihegések és nyögések vettek körbe, sok-sok fasz illattal elegyedve.
Ebben a pillanatban az egyik táncos felnyögött, és éreztem, egy forró patak arcomnak oldalán ér, a másik ejakuláció a homlokomra ment. És jött sorban a többi is, beterítették gecivel az egész arcomat.
Joey, ez után megkérte a nyertest, hogy jöjjön, és kezdje meg a leszopásomat.
Megdöbbentem. Nem tudtam mozgatni a karomat, lábamat, a szám zsibbadt, ekkorra már hat-nyolc fiú verte az arcomra és a számba a spermáját. Csorgott rólam mindenhol, le a hasamra, mellkasomra. Vonítottam a megaláztatástól és a kielégületlenségtől. Az a srác, aki akkor jött hozzám, olyan ismerős volt nekem valahogy.
Aztán észrevettem, hogy a tag a lábam közé furakszik, majd végigsimít a combomon. Megnyugtatott az érintése, és fel is ajzott totálisan. Hátrahúzta a bőrt teljesen, rányalt a fitymámra párszor, majd elkezdte mozgatni a bőrt felette, és lenyalta az elő váladékomat, amitől majdnem felsikoltottam.
Végre szopta a farkamat. Én kőkemény voltam, és nagyon jól esett a bólogatás a faszomon. És a golyóim morzsolgatása, nyalogatása, amit lehet egy másik fiú tett velem..
Soha nem volt jobb, mint akkor, nagyon profin szopott és verte ki nekem, egészen addig, míg el nem élveztem. A társaság visongott, amikor orgazmusom volt. Azt hittem a szédülésbe, és a nagyon jóba elájulok a széken.
Miután eloldoztak, elmenekültem, majdnem bőgtem egy sort, haragudtam Jeffre, nem akartam vele szóba állni hosszú napokig utána. Nem tudtam elhinni, hogy ezt tette velem, de én még mindig azon gondolkodtam, milyen lenne szopni a farkat saját szabad akaratból. Azt is el kell ismernem, hogy tudat alatt tetszett, ahogy használtak.

Egy bizonyos pont után nem bírtam tovább, felhívtam Jeffet, és bevallottam, az a vágyam, hogy leszopjam. Ő meg bevallotta, ő nyerte a licitet, ő szopott le engem a legénybúcsún. Azóta már együtt voltunk többször is, sűrűn leszopom Jeffet, ő pedig megszokott kefélni. Csak az asszony rá ne jöjjön.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Ennjoy ·
Sea, Ael M. segített, ő dolgozta össze nekem. Minden fordításomat átolvassa és kijavítja.:D

cmjcmjcmj1988 ·
áll a faszom e történet után...kéne egy pasi, aki felavatná a segglyukamat

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: