Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Azok a szép zalai fiúk 2. rész

Édes bosszúvágy kerített hatalmába, alig vártam az újabb találkát. Most véged!
Mondanom sem kell, hogy a következő helyszín, ahol találkoztunk egy szórakozóhely volt. Ráadásul a haveri körükből az egyik nagyon pénzes srácnak különös befolyása volt a helyen és az emeleten lévő vip lakosztályban kezdtük meg az alapozást. Nagyon pöpec kis kéró volt, annyi, hogy buli idején egyáltalán nem mondható csendesnek de minket ez legkevésbé sem zavart. Elég ügyesen bepiált a társaság, sokat hülyéskedtünk és folyton röhögtünk, köztük Ő is, néha együtt. Nagyon szép volt a mosolya. Belém bújt a kisördög, de lent a buliban szándékoztam kiereszteni. Egész éjjel visszafogtam a bámulgatást és próbáltam tudomást sem venni róla. Ennek ellenére mindig éreztem a tekintetét a testemen és egy-két lopott pillantásból észrevettem, hogy kicsit feszeng amiatt, mert nem úgy állok hozzá, mint eddig. Pontosan ezzel próbáltam felbőszíteni. Lent a pultnál sokan odajöttek, egy-két sráccal megittam egy valamit, legtöbbjükkel jót beszélgettem aztán léptem mindig táncolni. Egyszer amikor épp ott árválkodtam, odalépett hozzám.
-Meghívhatlak egy italra? - kérdezte.
-Attól félek az italokból egy kis időre elég is volt, különben téged kell megkérjelek hogy fogd a hajam a mosdóban.
-Nagyon szívesen fognám, vagyis inkább húznám a hajad, de nem a mosdóban és nem abban a helyzetben.
-Valóban? Hát akkor milyenben?
-Nemsokára megmutatom.. - hajolt közelebb, majd a karomat megragadva, húzott magához és a táncparkett felé.

A derekamat simította és egyre szorosabban ölelt. Az ajkai keresték az enyémet, de én inkább kacérkodtam vele. Mikor a szája megérintette a számat, mindig visszahúztam a fejem vagy nyalogattam az alsó ajkát. Ez számomra is idegtépő volt, de annál izgatóbb..
Kibontakoztam a karjaiból, táncoltam, mintha ott sem lenne. A hátam mögé került, megfogta a csípőmet, közeledett, de nem húzott. A kezei a felsőm alá tévedtek, lassan kúsztak felfelé, egészen a mellemig. Ott a melltartó állta útját.
-Ahogy rám nézel, megőrjít! - súgtam a fülébe. Kibontakoztam a karjaiból és mosolyogva, hívogatóan elkezdtem hátrálni. Visszahúzott, most már egyre követelőzőbben, szorított és simogatott ahol ért. A szemembe nézett, láttam minden gondolatát, már majdnem nekiestem, mikor az egyik lány elkapta a karomat és visszarántott a valóságba.
-Bella nagyon rosszul van, téged akar látni! A wc-ben van! - mondta kétségbeesetten. A barátnőm rottyra vágta magát ás nálunk bevett szokás, hogy ha én csúszok-mászok-hányok, akkor ő fogja a hajam és takarít utánam, ha pedig ő, akkor ez a szerep rám hárul..így lett ez ma is.
Kicsit csalódott voltam, úgy éreztem, ennek az estének és az esélynek, hogy valaha is megkapom Őt, végleg befellegzett. Másnap mentem volna haza és ezt Ő is tudta, összeráncolt homlokkal nézte ahogy a haverjaival beküzdöm valahogy barátnőmet egy taxiba.
"Bizonyára így kellett lennie." Nyugtattam magam a kocsiban.- "Ez az én formám..valahogy mindig lezáratlan marad minden pasis ügyem, vagy elbúcsúzni nem tudok normálisan vagy dugni egy normálisat...Elcseszett egy nő vagyok."
Nagy nehezen kikászálódtunk a kocsiból és sikerült egész halkan felvinnem Bellát az emeletre, úgy, hogy az apukája ne vegyen minket észre. Lefektettem az ágyra, hoztam mellé egy lavort, zsepit és vizet..a szokásos hadi felszerelés. Nagy nehezen átöltöztettem és betakartam.
"Úgy érzem, most már rendben lesz."- gondoltam és én is elkezdtem lefekvéshez készülődni.
Visszaérkeztem a fürdőből, már épp vettem volna le a buliszerkómat, mikor csörög Bella telefonja. Ákos volt az, a pasija.
-Haló!
-Én vagyok. - szólalt meg Ő. Libabőrös lettem. - Jobban van Bella?
-Igen, már alszik, holnapra kutya baja sem lesz.
-Örülök. - hezitál. - Sajnálom, hogy el kellett menned, szerettem volna ezt az éjszakát veled tölteni. - mondta kicsit csalódottan.
A szívem vadul kalapált.
- Az éjszakának még nincs vége.
-Jogos. Mit szólnál ha kimennék eléd kocsival?
-De hát ittál..
-Kb. 4 órája ittam meg az utolsót, lehet ,hogy a szonda még besípol, de vezetni tudok, tisztának érzem a fejem.
Nem hittem volna, hogy ezt mondom, de nem érdekelt semmi.
-Hát jó..csak nagyon vigyázz magadra!

Kevesebb mint 20 perc múlva hallottam, ahogy megérkezik és leállítja a kocsit. Kinéztem az ablakon, épp kiszállt a kocsiból, a szívem ismét megdobbant.
Halkan lesiettem a lépcsőn, bezártam magam mögött az ajtót és szinte repültem felé.

A kocsinak támaszkodva, keresztbe tett kézzel várt és vigyorgott.
Tőle pár centire megtorpantam, álltunk némán és a szemünkkel szedtük szét egymást.
-Nincs kedved eljönni velem a tóhoz? Szépen világít a hold, nem olyan rémisztő, mint a filmekben.- mosolygott.
-Rendben, benne vagyok, nem hiszem hogy ma este bármitől félnék.

Beszálltunk és némán utaztunk a közeli tóhoz. A vízzel szemben parkolt le, a hold nagyon szépen visszatükröződött. Kiszálltam és a motorháztetőre támaszkodva bámultam az eget.
-Gyönyörűűű! - ámuldoztam.
Épp akkor csapta be maga mögött az ajtót, egy szót sem szólt, csak elém lépett, gyengéden megragadta az arcom és megcsókolt. Vadul, követelőzően. A világ megszűnt létezni, a gravitáció egyre nőtt, kiszállt a testemből minden erő.
Az egyik keze az arcomról a lábaimra tévedt, széthúzta, közéjük állt és szorosan húzott magához. Simogatta, finoman markolta a fenekem, egészen a derekamig tolta a szoknyám.

- Akarlak!- nézett a szemembe, a szemei a vágytól kicsit sötétebbek, mint egy veszett vad. Nem tudtam szólni, de biztos vagyok benne, hogy az arcom minden apró mimikája tükrözte a választ.
Falta, gyengéden harapta a nyakamat, közben a gombokat nem kímélve szakította le a felsőm és szabadított meg a melltartómtól egy pillanat alatt.
-Gyönyörű vagy!- megrészegedve vetette rá ajkait a mellemre. Miközben a jobb mellemet nyalta, szívogatta a mellbimbómat, a bal mellemet a kezével masszírozta. Megragadta a derekam, az ágyéka felé húzott, csókolt és csókolt.
-Kéérlek, ne kínozz tovább, érezni akarlak! - könyörögtem neki. A kezeivel a combjaim belső részét simogattam kajánul vigyorgott rám és ezt válaszolta:
-Mondtam neked, hogy ne játssz a tűzzel, ugye én megmondtam?! - az ajkaimmal játszott, mint én a buliban vele. Nem tudtam szólni, édesen kínlódtam,"Bármit is csinál, én a fellegekben érezem magam."-gondoltam.
Lenyomott a motorháztetőre, a kezei a mellemen nyugodtak, a nyelve a köldököm alatt járt táncot. A vénuszdombomat simította végig, majd a lényeget gondosan elkerülve a hajlatokat. Végignyalta bugyin keresztül a finom húst, ösztönösen felhúztam a lábamat. Félretolta a bugyimat, megnyalta a nagyajkakat. Rándult a testem, önkéntelenül felnyögtem, Ugyanezt megtette a másik oldalt, majd a hüvelyem körül körözött a nyelvével. Finoman harapdálta, szopogatta a zamatos húst, de nem nyalt bele, a csiklómat is messze elkerülte, én pedig már-már ordítottam a kíntól.
-Kérleek! - suttogtam.
Felém hajol, apró csókokat lehel az ajkaimra., közben elkezdi kicsatolni az övét.
-Mit szeretnél? Hmmm? Áruld el? Hmmm?
Kinyitottam a szemem, ránéztem, szólni akartam, de nem ment.
-Mit szeretnél?........... Ezt?
Éreztem ahogy a kemény, meleg farka végigsimul a puncimon.
-Jézusom!- kiáltok. Sírni tudtam volna a vágytól.
A farkával a csiklómat kezdte el izgatni, ösztönösen immár teljesen a mellemig húztam a lábaim és tovább könyörögtem, de ő még mindig tartotta magát. Visszaguggolt és falni kezdte a puncimat. Érezni akartam, nagyon kívántam őt, azt akartam, hogy nagyon csúnyán megpakoljon.

Nem sokáig időzött, felállt, előkapott egy gumit, szakszerűen felhúzta, én csak pihegtem, minden erőm elszállt.
-Tessék, megkapod amit akarsz...
A hüvelyemhez teszi és egy mozdulattal tövig tolja. Rándult egyet a testem, felsikítottam, azt éreztem, épp most dobtam el az agyam valamerre. A lábaimba kapaszkodva pakolt először lassabban, majd egyre vadabbul. A csiklómra csúsztattam az ujjaim, simogattam, éreztem, hogy pillanatokon belül elcsattanok.
Lehajol, megcsókol, majd a fülembe súgja:
-Élvezz, élvezz el! Látni akarom! - A hajamba temette az arcát, mély levegőt vett.- Megőrjítesz!
Ahogy az utolsó szót kimondta, a világ elsötétült, az agyam kikapcsolt, a testemen görcsbe rándult, a puncim lüktetni kezdett, és hullámokban futott végig rajtam a gyönyör.
-Ne hagyd abba! - kértem és élveztem, hangosan, hogy tudja, mekkora örömet okozott nekem.
-Megőrjítesz! - súgja továbbra is, egyre durvábban pakol. Kicsit magamhoz térek, megfogom az arcát, csókolni kezdem, súgom neki:
- Ez nagyon jó, finom vagy, imádom a farkad, pakolj még!
Minden erejét beleadva egyre hevesebben lök, hangosan nyögdécselek, kapaszkodok belé, aztán érezem hogy sziklává dermed bennem. Magamhoz szorítom, gyönyörű, mikor élvez.

A mellemre teszi a fejét, mind a ketten visszaesünk a motorháztetőre és így pihegünk hosszú perceken keresztül.
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: