Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Azok a szép zalai fiúk... 1.rész

Kicsit sarkos ember vagyok, a tej vagy fekete vagy fehér, elfogadom ha fekete, azt is ha fehér, de szürke nincs. Így vagyok a pasikkal is, vagy mindent vagy semmit és ha mindent akkor első látásra éreznem kell azt a szikrát, ha nincs szikra, akkor bármeddig udvarol, csak feleslegesen fárasztja magát. Épp ezért idegesített már rég, hogy ha pasizok, mindig én vadászok, mindig én választok, én döntök és én irányítok, bár ügyesen elhitetem velük, hogy mindezt ők kezdeményezték és vitték véghez, az igazság valóban az, hogy nem volt még olyan pasi az ágyamban, aki elég tüzes lett volna nekem. Eggyel találkoztam már, no sajnos nem az ágyamban, mert ügyesen elcsesztem, de így legalább tudom, hogy igenis létezik pasi, aki bár nem erőszakos, tudja mit akar, látom a szemében a tüzet, a vágyat és el is veszi ami jár neki. Miután készen álltam arra, hogy egy ilyen pasit kicsit közelebbről is megvizsgáljak, villámgyorsan be is lépett az életembe.

Barátnőmhöz mentem le egy pár napra az ország keleti csücskéből egészen a nyugati csücskéig, mert egyetemen bár elég közel voltunk egymáshoz, az otthonunk majdnem egy országnyira található egymástól. Először mentem hozzá, nagy adag izgalommal, mert hallottam már eleget a szép zalai fiúkról, éreztem, hogy én is megemlegetem azt a napot/hetet, amikor végre összefutok velük. Így is történt!
Már aznap estére a barátnőm összecsődítette a brigádot, a pasija és a haverjai, hogy pontosítsak, szóval volt bőven miből válogatni. Lányok csak 4en voltunk, fiúk azonban körülbelül kétszer annyian. Gyakorlatilag minden csajra jutott legalább két pasi...nos...én igazán beérem eggyel is..főleg Vele. Természetesen most is, mint mindig, egyből kiszúrtam, szívdobbanás, szikra és onnantól kezdve folytonos izgalom. Elhatároztam, hogy a sarkosságból engedek egy kicsit, így mindenkinek egyenlő esélyt adok..amelyik úgy néz rám, mint éhes vad a gazellára és egy kicsit is megmozgat, na őt fogom becserkészni..de nem sietek el semmit!

Természetesen minden pali egyből rákattant a friss husira, egyedül Ő nem..ő messziről figyelt, olyan áthatóan, minden mozdulatomat úgy nézte, mintha ki akarna olvasni belőlük valamit...mai napig beleborzongok ha rá gondolok. Próbáltam nem kimutatni, hogy zavarba hoz, összeszedtem minden bájamat és játszottam, amit játszani kell. Bámult, hát én is bámulom, talán kicsit hívogatóan talán én is kicsit vizslatóan..A teljes éjszakát tekintve szerintem órákig is nézhettük egymást..hajnalban, mikor már nem találtam elég izgalmasnak a folytonos bámulgatást, gondoltam megpróbálom magamhoz csalogatni, egyértelműen láttam, hogy társaságban nem fog nyomulni. Miközben elkortyolgattam a maradék gintonicom, mélyen a szemébe néztem, letettem a poharam és még mindig tartva a szemkontaktust bementem a lakásba. Megálltam a konyhapult mellett és ahogy számítottam, egyből utánam is jött.

- Nem vagy az a társaság középpontja típus.. - jelentettem ki.
- De az vagyok, csak most fontosabb elfoglaltságom akadt..- tőlem körülbelül 10 centire állt meg, velem szemben, immár kisebb mosollyal az arcán, még mindig mélyen a szemembe nézve. Tetszett a szitu, akár meg is csókolhatna, le is rohanhatna, sok időm nincs, hogy reagáljak..nem is szerettem volna.
- Valóban?- mosolyogva felnézek rá, hol az ajkait, hol pedig a szemeit vizslatva- Nem tűnsz túl elfoglaltnak.
- Tetszik ahogy nevetsz, olyan őszinte.
- Hát őszinteségből jutott nekem bőven.
- Látom, minden mozdulatodból kiderül. Tetszik ez a bátor, kacérkodó "rossz" kislány szerep, bár azt a gyermeteg, szeretetéhes őszinte szende lányt jobban csípem ez alatt az álarc alatt! - mutatóujjával végigsimít az arcomon, a tekintete egyre vágyakozóbb. A szavam elállt, kiestem a szerepből, nem éreztem többé magam sem szexinek, sem magabiztosnak, csak kiszolgáltatottnak és elveszettnek. Azt hiszem lefegyvereztek. "Basszus Klári, nem megy ez neked! Hiába sok szívfájdalom, most sem vagy elég felkészült egy kalandra.." Talán soha nem is leszek, de nem érdekel, több lehetőséget nem szalasztok el, tartom a tervem. Kaland lesz, egyéjszakás, ám meglehet, hogy nem most. Időt kell nyernem.

Ahogy az utolsó mondat elhagyta a gyönyörű ajkait, millió gondolat cikázott át a fejemen, aztán mikor még egyszer megsimította az arcomat, ismét magamhoz tértem..azaz mámorba tértem. Az ujja csiga lassan, nagyon finoman elindult a fülcimpámtól a nyakamon át a kulcscsontomig, a szeme végig követte a mozdulatát, kerestem a szemkontaktust, de hiába. A kulcscsontomnál kicsit felemelte a kezét, majd mind az öt ujjával simított egyet vízszintesen, aztán folytatta útját lefelé az ingem vonalát követve a dekoltázsomig, ott is finoman körbesimította, amit még a melltartó engedett, majd felemelte az állam és megint a szemembe nézett. Pajkos mosolyt láttam megcsillanni, ezáltal sikerült erőt vennem magamon és egy kaján vigyor kíséretében, megfordítottam a felállást: Most ő támaszkodott háttal a konyhapultnak és én mentem hozzá nagyon közel, a kezemet szabadjára engedve. Alulról támadtam. Egy pillanat alatt beférkőztem mindkét kezemmel az inge alá és a hasát kezdtem el finoman simogatni, közben pedig hol a szemeit. hol pedig az ajkát bámultam. Hiába a nagy leleplezés, akkor sem ő dominál. El fogom venni az eszét és addig húzom, ameddig le nem szaggat rólam mindent.
Jól esik neki, az ajkai résnyire nyílnak, a szemeit lecsukja, picit zihál. Közelebb hajolok, épp hogy nem érintem meg az ajkát, érzi a közelségem, kinyitja a szemét, mélyen az enyémbe néz, jól haladok.

- Nagyon finom lehetsz.- súgtam a fülébe, az ajkaim végighúztam az arcán egészen a szája nyílásáig, majd hátraléptem, mosolyogtam és elsétáltam. Értetlenül állt, nem tért magához.
Kimentem és közöltem barátnőmmel, hogy hazamegyünk. Nem értetlenkedett, nem hisztizett, elköszönt és jött. Útközben nagyjából beavattam a tervembe, elismeréssel nyugtázta már az eddig történteket is.

Következő nap strandolni mentünk ugyanezzel a társasággal. Kicsit közvetlenebb volt, bár így sem sokat beszélgettünk. Nem is nagyon akartam, szerettem volna ha mindketten kicsit misztikusak maradunk egymásnak és egyébként is, minél jobban ismerem, annál nagyobb veszélyt jelent rám..inkább kiéleztem a testiségre. Általában soha nem tartózkodtunk ugyanabban a medencében, de mikor napozásra került a sor, kihasználtam minden lehetőséget.

Volt egy szószátyár srác a társaságban, az a bugyit lebeszélős típus, nagyon rám volt kattanva. Feltérdepeltem a plédemre, ránéztem a Szépségemre, nem túl feltűnően, dorombolós cica módjára elnyújtóztam a táskámig, egy mozdulattal kivettem belőle a napolajat és még mindig térdelve, megkértem dumagép srácot, hogy kenje be a hátam meg a lábaimat. Egyből ugrott. Ő egyre kíváncsibban figyelt, láttam az izgalmat az arcán. Mikor a srác kezébe vette a naptejet és a hátam mögé térdepelt, kikapcsoltam a bikini felsőm és a mellemet takarva szépen levettem. Éreztem a nagy megrökönyödést, mintha egy angyal szállt volna el hirtelen. Az Ő szemében a pislákolás lángokba kezdett átcsapni. Leültem a két sarkamra, ügyeltem arra, hogy a hátam végig ívben maradjon. A szabadon lévő kezemmel hátranyúltam a hajamért, a nyakamat végig simítva tettem egyik vállamra mindet, majd egy kihívó pillantást vetettem Rá. Mintha nyelt volna egy nagyot.

- Kérlek különösen figyelj oda a váll-nyak részre, az hamarabb és jobban megég mint bármi más.- szóltam hátra.
A srác olajos kezét rárakta az egyik vállamra, majd a tarkómat és a nyakamat végig simítva áttért a másikra. Lecsuktam a szemem és elképzeltem, mintha ezt Ő tenné, nagyon jól esett. Ránéztem, a szemeiben égett a tűz, tudta mi jár a fejemben...
- Kérlek a csípőmet is, akárcsak a vállam az is gyorsan megkapódik. - kértem újra. A srác tett egy nagy adag olajat az egyik tenyerébe, letette a flakont és összedörzsölte a kezeit, majd a derekamtól megkezdve egészen a csípőmig végighúzta a kezét. Hátranéztem, lefelé, mintha épp pakolnának, már csak a hajtépő mozdulat hiányzott a srác részéről, még jobban bepucsítottam, visszanéztem, egyenesen az Ő szemébe, mintha azt mondtam volna, hogy így akarom Őt. Egy fura mozdulattal a hasára feküdt, de úgy, hogy így is jól láthasson, szinte velem szemben. Majdnem felnevettem, hisz nagyon jól tudtam mit próbál ezzel rejtegetni.

Észrevétlenül körbetekintettem, majd szintén domborodva, lehasaltam, a kezem már rég nem volt a melleimen, úgy csináltam, hogy csak ő lássa, de ő mindent.
- Köszönöm szépen, nagyon kedves tőled! - hálálkodtam dumagépnek. Örömmel nyugtáztam, hogy úgy döntött, elmegy kezet mosni, aztán megállapodik az egyik büfénél és harap valamit. Kettesben maradtam Vele. Mosolyogva felnéztem rá, mint mindig, most is csak nézett és nézett.

- A lábamat véletlenül elfelejtettük, nem kennéd be, légyszi? - mosolyogtam.
Szó nélkül felállt és kaján vigyorral letérdepelt mellém. Fogta a napolajat, kicsit öntött a kezébe, visszatette, összedörzsölte a tenyereit és elkezdte kenegetni , alulról haladt felfelé. Nem szóltam semmit, csak élveztem az érintését, a simogatását.
- Nagyon csúnya játékot űzöl velem, ugye tudod?! Nem félsz, hogy megégeted magad? - ekkor határozott mozdulattal a fenekem alatt  a combjaim közé simított, finoman megérintve a domborulatomat. A testem ívbe rándult, ösztönösen megemeltem a popsim és kicsit távolabb raktam a lábaimat egymástól.
- Bármi is lesz, ám legyen! - doromboltam, Ő nevetett. A napolaj már tökéletesen el volt kenve a combjaimon, ennek ellenére  nem hagyta abba, sőt masszírozni kezdte, egyre feljebb és feljebb. Várakozásom ellenére nem az ágyékom felé vette az irányt, hanem simogatni és finoman markolgatni kezdte a fenekemet, ami még izgatóbb volt. Azt hiszem, akkor értem el arra a pontra, amikor már bármit csinált volna ott mindenki előtt, nem érdekelt volna, csak abba ne hagyja.

A csípőmbe kapaszkodva átemelte az egyik lábát felettem és rám ült, mintha masszírozni készülne, Éreztem a golyóit a combjaimon. Kezei finoman masszírozva elindultak a vállaim felé, majd végigsimították a karomat, aztán abba maradt az érintés, mikor a következő pillanatban éreztem az izmos testét a hátamon, a leheletét a nyakamon. Finoman csókolta a vállamat, amitől megint ívbe rándult a testem és akaratlanul is domborítottam. Ezt érezve feljebb csusszant, ekkor a semmi kis nadrágján keresztül éreztem a kőkemény férfiasságát pontosan a hüvelyemnél. Ez a póz, ruha nélkül, végem. Csókolta a vállam, éreztem a leheletét,  mélyeket szippantott a hajamba, nyalogatta, finoman harapdálta a nyakam és a fülem tövét.. Alig bírtam visszafogni, hogy ne nyögdécseljek hangosan.

- Nagyon finom lehetsz - súgta, majd felpattant és ott hagyott.

Folyt. köv.
Hozzászólások
Marokfegyver ·
A sztori elég szimpla, de érdekesen írsz. Ez nem tetszett, mégis ellenkezőleg - tetszettet - nyomtam, mert egy másik történet ilyesmi stílusban biztosan tetszene.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: