Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az utolsó vendég (3. rész)

-------------------------------------

Írta: walkwolf2
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2009. március

*************************************


Niomi orgazmusa csitulóban volt, úgyhogy Jade elhúzódott tőle. Niomi felkönyökölt az asztalon, egész teste remegett. Viszonozni akarta Jade-nek a kényeztetést. Odalépett, hozzá, de valaki hátulról megragadta. Gregor volt az, egy székhez vezette, ami mellett ott állt Stephen és Jared. Niomi rögtön tudta, hogy a három férfi úgy fogja magáévá tenni, ahogy Jade-et az előbb. A gondolattól megremegett, izgult és kicsit félt is. A férfiak arcán látszott, mennyire be vannak indulva, farkuk szilárdan meredezett.

Gregor leült a székre, és magára húzta a lányt, aki helyet foglalt a férfi ölében. A pasas makkja a nedves ajkacskáknak dörzsölődött. A lány lassan leereszkedett, puncija finoman megnyílt a behatoló előtt. A férfi lágyan felnyögött, ahogy lány tövig ereszkedett a farkára. Egy pillanatnyi pihenés után lovagolni kezdett, nyögdécselve élvezte magában a hatalmas faszt. Szíve hevesen dobogott, izgatottan várta, hogy mi fog történni.

Stephen mögéállt, és a lány fenekéhez illesztette a farkát. Ráhajolt, és lassan becsúsztatta a makkját. Niomi lélegzet-visszafogva hagyta, hogy a dákó a testébe csússzon. A mozdulat végén sóhajtva engedte ki a levegőt. A pénisz nagyon kemény volt, ráadásul lassan mozogni is kezdett benne, és Gregor is kúrni kezdte a punciját. Niomi felszisszent. A két féri összehangoltan kefélte, felváltva nyomultak a húsába. Niomi mélyeket nyögött, teljesen átadta magát az élvezetnek. Testét átjárta az orgazmus, nyílásai összerándultak a farkak körül.

Egy kéz ragadta meg a fejét. Jared állt előtte, farka egyenesen az arca előtt meredezett. A lány kinyitotta a száját, és mélyen beszívta a dákót, egészen a torkáig. Keményen szopni kezdett, fel-le járt az ajka, a férfi halk nyögésekkel élvezte a kényeztetést. Niomiban csak most tudatosult, hogy mennyire átengedte magát ennek a három férfinak, de nagyon jó érzés volt. A farkak mélyen fúrták a fenekét és a punciját, valósággal ontották a gyönyört. Jared dákója vadul lüktetett a szájában, a férfi ujjai a hajába fonódtak, így irányította Niomi fejét. Ezt már nem nagyon bírta, elélvezett. Sikoltozott is, de azt eltompította a szájában tomboló fallosz. Teste vadul remegett, az orgazmus teljesen átjárta, de a három férfi ugyanolyan keményen kúrta.

- Mélyebben! - kiáltotta Jared.
- Nagyon szűk a segged! - nyögte Stephen.
- Basszus, úgy lovagol, mint egy igazi kis kurva - tette hozzá Gregor.
Jared felemelte a lány fejét, hogy a szemébe nézhessen. - Azt akarod, hogy szétkúrjunk, igaz? - kérdezte tőle.
- Igen, kúrjatok, ahogy csak bírtok! - nyögte Niomi. A három férfi bólintott, és keményebb fokozatba kapcsoltak. Gregor mélyen baszta a punciját, Stephen pedig a seggét pakolta. Niomi hangosan nyöszörgött. Jared figyelte egy kicsit, de aztán Niomi kinyúlt érte, és visszahúzta a szájába. A férfi megint rámarkolt a fejére, és mélyen a szájába tolta a farkát. Niomi megint átengedte neki az irányítást. Nem tudta, miért, de ösztönösen jó volt. Keményen szopta a férfit, és sikongatott a testében dolgozó másik két fallosz hatására.

Érezte, hogy minden porcikája remeg. Stephen előrenyúlt, belemarkolt a mellébe, abba kapaszkodott, és így baszta a seggét, de másik kezét a lány csiklójához csúsztatta. Elég volt egy aprócska mozdulat, ettől Niomi megint elélvezett, majdnem beleharapott a szájában lévő farokba. Ilyen orgazmusban még sosem volt része, alig érezte, hogy közben a három fasz tovább mozog benne. Aztán lassan újra magához tért, és a szjában mozgó falloszra koncentrált. Jó erősen szopta, nyalta, Jared határozott mozdulatokkal, hangos nyögésekkel tologatta a torkáig a dákót. Hallotta, hogy Gregor is nagyon nyögdécsel, tudta, hogy a férfi hamarosan elélvez. De Niomi csak szopott, egyelőre Jared farkából akarta kifejteni a gecit.

Meg is volt a hatás, a falloszból kirobbant a sperma, és elöntötte Niomi száját. A lány nagyokat nyelt, a forró, friss geci gyorsan leszaladt a torkán. Gragor majdnem ugyanekkor élvezett el, jó mélyet döfött, és hevesen ontotta a forró anyagot. Niomi felszisszent, érezte, hogy megtölti punciját a sperma. Már csak Stephen volt hátra a fenekében, ő még mindig jól bírta, mélyeket lökött. Még mélyebbre is döntötte a lányt, és keményen kúrta. Úgy látszott, az előző orgazmusa miatt most sok ereje van, de ezt persze Niomi nagyon élvezte, próbálta hátratolni a csípőjét, hogy a férfi minál mélyebbre hatolhasson. A férfi vadul zihált, ujjai a lány finom húsába vájtak, és egyre vadabbak lettek a mozdulatai. Aztán hatalamasat ordított, és teleélvezte Niomi seggét. A forró sperma ki is csordult, vastag cseppekben hullott a székre.

Niomi teljesen kimerülten csúszott a székre, aztán le a padlóra. Stephen a falnál állt, Jared és Gregor pedig az iroda ajtajánál remegtek. Stephen mellett ott állt Jade, épp a nadrágját vette fel. Jared és Gregor valahogy kínosan néztek egymásra, mintha meglepődtek volna a történteken. Niomi rádöbbent, hogy mostmár ő sem érzi azt a vágyat, ami eddig hajotta. Meglepte saját meztelensége, vérvörös arccal szaladt a ruháihoz. Mintha ez csak valami jel lett volna, mindannyian felöltöztek, aztán némán, már-már félénken bámulták egymást. Végül Jade idegesen megszólalt:
- Hát akkor... Azt hiszem, ideje összetakarítanunk és hazamennünk. Szerintem nem lenne jó, ha minderről más is tudna...
- Igen, ez jó ötlet - válaszolta Gregor, a többiek pedig bólintottak.

Gyorsan feltakarítottak, sokkal gyorsabban, mint máskor. A végén már Gregor mondta szokásos igazgatói hanghordozásával, hogy elég lesz. A férfiak a szokásos beszélgetés helyett gyorsan hazaindultak, Jade és Niomi kettesben maradtak. Niomi elindult volna, de Jade karonfogta.
- Elvigyelek? - kérdezte. - Figyelj, a ma estében csak egyetlen dolgot bántam meg - és ezzel elhallgatott. - De mindegy is, nem lényeg - mondta, és el akart indulni.
- Mit? - kérdezte Niomi. - Mit bántál meg? - Valamiért tudnia kellett a választ. Jade lassan a szemébe nézett.
- Szerettem volna, ha te is úgy kényeztetsz, ahogy én téged - bökte ki. - Tessék, mostmár tudod, és biztos lenézel érte.
Niomi tátott szájjal bámulta, ahogy Jade a kocsijához megy, és beszáll.

- Én is bánom - kiáltotta neki Niomi. Jade meglepetten, de reménykedve nézett rá. Niomi gyorsan odament a kocsihoz. - Én is szeretnélek úgy kényeztetni. Csak én még... Sosem csináltam ilyet lánnyal. Sosem gondoltam volna, hogy jó lenne, de a mai nagyon jó volt. Talán az volt az este legjobb része.
Jade kiszállt a kocsiból, és a lány szemébe nézett.
- El akarsz jönni hozzám? - kérdezte csöndesen.
- Igen - válaszolta Niomi. Jade elmosolyodott, és mindketten beszálltak az autóba.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sinara ·
Őszintén bevallom, az első rész végén megrémültem, hogy akkor most a hátralévő két rész végig csak a szexről fog szólni? Mármint hogy végig csak actionleírás lesz-e. Nem szeretem a hosszú szexleírást. Szerintem egy arányaiban rövidebb, de mind történetileg, mind hangulatilag jól elővezetett action sokkal hatásosabb, mint a hosszabb és részletesebb. Erre jó példa a Tét című történet első része. Viszont, bár itt nem teljesült, amit kívánatosnak tartottam volna, ennek ellenére kellemeset csalódtam. Az én ízlésemnek túl hosszú a szexleírás, viszont, meglepő módon, egy percig sem untam. Az író jó érzékkel váltogatta a felállásokat és a helyzeteket még azelőtt, hogy ráuntam volna. Szóval neki csak gratulálni tudok.
És persze neked is a fordításhoz, amiben továbbra is csak a szokásos hibák vannak... na meg néhány elgépelés.
A befejezés is nagyon tetszett, bár sajnálom, hogy Jade lakására már nem követhettük a lányokat, és hiányolom, hogy az a titokzatos férfi, akinek ezt az egészet köszönhetjük, egy idő után eltűnt. Én az író helyében az action vége és a "mindenki hazamegy"-rész közé betettem volna róla is egy jelenetet, ahogy tervezgeti a továbbiakat.
Nem egy hatalmas durranás, de kellemes kis munka.
Pavlov ·
Köszönöm-köszönöm!

Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: