Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az új postásunk...,©

Az új postásunk...,©

…, kertvárosban lakunk ahol a postás majdhogynem családtag. Bélabácsi, mert hogy így hívták öreg postásunkat..., elérte a nyugdíjazást. Az utcában mindenki nagyon sajnálta és valami kis kedvességgel mindenki megajándékozta. Nagyon kíváncsi voltam ugyan milyen csodabogár jön helyette, mert aki időnként mikor szabin volt az olyan dilis volt, hogy még a kutyák is fitymálva ugatták meg.
…, már nem tudom miért, de otthon maradtam valamiért és tettem-vettem a lakásban s csak úgy lengén egy szál köntösben, amit fürdés után kaptam magamra. A kapucsengő éles hangjára kaptam fel a fejem...,no ez csak ismeretlen lehet, mert a szomszédok nem szoktak. Félre hajtottam a függönyt s kitekintettem...,hát az új postásunk állt a kapuban. Kiszóltam neki , hogy nyitva bátran jöjjön a kutya evett már ma..,próbáltam viccelni. Kissé bátortalanul bejött s hellyel kínáltam a konyhában..., á ő nem ül le sok a dolga …,bla bla duma, közben meg a szemével majd fel fal.
Szó ami szó én is szemügyre vettem...,jó kiállású úgy harmincöt körülinek saccoltam, de az feltűnt, hogy másabb a szabása a nadrágjának, mint az öregnek volt, mert neki valamiért kidudorodott.

Nos ebben én is ludas voltam, mert egy kicsit provokáltam a tűrőképességét vizsgálva a jövőre nézve. A kézbesítő füzetét egy kissé előre hajolva írtam alá, hogy betekintést nyerjen a ráváró szolgáltatási feladatainak tárgyjegyzékéről. Ahogy a szemei tűzéből és zavarából felmértem konstatálta azt. No, úgy éreztem, első nekifutásra ennyi bőven elég, pedig igencsak éhséget éreztem a hasikám alatti részben, de élveztem is a helyzetet. Máskor nyugodtan jöjjön be , - mondtam neki csak kopogjon, ha nyitva a kapu itthon vagyok. Valami köszönés félét motyogott és elment...,
Alig csukta be a kaput, az ablakhoz rohantam, és tűnődve néztem utána, s elkapott a vágy..., nincs mese a kis csecsebecsém előkerült a fehérneműs fiókból..., és a nedvesedő puncimhoz érintettem a még hideg szerszámot..., valósággal villám csapott belém..., lassú fokozattal kezdtem feltolni, majd egyre fokozva a tempót egy óriási orgazmust éltem át...., no várj csak legközelebb elkaplak, néztem a postás hűlt helye után.

A helyzet úgy hozta, hogy a véletlen kezemre játszott. Egyik nap a levélszekrényből az újságokat vettem ki, amikor egy kis cédula a földre hullott, értesítő !!!! Küldeménye érkezett holnap 10-12 között a kézbesítést megkísérlem újból. Sose jobbkor...,holnap szabad vagyok.
Másnap reggel ugyanúgy igényesen megfürödtem és a legcsábosabb parfümöm dobtam be...,természetesen a köntösöm alatt semmi, hogy még ahogy lépek a combjaim is elővillanjanak, lazán csak az övvel fogtam össze.…, előre élveztem a postás zavarát...,
Pontosan érkezett..., - láttam az ablakból, hogy óvatosan lenyomta a kilincset és , hogy engedett az arcára valami megkönnyebbülés ült ki. Az ajtónál vártam, ahogy kopogtatott hírtelen feltártam és a légáramlattól a köntösöm is meglebbent..., jobban sikerült , mint akartam..., a szemeit a konyha padlójáról kell felszednem..., a hatás a nadrágjára is hatással volt. Letette az asztalra a küldeményt s a szokásos színjáték után..., aláírás..., stb. most is úgy intéztem minél többet lásson, de ez a mamlasz nem mert kezdeményezni..., így hát véletlen leejtettem a tollat s lehajoltam érte..., vállam fölött vissza sandítva láttam, hogy a szépmívű pinusomra mered, s ezt már nem bírta ki..., ráhajolt és mohón csókolni kezdte..., sóhajtottam, mert alig vártam már..., - és a combjaim nyitottam neki szét, hogy minél jobban hozzáférjen.

Teljes extázisba kerültem, éreztem, hogy várakozástól gyorsan elélvezek, de ez még csak a kezdet. Felegyenesedtem és az kis postásom még mindig teljes harci díszben...,nagyon gyorsan megszabadítottam a nadrágjától, ahonnan előbukkant a saját golyóstolla ami termetes egy példány a maga nemében. Még csak úgy lazán félkemény volt de tiszteletet parancsolt..., mondom dobd le a többi ruhád is..., erre a legnagyobb meglepetésemre a táska rajta maradt, mert a szabályzat tiltja idegen helyen letenni..., erre egy nagyot kacagtam és elkaptam a makkját, hogy munka alá egyem...., gyere kicsim nekem nőj nagyra..., finoman majd egyre mohóbban szoptam, s makkját időnként nyelvemmel körkörösen izgattam. Szép szál gyertyává nőtte ki magát..., no most újból megmutattam neki barackomat, ami alig várta, hogy befogadja magába..., lassan bújt , mint a lopakodó majd egy éles lökéssel benn termett...,fájdalmamban felsikoltottam, de a másik pillanatban csodálatos volt..., hát nem ezt vártam mióta megláttam...?

Két kezével erősen fogta a csípőm és ellentmondást nem tűrő módon húzta magára teljesen lucskos puncimat. Ekkor élveztem másodszorra..., elakadt a lélegzetem, ahogy a farkán remegtem s az nem óhajtott lankadni. Kirántotta belőlem és felfordított az asztalra, majd vissza tolta s vad vágtába kezdett.., lábaim a nyakába..., a lendülettől az asztalt verte a táska..., két kezével mohón markolászta mellem...,majd csiklóm csalogatta s dörzsölte keményre...,azt hiszem ő már elfeledkezett régen a táskájáról, mert fara önkívületben táncolt...,farka , mint egy dugattyú járt fáradhatatlanul...,ekkor éltem át a mindent elsöprő orgazmusom, úgy éreztem , mintha vizelnem kellene , de ez nem az volt a kéjnedvem indult meg először vékony csíkban lefelé a popom felé, majd ahogy farkát kihúzta belőlem spriccelve a hasára a meredt dákóra...,elkaptam és magamhoz rántottam farkát amely ontotta magából a spermát...,az egész mellem , arcom tiszta maszat lett , az utolsó cseppig kiráztam belőle..., mikor lehiggadtunk tört ki a nevetés belőlem...,oly muris volt egy szál postás táskában...,
Ő meg megjegyezte szolgálata során még ilyen „jó kézbesítése „nem volt...,- nevettem szerintem kézbesülése...!!!
Ezután megegyeztünk, hogy ez lesz a jelzés, hogy bedob egy értesítőt a kézbesítés újbóli megkísérléséről s ha jó az időpont jelet rakok ki.


2005.
samvay©
Hozzászólások
További hozzászólások »
faithless ·
nekem nem tetszik.

Fumie ·
Ez mekkora poén :smile:
Nagyon durva...szegény srác... :yum:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: