Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
terelek: Seggből szájba egyből?? Ilyen...
2024-04-15 08:26
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az új lány 4. fejezet - Az ottalvós buli

FIGYELEM! Ez egy leszbikus történet. A karakterek igen nagy része vagy leszbikus, vagy legalábbis nem tartózkodik a más lányokkal való szeretkezéstől. Aki ezt nem tolerálja, az kérem, itt hagyja abba az olvasást. Köszönöm.


Írta: YKN4949
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2012. július 21.


********************************************************************


 


Úgy öt perccel nyolc után leparkoltam Julie-ék előtt. Nagyon szép házuk volt. Az egyik oldalon egy kétszintes épület, a másikon pedig egy hatalmas garázs, ahol az apja klasszikus autókat épített újra. A két emeletes ház alagsorában négy szoba volt. Egy kis mosókonyha, billiárdszoba, egy fürdőszoba és Julie szobája. Tara azt mondta, menjek csak be nyugodtan, és le Julie szobájába. Kicsit fura volt csak úgy, szó nélkül benyitni, de hát, ez van. Amikor benyitottam a szobába, már mind a hárman ott voltak.
– Még mindig jól nézel ki – mondta Julie, mire elmosolyodtam. Helyet szorítottak nekem maguk között, miközben tovább játszottak a videojátékukkal. Azt mondták, már rendeltek pizzát, aminek nagyon örültem, mivel nem ettem túl sokat vacsorára.
– És, gyakran csináljátok ezt, srácok? – kérdeztem.
– A videojátékot? – nézett rám Misty. – Naná. Állandóan.
– Nem. Úgy értem, gyakran rendeztek ilyen ottalvós bulikat?
– Ottalvós buli? – ült mellém Misty Julie ágyára. – Ez nem ottalvós puli. Ez egy igazi, kőkemény parti. Nem látszik a különbség?
– Kuss legyen! – lökte félre Julie. – Ne is törődj vele! Csak pipa, amiért csak tizenkét doboz sörünk van.
– Ó! Szóval ti isztok is? – kérdeztem, miközben Tara a kezébe kaparintott a videojáték irányítóját.
– Nem – mondta Julie. – Mi iszunk. Én inni fogok, Misty is inni fog, Tara is inni fog, és, ha nem akarsz teljesen kripli lenni, te is inni fogsz. – Végig a szemembe nézett, miközben beszélt. Volt valami karizmatikus kisugárzása, és azon kaptam magam, hogy bármit hajlandó lennék megcsinálni, amit csak kér. De hát, miért is ne ihatnék? Hiszen már majdnem felnőtt vagyok.
Amikor megjött a pizza, a kezembe nyomták a pénzt, hogy vegyem át. Át is adtam az összeget a futársrácnak, akit felismertem az iskolából, és ő is meglepettnek tűnt, amiért itt lát, pláne az új külsőmmel. A szemében viszont kéjes fény csillogott, ahogy végigmért, amit én bóknak vettem. Elhatároztam, hogy nem adok neki borravalót. Már így is épp eleget kapott, mint az első srác, aki így láthatott. De nem is tűnt csalódottnak.



Miután visszamentem, körbe ültünk és enni kezdtünk. Isteni pepperónis pizza volt. Meg is kérdeztem, hogy honnan van, mire ők felsoroltak nekem pár környékbeli helyet. Talán ez a kis porfészek nem is egy olyan rossz hely. Miközben ettünk, Julie előkapott egy Milwaukee’s Bestet[1] az ágya mögül és kibontotta.
– Önző dög – fújta Misty, mire Julie előkapott még pár dobozt, és mindannyiunknak a kezébe nyomott egyet. Én egy pillanatig csak tartottam a sajátomat, miközben a többiek felpattintották, és elkezdtek inni. Láttam, hogy Misty felém pillant a doboz pereme fölött. Aztán letette, és látszott rajta, hogy mondani készül valamit. Én viszont előbb kinyitottam a dobozt és a számhoz emeltem. Belekortyoltam a zavaros lébe. Borzalmas volt. Majdnem elhánytam magam, de ennek ellenére egy fél pofára valót leöntöttem. Már a szemeim is könnyeztek.
– Szent szar! – kiáltott fel Tara. – Nézzétek! A fél üveg vodka, amit a múltkor elhagytunk. A tévé mögött volt – húzott elő egy átlátszó folyadékkal töltött üveget műanyag kupakkal a tetején. A többiek ujjongani kezdtek.
– Ez még jobb, mint a sör – mondta Julie nekem, én pedig hálát adtam az égnek. Misty felpattant, és kirohant az ajtón.
– Hozok feles poharakat – mondta, még mielőtt eltűnt. Pár pillanat múlva már vissza is tért két kis pohárral a kezében. Julie kikapcsolta a videojátékot, és ismét körbe ültünk a vodkás üveggel, mindenkinek töltve. Beleszagoltam, és azt hittem, rögtön elhányom magam.
– Fenékig! – emelte fel a sajátját Misty. A többiek is felemelték a poharukat, úgyhogy nekem is követnem kellett a példájukat. A többiek a szájukhoz emelték a poharukat, hátra vetették a fejüket, és leöntötték a teljes adag folyadékot. Én is így tettem. Mintha égette volna a torkomat, ahogy lefolyt a gyomromba. A szemeim most már tényleg úsztak a könnyben, és a gyomrom is felfordult.
– A büdös picsába! – nyögtem. Képtelen voltam már uralkodni magamon. A többiek felnevettek.
– Pipogya – mondta Misty gúnyosan.
– Majd megszokod – nyugtatott Tara. – Igazából jobb az íze, ha kevered valamivel.
Kételkedtem benne, hogy bármi is elkendőzhetné ezt a förtelmes ízt, de inkább csak bólintottam. Még három adaggal megittunk mindannyian. Akkor még nem vettem észre, mennyi is volt ez, de úgy tizenöt perv múlva már egy bizarrabbul éreztem magam. Több, mint bizarrul. Még két kör után az üveg kiürült, én pedig már teljesen kiütöttem magam.[2]
– Hé, srácok! – motyogtam. – Nagyon örülök, hogy most már barátok vagyunk.
Fogalmam sincs már, miről volt akkor szó, de úgy tűnt, szórakoztatja őket a bohóckodásom, mert hangosan felkacagtak.
– Nem hiszem, hogy többet kéne innod – próbált Tara kisegíteni. Hallgatnom kellett volna rá, de ehelyett még két további sört legurítottam az este vége előtt.
– Van egy ötletem – vetettem fel, mire mindenki rám nézett. – Játszunk vallasz vagy vállalszt! Így megismerhetnénk egymást.
Akkor jó ötletnek tűnt. Legalábbis Misty-nek és Julie-nak tetszett. Tara kissé ideges volt, de nem tiltakozott túl hangosan. Elpakoltuk az üres vodkás üveget és sörös dobozokat az ágyról és ismét körbe ültünk.
– Nos, mivel a te ötleted volt, Shae, te kezded – mondta Julie, mire én bólintottam.
– Oké! Akkor… Julie! Vallasz vagy vállalsz?
Éreztem, hogy akadozik a nyelvem beszéd közben és hülyén viselkedem, de akkor ez teljesen normálisnak tetszett.
– Vallok – válaszolta. Úgy döntöttem, rögtön a közepébe vágok. Mindenki tudja, hogy a vallasz vagy vállalszba bele kell vinni legalább egy kis szexualitást, hogy vicces legyen, úgyhogy átugrottam az uncsi kérdéseket és a sima szivatós feladatokat.
– Oké – mondtam. – Szűz vagy még?
Tudtam, hogy ez így egy kissé hülye kérdés, de nem jutott eszembe más. A többiek elfojtottan kuncogtak.
– Ööö… nem. Nem vagyok. – Úgy válaszolt, mintha ez is csak egy hülye kérdés lenne, amitől kissé zavarban éreztem magam. Most Julie-n volt a sor.
– Tara! Vallasz vagy vállalsz? – fordult a barátnője felé. Le merném esküdni, hogy játszottak már ilyet korábban is. Kihagyták a bemelegítő kérdéseket és rögtön rátértek a mélyebb, mocskosabb dolgokra.
– Vallok – válaszolta Tara azonnal.
– Tudom, hogy egy rohadt kis maszturbáló kurva vagy – mondta Julie szenvtelenül. – Szórakoztál már a seggeddel, amikor magaddal játszottál?
Teljesen ledöbbentem. Ez már túl ment minden határon. De a többiek csak nevettek, és gond nélkül mentek tovább.
– Nos – kortyolt bele Tara a sörébe. – Ha tudni akarod, igen. Néha már kipróbáltam. Nem használtam segédeszközt, vagy ilyesmi, de szeretem magam ott simogatni, amikor olyan a hangulatom – mondta anélkül, hogy zavarba jött volna, pedig ez bárkit érzékenyen érintene. Teljesen ledöbbentem.
– Shae! – nézett rám Tara. – Vallasz vagy vállalsz?
Tudnom kellett volna, hogy valami rosszba mászom bele, mivel ők már ismerték egymást, így én voltam csak az egyetlen rejtély. Számítani lehetett rá, hogy engem fognak kipécézni. Elhatároztam, hogy nem fogok vallani.
– Vállalok – válaszoltam rövid gondolkodás után.
– Oké – mondta Tara, megérintve az alsó ajkát a mutatóujjával ahogy gondolkozott. – Azt szeretném… ha megcsókolnál.
A többiek forgatni kezdték a szemüket. Mint kiderült, Tara szerette rávenni a lányokat, hogy megcsókolják. A szívem egyre hevesebben vert. Ha nem ittam volna annyit, talán lett volna erőm kikerülni a feladatot. De tudtam, hogy nincs más választásom. Tara szemben ült velem, és én mélyen a szemébe néztem. Gyönyörű lány volt. Találhattam volna sokkal rosszabb embereket is ezen a földön, akik csókolózni akartak volna velem. Úgy döntöttem, belemegyek a játékba. Még sosem csókolóztam lánnyal, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget.
Tara a tenyerére és a térdére támaszkodott, és felém hajolt. A szemeibe néztem, és láttam, ahogy azok rám mosolyognak. Kezdtem gyanítani, hogy már régebb óta várt erre. Becsuktam a szememet és pár pillanat múlva forró érintést éreztem az ajkaimon. Egyszerű csók volt. Csak a számhoz nyomta az övét. De így is csodálatos volt. El sem akartam hinni. A volt pasimmal nagyon sok mindenen keresztül mentünk, és olyasmiket is megengedtem neki, amiről korábban nem is álmodtam volna, de Tara ajkai még így is hihetetlenül csodás ízűek voltak. Imádtam. Viszont ekkor visszahúzódott, és visszaült a helyére. Meglepett, mennyire szerettem volna, hogy folytassa. De, elvégre, most rajtam volt a sor.
Tudtam, hogy Misty-t kellene kérdeznem. De nem akartam, hogy utána ő szerezze meg az irányítást a játék felett. Viszont nem kérhettem megint Julie-t. Az előző körben is őt kérdeztem. Szóval maradt Tara, még úgy is, hogy az előbb is ő volt.
– Tara! Vallasz vagy vállalsz?
Úgy látszott, örül, hogy őt választottam.
– Vállalok – válaszolta rekettes hangon. Úgy nézett rám, ami meglepett. Olyan pillantás volt ez, amit eddig csak fiúktól kaptam. Egy pillanatra ki is zökkentett, de aztán megtaláltam a ritmust.
– Rendben… Azt szeretném, ha levennéd a szoknyád.
Nem is gondolkoztam rajta, mit mondok. A többiek ujjongtak. Ez volt a legjobb választás az első kérdésem után. Tara csak megvonta a vállát, és óvatosan letolta fekete szoknyáját. Egy fekete bikini alsót viselt alatta, ami nagyon szexin feszült a testére. Amikor törökülésben visszaereszkedett, a tekintetem egy pillanatra a bugyiján maradt. Aztán megráztam a fejem. Mégis mire nem gondolok?
– Oké! Julie! Vallasz vagy vállalsz? – kérdezte Tara.
– Vallok – jött a válasz. Misty nyilvánvalóan dühös volt, amiért továbbra is teljesen kizártuk a játékból, de én pontosan ezt is akartam.
– Mikor szexeltél utoljára, és kivel? – tette fel Tara a kérdést. Technikailag ezzel felrúgta a játék szabályait, mivel két kérdést tett fel egyszerre. Julie viszont nem tiltakozott.
– Pont ma egy hete – válaszolta egyszerűen. – Nem tudom a srác nevét. A vécében történt, azon a koncerten, amire elmentünk Eastonba. Nagyon berúgtam. Persze húzott gumit, de akkor is nagy baromság volt.
– Fene nagy ribanc vagy, hallod – mondta Misty, mire a többiek felnevettek. Én is csatlakoztam hozzájuk, de csak félszívvel.
– Rendben. Akkor, Misty! Vallasz vagy vállalsz? – fordult felé Julie mintegy válaszcsapásként. Éreztem, hogy az ereimben megfagy a vér.
– Vállalok – válaszolta Misty egy pillanatnyi habozás után.
– Oké. Mivel Tara már bugyiban van, azt szeretném, ha te pedig a felsődet vennéd le, és csak melltartóban ülnél itt.
Együtt ujjongtam a többiekkel. Misty szó nélkül teljesítette a kérést, és nem sokára derék felett már csak egy rózsaszín melltartót viselve ült előttünk. Meglepett, mennyire magával ragadott a látványa. Misty, amint végzett a dolgával, azonnal felém fordult.
– Shae! – mondta jelentőségteljes hangon. – Vallasz vagy vállalsz?
Igazából nem voltam meglepve. Már készen álltam a tervvel. Nem igazán akartam megtudni, mit akar tudni rólam, vagy mit akar csináltatni velem. Szóval csak veszíthettem.
– Vallok. – Talán ez volt a legjobb döntés. Így nem kell csinálnom semmi zavarba ejtőt.
– Oké – gondolkodott el. – Milyen gyakran maszturbálsz?
Mintha hatalmas kő esett volna le a szívemről. Még el is mosolyodtam.
– Ó, én azt nem szoktam – vallottam be. Még csak nem is vágytam rá soha.
– Hazudsz.
– Esküszöm – válaszoltam ünnepélyes hangon. Undorodva nézett rám, de nem mondott semmit.
– Remek – bólintottam. – Misty! Vallasz vagy vállalsz?
– Vállalok – vágta rá, szinte még azelőtt, hogy az utolsó szavakat kimondtam volna. Igazából még nem volt semmi kész ötletem sem.
– Nos – mondtam vontatottan, húzva az időt. – Szeretném, ha te is levennéd a szoknyádat. Csak a bugyidat és a melltartódat akarom látni rajtad.
A többiek értékelni látszottak a feladatomat. Meg mernék rá esküdni, Misty még el is pirult, miközben lehúzta a szoknyáját. Egy nagy, fehér, nagymamás bugyi volt rajta, aminek láttán mindenki, velem az élen, kiröhögte őt. Ő pedig úgy döntött, most más felé veszi az irányt.
– Tara! Vallasz vagy vállalsz?
– Vallok.
– Ki volt a legfurább ember, akiről szexuális álmaid voltak?
– Álom alatt olyat értesz, akiről fantáziáltam? Nem álom álmot, amiben bármi szarság megtörténhet az akaratomon kívül is? – kérdezett vissza Tara.
– Ja.
– Egyszer fantáziáltam az unokatesómról – válaszolta Tara kissé zavartan. – Oké! Julie! Már régen szerepeltél. Vallasz vagy vállalsz?
– Vállalok.
– Szeretném ha… – gondolkodott el Tara. – Szeretném, ha megcsókolnál.
Mindenki felsóhajtott, de Tara nem visszakozott. Julie közvetlenül mellé ült. Egymás felé fodultak, és a szájuk összeért. Több volt ez, mint az én ártatlan kis szájrapuszim Tarával. Julie a két keze közé fogta a barátnője arcát, ahogy az ajkaik találkoztak, majd lassan szétnyíltak. Közelről szemlélhettem, ahogy a nyelveik vad táncba kezdenek. Magam is meglepődtem, mennyire felizgatott a látvány. Zavarba hozott, hogy éreztem, nedvesedek. A csók hirtelen véget ért, és Julie felém fordult.
– Vallasz vagy vállalsz? – tette fel a kérdést, anélkül, hogy megnevezte volna a célszemélyt. Azonban nyilvánvaló volt, hogy nekem szánja. Legutóbb vallottam, így most úgy döntöttem, váltok.
– Szeretném, ha levennéd a felsőd és a melltartód is, és megmutatnád nekünk a cicijeidet – mondta Julie, mire a többiek felujjongtak. Az alkohol eddigre már nagyon a fejembe szállt, amitől az egész jó ötletnek tűnt. Nem is kellett kétszer meggondolnom. Gyorsan kigomboltam a felsőm, és ledobtam a nyakkendőmet. A hátam mögé nyúltam, és kikapcsoltam a melltartómat. Engedtem, hogy a ruhadarab lecsússzon rólam és a földre hulljon.
Titokban mindig is büszke voltam a melleimre. Nem voltak túl nagyok, de szép kerek formában végződő könnycsepp alakjuk vonzó külsőt kölcsönzött nekik. Néha a zuhanyból kilépve csak nézegettem őket a tükörben, és méregettem a súlyukat a kezemben.
Éreztem a többiek szemét a mellbimbóimon, de nem szóltam egy szót sem. Felemeltem a bal kezem, és gyengéden megmarkoltam az egyik mellem. A többiek teljesen ledöbbentek. Látszott rajtuk, hogy nem hitték volna, hogy ilyesmit rejtegetek.
– Gyönyörű vagy – mondta Tara, annyira belemélyedve a látványba, hogy talán észre sem vette, hangosan beszél. Éreztem, hogy elpirulok.
– Még sose láttam egy pompom-lány didkóit – mondta Misty. Tudtam, hogy a pompom-lány múltammal akar szívózni, de elnézve, mennyire belemerült a melleim látványába, ez most valószerű megnyilvánulásnak tűnt.
– Tara! – szólaltam meg végül. – Vallasz vagy vállalsz, baby?
Felkuncogtam. Nem tudom, miért szólítottam őt „baby”-nek, de akkor ez nagyon mulatságosnak tűnt. Tara kissé megrázta a fejét, hogy magához térjen, de Julie ekkor félbeszakította a pillanatot. Folyamatosan engem bámult, mióta levettem a felsőmet. Arra gondoltam, csak azért kérte ezt, mert azt hitte, úgyse teszem meg, és ezzel zavarba hozhat. Most pedig, hogy megtettem, elgondolkodott azon, mennyire is lehetek már részeg.
– Azt hiszem, Shae talán már egy kicsit sokat ivott – mondta végül. A tiltakozásom ellenére úgy döntöttek, berekesztik a játékot. Julie azt mondta, reggel még megköszönöm neki, hogy nem hagyott tovább menni. Tiltakozni akartam, de végül ő betett egy filmet, én meg csak bebújtam a takaróm alá, meztelen felsőtesttel, és néztem, amíg hamarosan el nem aludtam.
Amikor másnap reggel felébredtem, észrevettem, hogy a melleim szabadon vannak, és gyorsan bebugyoláltam magam. Szerencsére még mindenki aludt, úgyhogy gyorsan visszaöltözhettem. Amikor Misty is felébredt, egy pillanatig sem kímélt. Kiröhögött, amiért csókolóztam Tarával és levettem a felsőmet. Ribancnak hívott és rávette a többieket is, hogy vele nevessenek. „Könnyűvérű”-nek szólított a nevem helyett, ami egy idő után már kezdett idegesíteni.
Szerencsére a többiek valamivel megértőbbek voltak. Végül csak leültünk reggelizni. Amellett, hogy zavarban voltam az éjszaka történései miatt, két dolog járt a fejemben. Először is az a gondolat, hogy teljesen feltárulkoztam a barátaimnak. Mind testileg, mind érzelmileg. Most már egy voltam közülük. Másodszor pedig hogy a barátNŐim mennyire felizgattak. És még ahogy visszagondoltam, az is felizgatott. Nem akartam sokat lovagolni ezeken a gondolatokon. Nem akartam azt mondani, hogy zavartak, mert ez így nem igaz. De annyit kimondhatok, hogy erre még nem álltam készen. Csak megpróbáltam figyelmen kívül hagyni a dolgot, az viszont továbbra is ott dübörgött az agyam mélyén. Amikor végül hazamentem, nem tudtam, mit kezdjek ezzel az érzéssel, de tudtam, hogy az életem ezek után gyökeres fordulatot vesz.


Folytatása következik!


Ui.: A képen Andi Muise alias Misty.


________________________________________


[1] Milwaukee’s Best: 4,3%-os alkoholtartalmú sörmárka.
[2] Az eredetiben azt mondja, hogy „I was three sheets to the wind”, ami szó szerint valami olyasmit jelent, hogy „három kötéllel voltam a szélben”. Ez egy hajózási tapasztalatból jön (angoloknál nem meglepő, elvégre hajós nép). A „sheet” kifejezést a vitorla rögzítő köteleire használták, amikből hogyha heves szélben legalább három elengedett, a hajó körbe-körbe kezdett forogni. Épp úgy, mint az az ember, aki már olyan részeg, hogy nem tudja megtartani az egyensúlyát.

Folytatások
3792
Ez a történet egy 11 fejezetes kisregény. Igazából kerülhetett volna az erotikus kategóriába is, de mivel nem minden fejezetében található szexjelenet, és elég erőteljesen épülnek egymásra a fejezetek, úgy gondoltam, jobb lesz itt. A kategória viszont ne rémisszen meg titeket! Nem egy kilométerhosszú, szövevényes regénnyel állunk szemben.
Az író ugyanaz, mint a Scarlett kihívása című történetnél, így akinek az tetszett, remélem, ezt is szeretni fogja.

FIGYELEM! Ez egy...
3598
Ez a történet egy 11 fejezetes kisregény. Igazából kerülhetett volna az erotikus kategóriába is, de mivel nem minden fejezetében található szexjelenet, és elég erőteljesen épülnek egymásra a fejezetek, úgy gondoltam, jobb lesz itt. A kategória viszont ne rémisszen meg titeket! Nem egy kilométerhosszú, szövevényes regénnyel állunk szemben.
Az író ugyanaz, mint a Scarlett kihívása című történetnél, így akinek az tetszett, remélem, ezt is szeretni fogja.

FIGYELEM! Ez egy...
3970
Ez a történet egy 11 fejezetes kisregény. Igazából kerülhetett volna az erotikus kategóriába is, de mivel nem minden fejezetében található szexjelenet, és elég erőteljesen épülnek egymásra a fejezetek, úgy gondoltam, jobb lesz itt. A kategória viszont ne rémisszen meg titeket! Nem egy kilométerhosszú, szövevényes regénnyel állunk szemben.
Az író ugyanaz, mint a Scarlett kihívása című történetnél, így akinek az tetszett, remélem, ezt is szeretni fogja.

FIGYELEM! Ez egy...
4063
Ez a történet egy 11 fejezetes kisregény. Igazából kerülhetett volna az erotikus kategóriába is, de mivel nem minden fejezetében található szexjelenet, és elég erőteljesen épülnek egymásra a fejezetek, úgy gondoltam, jobb lesz itt. A kategória viszont ne rémisszen meg titeket! Nem egy kilométerhosszú, szövevényes regénnyel állunk szemben.
Az író ugyanaz, mint a Scarlett kihívása című történetnél, így akinek az tetszett, remélem, ezt is szeretni fogja.

FIGYELEM! Ez egy...
4300
Ez a történet egy 11 fejezetes kisregény. Igazából kerülhetett volna az erotikus kategóriába is, de mivel nem minden fejezetében található szexjelenet, és elég erőteljesen épülnek egymásra a fejezetek, úgy gondoltam, jobb lesz itt. A kategória viszont ne rémisszen meg titeket! Nem egy kilométerhosszú, szövevényes regénnyel állunk szemben.
Az író ugyanaz, mint a Scarlett kihívása című történetnél, így akinek az tetszett, remélem, ezt is szeretni fogja.

FIGYELEM! Ez egy...
Előző részek
5797
Ez a történet egy 11 fejezetes kisregény. Igazából kerülhetett volna az erotikus kategóriába is, de mivel nem minden fejezetében található szexjelenet, és elég erőteljesen épülnek egymásra a fejezetek, úgy gondoltam, jobb lesz itt. A kategória viszont ne rémisszen meg titeket! Nem egy kilométerhosszú, szövevényes regénnyel állunk szemben.
Az író ugyanaz, mint a Scarlett kihívása című történetnél, így akinek az tetszett, remélem, ezt is szeretni fogja.

FIGYELEM! Ez egy...
4035
Ez a történet egy 11 fejezetes kisregény. Igazából kerülhetett volna az erotikus kategóriába is, de mivel nem minden fejezetében található szexjelenet, és elég erőteljesen épülnek egymásra a fejezetek, úgy gondoltam, jobb lesz itt. A kategória viszont ne rémisszen meg titeket! Nem egy kilométerhosszú, szövevényes regénnyel állunk szemben.
Az író ugyanaz, mint a Scarlett kihívása című történetnél, így akinek az tetszett, remélem, ezt is szeretni fogja.

FIGYELEM! Ez egy...
6168
Ez a történet egy 11 fejezetes kisregény. Igazából kerülhetett volna az erotikus kategóriába is, de mivel nem minden fejezetében található szexjelenet, és elég erőteljesen épülnek egymásra a fejezetek, úgy gondoltam, jobb lesz itt. A kategória viszont ne rémisszen meg titeket! Nem egy kilométerhosszú, szövevényes regénnyel állunk szemben.
Az író ugyanaz, mint a Scarlett kihívása című történetnél, így akinek az tetszett, remélem, ezt is szeretni fogja.

FIGYELEM! Ez egy...
Hasonló történetek
4610
Ezután jelentéseket kellett olvasnia és kiszúrni az árulókat. Sok kettős ügynököt lebuktatott, többek között azt a nagy medvét is, aki költöztette. Teljesen nem lehetett rábizonyítani, hogy kettős ügynök, de azon túl csak apró - seprő ügyeket bíztak rá...
4401
- Nem, sőt legyen szíves a feleségemnek se szóljon, hogy itt jártam. Meg akarom lepni.
Elővette a legcsábosabb mosolyát és egy húszdollárost csúsztatott a pultra, majd távozott. Beült egy gondolába, és a főtérre vitette magát. Beült a vendéglőbe, és szép komótosan megebédelt. A mosdóba kimenés ürügyén alaposan körülnézet...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Velyn ·
Hmmm!
Sinara ·
Ezt értelmezhetem dicséretnek? :)

Marokfegyver ·
Minden buliban ez a játék megy? Semmi kifogásom, sőt jó volt olvasni.
Sinara ·
Passz. Én még sosem játszottam.
Illetve... nem mondok igazat, egyszer, tizenegykét évesen, de akkor a koromnak megfelelő szabályokkal is. Akkor még az, amikor az egyik srácnak szájrapuszit kellett adni az egyik lánynak, a világ legundorítóbb dolga volt. :D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: